36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #23940
    Oké, köszönöm szépen! :)
  • VO101Tom
    Ezek szabvány földeletlen csatlakozók, ezeknek jónak kell lenniük hozzá.
  • Papa01 #23938
    Ilyenekre pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kép 1
    Kép 2

A 2. ami szerintem háromszög alakú... :)

Köszi még egyszer a segítséged! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.08.14. 21:00:31
  • VO101Tom
    A szabvány földeletlen, vékony csatlakozók belemennek, elvileg elférnek a kiálló rész mellett, még a kerek dugalj is ha van rajtuk lyuk ahova a kiálló pöcök kerül.

Melyik a háromszög alakú dugalj amelyikre gondolsz?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.08.14. 20:38:32
  • Papa01 #23936
    Köszi szépen! :)
    Sima telefontöltőt és "háromszög alakú" dugaljt lehet benne használni?
  • VO101Tom
    Ezen más a védőföldelés mint ami itthon elterjedt, csak akkor vedd meg, ha olyan dugaljakat használnál benne, amik védőföldelése ilyen csapos kialakításhoz is jó (pl mint ez a kombinált dugalj).
  • Papa01 #23934
    Sziasztok!

OFF:
    Ezt a túlfeszültségvédőt szerintetek érdemes megvenni? Azok a fém rudacskák miért vannak ott a aljzatban? Köszi a válaszokat! :)
    LINK.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.08.14. 19:15:36
  • LeonSilver
    Igen, így van. Viszont ezt - akit zavar - lehet kompenzálni némiképp a beállításokkal.

Ugye megint az van, hogy egy elég erős (és nem mellesleg bazinagy) rugó van a joyban, ami alapvetően NEM rossz! Röpcsikhez egyáltalán nem zavaró.
    Helikopterezni is lehet, de kicsit "megerőltető" és nehéz vele finom, precíz irányítást elkövetni. Ez a 10 centi oldja ezt meg.
    Persze lehet hosszabb toldást is applikálni rá, sőt akár "görbét" is, valamint beszerezhető hozzá erősebb rugó is.
    Mert ha nagyon hosszú a toldás, akkor a jelenlegi rugó nem tartja középen a cuccot.
  • beci43
    Én is így értettem,rosszul fogalmaztam.
  • VO101Tom
    A hosszabb úttal ugyanakkora kormánykitéréshez többet kell mozdítani. Kvázi lomhább lett. Viszont emiatt sokkal precízebben lehet vezetni.
  • beci43
    És rögzítetted valahová?Így biztos olyan,mintha igazi botkormányt tekergetnél.Gondolom érzékenyebb is lett,a hosszabb út miatt.
  • LeonSilver
    Hát srácok... PhantomAss kolléga csináltatott nekem a Warthoghoz egy 10 cm-es hosszabbítót.
    Ezzel az igazi a cucc.. nem is értem, hogy gyárilag miért nem adnak hozzá.
  • krisztian005
    Belsimtek F-4E.
  • Frenky

• repvez
    OFF
    Amikor azt mondják, hogy a marshaller csak integet és az nem is nehéz meló! :)
  • beci43
    Eeegen.És ahogy látom,kaukázus 2 a map.Ezt a kis nyüanszot kihagyta Matt barátunk.
  • PhantomAss
  • Hypo #23923
    esetleg tole egy par kieg az A10 hez :) http://www.ebay.com/itm/292198850942
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.08.01. 13:28:09
  • Hypo #23922
    :))) amiota megvan mas joyt vagy yoke ot nem is hasznalok.....
  • LeonSilver
    Hát emberek, vannak hiányosságai a warthognak, de elképesztően jó vele repülni meg úgy általában minden.
    Qrva erős a rugója és mégis egész jól lehet vele helikopterezni.
    A gázkar még.. mivel viszonylag hosszú a gázkar útja, így a kollektívet nagyon finoman lehet vele használni.

