Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ugye a DCS 2.02 alá is aktiválhatóak a korábban vásárolt modulok? 😊 Illetve a két DCS verziót egymás mellé is fel lehet telepíteni?
Köszönöm a válaszokat! 😊
Ha kifizetnek akkor nagyvalszeg beszerzem már az A-10C modult, már 1 hete arra vagyok rákattanva. 😄
www.smart-bus.hu
A Béna.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DCS HAF + HUNAF szerveren légcsavaros gépekkel való gyakorlás, földi célok leküzdése, igény esetén DogFight 2vs2 vagy több géppel. Bázis reptér Novorossiysk, onnan pár Km-re Gelendzihik reptér környékén vannak a földi célok. Szerver pass: magyar
Akit érdekel csatlakozzon a HUNAF Ts-re, VO101_Tom vagy tőlem kérjetek hozzáférést. Üdv, HUNter

Majd lövök pár képet <#papakacsint>#papakacsint>
GOOBY, pls

Egy kep, a rendszerrol:
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Én nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. Kurva jó vele repülni!
Mi 24-re várok, most csak a mig 21-et venném meg ha lenne jó áron, egyelőre más nem érdekel.
nameg a 2vh-s gépek jöhetnek dögivel.
GOOBY, pls
Azért viszonylag jó vas kell hozzá, plusz a kiegészítők és még a szoftverek.. 😞
Viszont azt nyugodtan állíthatom, hogy ez a modul megéri a pénzét 😊
Messer, Mirage, Alba, Hawk, MiG-15 - ezek nincsenek meg és nem is tervezem a megvételüket. Ja, meg most az F-5E... nem kell ez sem.
A gazella viszont... hát valami fergeteges srácok! Imádom 😄
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.24. 11:18:44
GOOBY, pls
Csak a reggel indul rozsdásan. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A trinusVR is hasonló elven müködik azzal már teszteltem
Ami a lényeg elvileg a steammel is összeköttetésben van annak is a R verziójával, és a DCS benne van a listába.
Ha valakionek erősebb gépe van és rendelkezik kinai szemüveggel és egy jobb féle okostelóval az teztelhetné.
Nekem sajnos a HD4850nél megakad a dolog, mert nem dx11 kompatibilis.