36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23419 E3 stand
Csak facebook oldalt enged linkelni, videót közvetlenül nem.
-
#23418 Fogják közvetíteni online? -
sakkay #23417 45 perc elvileg.. -
sakkay #23416 Úgy tudom a 2.2 motor "demón" fog futni, de fax tudja. Mostanában lesz, mert ott más az idő. Mármint ezekben az órákban, a fórum szerint-és elvileg -
#23415 Ahham, akkor még néhány év.... -
#23414 A bejelentésből én úgy értettem, hogy a Thrustmaster új F-18 replika HOTAST mutatják be a DCS F-18-al. Tehát a joy lesz a product, nem a szimulátor. -
#23413 Te srácok. Mit tudni arról, hogy ezen az E3 nevű rendezvényen csak bejelentik, hogy lesz f18 vagy már kész és ott dobják piacra? -
#23412 Ahogy olvastam az f18 nal cfm modellező rendszert is bevezetnek vagy legalábbis egy fejlettebbet. És azt nem tudom, hogy ez globális lesz e hogy minden géphez hatásos lesz e vagy csak a hornethez? Ha az utóbbi az elég gáz lenne, hogy újból több részre szakítja a játékot, lesz ami nem klikkelheto kabinos, lesz ami igen és lesz ami jobb aerodinamikai szimulációs rendszert használ.
Ez megint nem lenne fair egymás elleni repuleseknel.
Kellene már egyszer egy szintre hozni minden gépet.
Mert ha nem globális lesz akkor a 3rd party gépek biztos nem fogják használni. -
#23411 Ez szimplán modellezési hiba. Igen, "hiba" sokszor látom én is, amikor más területekről, műszaki tervezők vagy hobbi modellezők jönnek clod-ba dolgozni, hogy egyáltalán nincsenek tisztában azzal, miért olyan fontos a poligon limit, textúra méret és a kiegészítők részletessége. Mindenki olyan gépet kar csinálni, ami lenyűgözi a játékosokat a részletességével, amivel lehet villogni a saját portfoliojában, de arról már fogalma sincs, hogy jól fog-e futni abban a környezetben, amiben használni kell. Lehet, hogy a 3d modellező programban meg a teszt scene-ben faszán fut és jól is néz ki, de amikor a repülési modellel, hajtómű kezeléssel és fegyverzettel együtt kell a ciklusidőt szétosztani a grafika mellé, akkor akadni fog mint az állat.
Normandia pl, 10 GB memória használat, 17 GB-os swap file és 5-6 GB videokártya memória használat egy agyrém. Mi a picsának akkora textúra egy egyszerű parasztházon, hogy tankkal melléállva a vakolat repedései is élesen látszódnak? Egyáltalán minek ide tank szimulátor minőségű földi modellek, amikor a játéknak köztudottan rengeteg modellt és hatalmas térképeket kellene megjelenítenie? A LOD szintek ezt nem oldják meg teljesen, hiszen a gyors betöltés érdekében akkor is tárolni kell a memóriában, ha épp nem repülsz közel egyikhez sem. Nekem elég erős gépem lett most, 7700K proci 4.5-4.8GHz-en, 32GB RAM és GTX 1070-es kártya, de nevetséges, hogy még nekem is a grafikai beállításokon kell retkelni, mert különben játszhatatlan. Oldjam meg én azt, amit a grafikai tervezésnél, erőforrás managementnél elqrtak ők :/ Mostani patchban javítottak már sok dolgot, de erre meg így néz ki: Talaj. Épp Sakkay ellen gyakoroltunk múlt héten, akkor jött a patch. Egyből csináltam a screenshotot, hogy neki is ilyen-e, vagy csak az én gépemen állítottam el valamit? De nem, ez most ilyen. Nemtom, ki hogy van vele, de ez szerintem nagyon rusnya, valamivel több mint 2km magasról már ilyen régi il2 szerű városokat meg épületeket látsz csak, az elég gáz (tudom, tudom pre alpha, de akkor is)...
Szóval ja, tényleg faszán meg lehet modellezni bármit, hogy az fotoreal-nek tűnjön a beállított rendereken, csak nem lenne szabad elfelejteni, hogy ez még mindig egy játék, amit használni kellene több száz más objektummal együtt olyan átlag PC-n is, amiben esetleg 3-4 éves vas van belerakva. Ezért fázok én az F-14-től is meg az F-18-tól is, mert jelenleg a DCS grafikai engine rengeteg számolási igényt elvisz a CPU-GPU párostól, és ami marad, azzal vajon milyen mennyiségű és minőségű fedélzeti rendszert, fegyverrendszert lehet normálisan leprogramozni?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.13. 13:02:00 -
sakkay #23410 -
sakkay #23409 De ez a legjobb!! -
sakkay #23408 Ez csak' egy A-10, de a biciklimmel nem mennék így az utcára Szóval azért nem olyan szép
közelről ez sem...fránya tankoláslevegőben.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.13. 12:15:21 -
#23407 Köszi :)
Én is elqrtam párszor, szerencsére a Spit pilótának nem volt sok órája benne, ezért nem tudta azokat kihasználni. A Spit hajtóművét nagyon könnyű tönkretenni, ha elkoptatják a sebességet akkor pillanatok alatt túlmelegedik (mesza is, de kicsit lassabban), és nem is olyan erős, így csak a vertikális manőverek működnek ellene. Egyszer mentem bele egy-két fordulóba, de úgy sem volt esélyem, hogy akkor épp fél gázon hűtötte a gépét. A kiemelkedésnél viszont könnyű lövés kapni, ha alám tud függeszkedni, mert ezek a fegyverek azért jó pár száz méterre ellőnek. A 2. menetet is emiatt vesztettem el, hűtőt eltalálta (nekem kabin nézetben eresztette a fehér füstöt rendesen), és végül az én hajtóművem adta meg magát előbb. -
sakkay #23406 Pár év múlva az akkori csúcsgépeken -
JanáJ #23405 Szerintem is kicsit túltolták a "realizmust". Persze nem patikák a gépek, de nem is fog rozsdásodni az egyik kulcs rendszered borítása.
