36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
levy668 #23619 Hát valószínű megkapod érte az új árát :) -
Solt #23618 Lehet el is adom a 980Ti-t... hátha elviszik jó áron, a nyáron úgysincs nagyon időm játszani... -
levy668 #23617 Poén kedvéért ránéztem a gtx1060 6gb árára itthon, hátha múlt hét óta változott.
Hát változott.... lehet kapni egy helyen 152000 forintért!
Az rx széria említve sincs sehol.
Oké gépfejlesztés bányaomlásig elhalasztva....hogy pusztulna meg az összes. -
wolfhgb #23616 Ha nincs keznel, akkor allati v novenyi zsiradek is megteszi kis mennyisegben. -
sakkay #23615 Köszi-akkor nem -
Solt #23614 Egyszer... :D -
wolfhgb #23613 Semmikepp nem javasolnam, mert oldhatja a muanyagot, csakis szilikonzsir!!! -
#23612 -
sakkay #23611 Be lehet olajozni a g940 pedálját műszerolajjal? -
sakkay #23610 Lakik itt olyan vadállat(mint én) aki játszik a Gary Grigsby's War in the East programjával? Már ha ez játék egyáltalán -
#23609 pumaszállás tárhelyre is fel lehet tenni, 1-1 banner bőven elfér.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.27. 16:55:35 -
#23608 Örülök, hogy tetszik.
Gripen-est azért nem csináltam (még), mert hivatalosan nincs olyan modul, s inkább olyan gépeket akarok a banner-ra rakni, amit repülhetünk is. Mi-24-es is lesz, s már a tervek is megvannak hozzák, csak inkább megvárom, hogy végre megjelenjen.
Egyébként csináltam több változatot is, így ha érdekel benneteket, akkor az alábbi linken megtekinthetitek őket: Google Drive. -
Solt #23607 Jogos...:) -
Lysandus #23606 De 24-es! :-) -
Solt #23605 És egy minyó... :))) -
Lysandus #23604 Egy Gripen azért még elférne valahol. :-) -
#23603 Na végre egy jó kis fasza repülős banner, amit a DCS megérdemel
-
#23602 Kössz Tom.
Ati810 kollégának köszönhetjük, ő készíti őket.
Korábban elkészült már, csak eddig vakaróztam, hogy a telekomos ftp-re miért nem tudom feltölteni... Majd szólnom kell nekik, mert mindet elérek, bármit le tudok tölteni de fel semmi nem megy. (van hely :) )
Aztán a mérhetetlen nagy eszemmel rájöttem, hogy itt az ezsgén is van némi tárhely :D -
#23601 Jó az új banner -
#23600 ja ja, érdekes volt végignézni úgy is, hogy nincs is hjuim -
#23599 ED sosem volt az az idegbeteg kapkodós fajta, kétlem, hogy ez valaha változna :) -
#23598 -
#23597 Kössz Tom! Ez qrva jó cucc! -
sakkay #23596 Nem is baj ha kicsit lepofoznak valakit legalább a többiek is kicsit felpörögnek-tisztelet a kivételnek...magukkal is megtehetnék -
#23595 Most olvastam, az egyik ED admin (Shitspawn) írta, hogy a VEAO simulationssal a szerződésbontás fő oka az volt, hogy három év elteltével egyik moduljuk sincs kiadás közeli állapotban, ha valamelyikkel esetleg oda jutnak, akkor az ED nagyon szívesen újratárgyalja velük a szerződéseket. Azt már csak fórumozók teszik hozzá, hogy sajnálatosan a Hawk is rengeteg hibával és buggal szenved még mindig, nem igazán tudták a DCS standardok szerinti magas színvonalon megépíteni a moduljaikat (lemásolni a valódi gépek viselkedését), ezt főleg olyan pilóták erősítik meg, akik repültek is vele RL. Mivel általános kiképzőgép lenne, ezekből azért akad pár. Szívás.
(és azt is csak halkan tették hozzá, hogy az TFC-s szerződésbontást, és az ED-vel folyó tárgyalásaikat egyből közösségi médiába vinni sem volt túl "professzinális" megoldás. Ezzel teljesen egyetértek én is). -
#23594 Ez az:
https://www.youtube.com/watch?v=jadviVEahD4&t=1972s
A feltöltőnek van még pár DCS videója, nem csak az amit linkeltem. Nézz majd rá oda is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.26. 22:11:07 -
#23593 Úú, arra kíváncsi lennék!
Egyébként a fészbúk csoportba rakott fel egy normál és vészhelyzeti csekklistet is.
ZÁRT csoport, de akit érdekel az tud jelentkezni :) -
#23592 Én láttam már valami hasonlót, ahol szintén Huey pilóta elemezte, hogy mennyire pontos a modul, majd megpróbálom megtalálni a linket. -
#23591 EZT is ő rakta fel, 198 oldal pdf, Helicopter Flying Handbook!!! -
#23590 Áááá bakker.
