Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Neeem, még anno az A-10C mellé kaptam ajándékba, mert azt előrendeltem. 😊 Eddig ott porosodott a gépemen, gondoltam - Olyan szép ez a mai vasárnap, tegyük fel a Nevadát.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Megvetted az albatros nevada combot?
Papa01
Köszönöm, telepedik... kíváncsi vagyok mit alakít a gépemen... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Aha. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Sziasztok!

Ugye a DCS 2.02 alá is aktiválhatóak a korábban vásárolt modulok? 😊 Illetve a két DCS verziót egymás mellé is fel lehet telepíteni?

Köszönöm a válaszokat! 😊

OFF
én EZT várom,hogy kiadják!
ON

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Én is a WG:RD-t nyomom mostanság (meg mellette a COH EAW-ot meg a Napoleon Total Wart, így szerintem le is fedtem a 3 legérdekesebb történelmi korszakot). 😊
Ha kifizetnek akkor nagyvalszeg beszerzem már az A-10C modult, már 1 hete arra vagyok rákattanva. 😄
Akkor ki kell probalnom! 😊 es most mar legyen eleg az offolasbol! 😊 😊 😊
Fürtös leírta a lényeget... 😊

www.smart-bus.hu

Capt Baloo
Nagyon jó kis játék. Az offline kampányai szerintem mondjuk nincsenek annyira jók (hangulatban) mint a World in Conflict volt, de egyéb tekintetben abszolút no.1 mindhárom rész, főleg multiban.
Nekem is megvan, van feelingje rendesen de a balance miatt vannak benne "kompromisszumok" Ennek ellenére az utóbbi 10 év legjob RTS játéka.

A Béna.

Jopofanak tunik, milyen a jatekelmenye?
Ranezek! 😊
Cirka 3 éves, csak most fedeztem fel magamnak! 😊

www.smart-bus.hu

Ez valami mostani?
Nálam a Wargame: Airland Battle most a sláger... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Dune2 qrvajó, androidos dosboxal fut telón is 😊

www.pumaszallas.hu

Settlers, dune, age off empire, c&c?
Mivel jatszol?

www.smart-bus.hu

Majd ha kijön a steamos nevada. Most elvagyok stratégiával.

LeonSilver
10%-al olcsóbb a sztímen a Gazella. Hátha valakit...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok! 2016.05.30. 18:30-tól Akinek van kedve, csatlakozzon :!:
DCS HAF + HUNAF szerveren légcsavaros gépekkel való gyakorlás, földi célok leküzdése, igény esetén DogFight 2vs2 vagy több géppel. Bázis reptér Novorossiysk, onnan pár Km-re Gelendzihik reptér környékén vannak a földi célok. Szerver pass: magyar
Akit érdekel csatlakozzon a HUNAF Ts-re, VO101_Tom vagy tőlem kérjetek hozzáférést. Üdv, HUNter

PhantomAss
Most nézem hogy egész jó program lesz jövő héten Berlinben, repülni fog pl. B52, Me 109, Me 262
Majd lövök pár képet <#papakacsint>

GOOBY, pls

Teljes helios rendszer, (erintokepernyon kapcsolhato teljes pilotakabin, elo muszerekkel es mfcd kel.) elado. A rendszer tartalmazza a 19" os erinto kepernyot, a beallitott profilokat a kovetkezo modulokhoz: A10C,Mi8,F15,Szu27,33, es meg a neten elerhetok profilok mas modulokhoz is, aki ismeri tudja, milyen szinten dobja meg a repules elmenyet, minden kapcsolo es gomb az erinto kepernyon kapcsolhato a klikkelheto kabinokban, de a nem kattinthato kabinoknal is vezerelheto a gombok kapcsolok nagyresze, profiltol fuggoen. A teljes rendszer elado, programmal, beallitott profilokkal, es kepernyovel egyutt. Erdeklodni privatban.
Egy kep, a rendszerrol:
valaki esetleg próbálta már a leap motiont a dcs ben? használható ilyen szinten mint a videoban, a klikkelhető kabinokban?

Guns Guns Guns
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.05.25. 12:53:37
PhantomAss
Mig 21?
Küldj egy privit pls hogy mire gondolsz
köszi

GOOBY, pls

Eladó,ha érdekel.

