36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #23779 Lacától kapni fogsz... :) -
#23778 -
#23777 Na, vége van, 2. lettem, Grautlálok Lajosnak, okosan repült a Spittel, ma nem volt esélyem ellene -
sakkay #23776 Ebben a verzióban marha jól néz ki távolabb is. -
#23775 élő közvetítés: https://www.twitch.tv/kroc_squad -
#23774 Ma este 18:00-tól játszuk le a DCS HunAF légiharc kupa döntőit, a legjobb négybe jutottak mérkőzéseit.
Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is. -
beci43 #23773 -
#23772 küldj privátban e-mail címet és átküldöm ami nekem megvan. -
beci43 #23771 Urak,annak idején Becz Laci megosztott néhány dokumentumot a Mig-21-esről,visszanéztem a fórumot,de már jojózik a szemem,nem találom.Valaki esetleg emlékszik?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.09. 08:16:52 -
wolfhgb #23770 Ha lesz 27 es, erre en is kiugrok sztem! -
Frenky #23769 5 órás videó, most visszanézhető!
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.07.08. 19:51:45 -
feca1229 #23768 Ha esetleg elmennénk közösen?
Én Debrecenben lakok, viszont ha lenne pár ember akinek tetszik az ötlet, akkor elmegyek Pestre, onnan pedig elmegyünk busszal. Vagy Közösen kibérelünk egy kisbuszt és azzal. Bár én ilyen kisbusz vezetésben nem igazán vagyok erős így nem akarom más faszával verni a csalánt, de ha valaki bevállalja az szuper lenne.
Budapest Besztercebánya
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.07.08. 18:13:14 -
#23767 úú, nekem 300.. -
Frenky #23766 Sliač Airport (SLD) Szliács Zvolen (Zólyom) és Banská Bistrica (Besztercebánya) közt pontosan. Kimi77 írta a csoportba, neki közel van :-) nekem kb. 160 Km
-
#23765 Ja, jó lenne elmenni rá. Ho lesz ez helyileg, A belépő nevetségesen alacsony -
#23764 Ennek a gyökér simicskonak vagy mi a rák a neve, az volt az első húzás, amikor a Bubutól átvette a tárcát, hogy lefújta a röpcsinapot.
Remélem mihamarabbi hosszú és fájdalmas halála lesz, miközben köröm nő a pöcsére.. -
Frenky #23763 :-) Ez sem lesz rossz, meg kellene nézni élőben!
SIAF 2017 International Air Fest -
gsg16 #23762 sajnos ez kis hazánkban kiment a divatból... -
#23761 Kössz Frenky, ez qrva jó cucc :) -
Frenky #23760 Live Now!
-
sakkay #23759 Talán F-18 ellenfélnek? -
sakkay #23758 Akit érdekelnek a csöves gépek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Currently in the Eagle Dynamics update hangar is our Su-33 for DCS World / Flaming Cliffs 3. This carrier-borne aircraft is in the final stages of receiving a big, FREE update that includes much improved flight dynamics and the addition of several new systems. This will bring our Su-33 much more aligned with its real-world counterpart.
Features of this upcoming Su-33 update include:
More detailed and accurate simulation of the wing control surfaces that include the leading and trailing edge flaps and the differential ailerons. In addition to the conventional differential stabilizers, canard behavior has also been improved for more realistic behavior. The Flight Control System (FCS) will automatically reconfigure itself depending on the flight mode.
The adaptations that make the Su-33 aircraft-capable have been updated and improved to include the wing-fold mechanism, reinforced landing gear struts, and the inclusion of high-gain nose wheel steering for use on crowded carrier decks.
The physical mechanisms by which the arrestor hook engages the aircraft carrier arrestor wire has been greatly improved. Correct physics have been applied to the arrestor wire and its’ interaction with the aircraft.
The engines now have a “special mode” that adds up to 12,800 kg of thrust (instead of the normal 12,500 kg of thrust). This mode also includes realistic operating time restrictions.
