Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így csináltam De még sem indítja a dcs. Próbáltam a direct 3d is. Meg a béta meg nem bétára is<#fejvakaras>#fejvakaras>
Megoldottam. Valahol olvasták, hogy technikai probléma miatt van-mentéskor. Le kellett törölni a reg filet, majd újra belépni. Elég fura..
Nekem letöltötte rendesen a Reshade3-at az oldalról és el is indul a telepítő.
Nálad lehet, hogy a víruskergető zavar be...?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.26. 15:55:24
Nálad lehet, hogy a víruskergető zavar be...?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.26. 15:55:24
www.pumaszallas.hu
Köszi!
Control panelban nem érdemes elpiszkálni semmit...
www.smart-bus.hu
Ja nem-le se tölt semmit csak a nevet.
Mindenre azt írja a mozzila, hogy sikertelen letöltés-de közben letölti, de ha el akarom indítani-ez az alkalmazás nem fut az ön gépén. Ez meg mi?! Nemrég vettem le valami bogár keresőt mert lejárt-lehet az buzizik??
most nézek összehaonlítást 1070 és 1080Ti között, nagyon durva, memória kezelés, sávszél és sebesség az konkrétan a duplája, a shader számítás, általános számítás meg 50%-al több <#wilting>#wilting>
www.pumaszallas.hu
Nekem 1070 van Ti nélkül 😊
A nyers fps nálam sem rossz. Stabil 60. Csak közben receg meg akad.
A nyers fps nálam sem rossz. Stabil 60. Csak közben receg meg akad.
www.pumaszallas.hu
Előtte 1080-am volt,azzal is remekül futott.Bár tény,hogy ez jó 30 %-al gyorsabb...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.06.26. 10:59:32
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.06.26. 10:59:32
Ka-50
Mondjuk az 1080ti lehet egy kicsit ebbe beleszámít<#nevetes1>#nevetes1> Csak egy csöppet<#banplz>#banplz>
Az Nvidia control panelben a 3d beállításaid hogy vannak konfigurálva?Tudnál egy képet küldeni róla?Hátha tudok segíteni.Nálam 7700K,1080Ti,vajsima a futás,60 alá nem esik be sehol.
Ka-50
Próbáld meg, hogy ugyanazt a küldit, kezd easy beállításon-garfikailag-aztán kapcsolgassad be a dolgokat. Bár meggyőződésem, hogy valami ott nem faxa nálad. Túl jó az ilyesmihez a géped. Egy sima pár egységes küldetésnél folyamatosnak kell(ene) lennie<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én elhiszem neked ha ezt mondod, de te is hidd el, hogy nálam még a tiednél szarabb beállításokkal is akard. 2-3 másodpercenként reccen egy nagyot, amikor valami történik, ott meg tök random, volt hogy egy másodpercre beállt a kép, volt, hogy meg se nyikkan. Biztos hogy a memóriához van köze, amit már betöltött, az oké, amit esetleg ott kel töltenie akkor meg akad.
Küldit nem tudom neked küldeni, mert default quick mission-t indítottam el.
Más, csak úgy érdekességképp, amíg töltögetett, elolvastam mit is fogadtam el az EULA-ban. Érdekes, hogy nem az ED licenceli a DCS World-öt, hanem a Londoni The Flying Collection. Megvették volna ED-t? ED neve a modulok licenceinél kerül elő csak, de a DCS World licencnél sehol. Másik érdekesség, hogy a vásárlásnál a PC specifikációt elfelejtették átírni, amikor megveszem a játékot, azt fogadom el, hogy 8GB RAM mindenre elég. Esetleg 16 az ajánlott. Harmadik érdekesség, hogy EU-n belül a vásárláskori pénz visszafizetési garancia csak a játékra vonatkozik, a DLC-kre nem. Mivel a DCS World ingyenes, az alapjátékon nincs mit visszaigényelni, a modulok meg mindegyike DLC... ki van ez találva 😊
Küldit nem tudom neked küldeni, mert default quick mission-t indítottam el.
