36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #29703 Jól nyomod Papa! -
#29702 Teljesen odáig vagyok a minyóért :) A Horneten kipróbáltam a JTAC-os Mavericket, amikor kijött de azóta sem ültem bele.
Ez az MFG Crosswind valami isteni :) (nem egy nagy durranás a videó, de ma délután csak Dubaiban repkedtem össze & vissza)
-
#29701 Lehet hülyeség, de az ilyen extrém belassulások nem inkább esetleg CPU limit miatt vannak? Mintha úgy tűnne régről (nem DCS kapcsán), nem vagyok nagyon benn a mostani mainstream gamingben, hogy az ilyen particle effekteket ha nincs Physics támogatás (nem tudom, AMD-n van-e ennek megfelelő), akkor ezeket a CPU számolja.
Van most amúgy thread limit, vagy egy brutál Core-i9-esen minden magot és szálat ki tud hajtani, ha kell? -
#29700 "Ennek az fps-nek semmi köze a streameléshez, akkor a tenger fölött sem lett volna 45, és akkor eleve nem is így csinálják, hanem valami előre felvett videóval, amit ugyanúgy lehetne élőben kommentálni." = true
NVENC OBS-ben hardveresen számol kb mínusz 2-3 FPSel lesz kevesebbed, btw, beraksz egy 200$ Elgato kártyát egy külső streamer gépbe nem fog akadni, nem ez volt a probléma olyan gépeken amikben a VR miatt több mint valószínű 1080 és fölötti kártyák számoltak. Az lesz amit Tom mondd. -
#29699 Ez egy hivatalos magyarázat tőlük, vagy csak szerinted egy lehetséges ok?
Nem a streamelt fps volt alacsony, (azt nem is tudnám most így hirtelen megmérni), hanem amit nekik a gépük kiírt, amikor az fps-t néhol kitették a fölső sarokba. Tenger fölött 45 fps (VR felezett fps lock miatt ott valszeg több is lehetne sima monitoron), szárazföld fölött amikor a város közelébe értek ott 25-30, miután ledobták a bombákat ott 9-15. Ott az a kép is durván megakadt, aki streamelte a többieket (amikor külső nézetből látod, az közvetlenül a streamelő gépről futott). Ennek az fps-nek semmi köze a streameléshez, akkor a tenger fölött sem lett volna 45, és akkor eleve nem is így csinálják, hanem valami előre felvett videóval, amit ugyanúgy lehetne élőben kommentálni.
Ez egyébként az egyik legelső 2080 tesztben is így volt (akkor Hornettel), hogy a robbanások az fps harmadát is simán elviszik, 90-110 fps-ből csinálnak 60-at :/ Ami még mindig nem rossz fps, de az arány, hogy még egy 2080-ast is mennyire megterhel, az a durva.
Ezzel szerintem a fő probléma az, hogy amikor a 2.5 openbeta megjelent, akkor Wags kampányolt azzal, hogy a 2.0 és a 2.5 között eltelt idő nagy részében ezeken dolgoztak, és hogy ez mennyire innovatív, és sehol máshol sohasem látott dolog, hogy a robbanások ennyire egyediek, és valós fegyverek valós robbanásaihoz ennyire hasonló kinézetet kapjanak. Tényleg jól is néznek ki, ezzel nincs is vita. De ilyen felvezetés után tuti, hogy nem fogják kukázni, akármennyire szarul optimalizált rendszer, olyan mennyiségű elemmel, amire qrvára semmi szükség. És nagyon valószínű, hogy itt sem csak a robbanás grafikai részével van a baj, hanem a DM számolással, a repeszhatás számolással, satöbbivel. Amin a Vulkan API sem segít (az egy új grafikai engine). -
Krokoliszk #29698 Tom
azért volt ennyire siralmas az FPS mert mindenki aki repült streamelte is és utána azt összefogták és az összesített streamet láttuk mi..
