Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.09. 21:35:52
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mint írtam, ez csak első benyomások voltak, nem olvastam arról, hogy kifejezetten nehezítették volna az indítást, simán lehet, hogy én qrtam el valamit, de az is, hogy CEM-ben van valamilyen anomália. Pár nap után majd biztosabban lehet megmondani 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Rádiónavigáció röviden, minden gépen másképpen kell, ezt leírják a típus guide-ok, de az eljárás és a HSI hasonló:
1. reptér rsbn/prmg vagy tacan/ils adatát megnézem a térképen, majd beállítom azt a gépben. Bekapcsolom a műszert, a hangját feltekerem. Ha van morse jel, akkor a HSI mutatja az irányt és ahol van távolság, ott azt is. Nem azonnal jön adat, hanem egy bizonyos távolságon belül és magasságban.
2. A reptérnél számított szög vagy iskolakör után a leszállóirányon prmg-t vagy ils-t nézek a siklópálya tartása miatt.
nincs valami értelmes magyar leírás arról hogy a Mig21-ben hogyan működik az RSBN navigáció?
Olvasom a pdf-et egy ideje de teljesen belekeveredtem hogyan kell beállítani a műszereket.
Vagy olyan iromány ami elmagyarázza a navigáció működését érthetően?
Nem értem a 3k gombbal a KPP műszeren milyen irányt kell beállítani ha le akarok szállni, ez mitől függ, stb. Tökre nem értem az egészet, hiába nézem a videókat.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 15:31:09
GOOBY, pls
Ka-50
Életem nagyon szép korszaka volt ez a cirka 15 év, de már más dolgok foglalkoztatnak. Mindig szívesen emlékszem rá és az itt megismert sok nagyszerű emberkére.
Mindenkinek kívánok még sok sok óra élvezetes repülést és együtt töltött időt.
Üdv: Dumbo nyug. pilóta <#wave>#wave>
Ka-50
FSX-ben gyönyörű! Nagy kedvencem,másokkal ellentétben,ha egy modell megjeleníti a "földi" tartozékokat (takarók,szalagok,tuskók,létra stb) érdemes FSX-ben megnézni,hogy ez a modell mit nyújt
A külsős videonál a UB blockos lövészetnél azok a robbanások a régi Dos-os korokat idézi 😊
www.pumaszallas.hu
cockpit:
külső:
www.pumaszallas.hu
Csak érdekes, hogy abban nincs benne a 29es max AI-ként. Ezt megnézhetné még valaki, sajos nekem most nincs fenn semelyik sem
jöhet a sok gyakorlás 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Dumbo-tól sikerült megvenni az fc3-at és az a-10et.
Fc3 azonnal felismeri az a-10et viszont nem tudom hozzá adni.
olvasgattam fórumokat, hogy a serialt kell valahova beírni, de csak nem megy.
valami ötlet?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Annyit módosítottam hogy bemásoltam a country neveket a lua fájlba.
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
GOOBY, pls
Ez a lényeg,tehát nem kell,hogy magyar legyél!
A régi magyar skin, ami működik, annak a lua fájlban nézd meg, lehet, hogy ott több nemzethez is engedélyezik. Hasonlítsd össze, hogy mi lehet az eltérés (vagy küld át és megnézem).
www.pumaszallas.hu
Mit értesz az alatt hogy magyarként repüljön? Lehet hogy az a gond...Azt hol lehet beállítani a mission editor-ban?
Annyit akarok csak tenni hogy a mission editorban a skineket átrakom magyarra mindenhol, de a legördülő menü fel sem hozza ezt a magyar skint, viszont az összes többi látszik, a letöltött egyedi skinek is, csak ez nem. Át van nevezve, kivan javítva a lua, be van rakva a 2 folderbe, de nem látszik a listában.
Letöltöttem. pl. egy régi magyar skint is, azt simán be tudom rakni.
Igazából nem egy nagy probléma, de azért jó lenne rájönni hogy mi lehet a gond nálam. Tuti hogy én nem csinálok jól valamit de nem tudom mi lehet az.
GOOBY, pls
0:15-nél
- letöltöd a zip-et, csomagold ki. Abban van három skin mappa. Ami mapparendszert ő csinál, az nem jó (coremods mappával gond lehet, ha online ellenőrzi), de egyenlőre hagyd így. (Coremods\aircraft\MiG-21BIS\Liveries\MiG-21Bis).
- Menj be a ...\DCS World\Bazar\Liveries\ mappába, oda másold be a legutolsó Mig-21bis mappát, amiben már a skinek mappái vannak.
- mindegyik mappában nyisd meg a description.lua fájlt, majd másold be pontosan azt a mappa nevet, ami a mig-21bis mappában a skinnek van. Legegyszerűbb, hogy a mappán F2, aztán copy-paste a name: sorban az idézőjelek közé. Nekem ez mindegyiknél más volt.
- a lua fájlban van rögzítve az is, hogy a skin csak abban az esetben választható, ha a gép magyarként repül. A missionban erre figyelni kell.
www.pumaszallas.hu
Amúgy többen is írják az ED oldalán hogy nem működik, nem én vagyok az egyetlen.
Letöltöttem vagy 5 másik skint is de azok működnek.
Átírtam a lua fájlt is, meg a skin neveit ahogy mondtad, de nem tölti be.
Ez egy rejtééély. Nem rosszul tölti be hanem nem is látja hogy ott van a többi skin között.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.04. 08:22:50
GOOBY, pls