Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább van valami repképes dolog is pápán, az egy szem kutato és mentő mi 8 ason kívül. Bocsánat, ez túlzás volt, hisz az ország összes repképes mi 8 a ott állomásozik, ha helyesek az infólm, mert még a honvédelmi miniszter air force one ja is onnan csattog mindig érte. 😊 A két büszkeségünk, a teljes gárda.
hrundibaksi
Colorado-i Nemzeti Gárda F-16-ai vannak itt!
Sliac-on meg A-10C-k Aug.8.-ig
PhantomAss
Bp felett is repültek, asszem Pápán állomásoznak pár napig. Hadgyakorlat van.

GOOBY, pls

i robot
Jó reggelt mindenkinek!
Pár napja otthon voltam egy kicsit Ajkán. (Pápától délre.)
Asszem szerdán kb 11:00 óra körül egy F-16 -os telerakva póttartállyal húzot el felettünk. Elég alacsonyan volt. Én még nem láttam sólymot repülni, kicsit le is döbbentem. Ez a madárka még mindig iszonyat szép!
Esetleg tud valaki valami infót??

hrundibaksi
<#eljen>
Maradjunk annyiban, hogy egy huszonkét éve működő webes áruház, ami sima könyváruházból sok mindent forgalmazó, hardvert, és sorozatokat is gyártó óriássá nőtte ki magát - biztos, hogy nem a cipőd árát fogja lenyúlni. 😊
megbízható volt akkoriban.bár akkortájt kicsit lassúak voltak,vártam vagy 3 hetet a cuccra.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már úgyis eltértünk a topik kérdés lényegétől -
Ma a tornapapucs, holnap a világ????

Isten nem bottal, hanem VMware.

hrundibaksi
Megbízható az Amazon?
mire lennél kíváncsi?

hrundibaksi
Úgy,hogy amit akarok venni,olyanom van,csak a színe lesz más.
Kicsit eltértünk a kérdés lényegétől.
lehet hogy ajándék lesz majd

macleody
Na, ezt sose értettem, hogy lehet cipőt venni úgy, hogy nem próbálja fel az ember 😊
hrundibaksi
Cipőt akarok vásárolni
Honnan és mivel szemezgetsz?
én,de már vagy 10 éve

hrundibaksi
Sziasztok!

Vásárolt már közületek valaki az Amazon-on?
2Pete
Sajnos nem. Ez csak egy mod, de legalább lehet vele "carrier ops"-ozni amerikai oldalon is.( csak kell hozzá egy anyahajó mod is)
Bár egy éve talán a Razbam bejelentette hogy csinál A7-est a DCS-be, de nem tudom azzal mi van.

Hasonlóan csinálom én is. Nem használom a center trim mode-ot, csak néha lenézek. Nagyon figyelni kell arra, hogy mit lát az ember. Kabinkeret állása, golyó, mert ugye érezni sem seggel nem lehet(mivel nem full flight sim mozgó kabinnal),de kézzel sem,mert nincs ffb joystickom. Néha érdemes lenézni ellenőrzés céljából a sebességmérőre is, ha csak "örömrepülök", akkor se robot, se flight director, se semmi, még a hud-ot sem kapcsolom fel.A trim resetet nem szoktam használni, mert egy a valóságban nem létező funkció. A trimmgombot nem tartom mindig nyomva,mert túlvezérli. Az igazi helikoptereken szintén nem divat ez az állandóan nyomom a trimmgombot eljárás. Ha szükséges akkor sem folyamatosan nyomják,hanem "kattogtatnak" párat, egyébként pedig nem nyúlnak hozzá,csak ott tartják az ujjukat a gomb közelében,vagy rajta(Ka-26). Találtam egy klassz videót, egy igazi Ka-50-es bemutatórepüléséről. A pilóta Vlagyimir Lavrov,a Kamov cég berepülőpilótája. A jobb alsó képen kiválóan látszik mit csinál a pilóta( 2:58-ig rá sem teszi az ujját a trimmgombra),látszik az összes fontos műszer, az "obsij ság"-ot jelző is, amiből azt lehet látni,hogy mennyire használja a kollektívet.

Nem követem mostanában a fejlesztést de ebből a képből következtethetek arra,hogy valaki csinálja a Corsairt vagy az Intrudert?
Mert akkor örülünk Vincent!

A Béna.