A new FCS mode used when aerial refueling has also been implemented. When in this mode and the control stick is released, the aircraft will automatically maintain level flight. This FCS mode allows fine-control and thus making it easier to make contact with the tanker within a pitch range of plus or minus 5 degrees and of a roll angle of plus or minus 10 degrees.
The Auto-Thrust Control (ATC) is used for automatic speed holding and can be fine-tuned with a set speed switch. This can be useful with landing on the carrier.
The automatic collision avoidance system (“Uvod” mode) is now included and allows safe nap-of-the-earth flying.
-
beci43 #23757 Ilyen mikor az ember összeesküvés elméleteket kezd gyártani...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.08. 06:54:15 -
wolfhgb #23756 Dehogy, oculusbol lottem egy akcios kontrolleres valtozatot, modult pedig ajanlottak, ami meg hianyzik a palettabol. -
beci43 #23755 Túladsz a cuccaidon?Csak nem Te is meglépsz... -
beci43 #23754 Igen,ha nem steames modul. -
wolfhgb #23753 Ed s modul átbindelhető még másnak? mert az oldalon van még ilyen lehetőség "bind to another login name" mások meg azt mondják, h már nem átadhatok az egyszer bindelt modulok. -
wolfhgb #23752 7 deák 1 szent pista. :) -
beci43 #23751 Mennyire óccón? -
wolfhgb #23750 Valakinek CV1 es oculus, roppant kedvezo aron? Teljesen patika!!! -
Frenky #23749 Reno Air Race! 2017.07.16. 19:00 HUNAF szerver DCS 1.5
-
#23748 Miuntha az arma és a dcs fejlesztése is hasonló cipőben járna, mert mindkettönél a játékosok látják és mondják is, hogy mi a probléma és mit szeretnének , de a fejlesztő mintha meg se hallaná merőben más dolgot , többnyire felesleges dolgot fejleszt és tol a játékosok elé.
A Bis legalább próbál napi szinten javitásokat kiadni a beérkezett hibákra ,bugokra ami örvendetes, de valahogy a kezdetek ota fennálló hibákat mégsem hajlandó még grafmotorváltáskor sem orvosolni.
Emellett meg olyan szerteágazó a modhasználat, hogy lehetetlen olyan szervert találni ami ugyan azt a konfigban üzemelne igy a játékos állomány jelentösen szétmorzsolódik.Ugyan ez van a dcs-nél is.Nincs egy egységes alap mert már két dcs word létezik és a modulok miatt sem lehet normális küldetéseket összeállitani.
ÉS ezen a megjelenő modulok sem fognak változtatni, mert hiába jön a hornet, nem lesz ellenfél , vagy mindenki hornetet repül az ellen oldalon is -
wolfhgb #23747 Igy már érthető, erről már megint lemaradtam! :) köszi
Akkó most adom el a 980ti, annyiért, amennyiért vettem és összel lövök egy nagy tesót a helyére. :)
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.07.05. 16:04:55 -
#23746 Virtuális pénz bányászat miatt.
http://www.chiponline.hu/cikkek/57274_hovat_tuntek_a_vga_kartyak -
wolfhgb #23745 Egyebkent mi a vihartol szalltak igy el a vga arak? Euro nem valtozott! -
#23744 Erről ugyanaz a véleményem, mint a múltkori repgéphordozós crew memberről, qrva jól néz ki, de ilyen részletesség egy repülőgép szimulátorba nem csak teljesen felesleges, de a terület és nagysága és lehetséges létszámok miatt kifejezetten hülyeség. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért receg meg akad a high end gépeken is a cucc, és magyarázkodnak, hogy miért nem tudnak háborús környezetet (rombolható vagy már lerombolt térképelemek) beletenni :/ Itt nagyon komoly problémák vannak a prioritásokkal és az erőforrás managementel. Egy 3D modellező simán megcsinálja ezeket a modelleket, ha hagyják neki, mert neki nem az a dolga, hogy azt számolgassa, hogy a videokártyának és a procinak mennyi erőforrása lesz akkor, ha a szimulátor rengeteg más elemét is valós időben kell számolniuk. Erre való a game design, level design és az engine programozók előírásai.
