36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    Úgy tudom ez még csak early access a steam-en.
    Fene tudja, nekem az x plane 11 jobban bejön.
    Igaz hogy nem lehet lőni de a flight director programozásnak is megvan a varázsa :)
  • sakkay
    Ja ja..
  • Death Rattle
    Komolynak tűnik, szép is, de engem sem érdekel semmi amin nincs legalább két géppuska.
  • sakkay
    Ezt ismeritek?
    Civil, szóval engem nem nagyon érdekel, de vannak itt mások is
  • PhantomAss
    A spit AI ilyen sajnos. Online azért szerencsére más a helyzet.

Amúgy a fóka jó gép volt ahogy Tom is írja, az angolok nagyon fostak tőle. El akartak lopni egyet , ki is dolgozták a tervet, aztán szerencséjükre pár nappal az akció előtt egy pilóta leszállt angliában egy teljesen ép géppel.
    Rengeteget repültek vele, összehasonlították a többi szövi géppel és kiderült hogy mennyire jó gép. Gyakorlatilag az összes gépet verte orsózásban, emelkedésben, zuhanásban közepes magasságig. A menekülési taktika a fókával a leborítás és zuhanás utáni meredek emelkedés volt, semelyik másik gép nem volt képes követni.
    És ez csak egy első szériás A3-as volt. Erre válaszként fejlesztették ki a IX-est ami már meg tudta szorongatni.
    Az egész történet a tesztrepülések adataival le van írva Alfred Price: az FW190 szolgálatban c. könyvében.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.05.20. 08:33:03
  • Frenky
    I. HUNAF 1v1 Kupa döntők ma 18:00-tól. Élő közvetítés: https://www.twitch.tv/knix15
  • Death Rattle
    Csinálhatnának végre valamit ezekkel a harckocsiágyú torkolattüzekkel is. Pontosabban a füsttel mert az valami ótvar...
  • sakkay
    Szimhez képest az eddigi legjobb.
  • macleody
    Felülről jól néz ki, de ezek a talajközeli felvételek... nem is tudom mihez hasonlítsam.
  • GaBika6
  • GaBika6
    Tom a spit ai sztem nem jó, de lehet az összes ai szar. Mostanában nem repültem hisz tudod... Majd ellenőrizzétek ha van idő rá. Akinek megvan a spit az is nézzen rá emelkedés meg ilyenek, mert kisebb sebességgel alacsonyabbról magasabbra emelkedett a spit és úgy tudom nem sok LE a különbség Mustangal. Az is oké, hogy jobban fordul viszont nem vettem észre nála hogy a hirtelen irányváltoztatástól csökkent volna a sebessége. Szóval a hajamat téptem, de feladtam. Viszont tényleg szép és a hangja is ok elsőre.
  • Ludowik
    Persze hogy egér billel is lehet irányítani mert az egy MMO játék. És nem az a cél hogy komolyan vegyék hanem az hogy eladhassanak egy csomó mindent a kis srácoknak. Itt meg az a cél hogy eladhassanak egy csomó mindent a nagy fiuknak jó drágán. A gépek minősége itt jobban hiszen ez egy szimulátor játék, de lássuk be ott van a több pénz és nem itt. Persze régebben ott sem ez volt a fő irány de ma már a régi ambíciókat rég bezárták a szekrénybe.
  • GaBika6
    Igen így már nekem is jobban cseng, mert hát ugye mindig ezt mondtam... És tényleg ne vedd magadra!

• Death Rattle
    "Jó persze az egy MMO játék de azért komolyan veszik az élethűséget. Vagy legalábbis ezt mondják."
  • VO101Tom
    "Jó persze az egy MMO játék de azért komolyan veszik az élethűséget."

Nem. Nem veszik. Akkor nem olyan játékot csinálnának, amit egér-billenytű kombóval is el lehet vezetni.

Amit a fókáról írtál, ha tényleg ilyen a játékban, akkor az nagy marhaság, az Fw-190 az egyik legjobb vadászgép volt a háborúban, és sokkal jobban elismernék a játékgyártók, ha szövi oldalon repült volna. Az angolok a SpitV-öt csak miatta kukázták. A manőverező képessége a konstans fordulót leszámítva mindenben sokkal jobb volt mint a SpitVb, sokkal jobban emelkedett minden magasságon és jobban is gyorsult időjárástól, körülményektől függetlenül. Az angolok a IX-es szériával hozták fel a Spitet olyan szintre, hogy egyenlő ellenfele lett a fókának.

A háború után egy ex Spit pilóta Johnnie Johnson írta ezt a 190-esről, milyen volt amikor először találkoztak vele légi harcban:

"The Focke-Wulf 190 was undoubtedly, the best German fighter. We were puzzled by the unfamiliar silhouette, for these new German fighters seemed to have squarer wingtips and more tapering fuselages than the Messerschmitts we usually encountered. We saw that the new aircraft had radial engines and a mixed armament of cannons and machine-guns, all firing from wing positions.

Whatever these strange fighters were, they gave us a hard time of it. They seemed to be faster in a zoom climb than the Me 109, and far more stable in a vertical dive. They also turned better. The first time we saw them we all had our work cut out to shake them off, and we lost several pilots.

