Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Pedig ott még múzeális gépek is vannak és egy lelkes csapat repképes állapotban tartja őket ! 😊

Amugy ha jó idő van akkor a strandot javaslom termál vizes részleggel
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.06.10. 21:31:38
LeonSilver
hüJe 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Muzeumot nem tudok, de repter az van! 😊
LeonSilver
Srácok.
Kecskeméten nincs valami röpcsis múzeum vagy valami?
Holnap megyek és kurva sok időm lesz nézelődni. A nejemet viszem valami jótékonysági szaladgálásra, de én nem futok... fusson, aki kergetni akar 😄 Úgy 9-től délután 5-ig nem tudom mi a rákot csináljak 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Inkább hoznák már olyan állapotba azt a Nevada térképet, hogy a steam-nek legyen bátorsága kirakni a bót ablakába...

www.smart-bus.hu

Papa01
DCS Summer Flash Sale!

Az Alba féláras.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.06.10. 19:22:53

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
az egy kicsit bonyolultabb mint egy sima joyt átvezetékelni, mivel a FFB-t is meg akarod tartani, ahhoz, hogy a plusz gombokat ki is tudd használni ahhoz akkor 2 vezérlőre és 2 USB foglalatra lenne szügséged.
egyet a MS sidewinder nek ami kezelné a FFB-t és a tengelyeket és egy usb-s vezérlőpanelre ami meg a markolat nyomogomjait.
Igy 2 játékvezérlőnek ismerné fel a win és külön is kéne beállitani a játékoknál .
PhantomAss
Nem ismertek valakit aki rá tudna applikálni egy x52 markolatot egy ms ffb2 joystickra?
Az x52 megadta magát, csak villognak a gombjai de nem érzékeli a gép, kidobni meg nem akarom. Az ms joy meg nagyon jó csak kevés a gomb rajta gyárilag...
Láttam a neten hogy van aki már csinált ilyet, d én hülye vagyok az elektromos dolgokhoz.

GOOBY, pls

hrundibaksi
hrundibaksi
<#taps>
LeonSilver
Mindmeghalunk!!!!!44444444 😊

repvez
vagy csak a világvége eljövetelét a sátán jelképeivel 666
LeonSilver
A kurva gyíkemberek! Vagy a szíriuszi fénylények!! Esetleg Soros és a háttérhatalom... 😉

VO101Tom
Igen, az első hírekben még nem volt benne -vagy csak nem figyeltem-, a Szuhoj meg az Orosz lovagoknál repült.

www.pumaszallas.hu

repvez
ÉS még az Orosz Vitézek gépe is a 6 os számú volt?micsoda furcsa egybeesések
VO101Tom
Nem csak a bemutató csapatokkal, egy Szu-27 is lezuhant ma, tegnap a nemzeti gárda F-16 osai... nagyon sok lett a baleset mostanában...

www.pumaszallas.hu

repvez
Mi a franc van a bemutató csapatokkal?
Ma a patroil swiss F-5-öse is lezuhant összeütközés miatt 😞
Kedden a török csillagokat láttam kecsón, szinte már csak ök meg a frecce tricolori maradt sértetlen idén
LeonSilver

LeonSilver
Ennyire, komolyan!

Tudod mihez tudom hasonlítani? Mint amikor kijött az A-10C a klikkelhető kabinnal és mindennel. 😊

Memoria elfogyás szokott előfordulni Nálatok, Itt 8gb fizikai és 12GB swap van, de még ennek ellenére is összeomlott a DCS. Vegyem még nagyobbra a swapet, <#confused>
Na <#vigyor>..ennyire?

Két F-16-s összeütközött a levegőben Georgia-ban. Mindkét pilóta szerencsésen katapultált:

F-16's accident
hrundibaksi
LeonSilver

LeonSilver
Istenem, de fasza lett ez a Gazella..

Igen, ez a szerencsesebb konstrukcio
Hecker007
Van ilyen állított is 2+1 tartó lábbal, szerencsére a logi ezeket elég jól javíthatóra csinálta.