Más, csak úgy érdekességképp, amíg töltögetett, elolvastam mit is fogadtam el az EULA-ban. Érdekes, hogy nem az ED licenceli a DCS World-öt, hanem a Londoni The Flying Collection. Megvették volna ED-t? ED neve a modulok licenceinél kerül elő csak, de a DCS World licencnél sehol. Másik érdekesség, hogy a vásárlásnál a PC specifikációt elfelejtették átírni, amikor megveszem a játékot, azt fogadom el, hogy 8GB RAM mindenre elég. Esetleg 16 az ajánlott. Harmadik érdekesség, hogy EU-n belül a vásárláskori pénz visszafizetési garancia csak a játékra vonatkozik, a DLC-kre nem. Mivel a DCS World ingyenes, az alapjátékon nincs mit visszaigényelni, a modulok meg mindegyike DLC... ki van ez találva 😊
www.pumaszallas.hu
Ja végignéztem, tényleg receg, de az a videó miatt van. Pedig elvileg a legjobb minőségben vettem fel<#fejvakaras>#fejvakaras>, mondjuk csak az msi sajátjával.
Amúgy légyszi' mondjad hol látsz recegést, melyik másodpercnél? Nem a nagyításnál látod? Mert az a warthog minijoyával van és kurva érzékeny. Lehet a vidin az ami recegésnek látszik.
Most hogyan mondjam el, hogy nincsen recegés. Semmi, nulla, zéró.
Mondjuk itt meg borzalmas lagok vannak, az elején pl amikor az első kontatot meglátja, éás ki is írja, hogy "-- here", ott az ellenség konkrétan 50 métereket ugrál a levegőben (távoli LOD-okkal később is látszani fog ez).
www.pumaszallas.hu
Ez tényleg szépen szaladgál.
Megvan a megoldás a Stennisre pakolt statikus cuccok beigazításához. A MissionEditor mappában van egy MissionEditor.lua fájl. Azt megnyitva szövegszerkesztővel van egy ilyen sor:
--test_topdown_view_models = true
Ki kell törölni a -- karaktereket és akkor editorban látszik frankón a hajó felülről. Meg mondjuk minden más is amit berak az ember.
Megvan a megoldás a Stennisre pakolt statikus cuccok beigazításához. A MissionEditor mappában van egy MissionEditor.lua fájl. Azt megnyitva szövegszerkesztővel van egy ilyen sor:
--test_topdown_view_models = true
Ki kell törölni a -- karaktereket és akkor editorban látszik frankón a hajó felülről. Meg mondjuk minden más is amit berak az ember.
Nem tudom, hogy a rögzítés vagy a youtube miatt, de a tied van amikor szépen fut, de sokszor receg is.
Nézd meg ezt a videót, ez nem receg, és még yt-on is kellemesen látni, hogy simán fut (srác konfigja i5 8600k 4.5 GHz, MSI GTX 1080, 16GB Corsair RAM, SSD hegyek).
https://youtube.com/watch?v=TMxDM1Gv45A
Nézd meg ezt a videót, ez nem receg, és még yt-on is kellemesen látni, hogy simán fut (srác konfigja i5 8600k 4.5 GHz, MSI GTX 1080, 16GB Corsair RAM, SSD hegyek).
https://youtube.com/watch?v=TMxDM1Gv45A
www.pumaszallas.hu
Tényleg egy olyan 15 fps számított az adott küldiben, így majdnem folyamatos a 60 fps. Ki is vettem mert egyenlőre nem nagyon lehet mire használni, legalábbis én még egyszer sem vettem észre benne semmi fontosat.
Rakok fel új vidit, egy sima bombázásról-ugyanaz a grafikai beállítás. Egyetlen reccenés vagy mikrolagg nincs, kb 20 jármű van a tisztáson. Direkt ki be zoomolgatok a távolabbi városokra, ott sincsen semmi. A vidi 60 fps-re lett állítva. Remélem nem lesz recegős.
