36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#29663 Az lehet. Nem kérdeztem még erről. -
sakkay #29662 Le sem töltöttem. Nehogy megtetszen. Majd ha ki merik adni, mint a normális programkat, visszatérek rá. -
#29661 Csak láttam a nevét a citizenek közt. 2014-ben fizetett be. -
#29660 Persze. Miért? -
VO101_NateDog-ot ismered? -
#29658 Értem. Na, ez sem volt egyértelmű, és eszembe sem jutott görgőzni. Egy step-by step tutorial tényleg jó lenne hozzá, azt is youtube-oznom kellett, hogy hogyan rendelsz magadnak hajót, meg azt is, hogy hogy szállsz be. Azt írja a konzollal nyitom majd ki az ajtót. Háromszor jártam körbe azt a szart, keresve valami konzolt, mire youtube-on megnéztem, hoyg egyszerűen a raktérajtó közepére klikkelsz, és akkor kinyílik...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.24. 14:41:12 -
#29657 Egérgörgő tekerésével lehet gyorsítani a sétáláson, egészen a kocogásig ;) -
#29656 Na, meglestem ezt a Star Citizent, egyenlőre nem erőltetem, 4K-ban még teljesen low-on is szaggatott olyan 10 fps környékén, 1080HD-t meg csak monitor közepén kis ablak tudtam futtatni (full screenben nem érzékelte jó helyen az egeret, nem tudtam klikkelni semmire). Ha windowst visszaállítottam 1080HD-re, akkor legalább jól futott (volna) teljes képernyőn, de az egér ott sem klikkelt oda ahova kellene. Nem töltöttem azzal az időt, hogy a technikai hibákkal foglalkozzak, ablakban futtatva elvittem egy körre az egyik hajót, amit adott. Az űrhajók és az űrállomás kidolgozása nagyon szép (low-on is), de nem nagyon jöttem rá, hogy hova menjek, hogy történjen is valami. Lehet, hogy youtube-os tutorialokkal kellene kezdeni :) Ja és a lassú sétálás az idegeimre ment, mindenhova futkosni kellett, mert sétálva kb járókerettel gyorsabb lennék IRL :) -
sakkay #29655 Vaaa -
beci43 #29654 F-14 -
sakkay #29653 Na mit vettél? -
sakkay #29652 Nagyon köszi! -
beci43 #29651 A qrva életbe! Megint jól bevásároltam... -
#29650 https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Itt sokminden van róla... -
sakkay #29649 Srácok, ha veszek valamit steamon-de nem jön be- vissza lehet kérni a pénzed? És ha igen meddig, meg hogyan? -
#29648 Szar cicizen oldala szépen lehalt ahogy illik :) -
Lysandus #29647 Most még nem esedékes, de hálásan köszönöm az infót! -
#29646 Még mindig kijössz kb. 60-ból ha kintről rendelsz. -
Lysandus #29645 A csudába, a lenovo hivatalos oldalán 449 dollár, és itthon is 150 e felett van. -
#29644 Az usa-ból rendeltem kb. 2 hete. Le volt árazva 99$-ra, nem akartam most vr-ra pénzt költeni de ennyiért nem akartam otthagyni.
itt vettem, most felment az ára 20 dolcsival
@sakkay:
riftet nem próbáltam még, csak a vive-ot, de azt is régen. Emlékeim szerint kb. ilyen volt az is.
Egy dolgot még be kell lőnöm, a 6 dof nem igazán úgy működik még ahogy kell, kicsit majd finomhangolom.
De nagyon tetszik. -
Lysandus #29643 56 ezer ft? Hol vetted? -
sakkay #29642 CV 1-et próbáltad? Mármint reál az összehasonlítás? -
#29641 Na sikerült beüzemelnem a Lenovo explorer vr hmd-t.
Röviden összefoglalva: aztaqrva.
Baromi jó, minden olvasható, Ju88 fülkéjétől lefostam a bokámat. Pixeleket látok de nem izgatnak, ennek picit nagyobb a felbontása mint a Riftnek, de ez nem sokat számít. A sweet spot egyáltalán nem kicsi, ettől féltem hogy nem látok majd semmit, de frankó minden. A fov az ami lehetne nagyobb, de az sajnos mindegyik ma kapható hmd-n ugyan akkora kb.
És meglepő de elfut a 8 éves gépemen. il2 Box-el próbáltam, DCS-nek azért több kakaó kell.
