36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #29543 A szellemkép a 45 FPS miatt van, azt meg nem tudom az 1.5-s PD-t belőtte-e a kolléga! :)
De azért érezhetően jobb mint a DK2 nem? -
#29542 Pogival együtt vasárnap meglátogattuk Sakkay kollégát, és a CV1-esét tesztelgettük.
Ahhoz, hogy lássuk a hordozót, közel kellett menni, nyilván nem a küszöb fölött derült ki, hogy jó helyen vagyunk-e, de amikor kicsit tágabb iskolakört repült az ember, akkor már nagyon figyelni kellett, hogy melyik hajó felé vegye ki irányba. Mesza dogfight is elég gáz volt, de ott a Revi miatt is, egyszerűen nem tudtam két szemmel átnézni rajta, szellemképes volt, csak ha fél szemmel céloztam.
Szóval nekem ez a felbontás nagyon nem jött be (Elite Dangerous alatt egyáltalán nem volt zavaró, a kis VR játékok alatt sem). De ez lehet az miatt is, mert én UHD-n játszom itthon, ehhez képest túl nagy a kontraszt, hogy mit látok és mit nem :/ -
Solt #29541 Te még a DK2-t próbáltad nem? A CV1 1.5-s PD-l azért final-ról jól látni a hordozót... -
#29540 Engem az nagyon zavart, hogy egy nagyon szűk buborékba vagy beszorítva az észlelés szempontjából, egy normális légi harcban már rég helyezkedni kellene, míg VR sisakban csak mereszted a szemed, hogy mikor látsz valamit ami ellenségre hasonlít :/ Hordozós leszállásnál is már finalon voltunk, de alig lehetett látni, hogy a hordozó vagy a romboló felé indultunk leszállni. Ez engem nagyon elkedvetlenített a VR-tól. A többi játékban fasza, de szimulátorhoz nekem ez még nem elég jó felbontás (ez persze szubjektív, az örömrepkedés engem nem tud sokáig lekötni, ha feladatot repül az ember, ott viszont fontos az éles látás)... -
sakkay #29539 Így van, nem összehasonlítható semmivel -
beci43 #29538 Igen, hatalmas élmény.Ahogy körbevesz a fülke, szabadon tekingethetek minden irányba,nem gátol a Trackir-nél megszokott szűk látómező...és a térérzetet csak a szemüveg adhatja meg. -
sakkay #29537 Mondjuk én most nem panaszkodok. Persze nem tökéletes, de messze játszható vr-ben is. -
#29536 -
#29535 Hát, ha olyan gyakran kurvázok, ahogy DCS-sel repülök, akkor a prosti olcsóbb....
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.13. 15:11:24 -
Solt #29534 Urak, a kóla és a kurvázás sokkal drágább... ráadásul a nőstények is agresszívebben reagálnak rá! :) -
#29533 Én ezért engedtem el a témát. Ha valaha is DCS-t tolnák, akkor med grafika simán elég. Videózáshoz 1/8-os sebességen fullra húzva felveszem maxra húzva oszt csá. :) -
#29532 Részben a VR kavar be, ez így igaz. És részben az, hogy nagyon-nagyon rétegjáték a repszim.
Az én pedálom a 7001-es szorszámot viseli. Ez ha a számítógépen játszó emberekhez viszonyítjuk, akkor kábé egy fél csepp a tengerben.
De a warthog sem százezres eladásnál tart és a kis széria miatt drágább is lévén a kevés eladáson akarnak keresni. -
Lysandus #29531 Igazából a VR kavart be. VR nélkül a szerintem beálltak volna az árak (nyilván nem számítva olyan "turbulenciákat", mint a bányászok). Olyan progik, mint a CloD, a BOS és társai (BOM, stb; a BOSOK ) vagy akár a Wártündér simán és vállalhatóan elszaladnak egy öt-hat éves vagy annak megfelelő szintű gépen. -
wolfhgb #29530 Sot, minél jobbra torekszel, annal tobb a cumi, meg az anyázás. -
#29529 Az a borzalmas, hogy ráköltesz 600e Ft-ot és nem mondhatod el, hogy na, faszán fut a DCS... -
sakkay #29528 Bakker ugyanez. Leírva borzalmasan hangzik..mármint az ár -
#29527 Qrva költséges hobbi lett ez a szimulátorozás :) Nekem annyi a mákom, hogy a warthog már megvolt, VR-re nem hajtok így a sima 1080 is elegendő (ez is megvolt már)..:D Bár azért egy TI nem lenne rossz, de így is elvagyok.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.11.13. 10:40:01 -
beci43 #29526 Hát, Papa.. az még kicsit odébb lesz...Nekem idén 1080Ti, Oculus, Warthog, több mint hat kiló, ja meg plusz két modul Edétől.Jövő nyárig-őszig már biztos nem ruházok be semmit, másra kell a lé.
