36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #23900 Köszi. -
Lysandus #23899 Próbáld meg Nate-t a Pumáktól! Azt hiszem, ő kutyákkal foglalkozik, ez a munkája. -
sakkay #23898 aha.. -
#23897 Leon már válaszolt, nem? -
sakkay #23896 off:Srácok van aki ismer Westie tenyészetet ahol még kistutya is van? Vagy esetleg megbízható! magánszemélytől kölyköt?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.24. 18:59:29 -
#23895 A kétüléses F-4E-nél pont ugyanez a kérdés merül fel, az F-14-nél tudjuk, hogy valami virtual WSO-t terveznek. -
croatianus #23894 Üdv Urak!
Egyértelműnek tűnik, de gondoltam, azért a biztonság kedvéért megkérdezem: szerintetek jól gondolom, hogy a frissítés/javítás után csinálódott "_backup.XXX" nevű mappákat nyugodtan kitakaríthatom a francba? -
levy668 #23893 Ja köszi, én is ezzel próbálkozom.Már nagyon magabiztosan támadom meg a fekete pöttyöket a hegyek között.... csak sajna abból majdnem mind ejtőernyő :) De legalább ott nem lőnek le ,ott csak lezuhanok(visszafelé), mivel mindig elfelejtem, hogy a tanknak van alja is és már lehet látni:)
Na mind1 majd belejön az ember, legalább jó tudni, hogy nagy hülyeséget nem csinálok, ez a megfelelő megközelítés. -
sakkay #23892 Vajon a dcs mi-24 készítésénél az a tény, hogy az igazi gép egy csomó részét a mi-8 ból vették át, az a virtuális valóságban is gyorsítja a létrehozását? -
wolfhgb #23891 Ha en csinalnam, tuti radar off, hegygerincek kozott alacsonyan kozelitve avacs ra hagyatkozva cserkesznem be az ellent, lehetoleg singli celpont levadaszas, majd ujra vissza a kanyonokba. Tenger felett pompas vizualis es radar celpont az ember. Semmikepp nem ott repkednek celpontot valogatva, mert hamarabb lennek en az. -
levy668 #23890 Urak, most viccet félretéve szívesen meghallgatnám a tanácsaitokat, hátha a tanulási folyamatomat le lehetne rövidíteni.
Szóval nagyrészt cold war vagy mig-21 vs f-5 szerveren játszom.
Ilyenek érdekelnének, hogy:
-mi a "harci pontnak" (kijelölt gyülekezési pont a légi harcra ) az ajánlott megközelítési magassága, és mi az ajánlott magasság mig-21-el, f-5e-vel.
-repgép radar használat, ajánlott, nem ajánlott, vegyesen időszakosan ajánlott az awacs-al együttműködve.
-honnan érdemes közelíteni a harci zónát, a hegyek felől(ha vannak) ala"suprise motherf***r", vagy a víz felől, hogy a saját radarral(mig-21,f-5e) be tudd lőni az ellenséget
stb,stb.
A tanácsokat előre is köszönöm. -
levy668 #23889 uff olyan reménytelenül béna vagyok a cold war serveren, hogy nem igaz
Egyáltalán érdemes használni az f-5e radarját, vagy hagyatkozzam az awacs és a szemgolyó eszközökre? És inkább lopakodósra vegyem. -
#23888 Ha valakinek nincs Viggenje.. ;)
-
#23887 :D -
levy668 #23886 Ok, akinek van Viggenje és akar röhögni:
rep számítógép-> in -> tárcsa takt-> üsd be 666-> Ls gomb.....
lehetőleg reptéren állva:) -
levy668 #23885 Hááát "használom"... a-10, f5 indításnál (amikor nem vagyok lusta), meg amikor találatot kapok valamelyik motorba, akkor üzemanyag le, gáz le azon az oldalon.
De ennél finomabb műveletekre nem.
Ja meg a huey-nél: egyik a fordulatszám másik a kollektív:) -
#23884 Kicsit beszélgessünk ;)
Szóval ma reggel, mosogatás közben azon elmélkedtem, hogy amikor megjelent az első, osztott gázkaros hotas mennyire "örültünk" neki meg minden.
