Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.06.24. 07:10:45
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ezen scak akkor van pénz amikor rakok rá (vásárlás előtt) és csak annyi, amennyit ráteszek.
Mivel van egy olyan opció az utalásoknál, hogy "bankkártyák közötti azonnali utalás" így várnom sem kell, amikor rányomok az utalásra, abban a pillanatban rá is kerül a pénz erre a virtuális kártyára. Nulla kockázat, qrva nagy kényelem 😊
Ennyi a történet 😉 És ilyen vagy hasonló számlacsomag nem csak az OTP-nél van tudtommal.
Ja, és ez a kártyák közötti pénzmozgatás 0 forintba kerül.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.24. 06:03:23
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Vicces, azt hittem volna, hogy kabin nézet lesz a durvább.
Küldj már egy screenshotot pls, hogy nálad mi az a "max" grafikai beállítás.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.23. 23:10:50
Lehet, hogy a földi csata miatt? Átküldöd azt a missiont, amiben te nézted?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Kép
www.pumaszallas.hu
😊)))))) Kaukázus tényleg jobb, ott van akár 15-20 is.
Ófaszom, legközelebb nem versz át bakker, screenshotot kérek majd <#banplz>#banplz>
Memória használat jobb lett, de nem sokkal, 13GB Ram (18 helyett) és 20GB swapfile (24 helyett), 8GB vRAM tele (ugyanaz). GPU használat 100%, CPU 10% <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden high-medium meg egyénileg leszedve pár cucc, stabil 60 a quick missionban (online nem néztem).
A pályák betöltése érezhetően gyorsabb lett.
www.pumaszallas.hu

Es ez idestova mar 2 napja megtortent, talan tunjon el a modul mellol a fizetesre var felirat az edes fiokomban. Bosszantonak erzem, h a support meg csak valaszra sem meltat, miutan azonnal reagaltam a keresukre, h igazoljam a paypal vasarlast. Kicsit rohelyesnek erzem, es hihetetlennek, h nem talaljak a penzem.
As mentioned, humidity plays a huge factor in the generation of vaps coming off the aircraft… wingtips, LEX, over-wing, and even the Mach cone (yes, planned for later). To model this properly, our current efforts to improve the weather system of DCS World current lays with adding a new humidity function.
We plan to move these vap effects to all our aircraft, not just the Hornet! Speaking of all of our aircraft, now is a great time to fill out your DCS World library. "
Annyira nem érdekelnek az ilyen effekt dolgok, de a szárnyingás' az egyik amit imádok, a másik meg amit akartam, hogy legyen az a kúp effekt. Kurvára örülök neki, hogy megcsinálják!!!
Vagy ez a kód nélküli aktiválás csak a gépekhez van?
GOOBY, pls
Be kell jelentkezni a DCS-be (amúgy is kell) és jó napot.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"