36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23739 A billentyűzet és joy gomb kiosztást a config mappa tartalmazza, elméletileg megjegyez mindent. Az USB is csak akkor mehet el, ha közben kihúznád és másik ID-t kapna USB-n. -
#23738 Lehet kipróbálom majd, mert ugye van 3 rugó és a legerősebbet az életben nem fogom használni. -
levy668 #23737 Aliexpressen, vagy hasonló kínai oldalakon keresgéltél? Mérd le, keress rá, mert ezek a ferdeszeműek mindent gyártanak, occóért. :)
Olyan dolgokat találtam, hogy el sem tudod képzelni.(pl csapágyat 2205-ös motorba fillérekért és baromi jó minőségű, itt is a pontos méretre kerestem rá, nem arra, hogy 2205 motor csapágy.)
szerk: ha a red jelűnél gyengébbre van szükséged, miért nem vágsz le 1 menetet a red rugóról és nyújtod meg méretre?
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.04. 22:15:35 -
#23736 Srácok.
Még mindig keresek valaki vagy valami céget, akik hajlandóak qrva kis tételben (max 2 db, asszem ez qrva kis tétel) legyártani két kurva rugót. Emberi áron. Az x-55-be kellene de a red jelölésűnél kicsit gyengébbre lenne szükségem.
Vagy valami jó ötletet, hogy mivel tudnám kiváltani. A kicsit vastagabb és nagyobb befőttes gumit próbáltam - alapvetően fasza, de egyrészt viszonylag könnyen szakad, másrészt idővel ragacsos lesz.
-
sakkay #23735 Na mégis megmarad, csak a többi térkép ment le. Kicsi a 250 ssd.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.04. 21:54:31 -
feca1229 #23734 Ma estig a modok is olcsók. -
sakkay #23733 Bms falcon sajnos nem rakja át csak az alapot. Hogyan lehet uninstallálni a falcon bms-t? És ha sikerül(a simát lehozta a steam de a bms kb. 30 giga maradt) elveszik a joy beállítás? -
beci43 #23732 Sok kieg és mod ingyenes,de a fizetős modok drágák. -
Solt #23731 Tulajdonságok -> Helyi fájlok -> Telepítési mappa áthelyezése -
sakkay #23730 Köszi! -
#23729 Régebben beleakadtam ebbe: Steam Mover, de én még nem használtam.
-
sakkay #23728 Át lehet rakni steamos játékot c-ről máshova, unistal nélkül? -
feca1229 #23727 Igen azt láttam rajta, a youtube-on meg más videokat még pár helyen, hogy a mostani szimek kicsit szebbek. Azonban érdekes repcsik vannak benne. -
#23726 Azt azért vedd figyelembe, hogy ezeréves a cucc, nem túl szép. Kiegekkel ki lehet hozni belőle jó kis látványt, de elég erős gép kell hozzá. -
feca1229 #23725 Végül miért ne...
Érdekes lehet az is.
Akkor meglehet próbálni? Ami tetszene aza Cessna, Waco, Piper ilyenekben gondolkodom!
Azonban van Intruder, A-4, van Messer is, na de még a Bosban is jobban tetszik első ránézésre, mint itt! -
beci43 #23724 Nagyon realisztikus.Már ha kedveled a polgári repülést. -
feca1229 #23723 Üdv emberek!
Valakinek megva a Microsoft FSX. A steam-en most leárazás van és gondoltam veszek valamit, nem ismerem a játékot ez valami hardcore, vagy inkább olyan Warthunderes dolog.
Bocs az Off-ért -
#23722 És van kifejezetten kompjúterekhez IS -
#23721 Ja, én erre gondoltam. -
levy668 #23720 Nekem a teflonos a legszimpatikusabb. -
levy668 #23719 És ő az aki áramszünetben is bányássza a crypto valutát....az összeset....egyszerre. :) -
#23718 ITT van némi választék szilikonzsírokból. Mit gondoltok? Melyik lenne a legtutibb a joy és a pedál kenegetésére? -
#23717 -
#23716 OFF:Ha valaki RX470est venne az Őt keresse:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23715 nem is értem miért nem adják oda a népnek prealfa állapotban. Akkorát kaszálnának, mint a ház :D Azt meg már megszoktuk, hogy ha ki is adnak valamit az jó esetben is csak félkész... :D -
#23714 Videó az van. meg prealfa az is van. Megjelenés? Na az nincs :D
-
levy668 #23713 Pár hónapja tértem át win 10-re(64bit), cam driver:CL-Eye-Driver-5.3.0.0341, opentrack 2.3.1.6 és minden az első telepítésnél plug and play, csak a görbéket kellett állítgatni az opentrack-ben.A mikrofonra a headsetet(sima analóg cucc) használom.
Ja, és a kamera előtt van 1 db negatív:) Zéró szobafény zavar.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.02. 22:55:52 -
#23712 Anizotropic filtert is kapcsold ki. -
sakkay #23711 Árnyékot flat-ra, msaa kikapcs. A legerősebb kártyán is laggol 60 fps-nél. Is.. -
#23710 Neked hogy müködik a pseye? nálam fel sem ismeri vagy ha igen akkor nincs microfon? win7 alatt még volt kép,de hang ott sem mindig,igy sima webcamként sem tudom használni
5.3as cl driver meg win10pro 64 bit. -
feca1229 #23709 Ja még annyi, hogy a DCS Normandy kb. két perc múlva tölt be, és vannak benne lagok, pedig nincs fullra felhúzva minden. A sima DCS, és a Clod az fasza, eddig egy Radeon HD 6870 kártyám volt. Nem volt az rossz kari de ez jobb, csak ez most nagyon drága. -
feca1229 #23708 Én vettem vidókarit! MSI GeForce GTX 1060 3GT OC ez potom 88.000.-forintba került!!!
A kártya nagyon jó, nyilván van tőle jobb is, nekem megfelelő. Azonban ez a kártya pár hónapja kb. 20.000.-forinntal volt olcsóbb. Ez van. -
levy668 #23707 Köszi a válaszokat, ennyi szimes nem tévedhet:)
Na majd, ha nem az lesz a legnagyobb gondom, hogy vegyek-e 100k-ért videókarit, vagy nem, lehet beruházok rá.
A VR szerencsére távol áll tőlem. -
Solt #23706 Elég régi sztori, csak kegyetlenül belém éget... végül már a belgiumi magyar követség közbenjárása kellett ahhoz, hogy visszakapjam a cuccomat! Viszont azt örömmel látom, hogy lekerültek a hivatalos TrackIr forgalmazók listájáról! Gondolom kellett hozzá az a szerelmes levél is amit a Naturalpoint-nak írtam! :))
Ezek a gyökerek voltak: Innen SEMMIT!
-
#23705 Az emlék már nem friss, de nem járok messze az igazságtó ha azt mondom: simán beleégett az agyába a kollégának!
Egészen elképesztő a sztori! -
sakkay #23704 -
sakkay #23703 Nincs buzizás a progikkal-nálam előfordult-és jóval precízebb mint a házi. -
#23702 ;) -
#23701 Szinténzenész -
sakkay #23700 Igen. Évekig használtam mindkettőt. És így is igen.