36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23299 A clod már kiadáskor ilyen szinten volt, a TF a DM-hez nem tudott hozzányúlni, mert az a forráskód nagyon mély részén volt, amihez nem volt hozzáférésünk. -
Solt #23298 Ez jól hangzik... -
#23297 Jól hangzik:
-We have moved from tracking 30 damage variables to several hundred damage variables. This includes such variables as each airframe spars, engine components, fuel tanks, oil, hydraulic, and pneumatic systems, control surfaces, ammo boxes, etc.
(az eddigi ~30 sérülési variáció helyett most több száz lesz -sárkány részei, motor, üza tartály, hidraulikus /pneumatikus rendszerek, lőszeres rakaszok, stb.)
-All elements have unique durability values that are used calculate of bullet penetration into the structure
(mindegyik sérülési variációt egyedileg számolnak attól függően hogy a lövedék mennyire roncsolta a gép szerkezetét)
-There will be no more statistical accumulation of damage, so for example, you can't tear off a wing by simply shooting at its tip
(nem lesz többé olyasmi hogy ha lövöd pl. a szárny csúcsát akkor a lövedékek károkozása összeadódik és egy bizonyos érték elérésekor leszakad az egész szárny)
-All elements can now be torn off by destroying their attachment points or airframe elements -wing spars for example
(az egyes elemek leszakadhatnak ha elpusztítod a tartószerkezetét, pl. a szárny főtartóját meggyengíted akkor leszakadhat az egész szárny)
-Damage can be distributed from one element to another by fire
(a sérülések továbbterjedhetnek az ép részekre is tűz által)
-All liquids will flow out from holes, and this will result in decreasing effectiveness of hydraulic and pneumatic systems
(a különböző folyadékok a sérülések által keletkezett lyukakon kifolyhatnak és emiatt csökkenhet vagy megszűnhet a hidraulika és egyéb rendszerek hatása)
egy kép összehasonlításként mennyi sérülési lehetőség volt és mennyi lett
Tom,
úgy tudom hogy a CloD a TF peccsel is hasonló szinten van ugye?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.02. 17:38:19 -
sakkay #23296 Új DM modell -
StevN430 #23295 oké, köszi szépen, majd kipróbálom :) -
flyinghigh #23294 Options menü majd pipa a mini HUD elé, idáig én se tudtam a létezéséről mert alap sim mód esetén ez inaktív. -
StevN430 #23293 Üdv, ismeri valaki esetleg a sisakkijelző modot, ami az alábbi videóban szerepel? Tudtok valamilyen működő megoldást? A-10C, F-15C érdekelne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: StevN430, 2017.05.30. 22:43:14 -
JanáJ #23292 Én. :-) -
gsg16 #23291 ez a trailer baszott látványos:
-
#23290 Tudom ;) -
sakkay #23289 Ja....tudtam ám -
sakkay #23288 Ja láttalak a Lemil blogon. Te voltál? -
#23287 biztosíték ;) -
sakkay #23286 Köszi.
Janáj az a gond fogalmam nincs mi az a kismegszakító -
sakkay #23285 Ja én is agyaltam ezen. Kíváncsi vagyok mi lesz. -
Colos1357 #23284 A vérintelesek ilyenek. Ha az intel többet fogyaszt, akkor az "nem baj mert erősebb mint az amd". Ha az intel kevesebbet fogyaszt, akkor hiába lehet erősebb az AMD, "az amd egy kazán". Ha kevesebb mag van az AMD -ben, akkor "az intel a király", ha több mag van az AMD -ben, "akkor annak semmi értelme". Rosszabbak, mint az nVidia fanboyok...
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.05.30. 20:24:21 -
JanáJ #23283 Épülete (madzagja) válogatja, de ha a kismegszakítód rendben van akkor nincs gond. :-) -
#23282 Menni mehet. A kérdés az, hogy a madzag milyen. Bár nem hiszem, hogy annyira szar lenne, hogy ennyitől tűzijátékot generálna ;)
Nekem is minden szar rá van dugva egy konnektorra, oszt' semmi gáz.