Csak a ketlabu allo kivitel.
Olyan van benne. Meg szerencseje is lehet! Viszont a holtjatek sajna a konstrukcio hibaja, volt ilyen joy om, hamar megvaltam tole tobbek kozott epp emiatt is! 😊 8000 korul siman lehet kapni hasznaltan, jol mukodo darabokat, en a helyedben nem vacakolnek vele.
Hát tapasztalatom nagyon nincsen az ilyesmik javításában és ha már mindenképpen szétszedésre kerülne akkor már magát a joyt is meg kéne javítani, mivel elég zavaró "holtjátéka" tud lenni. Ha még tényleg holt játék lenne akkor azt kibírnám itt az a baj ha elengedem a joyt akkor elmozdul valamenyik irányba egy picit (tényleg csak pár milit), de azt ugye a játék már érzékeli és a gép meg reagál rá... Persze ezt meglehet csinálni egy kis deadzone beállításával, de nem szimmetrikus. Jobbra minimális a kitérése ha elengedem, ellenben balra már elég jól megtudja forgatni a gépet. A trimmel azért nem lehet megfogni ilyenkor rendesen mert ha 1 milit is elmozdul a kormány bármerre akkor trimmelhetem ki megint újra és fél percenként állítgatni a trimmet elég fárasztó.

Megnéztem a logitech honlapján hogy lehet-e hozzá alkatrészt venni... Hát persze hogy nem.... 😞
Hecker007
Ha 4db ilyen kapcsolóból álla a 4 irányú hatswitch akkor megoldható könnyen a csere. A g940-ben legalábbis így vannak megoldva a ezek a kapcsolók.

Ha kap egyaltalan hozza belevalo 4 iranyu kapcsolot.
Hecker007
Ha csak a kapcsoló ment ki akkor azt egy forrasztópáka+ónszippantó kombóval ki lehet cserélni, persze nem egyszerű mutatvány ha nincs gyakorlata az embernek.

Nekem Logitech extreme 3d pro-m van, amúgy is leakartam cserélni a nyáron valami HOTAS-ra (bár hogy őszinte legyek ettől még nem fogok előbb váltani). Az a probléma hogy nekem nincs TIR-em így a joyon lévő kis "mini joyt" használtam a szétnézésre, nos most nem igazán hajlandó jobbra fordulni. A többi irány működik viszont eléggé kezelhetetlen (és hülyén is néz ki) hogy az ember a többi irányba a joyal nézelődik, jobbra pedig a billentyűzetet kell megnyomnia.
Már a kattanásnál hallatszik hogy nem ugyanolyan a jobboldalnak a hangja mint a többinek és mikor megnéztem a winfos eszközei között ott a tesztelésnél is látszott hogy nem érzékeli a jobbra parancsot.
Valami ötlet hogy mit csináljak?
Az bizony nem vicces dolog! 😞
Közben tanulgattam az A-10C-t, csak meghalt a joystick szóval most egy ideig nem lesz se CLOD, se DCS. 😞
Ati810
Jó képek. <#kacsint>

Remélem jövőre már Kecskeméten is lesz valami hasonló.
LeonSilver
Fasza!! Köszi!

PhantomAss
Akkor egy utsó próba, talán most működik
nem tudom mi lehet a gond, máshol működik a megosztás
link

GOOBY, pls

Igen, köszi, közben már én is láttam.
macleody
Még nem.
PhantomAss
Tán most már jó lesz, a megosztás szarakodik

GOOBY, pls

LeonSilver
404. That’s an error.

PhantomAss
Legnagyobb sajnálatomra a Me 109 nem repült Berlinben, sőt ki sem hozták a repnapra. Azt mondta egy szerelő hogy a műszerek sugárzásával volt vmi probléma, de nem igazán értettem.
A Me 262 legalább repült.
Megnéztem a Luftwaffe múzeumot is, végre élőben láthattam egy felújítás alatt lévő Fw 190-est és egy He 111-est. Ez utóbbi igazából egy spanyol Casa gyártmány és szerepelt az ' Angliai csata' c. filmben is.
Lőttem pár képet, az alábbi linken megnézheti akit érdekel
képek
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.07. 20:09:14

GOOBY, pls

LeonSilver

LeonSilver
Nem. Ha jól rémlik sima poti.

Van olyan közöttünk, aki használ, v használt x52, x52 pro joyt? Ezekben ugye nem hall sensoros a gázkar kialakítása?
Hecker007
<#eljen> nekem megvan az összes <#vigyor>
BMS-hez is csinálhatna mondjuk, kicsit könnyebb lenne az ő leírásából tanulni az F16-ot <#idiota><#vigyor>