Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most visszakanyarodhatunk megint oda, hogy ED-nek (és vele együtt a fejlesztőinek) egyszerűen az éri meg a legjobban, hogy félkészen, elővételben eladnak rengeteg modult, amiket -már a félkész állapot miatt is- hamar megunnak és ha már új modulra kattannak rá, akkor még nagyon pattogni sem fognak a félkész régi miatt sem. És anélkül, hogy nagyon rápörögnék egy ilyen conspiracy theory-ra, azon egyáltalán nem csodálkoznék, ha Razbamon belül is a súlypont szép fokozatosan tolódna el a Harrier hibajavítás, patchelés részlegtől az új modulok fejlesztésére. Mert egész egyszerűen az egyik sok sok pénzt hoz nekik, a másik meg nem sokat. Harriert csak annyira kell patchelni és fejleszteni, hogy nagy anyázás ne legyen belőle, mert az rosszul hat a többi modul eladására is. De amíg nyugi van és elővételben mindenki megvesz mindent, addig ez rendben is van.
Ez a Hornetre is teljesen igaz, aki él és DCS-ben mozog, annak már jó eséllyel megvan. Az orosz technika fanoknak nincs, de nekik később sem lenne, viszont a többiekből alig látok 1-2 ilyet mint én, aki megunta, hogy félkész szarokért fizesse ki bőőőven AAA játékok feletti árát (térkép + egy gép), és egyenlőre kivár vele. Sok a kérdőjel és ED-nek nem egy projectje volt már, aminél évekig számoltuk a két heteket. Néha megnézek 1-1 hordozós leszállós videót, akkor megjön a kedvem hozzá, aztán amikor belegondolok, hogy kb ezzel mindent láttam is amire jelenleg jó a modul, akkor meg elmegy a kedvem tőle. Amit múltkor mondtál, hogy IFF, datalink, TGP, Fox3 AAM és AWACS nélkül online pvp lövölde is csak egy nagy katyvasz, azt sem tudod ki kivel van, ahhoz egyáltalán nincs kedvem. Múltkor asszem itt volt egy video, deep strike-ot repültek dekken a hegyek közt egy Iráni gyár ellen. A talaj basszus még BMS szintjét SEM éri el, egyszerűen semmi nincs rajta. A térkép 80%-a ilyen, vagy tenger. Ami tényleg faszán néz ki, azok a robbanások. Azok tényleg jók.
De amíg az emberek nagy többsége már elővételi letöltés előtt kifizeti egy teljes modul árát, addig ez nem is fog változni.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ezen felül a "nyugat" nem egyenlő az USA-val. Egy Tornado ADV kifejezetten vérszegény egy MiG-29 9.12-vel szemben, kb ipari hulladék volt, el sem készült a hh végéig asszem és kb. akkor lett meg rendesen a Skyflash integráció, amikor az AMRAAM már megérkezett. A német F-4F is nem a világ teteje a MiG-29 9.12 és Szz-27Sz-hez képest.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.19. 20:47:01
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy vásároltak egy csomó embert, esetleg a szétoszló csapatoktól.
A viccet félretéve én is igy gondolom, de a multiroll gépek fontosabbak lennének, mint a régiek . Bár az a gond, hogy a nyugati gépek annyira fejlettebbek az azonos érában is a keleti blokkal szemben , hogy esélyük sincs .
A mig-21/23/29-es a kedvenc gépeim közé tartoznak, és örülök is neki, hogy végre normális szinten kidolgozásra kerül, de egy kampányban, egyikbe sem szivesen ülnék, mert esélyem sem lenne a nyugati vasakkal szemben . Multiroll képes keleti gép meg még mostanában sincs ami olyan szinten képes prec fegyverek autonom használatára , mint akár egy F16-block 50
A programozásra át lehetett volna passzolni valami 3rd party csapatnak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja, MLA.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.19. 17:53:23
Amugy jó lenne , ha ilyen szinten tudnék modellezni .
www.pumaszallas.hu
Csak az a baj, hogy még a harrier is erősen béta, csinálják a 19-et, most meg ez<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.19. 15:02:38
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Sértődött vagy, mert banoltak és levegőnek néztek - azért mert csúnya dolgokat tettél - de te vagy sértődött. Én ezt így nem tudom összerakni.
Azt is elmondanám, hogy velem együtt vannak itt olyanok, akik fegyveres testületnél szolgáltak vagy szolgálnak, de ilyen sítlus nincs - én a saját gyerekeimről tudok nyilatkozni - egyikük sem vette át a testületi stílust.
Egyet fogadj meg és akkor nem elsz probléma - mielőtt leírsz vagy mondasz valamit gondold át háromszor legalább. Szép dolog az "ami a szívemen az a számon" csak éppen nem mindig célravezető.
Az írásod alapján mi nehezen lennénk barátok! Véleményem szerint nem erőltethetsz rá valakire olyat, amit Te jónak gondolsz. Én pl. hülye vagyok a repüléshez, de szívesen repülök azzal is aki nálam is hülyébb. És ha lelőnek nem duzzogok hogy az Ő hibája, hanem folytatom a repülést. Ha nem jön repülni, mert a családjával tölti az időt, akkor elfogadom. Ha ettől nem fejlődik, akkor tudomásul veszem.
