36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #31947 MI-24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#31946 Végre van egy-két kép a készülő, ráncfelvarrott Ka-50-ről.. szép meg minden, de remélem a hibák javítására is kellő figyelmet fordít EDe... -
Berkut111 #31945 A MOD használat ezzel jár. Offline-ben viszont kafa. Ha C2-vel használod akkor meg az AI is mászik. Link -
#31944 Ezt nem ismertem, köszi a linket. Igazat megvallva Armához egy időben qrva sok modot töltötgettem le, csak meguntam a sok retkelést, hogy minden szerverre külön kellett engedélyezni vagy letiltani őket, uh. egy ideje már nem töltögetek modokat. De ezt szerintem leszedem majd, ez tényleg jónak tűnik. -
#31943 Ahogy Tom írta, a CA modul lényege nem az, hogy land unit szimulátor legyen. A DCS úgymond "RTS-esítése". Ne tudom, hogy mennyire részletesen lehet az MI-t kommandírozni, de pl. ha human irányíthatja a SAM-et, akkor az egészen más kihívást jelentene PvP környezetben.
Lehet pl. az Sz-300PSz-t vele kommandírozni vagy hajókat olyan szinten, hogy te jelölöd ki a célokat és radarokat ki/be lehet vele kapcsolni? -
sakkay #31942 ez volt ma az első:driver portion must be nonpaged. -
gantus68 #31941 https://windowsreport.com/windows-10-v1903-bsod/ -
sakkay #31940 Csak a rift.. -
#31939 Semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nem cseréltél vagy vettél új cuccot? Csak a rift lett cserélve?
-
Berkut111 #31938 Az Arma-ban lehet mászni. Igaz MOD-al, de lehet. Link -
sakkay #31937 Rengetegszer kékhalálozik a gépem, van ilyen esetleg másnál is? Nem igazán vr-ban, hanem mindenhogy-pár óránként. VAgy a win frissítés, vagy az nvidia..Legutóbb még videó nézés közben is, remélem nem mégis a gépnek lesz valami nyűge. -
sakkay #31936 Na ez az. Írni, meg tech demózni az egy dolog...ismerek egy céget aki hasonló dolgokat csinál! -
#31935 amit honlapon leirnak az alapján mindent tudnia kéne mint egy profinak.Söt, teljes többszálú tehát annyi magot használ a CPU-bol amenyni van, nem csak 1-2-öt vagy nagy eröltetve 4et, hanem akár 16ot vagy többet is, JSBSim fizikai engine van alatta, a karakter animáció is a kor követelményein tulmutat. A YT csatornán vannak fen több video is mindenről .
Csak sajnos , hogy minden ilyen dolog egyenlöre csak techdemóként szerepel és nem egy konkrét fejlesztés része. -
sakkay #31934 Igen, abszolút egyetértek. Esetleg annyi értelme lehetne, hogyha egy szelvényét megcsinálják-van valami komoly alap amihez nyúlhatnak. De kb ennyi. Nekem is szimpi a csapat, de soha nem lehetett látni sok gépes harci cselekményt, és a fizikáról sem igazán lehet tudni mennyire működik-egy profi repszimhez képest. De én nagyon örülnék ha lenne valós konkurencia edének-ha nem is teljeskörűen. -
#31933 A teljes világ elképzelés totálisan irreális. -
#31932 A CA modul elsődleges célja a commander feladatok elvégzése. Hogy be is tudsz ülni a járművekbe, és használni, az csak egy plusz, de alapvetően ott neked irányítani kellene F10 térképen az eseményeket. -
#31931 teljesen egyetértek , az ARMA egy jó kezdet után erős visszaesést mutat és az emlitett játékok mind jobb játék élményt biztosit, csak azért emlitettem, mert az ARMa talán még mindig egyszerübben modolható vagy variálható mint bármely egyéb készenkapott játék.
De nekem se jjön be az , hogy szinte semmi sincs az épületekben, a mozgás nehézkes és kevés variáció van, meg, az ablaktalan épület vagy jármü beljesében is nappali világosság van a lámpa fénye nem vet árnyékot stb..
Egyébként pont az általad felsorolt dolgok miatt se nagyon értettem, hogy mit akarnak kezdeni a CA modullal DCS alatt? Mert egyik sincs olyan részletesen kidolgozva , mint a repülök , hogy azok rendeltetés szerüen lehessen használni , gyalogság megint csak disz .
-
#31930 Oké, Arma nagyon jó lövölde, de a mozgás elég elavult, nem lehet ugrani, nem tudja felhúzni magát nagyobb magasságokra, egy rohadt drótkerítésen nem tudsz átmenni ha nem dönti ki azt egy jármű. Az ACE kieg egész jó, de ahhoz meg embereket nehéz összeszedni. Mozgásban szerintem a Ghost Recon egész jó, sokkal több opciód van, mint Armában. Armában az épületek csak részben sérülnek és nincs bennük semmilyen tereptárgy, minden épület teljesen üres belül. Ennél fényévekkel jobb pl a Rainbow6 Siege, ahol épületbelső ki van dolgozva, és rombolható is, akár falanként. Ebből te tuti nem modellezel le egy egész földgolyót. Outerra növényzet, táj kidolgozás is elég egyszerű, egyetlen fa típussal dolgozik, a táj kidolgozás sincs sehol a Ghost Reconhoz képest, hogy egy példát mondjak (az jobban tetszik az Armánál is, sokkal változatosabb, és nem annyira erőforrás igényes). Pedig a Ghost Reconban is rohadt nagy a bejárható terület, sokkal nagyobb mint az Arma.
