36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Légiharcra szerintem inkább a mirázs (a sekér...). A Viggen nem rossz gép, de kicsit régies :D és inkább kuriózum, mint hatalmas légifölény-gép. Nevada? Hát, van egyfajta fílingje, az biztos.
  • levy668
    Apropó a Mirage is le van árazva:) Szóval Viggen, Nevada, Mirage.... nehéz a választás. :)
    Melyik adja a legjobb multi élményt? (Nevada a heliwars miatt érdekelne)
    Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.18. 22:18:12
  • levy668
    Urak úgy látszik a lan beállítás elterelte a figyelmeteket:) (Vagy csak nem akartatok válaszolni)
    Szóval akkor rövidre veszem: Érdemes megvenni a Viggent(használat: cold war server air-air vagy földizés más szerveren), vagy inkább a Nevadába fektessek be?
  • macleody
    Én is megnéznék egy fém mechanikás Javelint. Ez a műanyag cucc nem tűnik túl időtállónak. Bár amennyit használom, lehet hamarabb kifekszek mint a bot :)
  • LeonSilver
    Nekem volt 65F a birtokomban - 3 vagy 4 napig. Csövesekhez nem rossz, de a többihez használhatatlan.
    A lóginak meg nem kellett volna sokat módosítani a G940-en ahhoz, hogy a legkirályabb legyen. Legelőször is nem kellett volna abbahagyni a gyártást :D
  • VO101Tom
    ja ja, nem is tudom hirtelen, hogy mit vennék, ha kihullana alólam. De az a gáz, hogy még így is, hogy "a logi nem tud joyt csinálni" mégis ők csinálták a legjobbat (FFB, HOTAS, mini joy a boton, rengeteg gomb, pedál). Ez mondjuk minősíti a konkurenciát is :/
    X65F-el szemeztem egy ideig, de másodlagos joynak drága (300 dollár használtan a legolcsóbb, de amazonon van 700 dollárért is, az is használt), az mondjuk csövesekhez lenne jó a force sensor miatt, ww2-esekhez nem tudom. Lehet, hogy végül Gladiatort vennék én is.
  • GaBika6
    Azt jóvan ez is... Én speciel CLOD-ban szerettem bele.

• beci43
    Menjen 2-3 évig,oszt veszünk egy másikat...nem egy eget rengető az ára.
  • LeonSilver
    Aha. Egyelőre nagyon jó a cucc - bár nekem lennének ötleteim :D De ennyi pénzért jó ez.
  • LeonSilver
    Ja, közben keresgettem és sajnos tök más. Azért kíváncsi lennék, hogy vajon bele lehetne aplikálni ebbe - azt?
    Illetve a javelinét le kellene gyártatni fémből, és megnézni.
  • beci43
    Én mondtam neked Papa.
  • macleody
    Azért korántsem egyforma a két mechanika.

• gsg16
    egyik
    másik
  • Klusi86
    Volt tervben a gladiatornál, de az nem valósult (még) meg. Itt olvashatsz róla. Lehet ha mégis megcsinálják, akkor ezt is gyárthatja majd a Javelin jó áron :) Én az x52-es gázkarját használom, de szegény potméterei már mind "zizzegnek". Gyakorlatilag már csak az b*ssza szét a repüléseimet helikopterrel mivel a kollektív ugrál, na nem végkitérésig, csak éppen annyira, hogy ne tudjak finoman leszállni, vagy lebegni a géppel. A javelinnek nagyon pontos a gázkarja, csak kényelmetlen, a HOTAS mégis csak jobb lenne és nem azért csináltattam wolfhgb kollégával joystick tartó szettet a székemhez, hogy ne használjam. Ha valaki esetleg tud valami pontos (potis), esetleg hall szenzoros gázkart magában, az ne tartsa magában, írja ide :)
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.07.18. 16:43:32
  • gsg16
    nekem is ilyenem van.gázkart nem terveznek hozzá gyártani?vagy pedál nem létezik hozzá?
  • LeonSilver
    Éppen azon gondolkodtam, hogy ezt amechanikát meg lehetne csináltatni egy cnc-s emberrel és kicserélni. Mert a gladiator tök ugyan ez, csak fém cuccokkal

És igen. a Saitek tányéros szara az valami elképesztően ótvar.
  • PhantomAss
    Ár érték arányban szerintem is jó cucc.
    A tartóssága lesz kérdéses mert ugye műanyag a mechanikája belül, de a saitek tányéros megoldásánál fényévekkel jobb. Annál minden jobb.
    Már csak arra várok hogy a MS legyen olyan tökös hogy kiadja a Sidewinder 3 ffb joyt :D
    Jó repülést :)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.18. 14:33:03
  • LeonSilver
    Nos ma megjött a javelin. A hvaprón vettem, kicsit olcsóbban mint a bóti - természetesen garral (aqua).
    A srác állítása szerint 2 órát használta-tuti nincs benne több ez látszik rajta.

Azt kell mondanom, hogy a saitek-féle rugós megoldás nyugodtan elmehet a búsbüdös 3.14csába.

Ha ezen a javelinen lenne még egy, kicsit jobb helyen lévő hat szviccs, akkor lenne teljesen felhőtlen a boldogságom.
    Még szoknom kell a mechanikát, de helikopterezni sokkal-sokkal jobb vele, mint a köcsög rinocérosszal.
    Nincs az a szar, hogy akad a joy, aztán meg ugrik egyet. Simán megy.