Vámmal , szállítással együtt összesen 56e ft volt, ezt bőven megérte.
Jövőre gépet fejlesztek :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.23. 14:10:54 -
Lysandus #29640 Ja, és amit még nagyon eltaláltak a Freelancerben, az a különböző frakciókhoz való viszony. Nem lehetett egyszerre mindenkivel jóban lenni. Ha valakivel jóban volt az ember, akkor annak ellensége elkezdte utálni. Vagy ha megtámadtunk valakit az ő szövetségesénél is csökkent a reputációnk. -
Lysandus #29639 Azt írják, hogy a Star Citizen az a játék, amely a legtöbbet hozta össze közösségi finanszírozással, crowfundinggal. Az üzleti modellje kétségtelenül sikeres. Csak hát még a játék mindig nincs kész. :-P És én nem mint befektető érdeklődöm a játék iránt, hanem, mint felhasználó. :-) Sőt, a késztől is elég messze van. Erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy Chris Robertsék bele tudják-e pakolni mindazt, amit ígértek. Multi vonalon pedig olyan versenytársai vannak, mint az EVE Online. -
Lysandus #29638 Szerintem a Freelanceres közösség még ma is aktív. Vannak modok, anno én is kipróbáltam egyet, volt benne a Star Trekből a Defiant, három pár fézerrel, ahol a lövedék "torkolati sebessége" a fénysebesség volt. :-D Ahova nézett az ember, oda lőtt, elétartásra nem volt szükség. Még multiban is nyomtam vele.
A Crimson Skiesnak meg elképesztő hangulata volt. Nagyon jól eltalálták. -
#29637 Évekig toltam moddal egy magyar klánban, még saját bolygónk is volt. Régi szép idők :) -
#29636 A Freelancer mindent vitt és ma is megállná a helyét. Nem is értem, hogy a mikroszoft (asszem ők bitorolják a cuccot) miért nem lovagolta vagy lovagolja meg a Freelancerben rejlő lehetőségetet. Én három vagy négyszer nyomtam végig, de a Fecó az többször. Még valami moddal is tolta.
De iylen volt (szerintem) a Crimson Skies is... qrva jó játék volt (szvsz) -
#29635 A single player részt várom én is, de amennyit játszani szoktam mostanában az online repkedős részt sem biztos, hogy olyan nagyon hamar megunnám... -
Lysandus #29634 Majd ha kész lesz legalább a Squadron 42, akkor vetek rá egy pillantást. Szerettem a Wing Commander sorozatot, a Privatiert, és a Freelancert is. A mai napig nincsenek ilyen jó játékok. Viszont amíg nincs kész, nem adok rá egy fillért sem. -
sakkay #29633 Rendben gyere csak, szólj pénteken mikor jó pontosan, aztán várlak szeretettel -
#29632 Akkó' most hét végén még otthon vagy? Ha nem megyek Svájcba a hét végén, akkor lehet megleslek szombaton vagy vasárnap.
Holnap legkésőbb kiderül, hogy mi van. -
sakkay #29631 Köszi, meglesem. Jövő hétre vissza írattam magamat melóba, nem jó még a lábam, de már megőrülök itthon. Napi 12 óra játék..elfáradtam. -
#29630 Ha jól emléxxxem, akkor jobb shift+p -
sakkay #29629 Bezony, ez a független pénzgyűjtős rendszernek vannak hátrányai. Főleg ha minden bele akarnak rakni. Ebbe halt bele annak idején a CLOD is. Más
10000 lábról leoldottam 5db mk 84-et tenger felett, és a robbanásig látni lehetett még egy icipicit vrben. Persze már csak éppen, de lehetett érzékelni. Ez faxa! Mi is a gyors gombja a test eltüntetésnek?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.22. 08:37:28 -
#29628 Tele van a padlás ilyen félkész meg soha el nem készült szarokkal, nekem sem hiányzik még egy.. -
sakkay #29627 Csak kivételesen nem teljesen hülye -
sakkay #29626 Jó, hogy írtad. Gondoltam, hogy nem kerek, de, hogy ennyire-na azt nem. -
#29625 Semmi köze az ED-hez. -
#29624 egyébként ez, most fps, tps, vagy ürstratéga, űrszimulátor, kaland vagy mi a besorolása? mert nem nagyon jöttem rá.
Vagy ez az Elite Dangerous folytatása vagy hasonló cucc?