36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Nem inkább kínai tört be a DCS-hez? :D
  • sakkay
    DCS betört a kínai piacra. Már van kínai nyelvű fórum. Meg hamarosan elkészülő kínai gép.
  • VO101Tom
    Megy a twitch video:
    https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/media/stream/468281774277124097/
  • repvez
    Van valakinek infoja, hogy mikor lesz valami bejelentés az E3 on a DCS-ről?
  • VO101Tom
    Ma 18:00-tól folytatódik a DCS v.HunAF 1v1 bajnokság, twitch-en ugyanúgy közvetítik mint múlt héten.

https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/information
  • 250M30Re
    köszönöm szépen
  • LeonSilver
    lehet
  • 250M30Re
    Sziasztok!
    Lehet venni a TRACK IR-hez külön azt a kis sapkára akaszthatós fényvisszaverőt?
  • Papa01 #23371
    Köszi szépen, nagyon jól néz ki! :)
  • GaBika6
    https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/2708404/
  • levy668
    Aztamindenit! Kb pár percig merengtem, hogy mit is láttam:)
    konklúzió: beszakézott manga kreátorokat ne engedjünk CGI közelébe:)
  • LeonSilver
    :D Ja, eléggé lol kategória
  • Death Rattle
    Azért az az ablakbetörős MiG-29 egy kissé erős na. Nem valami reális az a fordulás...
  • gsg16
    üdv!
    nem tudtam,hogy a HAWX-ból filmet is forgattak:
  • sakkay
    megértem. De amúgy ha optimalizálják közepesen is szebb lesz mint az 1.5, és nem kell hozzá nagyobb gép.
  • levy668
    Gyerekkoromban sok diafilmet néztem, de úgy érzem kinőttem ezt a fajta szórakozást.A vasam a jelenlegi normandiát meglehetősen kis sebességgel tudná pörgetni, majd megveszem, ha a programozó bácsik optimalizálták.
  • sakkay
    Vegyed meg a Normandiát!
  • levy668
    Köszi!
    Közben túrtam a fellelhető fórumokat, és eddig a következőket állítottam:
    -hdr -off
    -msaa -off
    -anisotropic filtering- x2
    -terrain objects shadow -flat
    -leszedtem a barthek terrain mod-ot(marha sok sötétzöld-szürkével ötvözve :( )
    -kínaiaktól megrendeltem egy sárgalencsés szemüveget :)

És az ati vezérlőben megemeltem 8300k-ra a színt
    Még nem tudtam ezeket a beállításokat kipróbálni MP-ben, a sweetfx-et és a reshade-t majd ezek után próbálom(ha nem műxik az előző).
    Ha valakinek ezeken kívül van még ötlete, azt szívesen fogadom.
    Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 22:22:23
  • flyinghigh
    SweetFX vagy ReShade 3.xx -el realtime bele lehet nyúlni szinte bármelyik játék a megjelenítésébe. ha mediumon beállításokon játszol érdemes likvidálni a képjavító fícsörök nagyrészét, mert elég szépen meg tudják emelni a gépigényt. Ha esetleg a fenti két progi miatt nem enged be a multiba akkor még talán a vga beállíásainál a szín- és a gamma értékek módosításával hátha össze tudsz hozni egy olyan kombót aminél láthatóvá válik a kérdéses két tartomány.
  • levy668
    DCS 1.5. Most kezdtem neki a hidegháborús vasaknak(mig-21, f-5e) multiban, és esélytelen a szabad szemmel a gépek érzékelése(főleg földközelben).
    A graf mediumon van 1080p-ben 24' monitor.

Esetleg hallottál olyanról, hogy egy színtévesztőknek készült szemüveg javítana rajta? Ha a beállításokon nem lehet finomítani...

Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 18:56:59
  • sakkay
    Mihez kell pontosan? Melyik szim?
  • levy668
    Üdv Urak!
    Van esetleg valami graf. beállítás ami a spottolást könnyebbé teszi? Vagy esetleg mod a színtévesztőknek? (nem nagy ügy csak a sötétbarna-feketét keverem :( sötét gép a barnás-sötétzöld föld fölött...:-P).
    Remélem, hogy van valami megoldás, mert ez így nekem kissé esélytelen.
  • sakkay
    DCS News.
  • sakkay
    Tényleg srácok. Hallott valaki új joy-ról ami ffb-s? Akár csak kósza hírként is.
  • feca1229
    :-DDD
  • LeonSilver
  • sakkay
    Megtanultam-legalábbis alapfokon a bms falcont-tetszik is. De kijött a dcs normandy, most ez van az agyamba. Az a baj, hogy egy szim és egy stratégia (maximum) egyszerre Nem is tudom mi lenne ha hirtelen kijönne a hind..sokkot kapnék lehet
  • LeonSilver
    Ja, az is egy kaszálógép lesz :D Biztos, hogy sokan meg fogják venni olyanok is, akik egyébként nem helikoptereznek.
  • sakkay
    Hát tuti. Én a mi-24 bejelentést várom!!!!Azonnal előrendelem. Normandián nagyon nagyot fog rombolni!!
  • LeonSilver
    Mindjárt itt az E3, és ahogy nézem tényleg kinyomatják az F-18-at.. Baromi nagyot fognak kaszálni vele szerintem.
  • beci43
    Én is sejtettem hogy az lesz...
  • sakkay
    Ja köszi, az lesz az
  • wudman
    Ha nvidiát használsz kapcsold ki a játék felvételét vagyis,hogy feltudod venni a játékot illetve steamelni tudod ez a kis kamera és a mikrofon jel Geforce experience itt tudod ki és bekapcsolni
  • beci43
    Verziószám ugyanaz,úgyhogy tényleg lövésem sincs akkor mi a fax frissült benne.Nem tudom mi lehet nálad az a jel,készíts egy képermyőmentést,tedd be ide,meglessük mi az.
  • sakkay
    Szerintem közben megbánták, visszakozni nem lehet,inkább ellehetetlenítik a felhasználót. pl engem sikerült. Már csak náluk vásárlok-k. anyjukat persze.
  • sakkay
    Nemtom' info nincsen-nekem szerintem nem jött semmi. Írj majd egy verziószámot kezdőképernyőtét. Nekem:NEMTUDOM MEGNÉZNI PONT RAJTA VAN VALAMI MIKROFON MEG KARIKA'JEL...TÉNYLEG MIK AZOK NÉHA VANNAK NÉHA NEM. úJRA NEM ÍROM...szóval jobb alsó sarokban van, nem csak ennél.
  • Solt
    Én csak azt nem értem, hogy minek adták ki Steam alá, ha ott egy csomó minden nem elérhető... :)
  • beci43
    Nnnna,jött vmi peccs,de fingom nincs mit változtattak.Rövid,talán 100 mbyteos.Info nincs róla.
  • LeonSilver
    A qrva Harriert nyomnák már ki... :)
  • sakkay
    Csak szólok-az utolsó javításkor vettem észre magam is-hogy a patch után visszarakja a felszállás könnyítést, vagy a ruddel segítőt a progi. Csak ha esetleg nagyon könnyű lenne fel-leszállni
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.07. 17:53:54