Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Annyi volt a gond, hogy először amikor teszteltem pl. a kollektívet, akkor nem volt beindítva a heli, s egy idő után gondoltam is, hogy biztos azért nem tudom mozgatni, mert nem működik a hidraulika, így indítottam is gyorsan egy auto startot. Ugyanakkor ez mindig félbeszakadt, mert amikor a hajtóműindításhoz ért, akkor mondta, hogy le kell nyomnom teljesen a kollektívet, de mivel én meg nem tudtam mozgatni, ezért gondoltam, hogy továbbra is valami gond van...
Erre pár perce elkezdtem magamtól beindítani, melynek során kiderült, hogy nem volt semmivel semmi gond, csak a mélyen tisztelt AI úgy akarta velem mozgatni a dolgokat, hogy előtte nem kapcsolja be a hidraulikát. <#idiota>#idiota>
Amit én követtem leírás, ott meg korábban be lett ez kapcsolva, így az első hajtómű indításánál már mozgott minden úgy ahogy kell.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert nálam ez a helyzet állt elő ma, miután beállítottam az X-55-öt a Mi-8-hoz (a joystick-on és gázkaron lévő gombokat az X-55 saját profilkészítő programjában, míg a tengelyeket a DCS-en belül), s először akartam volna kipróbálni játékban. Minden gomb, amit beállítottam működik, csak a KCO nem.
Gondoltam, hogy összekeveredhetett valamilyen tengely, vagy hogy egyre több állítódott be, de nem ez volt a helyzet. Ezen kívül kitöröltem már a C: meghajtón lévő, Mentett játékok mappán belüli Input beállításokat, de ez sem segített.
Igazából az a furcsa, hogy mind a profilkészítőben, mind a játékon belüli tengely beállításoknál érzékeli a játék a joy-t (azaz ha mozgatom, akkor pl. az Axis Tune menüpontban mozog minden ahogy kell), s ha átülök a Huey-ba, akkor ott nincs is semmi gond a KCO-val, ám a Mi-8-ban valami miatt nem mozog.
Csupán csak azért érdeklődök, hogy fordult-e elő valakivel ilyen, mert ha van rá megoldás, akkor azt még megpróbálom a reinstall előtt.
Basszus! Sose' gondoltam volna, hogy létezik ilyen bót 😊
Köszi!
valaki volt olyan bátor és benevezett már a Combat Air Patrol 2-re?
Kíváncsi lennék a véleményekre/tapasztalatokra, megéri-e pénzt és időt pazarolni rá, vagy inkább várjon az ember a DCS-es Harrier-re?
Bocsesz, de nincs külön topicja, azért offolok itt.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2016.07.13. 20:32:02
az erősségét lehet, hogy csak találgatással lehet eltalálni, de a menetek sürüségével és az anyag vastagsággal lehet játszani .
Most így használom és ha nem is ez a megtestesült tökély, de egész jól használható.
Pitch
Deadzone 5
Saturation X 100
Saturation Y 70
Curvature 7
Roll
Deadzone 5
Saturation X 100
Saturation Y 60
Curvature 6
Rudder
Deadzone 5
Saturation X 100
Saturation Y 75
Curvature 7
Röpcsikhez ez viszont kevés.
A heliket viszont tök finoman lehet irányítani.
www.pumaszallas.hu
Egy katasztrófa! Szinte lehetetlen volt normálisan repülni és mindig arra kellett figyelni, hogy ne billenjen legy egyik szárnyvég sem.
Helikopterezni viszont egész jól lehet így.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.13. 15:52:42
A NASA elődje, a NACA már a 2. világháborúban sokat tesztelte, és kialakította azokat a standardokat, amik a repülőgép vezetését biztonságossá teszik, és ebben elég előkelő helyen van a repülőgép vezetéséhez szükséges kormányszervek leírása, hogy mekkora kormányerő és elmozdulás kell ahhoz, hogy a gép biztonságosan vezethető legyen. Jó példa a Spitfire, az Angliai Csatában a Spit I és II-ben még nem használták ezeket, a magassági kormánya nagyon kis úton, és szinte kis újjal is mozgatható volt. Ez tök jól hangzik, sok pilóta még kifejezetten szerette is (hőzöngtek is miatta miután megváltoztatták), de átlagos repüléseken, kezdő pilótáknak nagyon nehéz volt vezetni. Spit IIa eredeti gépkönyvében le is írják, hogy útvonalrepülés közben a pilóta a könyökét szorítsa a kabin falához, mert ha egy termiken átrobognak, akkor akaratlanul akár több G-t is belehúzhatnak a gépbe. így már sokkal másképp hangzik az a könnyű bot 😊 Ezt megváltoztatták, a botot hosszabban és nagyobb erő ellenében kellett mozgatni (a gép repülési paraméterei nem változtak, csak a bot mozgatás lett más). Mondjuk a csűrő az meg sokkal nehezebben volt mozgatható, mint a korabeli gépeken (nem tőből mozgott a csűrő, hanem a bot tetejét döntötted jobbra-balra), de ez már csak ilyen angolos hülyeség, hogy nekik mindent másképp kell csinálni 😊 Ilyen veszély persze szimulátorban nincs, de a csűrés és magassági kormány jól elkülöníthető irányításához szükség van középre húzásra, és hogy érezd a kezeddel, hogy mikor szűnik meg a kormányerő az egyik vagy másik tengelyen.
www.pumaszallas.hu
Lejjebb volt linkelve mindenféle custom joy, ilyesmik:
link
Bár ahogy nézem ez sem hidraulikus csak vmi csillapítás van beépítve. Lehet ez is egyszerű rugós.
GOOBY, pls
Nem tudtok valakit, aki képes különböző rúgókat gyártani?
Kelle a rinocéroszba egy gyengébb, mint a gyári leggyengébb.
Kipróbáltam úgy a rinocéroszt, hogy kivetem belőle a rugót. Hát valami kurva jó úgy helikopterezni, csak nem lenne rossz valami nagyon gyenge rugany, ami azért középre visszaállítaná a botot. Mondjuk nem életbevágó... csak izé 😊
Egyébként én is féltem tőle hogy a megszokott sidewinder 2 ffb után milyen lehet a dcs-ben repülni, de meglepődtem hogy mennyire precíz a warthog, és nagyon könnyű vele repülni, még a minyót is, egyáltalán semmi hátránya nincs hogy nem ffb-s.
A botot el is lehet engedni, nyomsz egy picit a trimen és magától repül. A sidewinderrel nem lehetett precízen repülni mert már ki volt kopva kicsit.
Egy ffb-s joynak az a halála ha elkezd a középállás kotyogni, és szerintem ez előbb vagy utóbb előjön mindegyiknél.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Örülök, hogy megoldódott a probléma. <#eljen>#eljen>
Ha jol tudom te is vr el hasznalod, oculusnal lehet valahogy fenyerot kontrasztot allitani a kijelzoin?