Pár éve volt pesten egy számítógépes grafikai előadássorozat, a Mesharray nyílt nap, több előadás volt az iparágról az érdeklődőknek, az egyik crytech-es fejes beszélt arról, hogy aki hozzájuk akar menni 3D modellezőnek, annak első körben el kell fogadnia azt, hogy ő a cég számára csinálja a modelleket, nem a saját portfóliójába. Mindenki elhiszi, hogy meg tudná részletesebben, szebben is csinálni, de a propoknak (kiegészítő kis 3D elemek gyűjtőneve) nagyon szigorú poligon és textúra limitjük van, amihez mindenkinek 100%-ig tartania kell magát. Azok a játékok egy bizonyos számítógép konfigra vannak tervezve, aminek nagyon jól meghatározható teljesítménye van proci és VGA szintjén is, és amikor a game designerek összerakják, hogy mit tudjon a játék, meg a level designerek összerakják a pályákat, akkor mindenkinek nagyon pontosan meghatározott limiteket kell tartania.
Akkor ezen nagyon meglepődtem, hogy ez ennyire fontos része a játékfejlesztésnek, hogy egy ilyen expo-n is szóba kerül, és hosszasan magyarázzák, hogy mi az értelme. Mert ugyan mit számít pár száz poligon ide vagy oda? Hát, qrva sokat, mert azt a modellt lehet, hogy sok példányban felhasználják, lehet, hogy olyan részen használnák, ahol kevesebb erőforrás van szabadon, vagy az is lehet, hogy egyszerűen a játék jellegét, a többi elem kidolgozottságát az a poligonszám követi.
Ehhez képest ED-nél láthatóan vagy leszarják a game designt, vagy fingjuk sincs arról, hogy milyen gépre is tervezik a cuccukat.
A szemeket konkrétan nem figyeltem, de Armában ha a belső vioce chatet használod, akkor a katona szája mozog, mintha tényleg beszélne, és a hang természetesen az ő irányából jön. Vagy amikor pvp-ben az ellenséges csapatból használták, akkor a betonkerítés mögött halkan hallottam, hogy mit beszélnek. Ez a része az Armának elég jól ki van dolgozva, de az Arma is állandóan teljesítményproblémákkal küzd, mert lövöldözős játék mellett próbál minden más is lenni. Mondjuk ott van rá megoldás is, lehúzod a látótávolságot, és azzal rengeteg fps-t lehet nyerni. De ezt egy repülőgép szimulátorban nem tudod megtenni. Arról nem is beszélve, hogy még így is az Arma a kis létszámú "csetepaték" játéka, egy ilyen DCS Normandia féle térképre egy partraszállást, frontvonalat kialakítani azzal a részletességgel egyszerűen nem lehet. -
#23743 Nem az a gond, hogy itt van , hanem ahol kéne ott nincs, most nem néztem meg, de talán ARMA-ban sincs semmozgás és az animációt leszámitva a dcs-ben a texturák és a modellek is részletesebbek mint ott..
Biztos van valami céljuk vele csak még egyenlöre nem látni , hogy mi -
#23742 Ezen besírtam... A végén az a szemmozgás ugyan minek???
-
feca1229 #23741 Este lehet megnézem.
Érdekesnek tünik. -
#23740 Ha rám hallgatsz akkor próbáld ki az X-plane 11-et. Nemrég jött ki, a grafika gyönyörű, erős gép is kell hozzá. A grafika durva, pl. az is le van modellezve hogy a kifutópálya nem sík hanem van benne egy görbület, nem látod a végét. A fülke természetesen klikkelhető.
A repmodell nem olyan jó, de részemről ebben az esetben ez másodlagos, mert itt a flight director programozás a lényeg és a repülési eljárások ismerete. Az hogy nem úgy lassul vagy ilyesmi az totál hidegen hagy.
Alapból kb. 8 gép repülhető benne (köztük B737), kisebb motoros gépek és egy helikopter is.
Annyi a gond hogy egyszerre negyed órát enged repülni, utána elveszi tőled az irányítást -mivel demó. Ki kell lépned és vissza, akkor újra indul a negyed óra.
A YT-n van egy csomó videó, pl:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.05. 08:31:44