36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #29743 Azt nagyon sajnálom, hogy nem mutattam meg részletesen mit jelent az, hogy jó a joy. Ha simán repülsz és csak megterheled kicsit a kezedet a joy már érzékeli. Nem tudom pontosan leírni, nem is kell megmozdítani... de ha megszokod olyan finom mozgásra képes, ami a 940 nél elképzelhetetlen. Csak most elvitt mindent a vr, ebbe nem akartam belemenni. Főleg azért mert az ellenerőt egy hónapig szoknom kellett, de már észre sem veszem. Amúgy az első hét azzal telt, hogy néztem a hosszabbítást rá, mert nem lehet ezt megszokni-gondoltam. De meglehet -
#29742 Én azt mondtam, hogy gondolkoztam Warthogon én is, de miután nálad kipróbáltam, mégsem akarom lecserélni rá a G940-et. Nem mondtam, hogy rossz lenne, de a tied középen nagyon akadt, pedig azt mondtad a leggyengébb rugó van benne. FFB hiánya is szokatlan volt, simán túlhúztam többször is. A bot kapcsolói sem álltak kézre, de az valszeg csak megszokás kérdése. A gázkar tetszene, de külön venni és használni nagyon macerás lenne, ha egyáltalán lehet (G940-nél pl minden kábel a botba fut össze, ez a gázkar nem is működik bot nélkül). Mindent összevetve amíg ez működik, addig nem hiszem, hogy lecserélem Warthogra. -
beci43 #29741 Köszi! Elfelejtve... -
Solt #29740 Én ilyet biztos nem kérdeztem, de Vorpx-t felejtsd el, ha nem akarsz rosszul lenni. Amelyik játék nincs felkészítve alapból VR-ra azt semmi értelme erőltetni ilyen külsős programokkal. Nehogy pénzt adj érte... -
beci43 #29739 Solthoz lenne kérdésem.Az ArmA III-at tudod Vorpx-el futtatni?Asszem vmikor Te kérdezted a topikjában,hogy lehet-e Oculussal játszani.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.12.02. 14:53:16 -
sakkay #29738 Állat. Mondjuk ennél jobb talán nincs is a pedálok között. -
sakkay #29737 -
sakkay #29736 -
#29735 Hát fasza.. mit mondjak? Még csak ki sem kell trimmelni felszállás előtt (legalábbis régen ~5°-ra jobbra ki kellett trimmelni). Természetesen a tékoff assziszt nullán van.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.02. 11:35:15 -
#29734 :D :D -
#29733 Nehogy elvidd, nem fogja visszaadni :D -
#29732 Hát... megnézem, de évek óta nem használtam :D :D Amúgy ha majd végre eljutok hozzád, akkor elviszem a pedált és kipróbálhatod. -
sakkay #29731 jaaaaaa:)))) Joyra G940 óta nem állítottam, a warthog meg kurva jó-bár Tomnak nem tetszett, mert elsőre nagyon durva erősnek tűnik. Pedálnál viszont marha kíváncsi lennék milyen egy DCS 2 vh gépen. Egyszerűen olyan durva elnagyolt a pedál, hogy muszáj állítani. Megnéznéd Leon, hogy milyen egy P51-el a pedálod? -
#29730 Igen :) És a joyról. -
Solt #29729 Szerintem Leon a pedálról beszélt... :) -
sakkay #29728 Helinél nem kell 180 fokos hátrafordulás, mint minden másnál, és ezért feles' beállításokkal már tökéletes. Ott meg annyira nem kell még a mindenféle szűrő. Próbáld meg egy vadásznál légi harccal. Ott nem lesz jó. Hála az égnek ilyenekkel már nem kell vacakolnom. Vr-ben hatalmas élmény egy légiharc-ha már hozzászokik az ember. Néha olyan kifacsart helyzetbe vagyok, mintha űznék belőlem az ördögöt De sokan vsz. nem tudnának benne légi harcolni, egyszerűen rosszul lennének. Ez olyan minthogy valaki nem bírja háttal a buszban. Soha nem értettem, de most már kapizsgálom mi lehet náluk. -
#29727 Érdekes... Eddig mindig használtam szaturációt, kurvatúrát meg holt zónát, leginkább a helikoptereknél.
