Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, azt hittem volna, hogy kabin nézet lesz a durvább.
Küldj már egy screenshotot pls, hogy nálad mi az a "max" grafikai beállítás.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.23. 23:10:50
Lehet, hogy a földi csata miatt? Átküldöd azt a missiont, amiben te nézted?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Kép
www.pumaszallas.hu
😊)))))) Kaukázus tényleg jobb, ott van akár 15-20 is.
Ófaszom, legközelebb nem versz át bakker, screenshotot kérek majd <#banplz>#banplz>
Memória használat jobb lett, de nem sokkal, 13GB Ram (18 helyett) és 20GB swapfile (24 helyett), 8GB vRAM tele (ugyanaz). GPU használat 100%, CPU 10% <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden high-medium meg egyénileg leszedve pár cucc, stabil 60 a quick missionban (online nem néztem).
A pályák betöltése érezhetően gyorsabb lett.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Es ez idestova mar 2 napja megtortent, talan tunjon el a modul mellol a fizetesre var felirat az edes fiokomban. Bosszantonak erzem, h a support meg csak valaszra sem meltat, miutan azonnal reagaltam a keresukre, h igazoljam a paypal vasarlast. Kicsit rohelyesnek erzem, es hihetetlennek, h nem talaljak a penzem.
As mentioned, humidity plays a huge factor in the generation of vaps coming off the aircraft… wingtips, LEX, over-wing, and even the Mach cone (yes, planned for later). To model this properly, our current efforts to improve the weather system of DCS World current lays with adding a new humidity function.
We plan to move these vap effects to all our aircraft, not just the Hornet! Speaking of all of our aircraft, now is a great time to fill out your DCS World library. "
Annyira nem érdekelnek az ilyen effekt dolgok, de a szárnyingás' az egyik amit imádok, a másik meg amit akartam, hogy legyen az a kúp effekt. Kurvára örülök neki, hogy megcsinálják!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagy ez a kód nélküli aktiválás csak a gépekhez van?
GOOBY, pls
Be kell jelentkezni a DCS-be (amúgy is kell) és jó napot.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Hello.
Please provide us full PayPal screenshot with DCS invoice id, it should look like I.......D201803....R...
Best regards and many happy landings !
Konstantin "MotorEAST" Kharin
Eagle Dynamics IT Team
Szoval valami D201803......R szeru invoice szamu bizonylatot varnak tolem, ha jol ertelmezem az iromanyukat.