Nyugaton tényleg mindenki szuperszámítógépen DCS-ezik? Vagy min fog ez elfutni? -
#23404 Jól nyomtad a Messzerrel Tom, itt látszik hogy néha az apróságokon múlik a győzelem.
De mindenki jól repült, gratula! -
#23403 Köszi Tom! Pont sikerült lemaradnom róla. -
#23402 az a bajom vele, hogy egy muzeumi gépről vették az anyagot és ez elég erősen látszik is a kinézeten, egy aktiv gépnél nem mindenhol lenne ennyire kopott minden.
De majd az összhatás kiderül a végén.
Az E3on már a 2.2essel lesz talán demózás.
Bár azt hiszem megint át lettünk verve, mert régebben azt mondták, hogy az 1.5 és a 2.0 az a 2.5össel lesz egybe gyúrva, ha ez ilyen léptékkel megy akkor az még legalább 3 év mire oda jutunk és hogy a 2.5össel együt jön az F18-as is, azt meg már most jelentik majd be.Akkor hogy is van ez? -
sakkay #23401 Kb 10 évvel előzi a korát a grafika by pc pilot -
#23400 Tegnapi menetek itt nézhetők meg, első néhány menet alatt voltak akadások, aztán más twitch szerverre ment át a közvetítés, azzal már nem volt gond.
https://www.twitch.tv/kroc_squad/videos/all -
#23399 -
#23398 Igen! Én is erre gondoltam, hogy a képi világa az nagyon klassz. -
feca1229 #23397 Ki tudta előre, hogy ilyen durván átbasznak a moziban...
:-) -
feca1229 #23396 Igen azt láttam lawrence Fishburne is jatszik benne többek között. Az szerintem is egy nagyon jó film! Ezert volt nagy csalódás számomra a Red tails hiszen itt már megvolt a technika és a penz is. Bár ugy látszik, hogy nem csak ezen múlik. -
#23395 Leon, szerintem az egy egész jó film. Ahogy Tom is írja a története az a tipikus franciásan bárgyú faszagyerekes, de én bírom azt a filmet.
A Mirage-os felvételek nagyon faszányosak benne :)
-
#23394 Az tényleg gagyi film. Lucas papa találta ki, ő is pénzelte. Valóban hasonlít a Star Warshoz, mert Lucas az X wing-Tie fighter harcokat a ww2 harcok alapján modellezte le. Úgy gondolta hogy egy az egyben átemeli a SW manővereket ide és simán jó lesz, megfejelve néhány látványos robbanással. Kb. mint egy 2 vh-s Star Wars.
Van egy másik film is abban a témában, az nem annyira látványos viszont nem is nevezném gagyinak, Tuskege Airmen a címe (99. repülőszázad magyarul).
esetleg azt nézd meg ha még nem láttad. -
#23393 Története bárgyú, de a légi felvételek meg a CG ebben nagyon szépen meg vannak csinálva. -
#23392 Ez sem egy húúúúúúúúúúúú de fasza film - nem rossz, de nem is valami eget verő.
De ha legalább ilyen lesz, akkor minden rendben.
-
#23391 Nem kell minden szart megnézni ;) -
feca1229 #23390 Számomra az egyik legnagyobb csalódás a repcsis háborús filmeknél a Red Tails. Egy nem is tudom minek nevezzem...
A csillagok haborujaban repültek ugy a gépek. A csúspont az volt mikor az egyk amerikai a musztángjaval szemberepül a me-262vel es a me262 felrobban ugy, hogy közben megsebesül a 30 millis lövedéktől az amerikai pilota kb. 2-3 darab 30 millis lövedék találja el!
Persze német pilóták mindig mérgesen neznek, mert hiszen gonosz mind. Teljesen full gagyi -
#23389 Ha tényleg Spielberg-Hanks készíti, hasonlóan az Elit alakulathoz, akkor van remény. Bár nem tudom hogy kb. 10 részen keresztül mit lehet bemutatni a bombázók életéből. Mindegyik részben más várost szórnak meg?
Na mindegy, remélem jó lesz. -
sakkay #23388 2014. aztán lemondták, most újra indul. A téma ami miatt különleges, nem a trailer. Remélem újraalkotják, mert szar valóban. -
#23387 Ez a trailer elég gagyi. Ha ilyen lesz a sorozat akkor nem sok jót remélek :) -
sakkay #23386 Igen, én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Talán pont az a reménykeltő, hogy leálltak, aztán újra kezdték. Talán látták, hogy szar -
#23385 Remélem összekapják magukat és lesz olyan szinvonal mint az előző sorozatnál, mert mikor először láttam ezt a trailert azt hittem valami assylum féle Zs kat film akar tarolni ugyan azzal a címmel, mert az CGI annyira gagyi, hogy még talán a CLod és a DCS is lepipálná feljavítás nélkül is effectben.
jó lenne már végre egy hiteles,realista és a fizikától nem elrugaszkodott repülős filmet látni -
sakkay #23384 Jónak nézem, meglátjuk. -
Solt #23383 Jobbnak ígérkezik mint a bombázós... :)) -
gsg16 #23382 én ezt várom nagyon -
sakkay #23381 Nézőpont kérdése -
sakkay #23380 Na erre kíváncsi leszek!