ÉS hát komolyan... ami8kor megfogja az ember a botot és érzi a hideg fémet :D Komolyan nagyon állat.
  • LeonSilver
    Nagyon pöpec :) Nézegettem, lehet kapni egy csomó helyen - arany vagy platina árban.
  • PhantomAss
    na szal így néz ki a toldás

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 18:11:43
  • LeonSilver
    Okéj!
  • PhantomAss
    Megbeszéljük, egyelőre még nem tudtam felhívni.
    Amint lesz vmi írok privit!
  • LeonSilver
    A zsetont természetesen előre elutalom!
  • PhantomAss
    az sg motor egy pöcs

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 14:08:34
  • PhantomAss
    Utánakérdezek.
    Így néz ki egyébként

ehh nem mutatja a képet, mingyá megpróbálom feltölteni

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 14:05:11
  • LeonSilver
    Esetleg tudnál csináltatni nekem? Persze kifizetem :D meg a postát is.
  • LeonSilver
    EZ az a zsír?
  • PhantomAss
    Láttam ezt a videót is, neki is álltam de nem mertem ennyire szétszedni. Amennyire tudtam szétszedtem és bezsíroztam (asszem Molykote zsírt ajánlottak, ebay-ről vettem egy kis tubussal).
    A toldást egy helyi esztergályossal csináltattam, 4e ft volt, plusz én csináltam hozzá egy kábel hosszabbítást amihez szét kellett vágnom egy ps4 kábelt.
    Nekem a joy egy kis fa talpazaton áll megdöntve, ezért fontos volt a rugó középen tudja tartani döntött állapotban is.
    Így a hosszabbítással sokkal precízebb, nem tart olyan erősen a rugó.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 10:57:27
  • LeonSilver
    Nekem a helikopterekhez annál jobb, minél gyengébb :) Igazából addig kell leginkább középen tartania a joyt, amíg az indítás lezajlik. Olyankor ha nincs középen a joy, hanem mondjuk teljesen elől van, akkor indításnál úgy leqrja a forgószárnyakat, hogy öröm nézni. De meglátom majd..
    Kivel csináltattál toldást? mert néztem, hogy több helyen lehet venni, na de qrvára horror áron, aztán csak egy szaros cső...

Ezt lenne fasza megcsinálni, gondoom nézted már... csak tök szétbarmolni.... hááát :D

• PhantomAss
    Én már próbáltam de nem jött be. Sjanos a 4 kis rugó nagyon gyenge, középen sem nagyon tudják tartani a joyt.
    Vettem fasza zsírt, szétszedtem, bezsíroztam, csináltattam hozzá egy 10 centis toldást, és így marha jó.
  • Papa01 #23908
    :D :D Jó repülést vele!
  • LeonSilver
    Qrva jó :D de ezt a marha nagy rugót úgy b**om ki belőle, csak úgy zörög.. :D Díjbírkózó kell hozzá bakker :D Akkora rugót tettek bele, mint amekkora egy vonatütközőben van :D

• Papa01 #23906
    Hogy tetszik a Warthog?
  • LeonSilver
    Kedveskéim.
    Van egy fasza, eladó Javelin joyom.
    A sörnyitó vagy mi a rák már nincs meg, de minden más igen.
    2019.06.07-ig garanciális (Aqua).
    A cucc qrva jó! Az saitek x-akármennyik a nyomába nem érnek.
    Az ár 14k+posta.

Lehet tolongani ;)
  • Lysandus
  • LeonSilver
    Hööö.. miket beszész kóómám?? Eddig mindne informásió hasznos volt, de a leghasznosabb egyébként is az enyém volt az IL totyikban, mivel én már a legelején közöltem a kolléga úrral, hogy én nem tudok ilyen, rám ne számítson! Így nem vár feleslegesen arra, hogy "na majd a Leon, az tudja a frankót.."
    Nahát! ;)
  • Lysandus
    Köszi. Én is erre gondoltam, adjunk a kollégának valami olyan infót is, ami legalább nyomokban hasznos. :-) (De szerintem ennél Nate lényegesen jobban képben van, vagy ismer valakit, akinek pontos infói vannak a nevezett fajtával kapcsolatban.)
  • VO101Tom
    Natedog kutyakiképző, nem tenyésztő, de persze meg lehet kérdezni, hogy tud-e ilyet.
    www.natedog.hu, ott van elérhetőség is.