36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
levy668 #23699 És miben? Szoftverileg, vagy érzékenységben vagy konfiguráció lehetőségekben, külső zavar védettségben???
Magyarul nem tudom elképzelni mi az a plusz amit ad egy vagon pénzért.
-
Lysandus #23698 Igen. -
levy668 #23697 Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni de a fülhallgatóra csíptethető saját gyártmányú led fejkövető+ PsEye cam+ opentrack combónál tényleg annyival jobb az eredeti trackir?Én évek óta használom rengeteg játékban a sufnituning cuccot minden gond nélkül, eszembe nem jutna euró százakat kiadni.Tényleg annyi pluszt ad a cucc? -
#23696 Ez nem trackIR, csak a track clip pro vezetékmentes változata. Jobbnak nem mondanám, annak kényelmesebb, akinek a fejhallgatója is vezetékmentes, más pluszt nem ad. Sőt. Janának nincs meg régóta, de már előfordult, hogy épp közös repülés közben merült le, azt mondta, hogy bekapcsolva felejthette. Nem volt gáz, leálltunk míg kicserélte az elemeket, de ezt valami komolyabb küldetés alatt vagy pvp szerveren nem lehet megcsinálni. Nekem vezetékes az egerem klaviatúrám és a fejhallgatóm is pont ezért, utálom amikor Murphynek van igaza :D -
#23695 Jana nemrég egy ilyet vett. jobb mint a vezetékes track clip -
feca1229 #23694 Te honnan vásároltal? Bár ugy látom még nem olyan régi az emlék. -
Solt #23693 Tudnék biza, hogy nőjön köröm a pöcsükre... :D -
#23692 Valaki tudna mesélni az innen-onnan vásárolt trekk-szopásról... -
Colos1357 #23691 Hivatalos forgalmazó: https://www.trackir.eu/shop/de/
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.07.02. 17:31:31 -
feca1229 #23690 Még nem is hallottam róla! Megnézem ezt is.
Lehet jobblenne megvárni az Ocolus Riftet...
Köszönöm! -
#23689 Én inkább az EDtrackert próbálnám ki sokkal olcsóbb és nem kell neki semmi kamera vagy fényforrás, elvileg pontosabb és gyorsabb is meg nem mászik el a középpont.
Igaz csak 3dof,de szoftveresen elérhető, hogy haonló eredményt láss mint a 6dof-al -
#23688 Én meg épp azon filózok, hogy kéne ráapplikálni a fejhallgatóra a clipet. A régi fejesre csak rá kellett csiptetni de erre nem lehet, olyan vastag a fejpántja. -
feca1229 #23687 Köszönöm, Solt és Sakkay!
Még átgondolom.
Kb. talán egy hónapja az öcsém rendelt az Aliról egy telefont, valami kínait Xiaomi talán. Szép is jó is a magyar árához képest kb 30 ezerrel ólcsóbban is. A rendelést követően 3. napon már az országban volt, aztán 24 napig Pesten vámeljárásra várva...
Nyilván nem a kinai cég tehet erről, az öcsém is tisztábban volt vele, hogy mivel az eu-n kivűl rendel lesznek plusz költségek. Inkább az a bosszantó, hogy több ezer kilómétert megtesz a motyó két nap alatt, de 200 kilómétert az ügyintézés miatt 3 hét alatt. Nem rossz külföldről rendelni, mert sokszor olcsóbb, és a választék is nagyobb, szoktam én is, csak néha kicsit macerásabb. Persze valamit, valamiért.
-
zoltang #23686 Magam sem rendelkezem TR.-el, de el van mentve ez az oldal, ha majd egyszer rászánom ezt az összeget erre. Mennyire megbízható oldal/ cég, talán itt valaki majd meg tudja mondani.
TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap -
Solt #23685 Itthon nincs hivatalos forgalmazója, azért nem találsz, csak esetleg használtan, de az ritka és hamar elviszik. TrackIr.de ha jól emlékszem a hivatalos EU-s forgalmazó, onnan rendelhetsz bátran. -
feca1229 #23684 Amazon, ebay, ali ezeken nem néztem. Ha lehet magyaroldalról rendelném, kicsit bizalmatlan vagyok ezekkel az oldalakkal, bár eddig még rendben volt mindig minden vásárlásom, igaz max 10.000. -Ft összegben rendeltem apró szarokat. Attól tartok hogy garancia igényemet nehezen tudom érvényesíteni ha van valami szarság. Persze ha rendben van minden akkor nincs gond. -
sakkay #23683 Ez?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.02. 10:40:05 -
sakkay #23682 Amazon, meg ilyesmi? -
feca1229 #23681 Üdv emberek!
