36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • kiskorúbézoltán #23819
    Van valami bolondbiztos módja, hogy kiderítsem, hogy a "TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host"?
  • VO101Tom
    A Hostnál van a gond, ott mindegy, hogy hova máshova tudtok csatlakozni gond nélkül. Amit írsz, ennek így működnie kellene, én is szoktam saját szervert hosztolni amikor repkedünk, gyakorolunk, semmi extra nincs vele. Belépek multiba, indítok egy szervert és a másik látja listában és már csatlakozik is. Az lehet a gond, hogy ha a szerever listában nem jelenik meg, sanszos, hogy a hostnál akad el. A port forwarding jól van beállítva? TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host? Ha igen, akkor passz.
  • kiskorúbézoltán #23817
    Üdv hölgyek, urak, válogatott kalózlegények és leányok!

Problémám van - a DCS--vel persze - és reménykedek, hogy tud valaki valami okosat mondani.

Unokaöcsémmel szeretnénk repülni közösen de nem akar összejönni. Hiába indítok - vagy indít ő - szervert ahhoz a másik nem tud csatlakozni, mert nem jelenik meg a szerverlistában, IP alapján meg nem találja Online-nak a megadott címet.

Mindkét gép Digi-s neten lóg, mindkettő router mögött (de próbáltuk direktbe is router nélkül) , tűzfalon kiengedve (elvileg), routeren 10308 forwardolva (elvileg), verziószám egyezik, más szerverekhez tudunk csatlakozni. Yt videók alapján a beállítások a multi New Server-es részen (elvileg) jók. Online fórumok (DCS) átnéztem.

De nyilván így se sikerül ezért kérdezném itten nagy tisztelettel, van valakinek valami ötlete, hogy mit baxtam el? Természetesen a DCS-ben, az életemmel tisztában vagyok. ;)
  • levy668
    Üdv Urak!
    Egy gyors kérdés: Le van árazva a Viggen, egyik gyerekkori kedvencem, mennyire élvezhető cold war serveren levegő-levegő harcban?
    A youtube-on úgy látom főleg földi célok ellen használják.Ha olyan fun mint a mig-21 már veszem is meg.
    Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.15. 21:00:30
  • beci43
    A Minyóról nem beszélve.
  • wolfhgb
    Ketuleses a gazella is, mar ott is mukodik a coperativ mod.
  • feca1229
    Húsz év múlva majd meglátjuk, vagy két hét mulva. Amilyen szaporák...
    :-)
  • sakkay
    Elvileg már régóta dolgoznak ezen edénél, nagyon sanszos, hogy sikerült megcsinálni, ezért is lehet a bejelentés.
  • z0ty4
    kétüléses heli hogyan lesz repülhető?
  • sakkay
    ÚÚuuaaaaaaaaaaaaaaa bakker-a mi-24 akármennyi lesz, azonnal előrendelem ha lehet.
  • gsg16
    hozzám megérkezett a gazelle...
  • beci43
    Tévedtem.A Mirage nem kapott leárazást.
  • LeonSilver
    After release of Tiger and Magnificent Eight at the end of 2016 almost all our effort was relayed to development of F/A-18 DCS module in cooperation with Eagle Dynamics. In this project we are handling dynamics, avionics and systems, FCS (Flight Control System) included.

In parallel we continue our work on exciting project for fans of combat helicopters – the attack helicopter Mi-24P (was a long time since we pleased our helicopter enthusiasts, and ourselves as developers, by a war machine with rotor dynamics).

Also we started development of the famous fighter-bomber F-4E.

We are planning to post updates about each project in future.

Wish you to have a great time learning available DCS World modules and hope you will like quality of the upcoming ones.

With respect,
    Belsimtek Team.
  • feca1229
    Jövök Viggen!
    :-)
  • Death Rattle
    Nekem nagyon bevált. Sokat nyúzom, DCS + War Thunder "SIM" mód. Március eleje óta van meg, azóta semmit nem vesztett a precizitásából. Nem nyikorog, nem recseg-ropog, minden fasza.
  • beci43
    *órától
  • beci43
    Urak! GMT 15.00 őrától 50% kedvezmény minden modulra!(Nem Steames)
  • beci43
    Nem tudom.Nekem nagyon bevált.Főképp a MIG-21-est repülöm,sehogysem tudtam boldogulni az X-52-vel.A Javelint bedugtam,kalibráltam,azóta kezes bárány a gép.Oda nem adnám semennyiért.Nagyon gondolkodtam egy TM Hotason,de mivel megtartottam az X-52 gázkarját,talán megspóroltam egy csomó pénzt.
    Egy biztos:nagyon precíz kis kütyü.

Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.14. 16:28:18
  • LeonSilver
    Ezt nem EDe csinálja, szóval azért nem 10 év lesz :) Remélem..
  • PhantomAss
    A Hindre instant vevő leszek, talán egy tíz év múlva ki is jön a béta :)
    Naná hogy a P változat lesz, oda nem kell csinálniuk forgatható géppityut. Még véletlenül se legyen a D vagy a V :)
    Jó hát nyilván ennek is megvan a varázsa, de számomra a Mi24 a fülke alatti forgatható 4-csövűvel az igazi.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.14. 14:40:59
  • LeonSilver
    A Belsimtek belengette az F-4E-t és a Mi-24P-t :)
  • Klusi86
    Középhez közeli állásban nem kell nagy erő és finoman lehet irányítani, nincs benne az a hirtelen ugrás mint a rugós, tányéros x52-mben. Talán ahhoz hasonlítva egy kicsivel feszesebb. Végálláshoz közel van itt a mechanikából adódóan egy kicsit talán szögletes mozgás. A bot nem jár olyan hosszú úton mint az X52-nek.
  • LeonSilver
    És mennyire kell belekapaszkodni, hogy a joyt kitérítsd bármely irányba?
    Én zömmel helikopterezek és ott minél kisebb a középre húzó erő, annál jobb. Az x-55 leggyengébb rugója is erős - nekem.
    Ha kiveszem a rugót, akkor az tökéletes lenne, de úgy meg ugye nincs, ami középen tartaná alap esetben.
  • Klusi86
    Nekem volt vele bajom, le is írtam a trigger gombos nyűgömet akkor,de megjavítottam és azóta nincs vele problémám. Több száz órát igaz nem repültem vele, csak heti pár órát. Ez idő alatt nem vettem észre amortizálódást rajta. Ugyanolyan pontos mint amikor megvettem, nem kotyog, nem nyikorog, nem kopnak le a gombok feliratai.
  • z0ty4
    Saitek x-55 35ért.
  • LeonSilver
    Persze, de azóta eltelt 3 hónap. Gondolom azóta elmúlt az újdonság varázsa és tisztább a kép, hogy milyen is a joy.
    A hardveraprón valaki például hirdet egy (állítása szerint) alig használtat. Vajon miért..?
  • beci43
    #22807 hozzászólásom Papa.
  • LeonSilver
    Srácok. Többen vettetek asszem Ravcore Javelin joyt. Mik a tapasztalatok? Mennyire vált be vagy mennyire nem?
  • feca1229
    Jó volt nézni!
    Gratulálok mindenkinek!
  • Frenky
    HUNAF PvP DogFight Cup - Finals

• GaBika6
  • LacAI
    Én mondjuk éppen csak kipróbáltam ezt azt annó,de a Dóra az jónak tűnt pl,bár igaz nem elemeztem hosszasan csak pár percet szórakoztam vele. Ezek szerint ez a sim sem váltja meg a világot jelenleg ,már a BF tekintetében.
  • VO101Tom
    Ok ok, értem én :D
    Azt mondta, hogy nem gyakorolt kifejezetten rá, csak amit a bajnokság alatt repült, de Lajos profi versenyszerűen repül való életben is, nagyon képzett pilóta. Ha nagyon akarnék okokat keresni, az semmiképp nem könnyítette meg a dolgom, hogy már repültem ellene pár hete, akkor én ejtettem ki a felső ágról, és azóta biztos rájött, hogy mit rontott el :) Van ilyen.

