Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Slaw Device cuccok még drágábbak, mondjuk szerintem jobb konstrukció. Volt BF109 copy pedál is, de abból kb egy hónapja csinálta az utolsót, elvileg az már nem kapható.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Eladnám, vagy cserélném Fw-190 modulomat (Nem steames), Steames egyéb modulra
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Amikor csatlakozni szeretnék BÁRMILYEN szerverhez akkor nem jut el még a gép választó képernyőig sem.
Csak tölt és tölt vadul. Látom a háttérképet de nem tölt be tovább.
Gép megfelelő még a 2-höz is, portok nyitva vannak..
Minden segítséget elfogadok!
Köszi előre is!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
GOOBY, pls
Most meg... helikopterrel repültem faszán. A trekkben meg 5 másodperc után lezuhant a gép és a további időben a roncs volt látható.
Elmehet EDe a picsába. nahát.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.08.06. 21:24:52
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
Borisz forumtarsnak: A zold keresztes kalibracio a szemtavolsag allitasara szolgal, sajna mivel a kereszt ezert a latoter kozepen helyezkedik el, a periferia elesiteset csak teljes kepernyos alkalmazasnal lehet jol beloni, ahol tele a latoter vizualis tampontokkal. A feljebb csusztatast sok felhasznalo irta az eszkoznel, gyanitom a gyarto valami degeneralt fejformaju egyenrol vette a mintat a kialakitaskor, ezert kell sok embernek a normal kenyelmi helyzethez kepest picit feljebb tolnia, ami nem azt jelenti, h kenyelmetlenne valna a viselete, csak ez az elso nehany felvetelnel nem tunik rogton fel, hanem inkabb veletlen szituba jon ra az egyen, mikor veletlenul feljebb tolja a sisakot, h jeee, igy sokkal jobb az elesseg.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Megvettem a Mi-8-at.
Készített már hozzá valaki magyar skin-t?
Nem tudom mit hogy kellett volna beállítani a rift-en (szem távolság kivételével) mert nekem a szélei felé torzulnak, homályosulnak a látottak.
Lencse minőségi gondok lennének?
GOOBY, pls
A távol lévő dolgokra szerintem VR-ben használni kell a "model enlargement" opciót, hogy lásd van ott valami. (paca)
A lencse miatt csak középre látsz élesen (élesebben), így középen kell ránézned a dolgokra hogy jobban lásd, különben elmosódottabbak. A szemgolyóval nézelődés még mindig nem megoldott.
A-10C-t nem láttam, de szerintem a Ka-50 térkép MFD-je jól olvasható (mondjuk úgy hogy ha nem is élesen de elég gyorsan ki tudod venni mi van odaírva).
A pixelközök tényleg látszanak, de ha nem arra koncentrálsz nem zavaró. Engem a lencse miatti "screen door effect" zavar jobban, főleg sötét árnyalatoknál lehet látni, hogy a világos részek egy ilyen "beszűrődő napsugár" látványt produkálnak pl Elite Dangerous-ban.
Hogy érdemes e DK2-ről CV1-re váltani? Érdemes. Hogy ki akarsz e adni annyi pénzt a CV1 váltásra mikor már a jobb felbontású verzióról beszélnek? Ezt már neked kell eldönteni.
www.pumaszallas.hu
Amit Vári Gyula említett manővert, a "notch"-olás is sokkal hatékonyabb a játékban, még az Amraam rakéták ellen is hatásos, pedig a valóságban az ilyen manőver csak pár fokos tartományban, rövid időre és rohadt nagy szerencsével alkalmazható (ez összecseng azzal, amit mond, még a 29-es radarja sem dobta el a célt, pedig az finoman szólva sem modern konstrukció), míg DCS-ben egy egész jól működő, gyakran használt védekezési forma.
www.pumaszallas.hu
Szerintem jó, de hogy mennyire, az relatív. Nekem bejön, a MIG21-eshez hasonlít.
"Az ellenfelet játszó MiG—29 már régen pontosan látott bennünket, amikor a mi 29eseünk SzPO besugárzásjelző még csak nem is jelzett. A befogást is jó 5–10 másodperc múlva mutatta, és hiába fordult a Puma 2 mindkétszer a 90 fokos lámpa kigyulladásához jó irányba, nem dobta el a támadó gép lokátora a célt.
A gyakorlás megmutatta, hogy ez a műszer még a MiG—29 lokátora ellen sem használható"
Aki kipróbálta, az mit tapasztalt, F5E-nek mennyire jó repülési modellje?
Paszmek!!!! Mindent értek!!! EDe fűnyíró-szimulátort készít... 😉
A mig 21 eddig sokat droppolt de most szinte eltűnt minden akadás, csak ha belezoomolok akkor jön elő.
GOOBY, pls
A Normandia térkép is vagy 5 éve készül...és a múlt héten egy nyüves képet posztoltak a fűről..
GOOBY, pls
Bővebben (+galériával) itt:
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/posts/10157257177800341
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.24. 01:56:48
www.pumaszallas.hu