36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Meglehetősen lassan készül...
  • macleody
    Ez még nem játék, csak egy készülőben lévő, támogatóknak kipróbálható akármi :) Optimalizálva valószínűleg semennyire sincs, és a netkód miatt fut elég szarul a legtöbb embernél.

Itt egy 4K-s 2080Ti-s videó.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ezt a fiam írta éppen ma:
    (a laptop amúgy egy közel fél millás 17-es Asus RoG, szóval nem ótvar...)

"Nekem megvan már vagy két és fél éve, ami alatt alig fejlődött, nagyon rosszul van optimalizálva, a laptop nem nagyon bírja
    Nem sok content van a játékban
    Egy város volt megcsinálva amikor legutóbb néztem, meg egy "Public Universe", néhány állomás, küldetésekkel

Nagyon szép játék amúgy, ha épp elmegy Nekem is volt hogy maxon ment, van hogy minimumon se"

"Ja, folyton raknak be új, űrhajókat, nagyon sok valós pénzért, vannak több ezer dollárosak"

"Tudom, hogy dolgoztak tudós küldetéseken, meg bányászaton, de nem tudom mennyit haladtak"
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.11.21. 21:31:25
  • macleody
    Nyuszi vagy :)
  • sakkay
    Nézegetem ezt a béta vásárlást amúgy. De lebeszéltem magam remélem
  • VO101Tom

Szemezek vele már egy jó ideje, asszem most meglesem közelebbről is.
  • Solt
    Hát kb... :D
  • macleody
    Ja, kár hogy akkor már fekve fogok sz@rni, meg az orromig se fogok látni :)
  • Solt
    Zseniális lesz, ha egyszer elkészül...
  • sakkay
    Páran várják szóval berakom.
  • repvez
  • repvez
    Az a durva , hogy már igy is valósabb képet mutat , mint eddig bármelyik nagy hoolywoody repölős mozifilm.Valahogy nem sikerül nekik kello részletet és látványt belevinni , hogy valósabb legyen .
    Bezzeg a sci-fi filmek szörnyeit kitudják ugy dolgozni mintha valós lenne, de egy technikai dolgot meg nem , érdekes.
  • repvez
    3éves a nevadai terület
  • GaBika6
  • LeonSilver
    Merem remélni, hogy így vagy úgy, de le lehet cserélni :)
  • VO101Tom
    Tényleg jók ezek, de lehet kérni másik feliratokkal is?
  • LeonSilver
    Ez qrva jóóóó
  • molnibalage83
    A-4 MOD.
  • sakkay
    Ja nem repülöm, csak a teszthez kellett, clodhoz nincsen vr.
  • PhantomAss
    BoX-hoz van egy mod ami állítólag segít ezen a beleolvadáson némileg, nemtom ismered-e:
    mod
  • sakkay
    Éppen most csinálok mindenféle látástesztet, fent leszel este ts? Kb 3x nagyobb minden az oculusban, na ezért van az amit mondtam neked. 32 colos monitornál ez nem jön ki, de normális méretű monitorhoz képest bizony előny, hiába nagyobb a felbontása a monitornak. Pl az észlelhetőség a BOS-ban kurva jó, ellenben jobban beleolvadnak földháttérbe. DCS-ben nem.
  • sakkay
    Te meg
    Most főleg magára a grafikára gondoltam, nem a vr részre. Az csak hozzátesz Csak a felbontás ugye..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.18. 17:23:49
  • VO101Tom
    De, én megmondom
  • sakkay
    Köszi. Meglesem. Gyakran van amúgy pár másodpercig-éppen egy vágásnyi idő a videón-olyan vizuális élmény a DCS-ben, ami ilyen minőségű. Főleg a napfénnyel rézsút, vagy víz fölötti területeken, ja és a gépek közelről földháttér alatta. Azokon nem mondod meg, hogy nem a valóság.
  • molnibalage83
    Ez a másik tippem.
  • VO101Tom
    Nem csúcs gép, de szerintem a jobbak közt van. A videokártyára nem akartam többet költeni. i7 7700K 4.5 GHz-en, 32 GB RAM (3 GHz-es), MSI GTX 1070 Gaming X 8 GB Rammal (Sima 1070-es, nem Ti). A 1080Ti-hez képest ez kb fele olyan erős kártya.
    A 9 fps az úgy volt, hogy szó szerint mindent feltoltam Maxra. Pár hónapja amikor Sakkay kolléga azt mondta, hogy a DCS már tök jól fut maxon, akkor bedőltem neki és kipróbáltam . Viszont úgy a játék képe tényleg sokkal szebb volt, mint egyébként. Főleg az árnyékok, fények, élsimítás. És ez a kabinbelsőn nagyon sokat dob.