A Spit nagyon jól fordul, sajnos nem láttam róla még teszteket, ED fórumon Yo-yo csak sebesség és emelkedőképességre mutatott görbéket, de én a fordulási szögsebességét éreztem nagyon erősnek, vagy inkább a mesza magasságiját nagyon lomhának. A DCS mesza egyébként sem lett a kedvencem, mondtam is a többieknek még verseny alatt, hogy minél többet repülök ezen a bajnokságon, annál jobban utálom a DCS-t :) Olyat csinál, hogy húzod a botot, kiengedek belőle, és utána nem tudod ugyanoda visszahúzni. Mintha lenne rajta egy racsni, ami csak középre engedi, onnan vissza nem. Egyik gyakorláson így álltam földbe, leborításnál kicsit kiengedtem a botból, hogy megnézzem, hogy a másik mennyire van orrom alatt, és nem engedte visszahúzni, 300 méterről! úgy beleálltam a földbe mint a dárda :) A pedálja is fos, leng jobbra-balra ha hozzáérsz, és olyan forgatónyomaték van modellezve az alapjáraton ketyegő hajtóműnek is, hogy jobbra nem lehet looping tetején leborítani. Ez tök komoly, többször volt, hogy koppig jobbra csűrtem, még koppig be is léptem, ez meg balra kezd leborulni. A Spitet ezért nem tudtam meglőni tegnap több alkalommal sem, mert jobbról jött és arra a mesza kis sebességen nem fordul. Lehet látni a csűrőn, pedálon, hogy koppig kint, ez meg áll egy helyben. Vagy a legszebb, egyenes szárnnyal átejtettem felhúzáskor, akkor pörgött, dugózott mindenfelé, amikor meg dugót akartam csinálni, hasra téptem a botot és berúgtam az egyik pedált, akkor esküszöm, szép vízszintes szárnnyal egyszerűen átmerült :D Mondom kész, ilyen nincs. :) Lehet, hogy több gyakorlással ezeket megszoktam volna, de igazat megvallva én sem szoktam gyakran repkedni, amikor odajutok, akkor inkább clod.

apropo clod, most nyár végén jön a clod 4.5, lesz benne sok jóság és újdonság, azt már érdemes lesz kipróbálnod :)
  • LacAI
    Értem én:)) Csak jólesett csipkelődni. Tudod ,hogy tudom,hogy nem olyan egyszerű ez.Gondolom a srác is gyakorolt derekasan erre. Van ilyen. Bár!!!!!! Itt hogy viselkedik a spit lassú S manővereknél? Bebillen? Tudod a BF orrsegédszárnya nagy találmány :)
  • VO101Tom
    Köszi mindenkinek :)

Laca. Nem fogok kifogásokat keresni, hogy hold ciklus vagy a nap állása volt az ok, nézd meg majd a videót. Kiemelkedni merge-ből nem tudtam, menetenként egy leborításom vagy egy szembelövésem volt, azok nem jöttek össze, onnantól nem volt lőhelyzetem. Online nyilván nem is mennék bele az ilyenbe, 1v1-nél viszont ez van. Mehettem volna én is Spittel, a szabályzat engedte volna, de azt meg nem akartam, ha már meszával repültem végig :)
  • Solt
    Én mondtam! XD
  • LacAI
    Tomi!:))) Öregszel bakker. Kiestél a gyakorlatból,még nem néztem meg a videót,de majd jóóóóóóól megteszem ,de már most mondom,hogy vagy be voltál rúgva,vagy nem:) Iszol te eleget?Vagy meleg volt? Gyerek zaklatott? Asszony? Kialvatlan voltál? De mind 1, mindenkinek gratulálok!!!!!!! neked nem annyira mert a második hely az nem az első:) Majd revansot kell venned:)
  • Paladin
    Gratula! Nagyon szurkoltam neked, de így is szép!
  • Solt
    Azt gondolom... :)
  • VO101Tom
    Ugyan, 1v1-nél ez simán benne van, sajnos DCS sajátossága, hogy nem lehet azonos típusra kiírni a bajnokságot, Lajos a meccsek után TS-en azt mondta, hogy mivel múltkor széthajtotta a hajtóművet, most fél gázon játszott, és kifejezetten figyelt arra is, hogy ne maradjon lent. Ezért nem idegesít a végeredmény, ha 109 ellen vesztettem volna, az biztos jobban zavarna :)