Most mindent "lenulláztam" és sokkal jobb az irányítás... -
sakkay #29726 Tök jó cikk. -
sakkay #29725 Meglátjuk. Mondjuk azt nem írták, mikor jön ki. -
#29724 Ennek mondjuk már ideje volt... de inkább a térképet tehetnék rendbe, hogy a fákkal ne legyen annyi gond - ha már egyszer úgy döntöttek, hogy a térkép nagy része erdő. -
sakkay #29723 Javítják a 2 vh. sérülésmodellt-hamarosan jön-javítják a fülke grafikai kinézetét, és javítják a messzer repmodelljét is. Ja, és vr optimalizációt csináltak, az is jön majd. Faxa!!! -
sakkay #29722 :)))))) ez mi ez?! -
sakkay #29721 Repültem egyet-hosszú idő után-a kis Harrierrel. F-18 után olyan, mint egy telepakolt Trabant Leszálláskor meg a szokott sülyedéssel fogtam talajt, hát majdnem szétszakadt szegény Viszont ez az irányítható sugár, ez nagyon jó-még mindig nagyon el lehet vele lenni! -
sakkay #29720 Lehet, hogy erre vártak Hornettnél is? Azért nem aggódták túl a földi' radart?! -
sakkay #29719 -
#29718 Fogalmam sincs, hogy miért olvastam normandiának. így oké :) -
sakkay #29717 Minden maxon van:az alapbeállítás high-ja, és még plusz dolgot rá is raktam. (Pl.SSA) Nem függ össze a target profillal, azzal függ össze, hogy Nevada megy a legjobban a mappok közül. Láttad, hogy Vegas fix 45, pedig nagyon szép város-tele forgalommal. Mondjuk nekem alapvetően mindig fix 45, multiban is nagyon ritka, hogy leesik. Max ha tele van a reptér. -
#29716 Mit nevezel te "max" grafikának?
Az fps hogyan függ össze a target profillal? -
sakkay #29715 Letöltöttem egy target profilt a messzerhez-DCS-ben. Nem jó a repmodell szegény meszának így sem:))))de dofight-kor, nevadán, max grafikán 90 fps reccenés nélkül! Sem lelövés nem zavar be, sem a robbanás, egyszer sem akad Vrben!!! Na ezt kellene elérni, mondjuk kaukázuson, egy reptér felett! -
sakkay #29714 Azta-nem gondoltam volna.Mondjuk tényleg szép a lábmunka a videón -
#29713 Na. A szajtek kábé a pedál közepétől a közepéig ~31 centi, a Crosswind ~37 cm -
sakkay #29712 Ok, köszi. -
#29711 Legalább olyan széles, mint a szajtek. De majd lemérem, mert még itthon van a régi pedál. -
sakkay #29710 A tied-legalábbis látszólag-keskenyebb, de gondolom nem!? -
#29709 Pont ez a bajom nekem is. Nagyon szűk, képtelenség precízen vezetni. -
#29708 Elhiszem Tom. Nekem az volt a bajom a szajtekkel, hogy hiába zsíroztam, tisztítottam nem tudtam olyan finoman használni, mint ezt a mostanit. A g940 pedálja nem lett volna rossz, de nekem túl közel voltak egymáshoz a pedálok és nagyon kicsi volt a kitéríthetőség. -
#29707 Clodban is érzem, hogy a jelenlegi elég szar... -
#29706 ugye?! Az biztos, hogy abszolút nem bántam meg, hogy megvettem. Ahogy a Warthogot sem. -
sakkay #29705 Az biztos, hogy helinél iszonyat fontos. -
#29704 Kössz pajti (lesz ez még jobb) :) Egyébként komolyan a Crosswind sokat nyom a latba. A röpcsiknél nem annyira, de a helikopternél nagyon fontos a pedál.
Qrva jól lehet ezzel pedálozni. Na meg a warthogon az extension.