De ábrándozni szabad... -
#29525 :D A lényeg, hogy nekem most marhára tetszik a minyó. Egyelőre az egészet újra kell tanulnom, mert kábé akkor repkedtem vele, amikor kijött és az azért nem ma volt.
És mondom emberek, aki teheti vegyen egy ilyen pedált - elképesztően más, mint a szajtek. Qrva jóóóóó :D -
beci43 #29524 1/2. -
#29523 Mióta megvan ez a pedál, azóta imádom a minyót :) Persze kell még 80-100 landolás, hogy elégségest kapjak, de már ez is valami ... (bele kell pörgetni, mert uncsi a közepe :DC )
-
#29522 Az usereket én is sajnálom - nem tehetnek semmiről. De azért na... kicsit azért örül a májam, hogy szopnak vele a fejlesztők.
Én egyébként tartottam magam az akkori "ígérethez" - nem vettem meg a modult. Megvan, mert egy igen kedves barátomtól megkaptam (ő meg úgy nyerte...), de összesen nem repültem vele 5 percet. -
beci43 #29521 Tényleg Laca, miért is nem? -
#29520 Árúkereső talál olcsóbban
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.11.10. 08:47:05 -
Solt #29519 Ha valaki 500 GB-s SSD-t keres, ez most elég korrekt ár/érték arány: LINK -
beczl #29518 Hát ja... Csak a usereket sajnálom, akik használni szeretnék a 21-est. Mellesleg kb 2-3havonta valaki betalál, hogy miért nem javitom már meg az elqrt dolgokat. :) -
#29517 F-16C ;)
-
sakkay #29516 Köszi. Tényleg nem melegszik. Nagyon pöpec-a házam is mondjuk eléggé szellős. -
beci43 #29515 Azért a TI-k melegszenek,de tény hogy az MSI baszottul jó hűtőt aplikált a kártyáihoz.Használd egészséggel! -
ToMy_ #29514 Eladóvá vált a TrackIR 4 Pro-m. Mennyiért lehet mostanság elpasszolni? -
sakkay #29513 Bent a kártyában bakker. Csináltam vidit is róla. A kártya amúgy-nyúztam most 2 órát-kibaszottul erős, és nem melegszik és halk is. -
#29512 Valami zötgött benne?? Miben? -
sakkay #29511 Na megjött a kari. GTX 1080 ti, msi gaming. Valami zörgött benne, ma összeraktuk, működik faxán. Aztán amikor otthon most összedugtam, nem működött a rift kép, hang volt, kép nem. Átcseréltem a két hdmi-t, és akkor a monitor sem ment. Volt egy hdmi átalakítóm, arra ráraktam a monitort és így faxán megy a rift is. Szerintetek? -
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.08. 10:03:43 -
Solt #29509 Mivel VR piac még elég az út elején jár, ezért hoztam a monitoros példát... jóval nagyobb piac, mégsem konkurenciaként tekintenek egymásra. Az a lényeg, hogy fogy a panel... meglátjuk, a tavasszal kiderül! :) -
wolfhgb #29508 ez tény. viszont az is, h mikor a rift és a vive kijott a piacra, akkor ok még sehol nem voltak a vr uk el. És egy általános kijelzőt tett elérhetővé számukra, nem egy spec vr eszközbe tervezett formát, amiről jelen esetben szó van. Hát majd meglátjuk. Én is örülnék neki mellesleg, főleg, ha a kijelző tényleg olyan csinos, mint ahogy beharangozták. -
Solt #29507 Ezek ugye mind feltételezések és bármelyik verzió élhet, de azt ne feledd, hogy most is Samsung kijelző van a Riftben és a Vive-ban is... nyilván az a döntő, hogy milyen szerződésük van, tartalmaz-e olyan kitételt, hogy igény esetén megkapják a legújabb paneleket. Monitorok esetében például a Samsung és az LG is azonnal elérhetővé teszik a paneljeiket a partnereknek... nincs olyan, hogy nem adom, mert a konkurenciám vagy! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.08. 06:45:30 -
wolfhgb #29506 Azert az usa is eleg bo piac a konkurenciahoz szerintem es epp a kisebb piaci szegmens miatt erre a versenyre pont ok erzekenyebbek. Az oculus teritesi terulete kb az 5x os e vagy tobb, nekik lenyegesen gyengebb versenytars a samsung mint mondjuk a vive. Na es honnan tudjuk, h nem valtozik az uzletpolitikajuk az uj szettjukkel es nem kezdik el teriteni egyszer csak vilagszinten. -
#29505 Van már gyorsjavítás, ha valakit érint. A kilencedik postban a link.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=224099&page=2 -
Solt #29504 Jelen helyzetben nem igazán konkurenciái egymásnak... főleg, hogy a Samsung csak az USA-ban forgalmazza a cuccát. :)