Back at our fighter base and encouraged by our enthusiastic Intelligence Officers, we drew sketches and side views of this strange new aeroplane. We were all agreed that it was superior to the Me 109f and completely outclassed our Spitfire Vs. Our sketches disappeared into mysterious Intelligence channels and we heard no more of the matter,. But from then on, fighter pilots continually reported increasing numbers of these outstanding fighters over northern France."
  • GaBika6
    Ne vicceljünk már, nem fordulóztam vele...
  • Death Rattle
    A Fóka pl. a War Thunderben is nagyon nehéz. Jó persze az egy MMO játék de azért komolyan veszik az élethűséget. Vagy legalábbis ezt mondják. De a lényeg az hogy messze sokkal nehezebb repülni ott is mint mondjuk egy Messzert. Egyfolytában billeg, könnyen dugóba esik, kis ívben nem hajlandó fordulni, stb. A DCS D-9 viszont jóval könnyebb eset. Bár egy Spit ellen bizonyára azzal sem lehet könnyű...
    Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.19. 19:42:21
  • sakkay
    Ránézek majd. Milyen szinten van a veteránság beállítva? Me 109-el is jó? Fókám nincsen.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.19. 19:07:58
  • GaBika6
    Na elkezdtem újra gyakorolni ww2 és fel is baxott... ilyen egy fost bakker. A spit ai egy kaki. Olyan manővereket repül, nem hogy lelőni még követni sem tudom. Fizika ott nem létezik. Nevetséges. El nem hiszem egyébként, hogy a fóka ennyire szar lett volna, mint ebben a játékban. Mustang-al spitfire-t lelőni nem tudok. Akinek sikerül rakjon fel videót. THX!
  • sakkay
    Nem steamos DCS nem szarozik nektek most? Nagyon nem akar indulni..a nevada meg nem is indul..
  • sakkay
    Itt vagyon!
  • GaBika6
    Honnan a hír?
  • sakkay
    Május 26 indulhat a letöltés!!! Normandia mappa!!!
  • KukacMarci
    Üdv! Hosszabb kihagyás után újratelepítettem a DCSW 1.5.6-ot és két probléma merült fel, amelyekhez segítséget szeretnék kérni:
    1. A Szu-27 tolóereje a gázkarral (Saitek X55) a 9-es osztásig szépen szabályozható, de felette már nem: a mutató 9-ről közvetlenül a 10-re ugrik és onnan nem is megy feljebb. Emlékeim szerint régen ilyen gond nem volt, a teljes skálán szépen szabályozható volt a tolóerő.
    2. Nem tudok MP szerverekhez csatlakozni: a "join" gomb és hosszú várakozás után visszadob "Server timed out" üzenettel.
    Mindkettőnek utánaolvastam már és nem sikerült rájuk működő megoldást találni. Van ötletetek? Előre is köszi.
  • Frenky
    HUNAF DCS World 2.0 NEVADA Test and Training Range Map! Szerver neve: HAF/HUNAF_NTTR - Jó szórakozást :-)
  • sakkay
    Köszi!
  • z0ty4
    proci 35
    lap 18
    hardveraprón tuti elmegy
  • sakkay
    Z77pro 3, cooler master hyper tx3.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.18. 19:53:27
  • GaBika6
    Sztem vedd meg Te...
  • macleody
    Ez így elég sovány infó. Tudni kellene szerintem az alaplap pontos típusát, meg a hűtőét is.
  • sakkay
    Van egy i 5 3570k. tuning hűtővel, z alaplappal 3500-ról, 4300-ra húzva.
    Mennyiért tudom eladni a fent említettet, tuning hűtőstől alaplapostól?
  • Solt
    Akkor legközelebb majd integetek! :D
  • GálTomi
    A TRA 23 -ba (időszakosan elkülőnített légtér) beleesik bőven Eger. Azért láthattad arra repülni. Én is szoktam arra "járni" csak nem grippennel hanem Mucha-val meg Nimbus-al :)

Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2017.05.18. 17:25:06
  • Death Rattle

RAZBAM F-105 Thunderchief

Jó lesz reggelire a 19P-nek meg a 21-esnek...
    Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.18. 11:11:50
  • JanáJ
    Állítsuk meg Egert, izé Brüsszelt.
  • LeonSilver
    Keresi a Sorosgyurit, merthogy mindenről ő tehet.
  • Solt
    Kérlek alássan Kerecsendre a Korona Gombaipari egyesülésbe vittem spanyol gombászokat... amíg gombasztak, addig volt időm az eget vizslatni! :))

Ülök a bakon, aztán egyszer csak hallom, hogy dél felől alacsonyan érkezik valaki nagy csinnadrattával... olyan lendülettel jött, hogy már azt hittem a tót atyafiak rossz fát tettek a tűzre oszt megy szétcsapni köztük, de sajnos visszafordult! :D

A többieknek köszönöm az építőjellegű hozzászólásokat! XD
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.16. 19:24:32
  • Ludowik
    A Grippenek felettünk szoktak átlépni hangsebesség fölé a Tisza vonalánál Paszabon lakom. Meg elég gyakran halljuk a nagy szállítógépeket is.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.05.16. 19:21:59
  • macleody
    Az még csak hogy a gripen mit csinál, de te mit csinálsz Eger környékén? :)
    Elég gyakran repkednek errefelé, van hogy jó alacsonyan, gyök kettővel. Még fogócskázni is szoktak :)
  • JanáJ
    Arra szokott zárt légtér lenni. Haver sárkányrepül és vele néztük. Lehet megint gyakorolnak.