Egy kis bíztatás azoknak, akik félnek a kártyás vásárlástól... 😉
Januártól új szabályok vannak érvényben
január 13-án lépett életbe a megújított európai pénzforgalmi irányelv, vagyis a PSD2, amely egy sor bankkártyás részletszabály változását hozta, úgy mint:
1)
Ha visszaélés történik egy bankkártyával, nem az ügyfélnek kell bizonyítania, hogy minden alapvető kártyahasználati óvintézkedést betartott és nem járt el csalárd módon, hanem a banknak kell bizonyítania, hogy az ügyfél volt gondatlan vagy járt el rosszhiszeműen.
2)
Ha egy kártyát ellopnak, vagy az ügyfél elveszíti, akkor a korábbi 45 ezer forint helyett 15 ezer forint az a limit, ameddig az ügyfelet terheli egy esetleges visszaélés miatt keletkező kár. A 15 ezer forint feletti rész ebben az esetben a banké. Az elveszett, ellopott kártya pótlásának díjánál csak a pótlással összefüggő, tényleges és közvetlenül felmerülő költség lehet elszámolni, így például a korábbi kártya letiltására nem szedhetnek díjat a bankok.
3)
Ha visszaélés történik, akkor a kártya mögötti számláról ellopott összeget az ügyfél bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb az eset másnapján vissza kell töltenie a banknak. A pénzintézetnek ezután1-3 hónapja van arra, hogy bizonyítsa az ügyfél esetleges gondatlanságát, bűnösségét.
4)
Ez utóbbi alól csak abban az esetben mentesülhet a bank, ha komoly a gyanú, hogy az ügyfél részt vett a visszaélésben, de ebben az esetben bejelentést kell tennie a banknak az esetről a felügyeletnél. A kártyahasználat biztonsági szabályait továbbra is be kell tartani, ezek között szerepel például, hogy a PIN-kódot ne tartsuk a kártya mellett felírva, vagy hogy ne áruljuk el másnak azt. Továbbá a papír alapú számlaértesítő megérkezését követő 30 napon belül jelenteni kell a visszaélést, de minél előbb.
5)
Az a tipikusan szállodai szobafoglalásnál, vagy autókölcsönzésnél, külföldön tankolásnál előforduló gyakorlat, amikor a fizető fél jóváhagyásával egy nagyobb összeget zárolnak a (hitel)kártyán, majd hónapokkal később oldják csak fel a zárolt összeg fel nem használt részét, megszűnik. A bankok csak akkora összeget zárolhatnak a kártyákon, amekkorát az ügyfél jóváhagyott, majd amikor a pontos összegről megérkezik a bankhoz a fizetési kérelem, akkor az el nem költött részre haladéktalanul fel kell oldani a zárolást.
6)
A bankoknak és az új fizetési szolgáltatóknak olyan biztosítással kell rendelkezniük, amely egy visszaélés esetén az ügyfél pénzét teljes egészében fedezi.
Januártól új szabályok vannak érvényben
január 13-án lépett életbe a megújított európai pénzforgalmi irányelv, vagyis a PSD2, amely egy sor bankkártyás részletszabály változását hozta, úgy mint:
1)
Ha visszaélés történik egy bankkártyával, nem az ügyfélnek kell bizonyítania, hogy minden alapvető kártyahasználati óvintézkedést betartott és nem járt el csalárd módon, hanem a banknak kell bizonyítania, hogy az ügyfél volt gondatlan vagy járt el rosszhiszeműen.
2)
Ha egy kártyát ellopnak, vagy az ügyfél elveszíti, akkor a korábbi 45 ezer forint helyett 15 ezer forint az a limit, ameddig az ügyfelet terheli egy esetleges visszaélés miatt keletkező kár. A 15 ezer forint feletti rész ebben az esetben a banké. Az elveszett, ellopott kártya pótlásának díjánál csak a pótlással összefüggő, tényleges és közvetlenül felmerülő költség lehet elszámolni, így például a korábbi kártya letiltására nem szedhetnek díjat a bankok.
3)
Ha visszaélés történik, akkor a kártya mögötti számláról ellopott összeget az ügyfél bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb az eset másnapján vissza kell töltenie a banknak. A pénzintézetnek ezután1-3 hónapja van arra, hogy bizonyítsa az ügyfél esetleges gondatlanságát, bűnösségét.