De... Használjátok rendszeresen a külön-külön gázkarokat? Lett / van valami gyakorlati haszna? Mit gondoltok? -
levy668 #23883 Üdv!
Nyúzom a Viggent, eszméletlen kis szerkezet.
Tudja valaki azt, hogy a Viggen radarja passzív módban képes-e érzékelni aktív radaros repülőgépet?
Szét kerestem az internetet, de ott csak hajókat említenek, azok radarja szép nagy irányvektort rajzol a képernyőre.
Mókás lenne, ha repcsikkel is működne, szegény mig-21-ek meglepődnének:) -
beci43 #23882 Urak,Mirage is leárazva 50%-al. -
#23881 Jobbulást bajtársam!
Egyébként én is voltam élő szövet a fém vázon :D És nekem az intenzíven (1 hónapocskát szüttyögtem ott) rá is írták az infúziómra, hogy: Terminátor :D Imádtam a csajokat, majdnem a halálomon voltam, de széjjel röhögtem az agyamat :) -
kiskorúbézoltán #23880 Örülök, hogy örültök! ;) Sajnos voltak problémáim ez elmúlt időkben (tél végén, még terminátorosan, elő szövet voltam a fém vázon, de azóta már ismét saját lábamon közlekedek) ülni még nem tudok hosszabb ideig a gép előtt, de egyre jobban megy.
Valahogy mindig sikerül csinálni valami hülyeséget amivel megterhelem a gerincem... Politikusnak kéne állnom vagy a médiában elhelyezkedni akkor nem lenne ilyen problémám. :D Szóval azért egyre többször leszek errefelé is, mer' szidom én is néha a décsét, de azé' csak jó repülni. :) -
#23879 Igen! Közénk való.. ;) -
Solt #23878 Már a neve is zseniális... igazi "marharépa"! :D -
#23877 nem udvarolni akarok :D de mindig is üde színfoltja voltál a fórumnak - már amikor feltűntél :D Kicsit sűrűbben is jöhetnél, qrvára bírom az írásaid, ahogyan Tom írásait is, csak azt más miatt .
A Viggenről alkotott véleményed meg azt hiszem pont helytálló.
-
#23876 Szuper! :) -
kiskorúbézoltán #23875 #####SHITREP#####
Urak, hölgyek, válogatott kalózlegények és leányok!
Siker!
Végül a Digis public ip oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag úgy ahogy mondtátok. Az ügyfélszolgálat vakon volt, ahogy mondtátok.
(Érdekesség, előadtam a kérésemet, néztek rám okos tekintettel, én meg büszke voltam, hogy na ugye, megy ez így is, elkérték az igazolványom, lakcímkártyám adategyeztetésre, tutira éreztem, hogy célegyenesben vagyok, majd közlik, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, hívjam az 1272-t, na de ehhez mifasznak volt szükség az igazolványomra?! :D )
Kerítettem kanócos telefont, természetesen ilyenkor semmi várakoztatás, akár a saját dominómról is hívhattam volna, elmondtam, értették, mire megcsináltam az ebédet public ip-m volt egy újraindítás után.
Este sikeresen multit hostoltam, unokaöcsémmel repültünk egyet Ai-k ellen, akik keményen seggbefenyítettek minket, de lesz ez még jobb is. :)
Szófosásnak is egy a vége, köszönet a segítségért és a türelemért, jövök nektek eggyel! :)
###################################################################
A Viggent megvettem én is. Kicsit repülgettem vele, de inkább olvasgattam. Amennyire én látom, nem egy gyors A-10, hanem valami más. Annó mint csatagép oktatták, de ez inkább egy könnyűbombázó. Nem tud célokat keresgetni, mint az A-10, többé kevésbé pontosan kell ismerni a cél helyét. Ahogy most látom, meg kell tervezni a repülést és szépen le kell repülni a tervet. Inkább gombnyomogatós gépnek tűnik, mint botrángatósnak. Vagy mondhatnám tatásabb repülésre vágyók típusának is. Elsőre nekem ez jött le a svéd cuccról. Aztánmajdmeglássuk... ;) -
feca1229 #23874 Ha jol emlekszem valahol azt olvastam, hogy a tornado megjelenéséig europa legfejlettebb harcigepe volt. Nagy potencial volt benne, és talan pont az amerikai cuccok miatt nem tudott elterjedni mivel kell hozza az usa engedelye az eladáshoz, svedek pedig probalkoztak az ertékesitéssel.