-
#23281 nem szeretnék vitát generálni, de amd évekkel ezelőtt már forgalmazza a 6 és 8 magos procikat , de semmi fejlődés a többszállu párhuzamos feldolgozásnál, most az intel is tovább lép a 4 magról 6-8-10 mag felé, fogadni mernék, hogy innentől jobban fogják a programok támogatni a több magot.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora fogyasztásuk van ezeknek a prociknak, sokszor pont azon megy a vita és azért döntenek az intel mellett mert kevesebbet fogyaszt, most ha megnézzük a ryzen nem éri el a 100w-ot itt meg 140 és felette beszélünk ami nem kis különbség.
De gondolom itt már nem lesz senkinek ellenvetése emiatt és igy könnyű lesz neki gyorsabbnak lenni amd-vel szemben. -
sakkay #23280 Leon Papa-egy konnektoron mehet a pc, a monitor, a net, meg egy kicsi fagyaszó(138)kwh? Hülye vagyo ehhez-is-de szarul néz ki az biztos -
sakkay #23279 Szerintetek ezek közül melyiket lesz érdemes megvenni dcs-re, ár érték arányában.
Na most tudom, hogy hülye a kérdés, de lehet valaki nagyon ráér és jövőbe lát-egy kicsit -
flyinghigh #23278 Az a legbiztosabb ha a haverodnál kipróbálod az általad preferált játékokat vagy kölcsönkéred a vga-t a tesztek erejéig, amúgy ha a DR is le tud foglalni több mint 3GB vramot FHD-n. Egy 6GB-os modelt használok DCS 1.5 alatt de amíg hdd-ről szipkázta az adatokat helyenként voltak érdekes lagok, aztán bepattintottam még egy ssd-t ('az ilyen sok fájlból dolgozó openworld játékok miatt') azóta tökéletesen fut a multija is. -
JanáJ #23277 De jó vagy, köszönöm. Nézegettem videókat YT-on és pont ez tűnt fel, hogy ha egyszer betelik, akkor nem ürül. -
Solt #23276 Erre lesz jó a Vega-l érkező hardveres memória menedzsment (HBCC), ami kivonja a fa kezű fejlesztőt a képletből, ezáltal csak az lesz a vram-n amire tényleg szükség is lesz! Sokat segíthet a minimum FPS értékeken, kiváncsi vagyok a gyakorlatban miképpen fog működni! :)
LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.30. 12:03:48 -
#23275 Repülőszimulátornál általában amit betölt, az kell is. Ez nem olyan, mint egy fps lövölde, hogy elhaladsz egy szakaszon, vagy átlépsz egy újabb pályára, akkor oda már nem mész vissza. Itt max néhány földi egység, esetleg korábban használt kabinbelsők maradhatnak benne, de a pálya és pálya elemei bármikor kellhetnek. Normandiát üres küldiben próbáltam ki, csak 109-essel repülve, és úgy használt 5.2 GB-ot.
@Repvez. Csak Nevada vagy Normandia működik 2.1 alatt. -
#23274 A 2.1 csak normandiaval együtt használható vagy van az ingyenes word_nek is open alfa verziója 2.1re?
