Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7:30-tól tessék figyelni. Nagyon szívesen viszontlátnám DCS-ben azt a Ka-50 műszerfalat, de gondolom nem véletlenül lett kiadva a szimulátorba a kevésbé fejlett változat:

Csak,hogy én se maradjak ki a sorból: 30.

LeonSilver
Igazán nincs mit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

vagy behúzná a futóművét...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ne is torodj vele, a korral jar, lesz ez meg rosszabb is, mikor a mi 8 nal keresed a fekszarnyakat. 😊
whiteskull
Akkor tényleg szenilisedek. 😊

Köszi szépen! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Ja, nincs külön jobb/bal lábfék.
Csak wheel brake on van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Emlékeim szerint a SU-25T-nél nincs külön jobb és bal kerékfék.
De mindjárt rákukkantok.

whiteskull
Szép napot mindenkinek! 😊

Lehet, hogy egy kicsit szenilis vagyok, de eddig azt hittem, hogy a Szu-25T-nél be tudtam állítani a kerékfékeket a pedálra. Most viszont sehol sem találom az Axisoknál. Ráadásul még másnapos se vagyok. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

köszönöm,sikerült

Egy kicsivel korabban irt megoldast egyik kollegank, az alapjan sikerult nekem is ujraaktivalni a modulokat,en is alaplap csere miatt szivtam, a tegistribol kellett torolni a behanyt modulokat es ujra reggelni, utana jo lett.
LeonSilver
Nem biztos. Nagyon könynen előfordulhat, hogy csak akartam írni sakkay cimborámnak, aztán elmaradt.
Én úgy emlékszem, hogy írtam, de hát ...

Na akkor én is, nehogy kimaradjak. Olvasó vagyok a fórumon, egyébként századtag online , én is 44 vagyok.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.05.21. 19:20:20
Napi szinten követem a fórumot, de ezek szerint átsiklottam felette, bár most rá kerestem (mi8, mi-8, minyó, ventilátor) szavakra és így sem lelem, bár még így is kimaradhatott 😊
LeonSilver
Már működik egy ideje. Még én is posztoltam ha jól emléxxxxxem. Ettől függetlenül inkább kécccer, mint ecccer se.. 😉

Tudom, hogy most a Gazelle a menő 😄 , de közben a Minyó is fejlődik. Vagy ez csak nekem új? Azt tudom, hogy hónapokkal ezelőtt megemlítették changelogban, de akkor nem működött. És még az fps sem esik le közben 😊
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2016.05.21. 18:29:19
LeonSilver

Üdv Urak!
beszereztem egy új alaplapot,meg ramot,stb.a lényeg,hogy most a dcs modulokat nem tudom aktiválni,folyamatosan hibát ír ki.van valami megoldás erre?

whiteskull
Azonnal veled tartok! 😊

Na jó bevallom 39 de már nincs két hónap a 40 hez. Végigolvastam és úgy döntöttem iszok egy sört<#taps>
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.05.21. 17:33:39
LeonSilver
Hát bajtársam... ha majd megveszed és elkezded használni, tuti leteszed a hajadat.
Qrva jó ez a kis szerkezet 😊

Borisz80
36

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

most ts?

2Pete
Mikor? Hol?

34 <#awink>

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Hát én maradok a Russian Standard vodkánál 😄
De ti ihattok sört ha akartok. ☺
Na ezért jók azok a rohadt fák.<#vigyor>

repvez
Egy kis összehasonlitás a 1080as teljesitményéről
Már ha hinni lehet neki

UI: még 35 😊
LeonSilver
Ahh, értem. Akkor nekem már használni kell.. 😄

Köszi

A másik gép (model) minimális pixelpontját emeli meg (enlarged), hogy nagy felbontáson is jobban látható legyen, 1 pixel helyett 3-5 pixel, így könnyebben észrevehető. Bizonyos szempontból helyettesíti a távcsövet, 40 után... 😊
whiteskull
Ne légy telhetetlen! Elég, ha csak kihozza. 😊))

Erre felénk mindig a legfiatalabb a ministráns. 😊)

Ez fájt... Te fizeted a sört... rögtön a pálinka után! 😊)

www.smart-bus.hu

Noha általában csak passzív olvasója vagyok a topiknak, de azért én is beszállnék: Fél hónap híján 20 😛
Kis takonypócok! 😊

Ka-50

LeonSilver
Nécccsak!

LeonSilver
Srácok.
A gameplay beállításoknál lett egy oylan opció, hogy Model Enlargement. Biztos volt eddig is, csak nekem most tűnet fel.
De mi a rák ez??

LeonSilver
Hajaj! 50 után van csak igazán! 😉

Május 10.-én kerek 50, leírva, kimondva sok, de ez van, hja és van élet 50 után is :-)

VO101Tom
Ott már FFB-s joyt vesz az ember, hogy ne remegjen a keze 😊)

www.pumaszallas.hu

macleody
Nincs 😊
39...csak , hogy a sok fax irigykedjen 40 fölött<#alien> a lány mérnök, és a hobbija a főzés(tényleg). Olyanokat ettem amit nem is tudtam , hogy van..a jó megérdemli jutalmát-persze ez nem igaz,(mármint az állítás) és én is rá fogok baxni-de érdekes tapasztalás. egy évem van és jön a vég. Vagy van élet 40 fölött is
?!<#vigyor>

50 kereken.

Ka-50

Mitagadas, nem epp pelyhedzokepuek gyulekezete vagyunk! 😊
Bocs, ha én is beugatok, de mindig olvaslak titeket, írtam is sokszor...
júniusban leszek 40. hehe.<#wave>
Jut eszembe, lapozgattam bent a cégnél a beszállítói katalógusokat:
Link
Lehet nézelődni, ha esetleg megadja magát valamelyik kapcsoló a warthogban<#nezze>

A Béna.

34, és kérek engedélyt meghunyászkodni <#worship>
(Na jó 22.én töltöm a 35 öt)

A Béna.

Fogalmam sincs. Rég meghalt a faluban a varázsló, ő tartotta számon. :-)
Papa01
😄 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Hát... izé. 52...