VO101Tom
Mindenképp nézd meg, lehet, hogy azért nincs sok infó erről google-n, mert pofonegyszerűen hozzáadod targetben azt' jónapot 😊 Nekem fel van téve az MFD-k miatt, de azokat nem HOTAS-ként kezeli, nem is állítható semmi, csak a ledek fényereje. Nem tudom, hogy joynál milyen opciók vannak.

www.pumaszallas.hu

Most agyalok, h a warthog nak is van egy target nevu profilszerkeszto szoftvere, csak sosem hasznaltam, eljott az ideje!
Meg a vegen ujra barkacsolhatok valami extrat a joy om ra, Egergombokat es egy gorgot! 😊
VO101Tom
passz...

www.pumaszallas.hu

warthogot. A dcs ben nem lehet valahol hozzárendelni?
VO101Tom
Milyen joyt használsz? Nekeg G940-hez a Logitech SST progi bármelyik joy gombhoz egy klikkel hozzárendeli akármelyik egér gombot...

www.pumaszallas.hu

Na, most szépen a látotér közepén van a kurzor, már csak arra kéne rájönni, h hogyan tudnám a bal egérgombot a joy egyik gombjára allítani, h ne kelljen a kezem levenni a joyról, h klikkeljek rajta. Mert ha már rá kell nyulnom az egérre miatta, megette a fene az egészet, a joy on meg épp van egy fölös gombom. Valakinek ötlet?
repvez
Valaki nem tapasztalt még olyan hibát, hogy ha elinditok egy freeflight szu-25T-vel steames mai frissitéssel, akkor csak a hud feliratai láthatóak, sem a kabin többi része sem külső nézetből a gép nem látszik.

Minden más rendben van, csak a gép modelje hiányzik .
némileg talán kontrasztosabb, de inkább maradok a high beállításoknán, többet dob a látványon szerintem.
2Pete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2Pete
DK2-ön észrevehetően élesebb a kép, az meg hogy minden max-on legyen eleve reménytelen, főleg Mi-8-al. Az új VR főképernyő viszont már legalább jó lett.

Őszintén szólva, médium beállítás mellett feltoltam 1 ről maxra a pixel sürüséget, de számottevő külcsinyváltozást nem tapasztaltam. Ezzel szemben 1 es értéken minden mehetett ujra maxra, az viszont láthato is volt.
En ma raktam a legujabb frissitest, bekapcsolhato az eger, nekem mukodik is, a sisak is tetszett volna, de csak akkor, ha a látotér közepén maradt volna a kulzor, de ahogy oldalra fordultam, egyre jobban a kép szélére ment a kurzor, ha pl az a10 nél teljesen oldalra fordulok mondjuk a rádio panelekhez, a kurzor már ki is megy balra a látomezőből, igy használhatatlan.
vaaa ezt nem tudtam köszi 😊

2Pete
Optionsban van egy új VR fül, ott át tudod állítani. És a pixel sűrűséget is fel lehet tolni, ha bírja a géped.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.07.17. 19:05:44

hát most az utolsó frissítés óta csak a "sisakkal" tudom ami sztm sokkal nehezebb.. remélem vissza teszik mert ugy tökéletes volt,hogy az egérrel kapcsolgattam..

vr el te hogyan használod a klikkelhető kabinokat? Egerrel vezérled a kurzort, vagy a sisakkal?
LeonSilver
És tényleg 😄 Tiszta windows xp...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Most nekem is jó a Fóka gázkar. Lehet, hogy egy újraindítás kellett neki miután újra hozzáadtam a tengelyeket...?

www.pumaszallas.hu

macleody
Na, megnéztem, nem volt feltelepítve az X52, gyorsan felnyomtam. Nálam működik, nem állítgattam semmit.
Ati810
Sejtettem, hogy nem volt benne sok hidraulika, csak annyira nem vagyok jártas a régi gépekben, hogy biztosra tudjam. Inkább a helik az én világom. <#vigyor2>
LeonSilver
Nem ramp start.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Indításnál át kell kapcsolni, hogy mozgatni lehessen (Engine beállításoknál a "Throttle Idle" meg a "Throttle Start" kapcsolókkal lehet ki/be kapcsolni), de utána sem működik. Hidraulika csak a futómű behúzáshoz, fékekhez volt a 2vh-s német gépekben. Prop pitch állítás elektromos volt, kormányzás az sima tolórudas-huzalos megoldás.

www.pumaszallas.hu

macleody
Papa, nem a Doranál van az, hogy ki kell valami pöcköt akasztani ami rögzíti a gázkart?
VO101Tom
Ja. Nekem sem működik a fóka gázkar.

www.pumaszallas.hu

Ati810
Tehát kb. neked is hasonló dolgokat produkál, mint korábban nekem. Gondolom neked nincs olyan gondod, hogy pl. nem menne a hidraulika, s azért nem tudnád mozgatni (már ha a Dora így működik egyáltalán)?
Korábban ment rendesen, s a mostani frissítéssel romlott el?
LeonSilver
Ja. És amikor beállítom, ott faszán működik.

LeonSilver
DCS

Ati810
DCS-en belül állítod be, vagy az X-55 profilerben?