Az alba oculus vr videója elég jó már már valósnak tűnik főleg ha a terhatas is hozzá jön. -
Colos1357 #23273 Erre nehéz válaszolni, mert a mai napig nem lehet egzaktul kimonitorozni a VRAM használatot. Normál esetben igaz még az a megállapítás, hogy 1080p -ig elég a 4 GB, de ha ED csinálja, akkor ez nem biztos Nekem a GTX980 4 GB -al 1.5 -nél 3...3,5 -öt, 2.1 -nél 4 GB -ot jelez. De ez azért nem igaz, mert a VRAM -nál azt nem lehet monitorozni, hogy ebből mi az aktív, és mi az, ami már nem. A VRAM úgy működik, hogyha valami már nem kell, azt nem törli, hanem felülírhatóként jelöli. Emiatt egy idő után a 8 GB VRAM is megtelhet úgy, hogy pl. csak 2 GB van használva. A VRAM elfogyást csak egyéb tünetekből lehet észrevenni, pl. visszaesik az FPS és a GPU kihasználtság - de ez megtörténik CPU limit esetén is, így azt is figyelni kell - , vagy láthatóan lassul a MIPMAP -ok betöltése - de ez lehet lassú lemez esetén is - , a legjobban talán úgy lehet megvizsgálni, hogy a textúra minőség és/vagy az anizotróp szűrés csökkentésére stabil FPS növekedéssel reagál. -
JanáJ #23272 Elvileg a 6GB-os 2%-al gyorsabb, de 20%-al drágább. Szerintem a 2% is hülyeség, mert ugyan az a kártya csak több ram. Haver 3GB-je simán hozza az általam elvárt szintet, de ő rallyzik meg BF1-el játszik, amik annyira nem ram igényesek szerintem. A DCS, ARMA és többiek meg igen. Köszi a választ. -
#23271 Ja, azt elfelejtettem odaírni, nekem az 1.5-ös DCS van csak. -
#23270 Nekem is 5.2 GB-ot vitt videokártya RAM-ból Normandia. -
#23269 Felejtsd el a 3 gigásat. Manapság már nem veszünk ilyet, ráadásul úgy tudom teljesítményben is gyengébb mint a 6-os. Csináltam editorban egy pályát, pár repülő, két heli, fel se szálltam csak megnéztem a repcsiket, kb. 5 percet voltam bent, 4957MB VRAM-ot zabált fel. -
JanáJ #23268 OFF
Szerintetek a VGA ram mennyit számít DCS-ben vagy más open worldben? Konkrétan GTX 1060 3 és 6GB-os változata között vacilálok. -
Colos1357 #23267 Uh, bocs, munkahelyen voltam, szerkeszteni akartam, aztán sikerült törölnöm Főnök jött az irodám felé, azt hittem be akar nézni
Röviden: arról írtam, hogy a WT és a WOW is erről szól, hogy a német technika 3-4 évvel későbbi szövetséges sz@rokkal találkozik össze. Polkorrektség, meg balance... Nem szeretném, ha a DCS is elkezdené ezt a vonalat. Ja, meg hogy a WT -ben az orosz légvédelmi löveg is kiszedi szemből a jagdpanthert...
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.05.29. 20:28:16 -
#23266 nem olyan rossz, de azokat a szines lufikat a helyzetjelző fényeknél már igazán elhagyhatnák,
nagyon illuzió romboló, hogy távolrol is ott figyelnek a nagy szines gömbök mintha valami fizikai
tárgy lenne a fény helyett. meg a leszálló fény kupja
-
#23265 Ja, ez megvan. Jópofa :) -
beci43 #23264 Itt írnak a hyperthreadingől. -
Death Rattle #23263 Lehet hogy dobhatjuk ki a MiG-21bis skineket. A Leatherneck Simulations közhírré téteti :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dear pilots,
As you are aware, the release of Normandy is imminent. This of course is a part of a much bigger affair, related to a new version of Digital Combat Simulator. Thus, we would like to inform you that in accordance to a certain change in graphics engine which involves the introduction of PBR shaders, we were obliged to prepare a completely new set of textures for the MiG-21bis module.
PBR or Physically Based Rendering is a model in computer graphics that attempts to render graphics in a fashion that more precisely models the flow of light in the real world. This of course means that there is a small possibility of new bugs to appear, so be aware of that. However, we would like to ask you not to focus on them so much, specifically there is no need to make individual bug reports as we are already aware of most of the bugs and work tirelessly to fix all of them.
We also would like to report that soon there will be a new livery template released for the MiG-21bis.
Please, be aware that with the new version of the game all the bugs should be reported under 2.1 Bug Section, bugs related to 2.0 version will not be accepted.
See you in the skies !
Leatherneck Simulations
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.29. 19:33:43 -
#23262 DCS: F/A-18C HORNET AT E3 2017, nem erősségem az angol de ha jól értem az E3 rendezvényen mutatják be a Hornetet egy új Thrustmaster joystick-el. -
Solt #23261 Ez volt az azt hiszem... LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.29. 19:03:56 -
sakkay #23260 Ez sem csúnya!!!
A végén van vidi a DCS-ről is, azt még soha nem láttam. Komplett partraszállás felett repül. És jól fut....vajon mivel\hogyan
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.29. 18:32:41