Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És emellett adott a lehetőség - lehet csinálni jobbat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Még egyszer bocs ha erős volt, én leszoktam írni amit gondolok, más csöndben marad, így nem tudtok építkezni a kritikából mert aki csöndben marad az max röhög egy sort aztán tovább lép.
Hali!
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.16. 21:18:54
www.pumaszallas.hu
Engem ezért utalnak mert én ha oktatnék és laikus lennék egy géppel kapcsolatban legalább megnéznék pár videót hogyan kell csinálni és utána segítenék másokon miután normálisan végre tudom hajtani amit kell. Ez nem 3G0 megint ragel csak valakit azért hívunk oktatónak mert hibátlanul végrehajt egy feladatot, és én ezt ki nem mertem volna adni a kezemből így... Ez a színvonal, bocs de nagyon irritált ez a videó!
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 21:07:38
www.pumaszallas.hu
Egyébként ezt az egyet nem értem, hogy a távolság függvényében való keresés ami a Migeken a bal oldali skála változásával van jelölve míg a Sukhoion a tányér állásszöge fölött lévő szám ami a Sukhoion valóságosabb, de a Migen miért nem lehet megcsinálni ami a videón is van. Így ha pl 50 km re állítod a felett nem mutatna semmit csak akkor ha feljebb tolod... de ez is kb engedély miatt lehet. De ha van videó is meg más szimulátorokba megcsinálják akkor itt miért nem? Senki se érti...
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 13:33:22
ED fórumon időről időre megjelenik ilyen komolyabb, jobban kidolgozott orosz kabinokra az igény, arra vigyázz, hogy ne told túl a győzködést, mert akkor bannolnak. De azt ugye tudod, hogy nem azért nem csinálták még meg, mert nincs róla anyaguk, hanem vagy nem éri meg nekik, vagy nincs rá engedélyük (ezen a szinten mindent, de tényleg mindent licencelni kell. Olyan nincs, hogy láttad egy filmen (eleve, kié a film?), vagy "leszedted netről" és abból modellezed le).
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.16. 12:42:00
A videó!
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 09:29:00
K: A standard FC repülőgép egyedileg jön ki, amikor készen áll, vagy várnia kell a FC4 teljes csomagjára?
Fejlesztő: Valószínűleg egy csomag.
K: A kattintható verziók tulajdonosai FC módban használhatják azokat a nem kattintható verziók vásárlása nélkül?
Fejlesztő: Nem. Meg kell vásárolni külön. De nem lesznek drágák.
Meg egy jó kis netcode fícsör!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Bár én azt sem látom a videóban hogy hol a 27-es 😄
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
https://youtu.be/JbQcSKZC4i8
www.pumaszallas.hu
Multifunckciós vas, de azért nem egy A-6E sem terhelés sem hatósugár terén. Az A-6-ot azóta is siratja a US Navy, azóta nincs 600 nm bomber. Az F-35C-vel sem sikerült stelath konfigban ezt hozni, picit lecsúsztak róla.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/