EZEN a tecsőd linken egy Huey pilóta pórbál egyfajta oktatást tartani a DCS HUey kezeléséhez. Egyelőre kettő videó van, de hát ilyen a formánk - spanyolul :/
"Hi everyone!! I'm a Huey pilot in my country's Army Aviation. Before Flight School i was already flying DCS, but now with my experience i'm making this series of tutorials about the Huey in this chanel. Some of them are specific for the Huey and some of them will be general to all helicopters, specially how to perform ground maneuvers and how to fly helos. Unfortunately, is just in spanish for the moment. Please subscribe and all help is more than welcomed." -
#23589 Persze, nem is azért mondtam Tom. Valóban az lehet inkább, amit mondasz az el nem készült modokról. És igen, én is kábé nulla modult vettem volna ezekből :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.25. 23:06:57 -
#23588 A legutolsó hivatalos ED álláspont, amit olvastam a 262-esről az, hogy még "tervezik" beletenni. De semmilyen 3D vagy egyéb fejlesztésbe nem kezdtek még bele. -
#23587 Pedig a 262-est mintha beigérték volna edéék, hogy lesz , legalább is ha bizonyos összeget elér a ww2es map startup , és ha jól tudom összejött anyni ami ehhez kellett sőt talán még kabin képek is voltak .
bár az is igaz, hogy kabin képeket láttunk már évekkel ezelött az apacs, F16 és hind gépekről is, de mégsincs róluk máig semmi infő vagy bejelentés, hogy kiadnák vagy csak hogy készülne. -
#23586 Én nem mondtam, hogy ezek miatt szakítottak volna, a géppark tuti, hogy nem érdekelte sem ED-t sem TFC-t, hiszen ez nem új dolog, legtöbb 2-3 éve már be volt jelentve. Ha tippelnem kellene, az miatt nem hosszabbítottak velük, mert három év alatt egyetlen működő ww2 modult sem dobtak piacra, és elfogyott a türelem. Ki tudja, hogy milyen szinten áll a P-40 s a Spit XIV jelen pillanatban, egyikről sincs sok infó neten (a törölt fórumoknak köszönhetően meg pláne), az meg, hogy a Hawk moduljuk elkészült, a TFC-t pont nem érdekli.
Én a tervezett planesetet csak azért hoztam fel, hogy SpitXIV kivételével elég idióta választásaik voltak, és -tudom, szarul hangzik- de sok veszteséget nem okoz ha ők lehúzzák a redőnyt. -
#23585 Csak részben van igazatok és egészen biztos vagyok abban is, hogy nem a felsoroltak miatt nem hosszabbítottak velük.
Az, hogy számunkra (itt a közösség összességére gondolok) a jelenlegi DCS világába való gépeket csinálnak vagy nem tök irreleváns dolog.
Erre van ingerenciájuk, dokumentációjuk, akármijük - ezt csinálják. Aztán majd a piac eldönti, hogy megveszi vagy nem. ÉS egészen biztos, hogy ez a része EDét sem érdekli. A zseton az zseton - ha ide illik a gép, ha nem.
Persze lehet zsörtölődni, hogy nem idevaló - de ha ők egy állítható tábori fapinát akarnak lemodellezni, akkor azt.
Aztán vagy megvesszük vagy nem. -
sakkay #23584 Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!!!
Csak ede bá' csinálhatja... -
#23583 Tökre egyetértek, az összes gépük kb. felesleges. Ha ezt az energiát 1-2 normális gépbe fektették volna... -
#23582 Most olvasom a VEAO Simulations sok fórumát törölték ED fórumán, és a csapat FB oldalán írják, hogy a 3 éves szerződésül lejárta után a The Fighter Collection nem akar hosszabbítani velük, ami kissé sokkolta most őket és keresik a jogi lehetőségeket a megegyezésre ED-vel, mert több moduljuk is kiadáshoz közeli állapotban van (P40, Spit). Ez több modult is érinthet:
- a P-40-es moduljuk volt a legjobb formában, ennek a kiadását valószínűleg nem veszélyezteti, mert ez még az eredeti DCS WW2 planeset része. A modullal csak annyi a gond, hogy late '44-es gépek közt teljesen felesleges, a P-51B-kkel váltották le a P-40 századokat '43-tól kezdve.
- dolgoztak Griffon motoros Spitfire XIV-esen, 2014-es bejelentés, 2016 végén már elég jól álltak vele, ami a 3D-t illeti, a belső programozását passzolom. Angol játékosok remegve várták, mert tényleg az egyik legerősebb nagy magasságú angol vadász, talán az egyetlen moduljuk, ami nem egy idióta gépválasztás a late'44 gépekhez
- F8F Bearcat, rossz vicc, a típus első bevetéseit a csendes óceánon akkor repülte amikor Európában a háború már hetekkel korábban véget ért, teljesen felesleges, ráadásul a balanszot nagyon nagyon felborítja. Nagyobb hülyeség betenni, mint amilyen az F4U Corsair lenne, az legalább időben stimmel - ha a térképpel nem is.
- HA-1112 Buchonon, másik rossz vicc, Spanyolok által háború alatt/után gyártott Bf 109 G, Merlin hajtóművel - abszolút semmi értelme nincs DCS-ben.
- Gloster Meteor. Ha lenne 262-es, akkor annak lenne megfelelő ellenfél, de harcban nem vetették be. Háború utolsó heteiben került csak harcoló alakulatokhoz, de nem volt szabad német megszállás alatt lévő terület fölé kirepülniük, a légi harcok akkor meg már mélyen Németország felett zajlottak. A jelenlegi gépparknál természetesen ez is nagyon durván eltolná a balanszot a szövetséges gépek felé, én 262-es nélkül nem tenném játékba. -
#23581 Olvastam egyik nap hogy az AMD és az Nvidia is készíteni fog olyan kártyákat amik kifejezetten a bányászatra lettek tervezve, hogy ne a játékra szánt cuccot vásárolják fel.
Az biztos hogy most tényleg nem éri meg gpu-t venni. -
levy668 #23580 Ja, hogy omlana rájuk a "bánya", 70-80 ezres kártyákat, jó ha 100-110-ért lehet kapni, de azt is ritkán.
Nem baj majd beomlik egyszer ez a játékpénz aztán visszaáll a piac.