36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #29783 ;)
-
#29782 Elhiszem, nagyon dühítő az ilyen, én ezért sem szoktam külön fizetni sehol, mert boríték ide vagy oda, végül semmi nem változik (már annyira "elvárt" dolog ez, hogy nem is értékelik). Ha esetleg hivatalos útra terelnéd, akkor majd megmagyarázza, hogy tőled kapott borítékot, de neki nem lenne szabad elhanyagolnia azt, akiért meg nem fizettek, ennyi idő jutott a betegre, és az ellátás rendben volt. Ezért senki nem fogja őt felelősségre vonni, vagy akármi... -
beci43 #29781 Engem is beszippantott a VR, hála Soltnak.Nem tudok vele betelni...Solt, nem csuklasz? -
sakkay #29780 Nagyon komoly lett a 2.0 radar, egyenlőre csak a svédhez. -
#29779 Kössz Tom. Tudod szar dolog ez. De mégsem ez a legszarabb.
A legszarabb az, hogy egy 76 éves, már-már magatehetetlen, idős embert ott lopnak meg, ahol vigyázni kellene rá. Hogy annak ellenére nem látták el rendesen, hogy az öcsém mindenkinek fizetett, akinek lehetett. Én nem vagyok híve a paraszolvenciának, de úgy gondolta a Zoli, hogy talán jobban odafigyelnek a mamára. Arra képtelenek voltak, hogy megetessék baszki! Én még mindig gondolkodom azon, hogy valahol bemószerolom az egész csapatot. Ha valaki nem szerti csináéni, akkor ne legyen orvos, nővér. El lehet menni kapálni is vagy vagont kirakni. -
#29778 Uh. Sajnálom. -
#29777 Nem még. Anyám kórházba került (sajnos nem is nagyon kerül ki onnan már) és nem jutott rá idő. -
Lysandus #29776 Hát, pedig mindenki ezt mondja. :-D -
#29775 Nem voltál Sakkay kollégánál tesztelni? -
#29774 Ne idegelj... :D :D Ha kipróbálom és tényleg így van, akkor végem.. -
#29773 Jaja, nagyon durván lehet érzékelni a magasságot a vr-ban, sokat segít a távolság becslésben.
Szerintem sokkal könnyebb így a leszállás. -
#29772 Na gyorsan, még melódia előtt kipróbáltam az indikátor nélkül. Szerintem sokkal jobb ;)
Itt lesz mindjárt a vidijó:
-
#29771 Ettől félek én is... ;) -
sakkay #29770 Majd a vr-el érzed a centiket is -
#29769 Tegnap este kipróbáltam ezt a sling őrületet. Így sikeredett :D
Magpróbálom majd nem használni jobbra fent azt az indikátort, mert mintha csak zavaró lenne..
-
#29768 Azt már más pilótától is hallottam, hogy mennyire fontos az (helikopternél), hogy érzi a seggén, hogy mit csinál a gép. Ez sajnos hiányzik a szimekből, bár állítólag javít a helyzeten az olyan szék, amiben a segged alatt gyárilag van egy mélynyomó.
A betonhoz könnyű odaverni, mert éppen a fentiek miatt és a monitorból adódóan nem lehet érezni a magasságot. A műszerek ilyen szempontból nem olyan pontosak :/ Én is sokszor van, hogy azt hiszem már a betonon van a gép, holott még 1-2 méter hátravan.
És valóban - a G940-el épp az volt a problémám és ezért nem volt meg sokáig, hogy viszonylag kicsi a kitéríthetősége a joynak is és a pedálnak is (ráadásul a pedál nagyon "szűk"). És az is 100%, hogy a warthoggal extension nélkül közel sem lehetne ilyen finoman repkedni.
