Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hrundibaksi
Hahó mindenkinek!

Tud valaki erről az oldalról?

Mert akkor ma vásárlás!!!
Borisz80
Ó igen. Gyönyörűek!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hrundibaksi
hrundibaksi
LeonSilver
HUNAF - nyílt facebook csoport ITT és a banner alatt is.

Leccc go.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Borisz80
A terep színű 21 skin honnét van? Linket please! 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hrundibaksi
<#eljen>

LeonSilver
Igazán nincs mit! Örülök, hogy megoldódott!

hrundibaksi
Most sikerült,hogy teljes képernyőt kivettem egy pillanatra <#email>

Köszi!
LeonSilver
Próbáld meg azt, hogy lejjebb veszed a felbontást és ablak módban futtatod.
Hátha dob valami hibát, csak nem látod a telejs képernyős mód miatt.

hrundibaksi
<#falbav>
LeonSilver
Hmm.. nekem semmi probléma vele és hiába kerestem rá guglival, nem posztoltak még ilyen hibát

LeonSilver
Ja, de neked a felirattal van gáz, ugye?
Na mindjárt rápillantok.

LeonSilver
ITT van három kokpit mod, angol nyelvűek. Ha máshogy nem megy, tedd fel valamelyiket.

hrundibaksi
Van egy problémám a DCS 1.5 nél,ha változtatni akarom az Avionics Language-t angolra,fekete lesz a képernyőm és nem csinál semmit a DCS!

Tud valaki segíteni?
Hecker007
Nekem van sztímes és sima is, a standalonet használom, de mióta ez a modul manager-es cucc van nem telepítettem a játékot, sőt amúgy se szoktam<#idiota>. El van mentve a telepített game meg a reg kulcsok így megkímélem magam a telepítgetéstől. Új modult meg szerintem én már nem fogok venni, ami van azzal se repülök <#szomoru1>

i robot
Mig-21 Üzemanyaghoz: http://www.topedge.com/panels/aircraft/sites/kraft/fuel.htm

LeonSilver
Na, végre valaki, aki ért hozzá. Nekem nincs sztímes modulom és ha rajtam múlik nem is lesz

Nehogy megvedd újra!

Steam-es modult lehet használni standalone telepítéssel is, csak a serial-t a weblapon hozzá kell rendelni a felhasználónévhez (bind).

Standalone modult is lehet steam-es telepítéssel használni, csak parancssorból kell telepíteni a steam könyvtárába.
LeonSilver
Hát.. énszerintem a sztímes DCS kell hozzá.
És szerintem a sztímes modulokat nem lehet használni nem szítmes DCS-vel. Pont fordítva, ahogy Hecker írta...

hrundibaksi
BUY felirat van,miközben megvettem
PhantomAss
Elindítod a játékot, és a főképernyőn fölül lesz egy 'module manager' nevű ikon. Ott le tudod tölteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.28. 19:33:24

GOOBY, pls

hrundibaksi
Megvettem a 21-est a Steam-en,de hogyan lehet a DCS 1.5 és 2.0-hoz hozzáadni?
Hecker007
Semmi 😄
A Steames verzió tudtommal használható a nem Steamessel, fordítva viszont nem működik. Én ezt az egy különbséget tudom csak.

hrundibaksi
Üdv Mindenkinek!

Szeretném megvenni a Mig-21-est,sajnos a DCS-nél lecsúsztam az akcióról most $50.00, de a Steam-en most látom,hogy csak 31,49 euro
Mi a különbség a két hely között?
Igen, igy szokott ez lenni! 😊
Ááá nem kell pszichologus .. a hangok mindent megmondanak <#nyes>

PhantomAss
Urak,
aki repüli a 21-est, lenne két kérdésem:
-a póttartályok kifogyasztására kell figyelni (kapcsolgatni), vagy teljesen automatikus? Hogy mutatja a műszer az üzemanyagot? Beleszámolja a tartályt is vagy csak a belsőt? Vagy úgy működik hogy először a póttartályt fogyasztja ki, és utána a belső tartályt?
-a másik: gyakorolgatom a quick missionokat, de honnan tudom hogy milyen rakéta van nálam ha bedob egy küldetésbe? Radaros vagy infra, jelzi ezt valami?
Bedob a kifutóra, felfegyverezve, az awacs mond egy csomó infót hogy merre menjek de egy kukkot sem értek belőle.
Erre nincs vmi leírás?
Köszi előre is!

GOOBY, pls

Na, szo mi szo, ritkan teszel bejegyzest mostansag! Egyebkent pszichologus mikor latott? 😊
másfél éve "tesztelem" 😄 semmi bajom.. valaki rosszul van tőle az elején de kb a tengeri betegséghez tudnám hasonlítani.. megszokod és semmi gond 😊

Na, akkor en is beallok a tesztelok soraba hamarosan, ha egy ido utan nem jelentkezek tobbet, megorultem.
LeonSilver
Jó kis cikk, érdemes elolvasni.

"A virtuális valósághoz szükséges felszerelések esetében le kell ugyanis futnia legalább háromgenerációnyi terméknek, amíg helyreáll az eszközök ergonómiája, és megérkeznek legalább a rövid távú kutatások eredményei."

LeonSilver
<#eljen>

hrundibaksi
LeonSilver
Ja. A hít blúr fasza mindegyiknél.

LeonSilver
Su-27 - nagyon halovány
Mig-29 - fasza
Su-25T - fasza

macleody
Nálam az látszik, meg tol egy nagyon kevés korom pamacsot ha visszahúzom gyertyából.

Mert 1.5 től már amerikai kerozin van az orosz gépekben is, jobb a hatasfoka a hajtoműveknek és nem is kormolnak, ez nagy előny volt multiban a nato gépeknél, ezért csinálták meg így, az orosz gépek észlelhetősége sokkal könnyebb volt, ahogy tolta őket az égen a csóvájuk. 😊
nálam a forró levegő kiáramlása sem látszik SU27-nél,pedig be van állítva,kormolni meg egyáltalán nem kormol.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Nálam nem kormol 1.5.3-nál. Legalábbis a Szu-27 nem.
sure
Már a Lock-onban is füstöltek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ha találatot kaptak. A legújabb bétában meg nembétában kormolnak, s nem látom be, miért is ne a legújabb patchet használná valaki 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Nem hiszem, hogy az 1.5.4-ből lenne sztímes cucc

A steames verzióban hiába állítom be, hogy szeretnék openbeta verziót. Valamit töltögetett, de a végén csak a 1.5.3 megy. Van valami trükk a steamben?
VO101Tom
Igen, így is lehet. 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ööö... így 😊

LeonSilver
Közben sikerült megoldanom, kössz Tom!

Nekem 3 DCS van fent 😄
DCS 1.5.3xxx
DCS 1.5.4 (ez ilyen béta)
DCS 2.0.2 (ez meg még alfa vagy mi) 😄

És az kellett, hogy külön kezelje a JSGME a három DCS-t. De csak három parancsikon és ott meg különböző "Indítás helye" kell beállítani és kész.

VO101Tom
Hogy kenem-vágom az túlzás, de használom. Mi a kérdés?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ámberök! Van ittenik valaki, aki keni-vágja a JSGME-t?

Üdv!
melyik verzióban füstölnek a hajtóművek,az orosz gépeken?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!