Nekem az egész gep olyan, hogy a nyers erő győzelme az aerodinamika fölött! :-) -
#23873 Így van, ahogy írod. A Viggen amellett, hogy van amit nem tud - szerintem jelentősen meghaladta a korát.
Elképesztően jókat lehet vele repülni.
Ja, hát a tolóerő-fordítónak meg van az az előnye, hogy hátrafelé is lehet szambázni :) -
levy668 #23872 Most olvasgatom a manuálját , hát lesz mit tanulni. Nagyon brutális, hogy mennyi rendszert raktak bele.Eszméletlen az auto pilóta!Rávezet a reptérre leszálló pálya irányhelyesen, besiklásnál meg van siklás indikátor, nem kell tippelgetni mikor koppan le.Ez a gép nagyon megelőzte a korát!A hud is sivárnak néz ki elsőre, de minden infó ott van ami kell , tetszik a cucc!
Bónusz: lehet a géppel tolatni! :)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.19. 09:01:59 -
feca1229 #23871 Én megvettem a Viggent a napokban,és meg van a mirage is. A viggent még csak próbalgatom.A mirage légiharcra fasza,de a mirázsnak kissé keves a felrakható fegyverzet. A viggen nekem kicsit élvezetesebbnek tünik, a több harcászati lehetősége miatt. Ezt leirtak előttem is tökéletesen. A viggen az egy brutál gép. A radart meg a fegyverzetet az amerikaiak segítségevel fejlesztették ki, hogy a szovjet flotta ellen tudjanak hadakozni.
Sok lehetőseg van benne, több mint a mirageban, bár a mirage is jó gep. Nem bantam meg egyiket sem! -
#23870 Valóban, a Viggennel kell gépészkedni, ami egyáltalán nem zavaró.
Tök jó kis gépezet egyébként. -
#23869 Igen :) -
levy668 #23868 Én is köszi a válaszokat. Ebből Viggen lesz. A mirage túl modern nekem, Nevadát majd később a karácsonyi vásáron beszerzem.Úgy is a cold war szervereken szoktam lógni.
-
#23867 Köszi a válaszokat! :) -
levy668 #23866 Elfelejtetted megemlíteni az egyedi sikló kazettás bombát:) Az brutál. -
#23865 Hááát... Az egyik fele az, hogy van fasza, kifejezetten hajók elleni fegyverzete. Ettől kicsit kuriózum a cucc.
Elég jól lehet vele bombázni is, alacsonyan nagy sebességgel akár.
Nem könnyű, persze ez leginkább gyakorlás és megszokás kérdése.
Viszont nem lehet a fegyverzetet keverni.
Ha viszel Mavericket (Rb 75), akkor nem tudsz bombázni... ÉS ez így van illetve volt IRL is.
Van egy, irányítható levegő-föld rakéta, amit (állítólag) lehet légiharcban is használni - nekem még a büdös életben nem sikerült :D
Én annak idején lőttem egyet-kettőt a Maljutkával és még IRL sem könnyű célba juttatni, pedig a BMP ugye az állt :D :D -
#23864 Csapásmérésben mennyire jó? Milyen fegyvereket lehet használni? Légiharcban kizárólag infravörös irányítású rakétákkal lehet ellátni? -
#23863 Néztem ezt a gladiátor cuccot, és hát biztos fasza meg minden, de azért mire ideér 280€ az ára és az egy hangyányit sok szerintem.
Főleg, hogy a TM Warthog joy magában 58e Ft... -
#23862 Ja, így van. Nekem mondjuk a Viggen és a Nevada megvan. A mirázs nincs, így arról nem tudok nyAlatkozni , "állítólag" fasza.
-
#23861 Nekem ezek közül egyik sincs meg, mások véleménye alapján nem akarok ajánlgatni semmit. Csak azt tudom mondani, hogy nézzél youtube videókat, és dönts el, hogy tetszik-e.