Persze csöves vagy csavaros gépeknél ezek annyira nem fontosak, nincs szükség annyira finom pedál és joy mozgásokra. -
sakkay #29767 Nem csak ez. Pl Papa pedálja már hasonló kitérésű mint egy valódi pedál, és a joya is hasonló(warthog toldással). Így gyakorlással sokkal finomabb manővereket tud, mint mondjuk egy G940-el, pusztán azért, mert sokkal nagyobb az "mozgástartomány". -
#29766 Van egy kollégám aki anno helikopter pilóta volt a seregben, na ő aztán úgy odavágta többször is a betonhoz hogy öröm volt nézni :)
Mondtam is neki hogy nem is hiszem el hogy pilóta volt :D
Amúgy meg amikor repültem minyóval a seregben utasként, emlékszem hogy nagyon profi volt a pilóta: úgy megfüggtünk a pont fölött hogy úgy érezted egy centit nem mozog semmi,mintha lehorgonyozták volna.
Sokat számít persze ha az ember a seggével is érzi az erőket, sajnos ez még a pc szimekben hiányzik. -
beci43 #29765 Ügyes vagy Papa!Nekem sokszor fordul elő, hogy leszállásnál odabaszom, azt szana-szét törik a futóművem.Nehéz repülni a Minyót, az tény! -
sakkay #29764 Ez szép volt Papa! -
#29763 Alakul ez.. :)
Mondjuk a rádiót elkurtam, úgy emlkeztem, hogy a 22-est mondta a buxa, pedig nem :D
-
sakkay #29762 -
#29761 Nem fikáztam olyat, amiben nem vagyok biztos. -
sakkay #29760
Ez még nem a végleges verzió. -
sakkay #29759 A hornet rwr-je a külső körre rakja a komoly fenyegetést, így sokkal könnyebb átlátni, ellentétben azoknál a gépeknél amiknek középre zsúfolja. Ha jól tudom a többség középre jelöli. -
sakkay #29758 Mondjuk nem szép dolog fikázni, ha nem vagy biztos benne, hogy mi van most pillanatnyilag a DCS-ben-nem repülöd. Menti a helyzetedet, hogy bőven van mit fikázni. A Hornetre éppen most jön az a lehetőség, hogy kipakolhatsz egyéb jeleket is-pl a radar képre. Az, hogy az rwr-re is arra most nem emlékszem. Az rwr is most lesz átdolgozva, ez a tegnapi legfrissebb lista:
1- Datalink / SA Page / MIDS
2- GBU-10/12/16
3- HARM
4- A/A Waypoint and BRA data
5- Further radar, AGM-65F, and JHMCS debugging
6- DUD cue logic
7- FLIR renderer
8- A/G radar renderer
9- Various systems debugging
A jó a 18 ban az, hogy generáció váltás hoz a dcs egészében mint szimulátor. -
#29757 Igen. -
#29756 Hát... nekem a minyóval semmi ilyesmi problémám nincs :D :D Rakétákat kerülgetni meg lelövöldözni... :D
Viszont Isten bizony mondom, hogy talán még sosem' élveztem ennyira a DCS-t, mint most. Fergeteges csak úgy repkedni, függeszkedni, beszarni a vortex miatt (már egyre ritkábban) aztán kijönni belőle :D Imádom! -
#29755 Azt nem tudom, hogy Hornetnél ez kikapcsolható-e már, de szimulátoros tapasztalat alapján a kereső radarokat az esetek nagy részében nem teszed ki az RWR-ra, mert akkor rengeteg olyan célt is adna, ami érzékelni tud ugyan, de nem jelent közvetlen fenyegetést, viszont zsúfolt lesz az RWR (itt is a BB jelzés az SA-10 kereső radarja, ami többször is simán belelógott a 10-es jelbe). Ezt a Handoffal lehet managelni ugye, de az is extra odafigyelést igényel. Amikor az SA-10 tűzvezérlő lokátora felvillan akkor szinte biztos, hogy indít, de ezt nem olyan riasztással jelzi, ami a linkelt videóban is van. Esetleg csippan hármat az új rwr forrás felbukkanása, és ameddig látható, addig jelzi is a gyémánttal, de ennyi. -
#29754 Azért az estek 99%-ban az RPN üzemének érzékelése = rakétaindítás történt. Ameddig van RLO és NVO addig az RPN-nel nem kell keresni, ami amúgy is csak szektoros keresésre alkalmas. Tehát, ha a méteres RLO mellett érzékeled az RPN-t, akkor kezeld úgy, hogy indítottak.
