Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy az OLED kijelzőnek lenne ehhez köze, nappali fényben, sötétítetlen szobában nézték a monitort 2+ méterről, persze, hogy a világoskék égen az ezüstös Musztáng nem fogja kiütni senki szemét. Teljesen biztos, hogy VR sisakban nem fog előbb észrevenni semmit, ha én ugyanabból a kameraállásból nézném ugyanazt a képet az itthoni monitoromon.
    Ami még számíthat, hogy a monitor a sisak kijelzőjéhez képest csak a bal szem képét mutatja, és azt sem teljes egészében, ezért lehet, hogy amit én sisakban már észrevettem szemem sarkából, az nekik a képernyőn sem volt. Egy olyanra emlékszem, amikor kifejezetten megkérdezték, hogy mire lövök, 2-300 méterről lőttem musztáng után az ég felé függeszkedve. Azt nem értettem, hogy miért nem látják, de 300 méterről bármilyen gépet látni bármilyen kabinból, ez nem a játék, vagy a DCS hibája lesz, ha nem látták.