Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Mondjuk jó lenne ha az online játékoknál nem fosná össze magát az biztos.
Meg már említettem máskor is hogy nem látom az egészben a koncepciót. Jön vmi csapat akik megcsinálnak egy gépet, tök mindegy hogy nem illik bele a játékba, de kiadják. ha jövőre jönne a wright flyer, vagy az űrsikló, azon sem csodálkoznék.
De tényleg csak pár gépet kéne még kiadniuk és évekig ellene mindenki (mi 24, f18, ww2 gépek)
Nem tudom a ww2 vonallal is mi lehet? Ígértek spitet (azt fejlesztik most is), thunderboltot meg me 262-t is, és hozzá Normandia mapot. De olyan csöndben vannak azóta is hogy ihaj.
Szerintem nem lesz ez jobb sosem, mert a modulokból jön be némi pénz, a többi meg nem érdekli őket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.17. 15:59:00
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Jönnek ki a modulok (9 havonta új... muhaha). Az emberek vásárolgatnak is, de...
Mit gondoltok? Örömrepkedésen kívül lesz ebből a trágyakupacból valami?
- hajrá - 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
írtam egy privit a warthoggal kapcsolatban, ha esetleg meg tudunk egyezni akkor lehet hogy az vinném.
Ha meg nem jön össze akkor persze nagyon jó lenne a régi x 52 ha neked már nem kell.
Megbeszéljük mindenképpen!
GOOBY, pls
Nekem még meg van az első x52-m. A gázkar tekerők fostak be rajta, a joy emlékeim szerint jó, bár eléggé kopott. Ja és a bot csavaró potiját kiszereltem az oldalára így trimként is használható. Ha gondolod írj címet, elküldöm Neked. A kettőből esetleg összebarkácsolhatod a cuccot.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
akkor már csak egy eladó szettet kell keresnem 😄
tönkrement véglegesen az x 52-m és vmi kellene helyett, de a ffb-ről nem akarok lemondani. Megvan még a sidewinderem de már kotyog és nincs rajta elég gomb.
GOOBY, pls
És már többször volt, hogy kihúzódott a csatlakozó (kevés a hely az asztalomon, én állandóan pakolom ide-oda), és csak játékban tűnt fel, hogy basszus, nincs gázkar.
www.pumaszallas.hu
akinek volt/van Logitech g940, nem tudjátok hogy csak külön a joystick használható-e, vagy kell hozzá a a gázkar+pedálok mindenképpen hogy működjön?
Tudom hogy mindegyiket a joyba kell bedugni, de ha működne külön is a joy az jó lenne.
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ha esetleg van valakinek egy már nem használt Mi-8 modulja, az érdekelne. Ha meg nem lesz, akkor max megveszem majd a mostani akcióban.
Egy más által már aktivált modult át lehet rakni az enyémre (vagy a DCS odalán vásároltat, vagy akár Steam-eset)? Csak azért kérdem, mert ha lenne esetleg valakinek egy fölös, vagy már nem használt Mi-8 modulja, akkor azt szívesen megvenném, már ha megoldható a deaktiválás / másik account-on újraaktiválás.
Ellenben az Albatros nagyon megéri annak, aki csak repked. Műrepülve vagy kétülésesként is élmény, ha figyelembe veszed, hogy gyakorlógép, nem multirole fighter. A gáz úgy késik, mint a MIG15-nél, C és ZA nem különbözik nagyon, csak egy-két műszer és a plusz pilonpár.
A taktikájuk az hogy addig tartják beta státuszban amíg csak lehet, mert így nem kell kirakniuk Steamre, és csak tőlük lehet megvenni.
A nevadán én is gondolom, azért én úgy gondolom még mindig túl van árazva. Az Albát lehet megveszem, most kedvezőnek tünik
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.06.10. 21:34:22
www.smart-bus.hu
Amugy ha jó idő van akkor a strandot javaslom termál vizes részleggel
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.06.10. 21:31:38