Vannak erre profibb megoldások, csak annak enyhén durva az ára. -
sakkay #29697 Uha sajnálom. -
#29696 Nem fog összajönni egyelőre. Anyám kórházban van és történtek dolgok, amik miatt valószínűleg a rendőrség mellett a médiát is fel fogjuk keresni az öcsémmel. -
#29695 Azért ott kissé megsajnáltam a video szerkesztőt, szerencsétlen gyerek össze vissza kapcsolgatott, hogy találjon olyan képet ami nincs szarrá akadva, még a domboldal MÖGÖTT repkedő tomket is jobb, mint a 10 fps a prime time gameplay videón
Az viszont, hogy utána misztikus módon az összes fps számláló eltűnt a képekről, azért viszont a qrva anyjukat. De komolyan. Ne titkolózzanak ilyen sunyi módon, ha már az előrendelés teljes sebességen zakatol -
#29694 Most néztem végig. Azt lehet tudni, hogy ezt milyen gépen futtatják? Azt értem, hogy ez még alpha, bármi változhat, és az sem gáz, hogy az aktuális gameplay nem egészen úgy néz ki mint az intrón a cucc, szerintem senki nem is gondolta, hogy majd a 14-es fog max grafikán futni, de azért az a 20-30 fps, ami 15 re is bezuhan földközelben (1:13:20 körül), majd 1:14:20-nál néhány robbanás után még a külsős (nem VR) gép is térdre rogy, az kicsit gáz... de lehet, hogy csak a Heatblurosok gépe szar hozzá
Kíváncsi vagyok milyen missionok fognak ehhez jönni. Még szerencse, hogy a tomketet a hordozóval együtt ki lehet tenni a világ végére is, a tenger közepére, ott talán lesz jó fps is Majd flottavédelem lesz a feladat, nem mindenféle STRIKE és hasonló felesleges hülyeség -
sakkay #29693 Leon, jöhetsz bármikor hetedikéig! -
sakkay #29692 Köszi! -
Lysandus #29691 Jobbulást!!!! -
#29690 Adamantiumot azokba a csontokba :) Jobbulást.
Na ezzel repüljetek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sakkay #29689 Köszi. -
sakkay #29688 Járás (futás)képessége?! -
feca1229 #29687 Miben sántikálsz cimbora? :-)
Jobbulást neked minél hamarabb! -
#29686 Jobbulást, meg valami szuperképességet kérjél mán a dokitól -
sakkay #29685 Köszi srácok! -
#29684 Jobbulást kóómám. -
#29683 Bakker. Jobbulást! -
sakkay #29682 Köszi. Igen. Ma már mentem dolgozni-4 hete vagyok szabin, de nemtom' meddig engedi a lábam. Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.26. 18:18:17 -
#29681 :( Basszus, mielőbbi jobbulást! Ez még a múltkori eset?? -
sakkay #29680 Bakker sugárkezelésre kell menni a lábammal, olyan gyulladás van benne -
#29679 -
sakkay #29678 Ezen nagyot nevettem!!! Biztos lesznek, (vannak) itt így páran. Azt nem merem állítani, hogy valamikor nem veszem meg -
#29677 Megvan , köszi ! -
#29676 c:\Users\xyz\Saved Games\DCS akármi\Config itt az options.lua, ebben írd át a felbontást -
-
#29674 Hi !
Próbából osztott képernyőre raktam, fele mfd...de most nem tudom visszaállítani, mert nem látszanak a gombok a menüben :))
Mit lehet tenni ? :)) -
sakkay #29673 Nagyon szép gép. Én kihagyom, annyira nem érdekelnek a sugaras gépek, mondjuk a 18-at rengeteget repülöm, de az elég is. -
beci43 #29672 Szerintem nemsokára béta fázisba kerül,akkor kiadják.A '89-es F-14 Tomcat C64-re nagy kedvencem volt, azóta imádom a típust. -
#29671 Warthog gázkarján az 'l/g warn silencer' gomb típusát/fajtáját tudja valaki esetleg? Meghalódott és folyton megnyomott állapotban van, aztán cserélném, csak nem tudom mit kell kérjek a Lomexben. (Ugyanitt azért annyira jó a 400 dolláros hotason 3 év után meghaló gomb, pláne, hogy annyira nem használtam semmire, hogy szerintem 2-300 megnyomásnál több nincs benne.) -
sakkay #29670 Szerintem ez úgy lesz kiadva, hogy nagyjából minden kész. Mondjuk a 18 rendesen töri neki az utat-meg az összes modulnak. A rakéták új fizikája, meg modellezése, radar magasabb szintű szimulációja, földi' radar stb... -
beci43 #29669 Csak győzzem kivárni... -
#29668 akkor ez kb mint az outerra azt is fejlesztgetik elvileg ki is lehet próbálni, de nagyon sokmindent nem lehet vele kezdeni jelenlegi állapotába, pedig elég jó alap lenne egy teljes földet lefedö repszimhez +arma szintü fpsel kombinálva. -
#29667 Őszintén szólva halvány lila fin... :) Vannak valami missionök, többféle hajót ki lehet próbálni, ha minden igaz van valami kereskedés is, de igazából nem tudom, én mindig csak elindítottam, repkedtem egy kicsit, megnéztem a "bázist". De mondom ez valójában még nagyon nem játék, csak egy fejlesztés alatt lévő cucli amit ki lehet próbálni. De miért nem próbálod ki? Szerintem annyit simán megér már maga a látvány meg az újdonság varázsa :) -
sakkay #29666 Na jó, de jelenleg mit lehet benne csinálni? Mekkora terület van kidolgozva? Egy naprendszer? Egyáltalán mekkora területet lehet bejárni'? -
#29665 -
#29664 Nyomtuk kicsit haverral, jó móka lenne ez, de túl gyenge a gépe, Hurstonnál megállt nála a kép.
Valaki tetőre rakott egy Connie-t :)