4)
Ez utóbbi alól csak abban az esetben mentesülhet a bank, ha komoly a gyanú, hogy az ügyfél részt vett a visszaélésben, de ebben az esetben bejelentést kell tennie a banknak az esetről a felügyeletnél. A kártyahasználat biztonsági szabályait továbbra is be kell tartani, ezek között szerepel például, hogy a PIN-kódot ne tartsuk a kártya mellett felírva, vagy hogy ne áruljuk el másnak azt. Továbbá a papír alapú számlaértesítő megérkezését követő 30 napon belül jelenteni kell a visszaélést, de minél előbb.
5)
Az a tipikusan szállodai szobafoglalásnál, vagy autókölcsönzésnél, külföldön tankolásnál előforduló gyakorlat, amikor a fizető fél jóváhagyásával egy nagyobb összeget zárolnak a (hitel)kártyán, majd hónapokkal később oldják csak fel a zárolt összeg fel nem használt részét, megszűnik. A bankok csak akkora összeget zárolhatnak a kártyákon, amekkorát az ügyfél jóváhagyott, majd amikor a pontos összegről megérkezik a bankhoz a fizetési kérelem, akkor az el nem költött részre haladéktalanul fel kell oldani a zárolást.
6)
A bankoknak és az új fizetési szolgáltatóknak olyan biztosítással kell rendelkezniük, amely egy visszaélés esetén az ügyfél pénzét teljes egészében fedezi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
NA várjál. Ha nem ez a teszt megy-mint mondtam ezt direkt azért csináltam,hogy leszívassam' a gépet-általában 60 fps-el megy. És ha azzal megy nincsen semmi akadás, és microlagg sincsen. Csinálok olyan vidit is.
Köszi.
Ha a tükröket kikapcsolod.nyersz vele 20 FPS-t.
Ka-50
Bocs, ma nem nagyon voltam gépközelben. Sajnos csak 720p a felbontása, és abban sem vagyok biztos, hogy 60 fps-es bitrate-el tetted youtube-ra. A kamerát össze vissza mozgatod, zoomolsz ki-be, így az elején semennyire nem láttam, hogy akard vagy receg-e. 1:30-1:40 környékén van egy rövid szakasz amikor jobbra lent csak a talajon pásztáz a kamera, ott lehet látni, hogy amikor suhannak el alattad a robbanások, járművek, a mozgás egyáltalán nem finom folyamatos, hanem receg, mintha az fps nagyon ingadozna, jóval több mint az a 45-57 amik közt a számláló ugrál. De a saját gépen is hasonlót érzek, ha alacsonyan vagyok, akkor kifejezetten gyakran, 1-2 másodpercenként biztos akad egyet. 02:09-környékén a loopingnál, amikor csak egy helyre nézel, és jön föl a horizont, ott is qrva nagyokat akad közben.
Nem tudom, hogy a youtube miatt, a felvétel miatt (bár a shadowplay elvileg nem eszik sok erőforrást, ha azzal vetted fel), vagy a DCS miatt, de ezen a yt videón egyáltalán nem egy szép, folyamatos futást látok.
Ami az fps-t illeti, a tiednél egy kicsit szarabb beállításokkal nekem is megvolt a stabil 60 fps, de mikroakadások, reccenések ugyanúgy votlak, ráadásul ez azért elég messze van a "minden max"-tól. Az még mindig teljesen felejtős (mondhatni szerencsére, mert nekem nem is tetszik annyi szar effekttel a kép 😊 ).
Nem tudom, hogy a youtube miatt, a felvétel miatt (bár a shadowplay elvileg nem eszik sok erőforrást, ha azzal vetted fel), vagy a DCS miatt, de ezen a yt videón egyáltalán nem egy szép, folyamatos futást látok.