Szokásos kompromisszumokkal 80 fps körül szokott lenni, de akkor a játék is úgy néz ki, mint általában a gameplay videókon szokott.

@molnibalage. Szerintem sincs ez utólag effektezve, de az simán lehet, hogy nem valós időben veszik fel, hanem csinálnak egy track-et, és lelassítva rögzítik, majd video vágó programmal visszagyorsítják. Volt itt linkelve pár hete egy pár száz gépes légi harc, azt is úgy csinálta a készítője, hogy a játékot nagyon alacsony sebességen rögzítette (3-4 fps-el futott ha jól emlékszem), majd visszagyorsította a felvételt külsős programban.
  • PhantomAss
    9 fps az szép, milyeg géped van? Csúcs proci és gpu?
    Arra emlékszem hogy 32 gb memóriád van, az nem lehet a gond :D
    Én hamarosan akarok újítani egy 8700k és 1080ti a kiszemelt, remélem nagyjából elég lesz.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.18. 05:54:47
  • molnibalage83
    Ha van ilyen, akkor lables distance. Kéne lennie ilyennek, mert régen ez volt az alapeset és úgy kellett kikapcsolni.
  • sakkay
    Hol lehet a dcs-ben beállítani, hogy kiírja a gépek távolságát? Soha nem használtam ilyet, semmi más segítőt sem, és egyszerűen nem találom. Egyáltalán mi a neve? Pár dolgot ki-be kapcsolgattam, de soha nem volt ikon, meg távolság kiírás. Össze akarom hasonlítani az azonosítás távolságát oculussal vs monitor.
  • sakkay
    Tudod, hogy nálam minden maxon van-gyakorlatilag-most csináltam egy kampánymissziót délelőtt tartotta a stabi 45 fps-t 20+ repülő és heli, meg vagy 20+ földi cél. Oké, hogy nem olyan a felbontás-de vr-ben
  • sakkay
    Ne vegyél rá mérget, hogy szét van effektelve.
  • VO101Tom
    Én felnyomtam mindent Max-ra, akkor sokkal szebben nézett ki mint amit általában használok, az egyetlen problémán az a 9 (!) fps volt, ami a bal felső sarokban fogadott a quick mission indítása után... De a kép az tényleg nagyon szép volt.
  • PhantomAss
    Jó kérdés, szerintem ez in-game video, bár nekem is régi gépem van és nem tudom rajta felnyomni a grafikát. Simán el tudom képzelni hogy nincs rátéve semmi plusz effekt, fullon így néz ki a játék, amilyen gépigénye van...
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.17. 20:10:52
  • molnibalage83
    Szép, szép, de a széteffektetlt videókat és "betiltanám", mert azt a tévképzete keltik, mintha így nézne ki a játék. Nekem az életben nem nézett ki így sem a tenger sem a füstök. Azok talán a legszebb részei a videónak. Vagy azok is újak / eltérőek a mostani DCS-től?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.17. 19:34:10
  • PhantomAss
    Előrendelhető a Tomcat
    DCS shop
  • sakkay
    Köszi.
  • wolfhgb
    Nem csak rift, hanem elso csomag, xbox one vezerlo, remote, egy szenzor es a rift, dobozaban.
  • sakkay
    És ez csak a rift ugye? Szenzorok nincsenek-vagy bármi más?!
  • sakkay
    Oki!