Az őszinteséggel nincs baj, de ha nem tisztelsz másokat, akkor azok ellenségeiddé válnak. Sztem az írásodban nincs sok tisztelet... <#worship>#worship> Inkább sértődöttség. És hozzáteszem nem tudom mik az előzmények. A videóidat szívesen megnézném. Thx!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha szabad még leírok pár gondolatot. Én anno elég sokat ráértem és foglalkoztam a közösséggel (volt hosszútávon akár napi 8 - 10 óra amit elég sokáig napokon át csak a szimbe öltem napi szinten hosszú hónapokon át), de nem tudok vele mit csinálni hogy nekem kicsit magasabb szinten van a repülés (abszolút nem nagyképűen írom) Szu 27 el repültem 80% ban. Anno Németh Attilának csak 6.5 órába adtam elő a légi harcot amolyan felületesen, és még tudtam volna tovább vinni mert nem mindent mondtam el neki. Ez volt 4 nap napi 1,5 órában és nem egy 20 perces témázgatós videó. Elismerem hogy én voltam erőszakos, de a tétlenség nagyon kikészített. Más squadronokban van élet és az nem megoldás hogy akkor menj oda mert nincs másik magyar csak ez. Nálam azért 3 év alatt legalább egy 2 vagy 3 fős műrepülő csapat létrejött volna régen és 100 emberből össz visz 3 ember kéne hozzá ami nem sok. Lenne egy koncepció amiért ott vagy a repülés. Vagy egy kisebb csapat ami egy fajta típust repül nem épp azt ami a boltba kerül. Tényleg próbálom nem sértően írni de ott bent semmi nem volt, mint a lutri, repülj mindennel mert épp kinek mihez van kedve, aztán vegyél 15 000 ért Mig 21 et. Abból is lement 2 vagy 3 event utána abba maradt, videókat se látok hogy bárki repülne vele. Úgy hogy számomra ez nem volt megfelelő. Nagyon szívesen visszamennék de sajnos olyan dolgokkal nem tudok mit kezdeni hogy privátba pl megkérdeznek valakiről egy véleményt, szimplán annyit írtam hogy gyakorolni kéne neki a leszállást felszállást. Ez nem tudom miért sértő egy szimes csoportban és ott mindenki tudta hogy akár órákat is repülök bárkivel és élőbe mondom mit merre hogyan csináljon. Szóval ez nem volt rendben hogy mert véleményt alkottam egyből ki lettem banolva és kérdés nélkül. Így nem tudok változni, pedig miattatok akartam és tudtam is amíg pihentem. Másik dolog szerintem ennyi kritikát megengedhetünk mással szemben hogy ha oktat akkor tudja megnevezni magyarul a műszereket hogy más is megértse. Pl besugárzásjelző nem lokátor (ami radart jelent) vagy a HSI ami pörgettyűs tájoló vagy a variometer ami a vertical indicator vagy ha alapokat oktatunk akkor legyen korrekt és ne csak az alapjait ami hiányos és félbehagyott. Tényleg próbálom nem sértően de ami oktatásokat néztem attól az embertől 3 év múlva azt néztem youtube on hogy nem várja meg F15 el se a huskyt ami a rávezetés passzív fázisa és a pitbull az aktív amikor már magát vezeti az AMRAAM. Emiatt sokszor lelőtték 104 esen akár gépágyúval ami megalázó egy pilótának ha már oda jut a sor, pedig csak kb 5 - 8 mérföldre kellett volna közelebb menni olyan célra ami nem is felé néz és ráengedni manőverező távolságból a rakétát hogy ki se tudjon térni. Én 8 éven át semmi mással nem foglalkoztam csak a légi harccal meg műrepüléssel, más nem is érdekel. Emiatt láthattatok sértőnek nagyképűnek pedig csak zavart hogy lehetne jobban is amiben tudtam volna segíteni.
Úgy hogy bocs az ilyen dolgokért. Megtanultam csak csöndbe kell maradni. És most se voltam este sértő szerintem csak őszinte. Jó lenne veletek kapcsolatba maradni mert tök jól elbeszélgetünk itt is de jelen pillanatba nem tudom van e értelme újra szimezni mert cirka 537 000 ft lenne benne alap hangon ami 4 hónap múlva meg is lenne de variálok megéri e egyáltalán és tényleg sajnálom amiket anno tettem de veletek lehetnék egyszer csoportban akkor érdemes lenne visszajönni. Nem egyszerű...
Köszi hogy elolvastátok! :)
És emellett adott a lehetőség - lehet csinálni jobbat.
www.pumaszallas.hu
Még egyszer bocs ha erős volt, én leszoktam írni amit gondolok, más csöndben marad, így nem tudtok építkezni a kritikából mert aki csöndben marad az max röhög egy sort aztán tovább lép.
Hali!