Ka-50

Sebaj, egyik sem kizaro ok a repuleshez! 😊
molnibalage83
Hát én? Én csak 33 vagyok és az asszony sem fiatalabb 9-cel, csak 3-mal. XD

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver
Persze, megértelek. Ízlések és pofánbaszások ... 😊
Én nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. Kurva jó vele repülni!

PhantomAss
Szeretem a heliket, de speciel a gazelle nem az esetem.
Mi 24-re várok, most csak a mig 21-et venném meg ha lenne jó áron, egyelőre más nem érdekel.
nameg a 2vh-s gépek jöhetnek dögivel.

GOOBY, pls

Kinek mi a zsánere! Valaki a forgoszárnyasokat, valaki a légcsavarosokat, van aki a modern rendszereket, valaki a 9 évvel fiatalabbat, más a paprikás csirkét nokedlivel. Izlések és pofonok ugyebár, egy biztos, ha 200ft lenne az oldalon minden, tuti mindenki megvenne az utolso missiont is mind egy szálig, még a combined arms hoz is sztem. 😊
LeonSilver
Ja, hát nem olcsó mulacccság ez a szimulátorozás.
Azért viszonylag jó vas kell hozzá, plusz a kiegészítők és még a szoftverek.. 😞

Viszont azt nyugodtan állíthatom, hogy ez a modul megéri a pénzét 😊
Messer, Mirage, Alba, Hawk, MiG-15 - ezek nincsenek meg és nem is tervezem a megvételüket. Ja, meg most az F-5E... nem kell ez sem.
A gazella viszont... hát valami fergeteges srácok! Imádom 😄

PhantomAss
bárcsak annyi pénzem lenne <#crazya>

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.24. 11:18:44

GOOBY, pls

LeonSilver
Ámerök. Van még valaki, aki megvette a Gazellát és használja a Nevadás cuccon?

repvez
LeonSilver
Azt el is hiszem 😄

whiteskull
Mi az,hogy! 😊
Csak a reggel indul rozsdásan. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
😄 Csúszik mi?

whiteskull
Én mostanában Aranyhordóval zsírzok. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Minel surubb konzisztenciajut vegyel, kulonben nem marad sokaig a helyen.
LeonSilver
Srácok, itt vannak mindenféle faszányos szilikonzsírok. Melyik lenne a legfaszább? Nekem konkrétan a pedálhoz kellene perpill.

Hecker007
Nekem a DCS-ből még az A10C MFD-t se sikerült késés nélkülire megoldani, kb 1-2s késése van a képnek és a gomboknak is. Pedig próbáltam Nexus készülékekkel sőt drágább elvileg nagyobb teljesítményű tabletekkel is. Ez van, itt még várni kell hogy ez a technológia kiforrja magát.

Mondjuk olvastam ilyen probalkozasrol vr forumon, ott az volt a problema, h kesese volt a kepnek, nem sikerult nekik osszehozni a dolgot elvezheto formara sajnos.
Akkor nem labdazok! 😊 androidom nincs.
repvez
szerencsére itt az Iphone nem rúg labdába, egy min FHD felbontású droidos teló kell és vagy wifin vagy usb theatre segitségével küldi a képet át a pc a telóra.
A trinusVR is hasonló elven müködik azzal már teszteltem
Es hogy kerul a gep kepe mondjuk egy iphon ra? Vagy android fuggo? Egy ket nap mulva jon a vr cardboardom is a telohoz.
repvez
Még egy kis adalék és kérdés a VR témához, ma akadtam rá egy Riftcat nevü progira ami elvileg emulálja a vive és rift szemüvegeket igy okostelefonnal és kinai szemüveggel is használhatók azok a progik ami a másik kettővel.
Ami a lényeg elvileg a steammel is összeköttetésben van annak is a R verziójával, és a DCS benne van a listába.
Ha valakionek erősebb gépe van és rendelkezik kinai szemüveggel és egy jobb féle okostelóval az teztelhetné.
Nekem sajnos a HD4850nél megakad a dolog, mert nem dx11 kompatibilis.