Ahogy néztem, ennek a javelinnek kábé azonos a mechanikája a gladiátorral (csak asszem nem fém). Márpedig ilyen húzó rugót akkor lehet bele akár gyengébbet is tenni.
    Szó mi szó, kurva jó cucc - egyelőre.
  • LeonSilver
    Hat évvel ezelőtt, ezen a napon zúzták össze a felújított MiG-15-öst... :/
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.07.18. 07:09:45
  • Solt
    :D

Papa mondta a frankót akkor... ;)
  • Papa01 #23839
    Írj e-mailt, és ők fognak Téged keresni... én is így csináltam.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 20:35:07
  • kiskorúbézoltán #23838
    Dominós telefonnal nem lenne őszinte a mosolyom, ha 20 percig a várakoztató bimbammot hallgatnám. ;)
  • Solt
    Telefonálj, akkor adnak technikust... az ügyfélszolgálaton lila fingjuk nem lesz arról, hogy mit akarsz! :)
  • kiskorúbézoltán #23836
    Holnap bemegyek Digiékhez, jelentkezem majd mi lett az eredmény, hátha még más is jár majd utánam ebben a cipőben.
  • VO101Tom
    Ok, akkor lehet, hogy nálam másképp osztják, nekem soha semmilyen hostolással nem volt gondom eddig, Clod, DCS, Arma3, Falcon BMS, de soha nem is kellett kérnem a Digit erre. Lehet, hogy azért mert régóta megvan az előfizetésem, és akkoriban még nem volt szokás ilyet beállítani, utólag meg nem nyúlnak már hozzá, nem tudom.
  • Paladin
    Jaja, Digi alapból legtöbb helyen carrier grade NAT-ot használ, de ha kéri az ember, hogy adjanak neki publikus IP-t, adnak rögtön.
    Van olyan hostolás, ami enélkül is megy, van ami nem.
    Olyan 7-8 éve vagyok digis, de csak tavaly volt először gond, amikor NAS-t vettem.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.07.17. 11:49:34
  • z0ty4
    nekem is volt csatlakozási problémám. irtam a diginek, ez a válasz jött:

Tisztelt Ügyfelünk!

Rendszerünkben 100-as NAT-olt IP volt kiosztva Önnek, valószínűleg ez okozta a problémát.
    14:55 után automatikusan bontódik majd a kapcsolata, visszacsatlakozáskor már publikus IP-t fog kapni, amivel valószínűleg nem lesz tapasztalható a probléma.
    Megértését köszönjük!
    Tisztelettel:
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.07.17. 10:20:24
  • Papa01 #23832
    Nekem is Digi netem van és ez volt a gond.
    Érdemes tehát Zoltánnak is megnézetni, hátha.

Az ügyfélszolgálatot kiemelném, mert az email megírása után nem sokkal hívtak is, elmondtam, h mi a gondom (kiemelve azt h nem tudok hostolni) az ügyintéző ügyködött egy kicsit, majd kérte indítsam újra a masinát.

Megtettem,onnantól kezdve ment a host. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 06:29:32
  • VO101Tom
    Nekem is Digi netem van, az nem lehet a gond.
  • Papa01 #23830
    Igen, írj, vagy hívd fel a szolgáltatót és kérd amit lejjebb írtam.
  • kiskorúbézoltán #23829
    Router beállításoknál: Status -> WAN -> ilyenek vannak sorban, hogy: MAC Address, IP Address (100.xx.xx.), Subnet mask (255.xxx), Default Gateway: (100.xx.xx., ugyanaz mint az IP Address), Dns Server, Online time.

Ez az lenne?
  • Papa01 #23828
    Szia!

Az ok lehet az, hogy nat-olva van az ip címed (a router-ben a wlan ip címe: 100.x.x.x ?).
    Kérd meg őket (emailt is írhatsz nekik), hogy biztosítsanak számodra egy publikus címet (nem baj ha dinamikus).
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.16. 22:21:12
  • kiskorúbézoltán #23827
    Sajnos nem jött össze a dolog. Ha nem a router és nem a tűzfal akkor mi lehet még a probléma? Más szerverekhez mindketten tudunk csatlakozni, egyedül a host nem megy, de az egyikünknek se. Digis netnek lehet hozzá köze?
  • VO101Tom
    nm
  • kiskorúbézoltán #23825
    Ok, közben jött amit írtál, holnap kipróbálom és majd jelentkezek.

Köszönöm a segítséget!
  • VO101Tom
    Nem.
    Az a routered IP címe, amit a net felől látnak, az akkor kell, ha valaki hozzád akar csatlakozni. A belső hálózati cím az más, az az amit írtam.
  • kiskorúbézoltán #23823
    Kérem kapaszkodni, hülye kérdés jön, a gépem IP-je az amit mondjuk a whatismyip kidob?
  • VO101Tom
    Nekem Win10 van, óra mellett a net ikonon nyomok egy jobb klikket, ott "Hálózati és megosztási központ megnyitása", Kapcsolat: Ethernet -nél klikk az "Ethernet" linkre, az megnyitja a tulajdonság lapot, azon van egy "Részletek:" gomb. Arra klikk, és már látod is, hogy helyi hálózaton melyik IP mutat a te gépedre (IPv4 cím: 192.168.0.valami)
    Ez a géped IP címe a helyi hálózaton.
    A router port forward settingsnél EZT az IP-t kell beírni, hogy ehhez az IP-hez rendelje hozzá a nyitott portokat.
  • macleody
    IP addressnek ne a router ip-jét add meg hanem a gépedét.
  • kiskorúbézoltán #23820
    A router egy TP-link TL-WR1043ND

Menü -> Forwarding -> Virtual Servers -> Add or modify virtual server entry

Itt:

Service port: 10308
    Internal port: üresen hagyva
    IP Address: 192.168.1.1
    Protocol: All (TCP és UDP a másik két lehetőség)
    Status: Enabled

Common service port: választani lehet egyet, olyanok vannak mint DNS FTP GOPHER HTTP stbstbstb

Nem tudom ez segít-e vagy mond-e valamit.