Nincs valakinek tippje, hogy honnan tudok beszerezni trackir 5-öst?
találtam pár helyen 88- 91 ezer forint között. Annyit viszont nekem meg nem ér meg. Régebben láttam már 50 ezer Forint körüli összegért, de már nem. Ennyit változott volna az ára? -
sakkay #23680 Új képek -
sakkay #23679 HA hagyod menni az MSAA-t, meg még egy beállítást-most nem jut eszembe-hiába van stabil 60 fps, akkor is ilyen micro lagos lesz. Ezen dolgoznak többek között. -
Solt #23678 Nézd meg milyen simán fut víz felett, és milyen darabos amikor alacsonyan repül a fák felett. :) -
beci43 #23677 Nem laggol az,csak nem értem hogy Matt miért 720p-ben rögzít,30 fps-el.Elég erős gépe van,bár úgy látszik nála ez nem számít. -
#23676 Én még a helikoptereket is bevenném a listába (a 2. vh gépeket nem tudom megítélni).... Az hogy nem csinálták meg a 16-ost, azt szerintem nem kellene hibaként,hátrányként felróni a DCS-nek.. más feladatkörű, típusú repülőgépek esetén képesek voltak olyan minőségben gépeket alkotni, ahogyan a Falcon-ban van a 16-os. Tehát ebben szerintem nem marad el a DCS a Falcon-tól. -
#23675 Melyik? Az A-10, Mig-21, Viggen, Mirage tényleg nagyon jól le vannak modellezve magukhoz képest, de azon én sem csodálkozok, hogy F-16 szimulátort nem akarnak csinálni a BMS mellé. Ha az F-18-ast leprogramozzák legalább olyan szinten, mint az A-10c-t, akkor lehet majd összehasonlítani a kettőt. De ahhoz majd látni kell, hogy mennyire lesz átfogó a fedélzeti rendszerek modellezése, és mi az amit kihagynak, mondván a harchoz úgysem fontos :/ -
#23674 Azért vannak gépek, amelyek elég komolyak itt is.... :) Úgy az összképpel van gond... :D -
sakkay #23673 Persze...sajnos. -
#23672 Ha a grafikát nem nézzük, akkor a DCS csúfosan a flakon alatt maradna. Ez ziher! -
sakkay #23671 Sanszos. -
Solt #23670 Csúnyán laggol a szárazföld felett... :( -
#23669 Nehogy alulmaradjon :)
DE jó lenne azért.
Jó a video, de kár hogy csak 720p a felbontása.A földi gurulás egy kicsit sterilnek érzem, de ott úgysem sok időt tölt. -
sakkay #23668 F-16...gondolom nem akarnának belemenni egy falcon vs dcs összehasonlításba -
levy668 #23667 Így ránézésre igényesen kidolgozott modul lesz.Szép.
Azért az durva, hogy kicsit berecegett a kép alacsonyan Normandia fölött :) (Gondolom egy kisebb erőművön futtatva)
Ami engem érdekelni fog az a Harrier, nem igazán szeretem a nagyon modern gépeket, de Harrier az Harrier. :)
Mondjuk én nagyon hiányolok egy F-16 modult...
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.01. 19:03:48 -
#23666 f18 videó -
Frenky #23665 A DCS World 2.0 szerveren a NEVADA Test and Training Range Map fut! -
Frenky #23664 Sziasztok! A mai napon 2017. július 01. 3 éves a DCS HUNAF FaceBook Csoport!
AIR RACE küldetés megy a szerveren, mindenkinek jó versenyzést és szórakozást! :-) HUNter -
#23663 Ja, ok. Mert haver most nézte kint és neki is 575-öt ír. De akkor okésos. Nem mintha venni akarnék :) -
Solt #23662 Jövőhéten szerdán indul az onlány rendelés, csütörtökön az offlány... -
Solt #23661 Tudtommal nem lehet ide rendelni onnan... ez úgy múkodj, hogy kint haver, rokon, ellenség megveszi neked, és postázza ide. -
#23660 Én 575-ért látok, touch nélkül.