Ami az fps-t illeti, a tiednél egy kicsit szarabb beállításokkal nekem is megvolt a stabil 60 fps, de mikroakadások, reccenések ugyanúgy votlak, ráadásul ez azért elég messze van a "minden max"-tól. Az még mindig teljesen felejtős (mondhatni szerencsére, mert nekem nem is tetszik annyi szar effekttel a kép 😊 ).
www.pumaszallas.hu
Nagyon köszi!!!
https://discord.gg/3J3petx
Bemásolod a chat részre és rákattintasz.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.06.24. 19:54:52
Bemásolod a chat részre és rákattintasz.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.06.24. 19:54:52
Srácok. Hogy a faxba kell használni a discord-ot. Van egy ilyen fél dinamikus multi szeró(Dinamicdcs), és kötelező használni ezt-különben 20 perce belül kibaxnak. Ez a cím- https://discord.gg- de én ezt akár hova írom be a discordon belül,nem történik semmi. Vágja ezt valaki??
Jaja<#nevetes1>#nevetes1>. Na mit szólsz a videóhoz?
<#alien>#alien> bezony bezony, igazi csemege.
azta kurva, rég láttam ekkora faszságot 😄
Sziasztok! Ez is működik, lehet csatlakozni. Aki nem használ Facebook-ot, jó alternatív megoldás lehet, DCS HUNAF a Google+ ON!
DCS Virtual Hungarian Air Force a G+ ON
üdv, HUNter
DCS Virtual Hungarian Air Force a G+ ON
üdv, HUNter
Ja azért kérdezem, mert ha az nekem high-on van, kurva messzire kirakja a dolgokat. Az ultra pl, csak akkor különbözik tőle, ha maximális nagyításon nézegetek. Valamit a láthatóságon javíthatnának nagyon gyorsan. Ha valami földháttérben van, 200 métertől alig látni néha😊
engem zavar ha nem látok elég messzir és a közelben töltögeti be a dolgokat. Most néztem a felvételedet, tuti diavetítés lenne a gépemen 😊
Kicsit kevesebb az fps a felvétel miatt, de szerintem a lényeg látszik. A 300 egység meg a masszív földi harc ellenére szerintem nagyon jól fut. A beállítás a lenti szerint a felbontás 2560x1080.
Mármint?
Ez bizony igy van!
Jobb az arfolyam ha a bankod valt es kartyaval fizetsz. De a legjobb verzio az, ha dollart vasarolsz olyan paypalt hasznalotol, aki szolgaltat a paypal segitsegevel es az eladasai utan a paypalra erkezik a valuta neki, amit aztan csak balansz arfolyamon tud kiutalni a bankjaba forintra valtva. Ilyen forman tole balansz arfolyamon vasarolhatsz valutat, ami mar igencsak jo arfolyam, paypal fiokodon tarolod ezt a valutat, majd onnan vasarolsz vele minden koltseg nelkul. Na ez a legolcsobb formaja a netes vasarlasoknak, hatha ez az info is segit valakinek a jovoben.
Jobb az arfolyam ha a bankod valt es kartyaval fizetsz. De a legjobb verzio az, ha dollart vasarolsz olyan paypalt hasznalotol, aki szolgaltat a paypal segitsegevel es az eladasai utan a paypalra erkezik a valuta neki, amit aztan csak balansz arfolyamon tud kiutalni a bankjaba forintra valtva. Ilyen forman tole balansz arfolyamon vasarolhatsz valutat, ami mar igencsak jo arfolyam, paypal fiokodon tarolod ezt a valutat, majd onnan vasarolsz vele minden koltseg nelkul. Na ez a legolcsobb formaja a netes vasarlasoknak, hatha ez az info is segit valakinek a jovoben.
Nekem akkor erősebb a beállításom-lehet én is leveszem az élsimítást-de nekem sokkal nagyobb akkor az fps. Persze ha leesik 60 alá akár még 57 fps-el is lehet mikrolag, nálam is van. De ilyen nagyobb remegés nincsen. Sajnos a vsync ilyen itt-és nem vettem olyan monitort ami ezt tudná kezelni-200000 ft nem adok ilyenre. Inkább egy 1080ti<#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.24. 09:03:40
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.24. 09:03:40
Igen.
8700k
8700k