Ha azonban valóban van az RPN-nél a DCS-ben külön két figyelmeztetés keresésre és tűvezetésre, akkor picit csuklok, mert csak a nyalábok használata változik, hogy a szektoros keresésnél mit csinál.
Lásd HTKA, HT összefoglaló 379. oldal. -
sakkay #29753 Van min dolgozni!!! -
#29752 Plusz az RWR-on nem lehet érzékelni az SA-10 indítást, csak a tűzvezérlő lokátor befogást, de az alapból nem ad rakétaindítás vészjelzést.
De nézzük a jó oldalát, hát nem az a jó játék, ami még ennyi idő után is képes új dolgokat mutatni?
(ps. nem :/ ) -
#29751 Röhejes. Már a fejlesztett Dvinát sem lehetett a földnek repülve becsapni és a rakétát a földbe kormányoztatni, volt erre külön rávezetési módja.
Az IR rakétával lelövés már tényleg csak hab a tortán. -
#29750 Most erre mit mondjak??? DCS...
-
Paladin #29749 Én pont pár hete vettem meg, és pont az Arma miatt. Mondjuk egyértelműen rizikós abból a szempontból, hogy Arma laposban is meg tudja fektetni az ember gépét, viszont teljesen jó a VR adaptáció vorpx-szel + opentrack-kel. Ha bírja a géped, nem leszel rosszul.
Persze vannak nehézségek, mert ugye nem ehhez készült: pl. a reddot, holo sightok nem igaziak (mert fix pozícióból nézhetted csak alapban, nem volt szükséges rendesen megcsinálni).
De tény, hogy ügyetlen minden ilyen adaptáció. Ha már Arma-szerűség kell vr-ban, akkor inkább Onward, vagy hasonlók. Nekem megérte, de nem feltétlen ajánlom mindenkinek. -
sakkay #29748 Majdnem félezren voltak\vannak este a DCS-ben multiban. A 4 legnagyobb szeró mind 50 vagy + Repültem kettőn nincsen semmi gond. Alakul ez. -
feca1229 #29747 Köszönöm igyekszem megoldani, ma már nincs hozzá hangulatom. :-)
Amúgy ez a probléma onnan van, hogy elpicsázták Beczlt és nem volt hozzá tehetségük megoldani ezt a Starforce-os baromságukat?!
Akkor úgy látom ez nem csak nekem volt probléma, tényleg miért nem oldották meg eddig, neéha olyan furcsa ez az egész, élenjáró hardcore sim, és minden egyes peccsel elbasznak valamit, amit a következő pccsel talán helyreraknak, de akkor elbasznak mást... mi értelme ennek?
:-) -
#29746 Az évek kemény megfeszített munkája mellett biztos nincs idő erre... -
#29745 Ez egy qrva régi probléma, képtelenek normálisan megcsinálni...
ITT nézz körül. -
feca1229 #29744 Szép estét az Uraknak!
Kb vagy 8-9 hónapja nem használtam a DCS-t, ma viszont gondoltam repülök vele. A probléma, hogy a Mig-21-re azt irja, hogy valami azonosítási kulcs problémám van, a modult természetesen megvettem már nagyon régen, tudtam használni is akkor. Most viszont látja a DCS, hogy megvan nekem, de hiába rakom be a térképre, használni még sem tudom, meintha meg sem lenne. A Bf-109-el kb hasonló a helyzet, mikor kiválsztom a gépet akkor besárgul, hogy választhatom, de a térképre már nem tudom behelyezni. Másnak vol ilyen problémája,