Nem tudom, hogy anno a WW2 onlinea-al (Battleground Europe néven is futott) játszottál-e, az volt olyan összfegyvernemi kombinált játék, amiben egész jó tank modellezés, akkori színvonalon jó fps és repülő modellezés is volt (épületbelső ott is teljesen üres volt). Franciaországban lehetett harcolni, de ott is a front 2-3 nagyvárosa, szektora volt kijelölve, hogy hol ment a harc. Még egy ekkora térképre sem lehetett ráengedni mindenkit, hogy menjen és ott csináljon azt amit akar (egy nagy szerveren volt mindenki).
Az outerra nagyon jó lenne abból a szempontból, hogy a térkép már adott, de BMS szerű hadjárathoz itt is fel kellene készíteni az AI-t, hol futnak az utak, hol vannak a stratégiailag fontos helyek, repterek, városok. Meg kell hozzá csinálni az ATC-t, az utánpotlásokat, qrva sok mindent. Szerintem teljesen fölösleges lenne ezt az egész világra megcsinálni, ha annak csak alig pár helyszínén repkedne az ember. Nehéz elképzelni, hogy egy USA vs Kanada háború tömegeket mozgatna meg, pedig megcsinálni azokat a területeket rohadt sok erőforrás. És persze az évjárat sem mindegy, ha Outerra műholdas képekkel dolgozik, akkor csak nagyon modern era konfliktusaihoz használható. Még a Vietnámi háború sem lehetne benne (legalábbis nem a 70-es években). -
#31929 Igen a térkép hiányosságait a magasság megszépiti , igy a repszimekhez valóban jóbban illik, de azért FPS-nek sem lenne hasztalan, mert amit láttam belöle, már most vannak olyan részei amit az ARMA sem tud .A jármüvek mozgása is jobb , dinamikus terület rombolás, belső tavak folyók barlangok alagutak és az AI is átmegy a hídon :P
Talán még a fákon is fennakadnak a tárgyak .
Annyiban egyetértek veled, hogy egyszerre csak egy kis része lenne kihasználva a területnek, de legalább nem kellene várni évekt egy uj területre, hanem egyik nap még az iraki területen repülsz másnap már afgán terület felett, meg bejöhetnek a commercial repülök is a képbe, igy még jobban meg kéne gondolni és betartani a szabáéélyokat a repülés alatt , hogy senkit se zavarjon senki más amig nem muszáj .
Meg mégjobban meg kéne nézni, hogy kire lösz.
rengeteg lehetőség rejlene benne, ha valaki felkarolná és tartalmat is tenne alá. -
#31928 Amikor utoljára láttam, ennek sokkal rondább kialakítása volt, de ez egyre szebb. Nekem tetszik. De így is csak repülős játéknál tudom elképzelni, fps-hez ez még mindig kevés, egyszerű. És azt sem hiszem, hogy jó ötlet lenne fps-el kombinálni, azoknak sokkal kisebb terület kell mint a repülősöknek, viszont az összehasonlíthatatlanul részletesebben kidolgozva. Annak sem lenne igazán jelentősége, hogy azok egy szerveren vannak vagy nincsenek. Ha viszont szervezett event lenne, aminél együtt dolgoznak a szárazföldiek és a repülők, akkor meg a világ 99,999%-ára nincs szükségük. -
#31927 2009 táján láttam róla kb. az első videót. Ami ilyen sokáig fejlesztődik, az kb. el is avul részben ennyi idő alatt. 10+ év alatt 0 komoly játékfejlesztő jelentkezett be érte. Ez most vagy hobbiprojekt, vagy nemtom miből fejlesztik....
3:42-nél pont Budapest van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.28. 23:44:21 -
#31926 egyszer talán megérjük, hogy készül valami tartalom is hozzá, esetleg mindenki összeadja amilye van és egy ARMA szintű földi
FPS kombinálva a DCS részletes repülöivel és a BMS dinamikus kampányával. végre nem kellene területekre várni, mert az egész föld benne lenne és lehetne olyan küldetés, hogy egy bizonyos épületet kell likvidálni a városba ahova bemegy a ellenség vezére .
-
sakkay #31925 -
#31924 Ezen szokott repkedni valaki? Mik a tapasztalatai, ha igen? -
sakkay #31923 -
sakkay #31922 Na sikerült olyan faxán belőnöm a DCS az oculus s-re, hogy most még durvább a kinézet mint amikor először néztem. Gyakorlatilag sokkal jobban látok benne, mint a gamer 2k monitorommal anno. Mindenkinek ajánlom, a vive indexig ez most a best szimulátorokhoz-is. -
Solt #31921 Ha már eladás... 1-2 hét múlva eladó lesz a CV1-m, touch nélküli verzió, cirka 2,5 éves. Esetleg ha érdekel valakit szóljon, és akkor nem is teszem fel PH-ra. -
#31920 Elkelt :D :D -
#31919 Aranyoskáim :)
Van nekem egy igen király Dell S2240T Touch monitorom, amit a Helioshoz használtam.
Mivel a Helios már tárgytalan nálam, így eladó a monitor.
Nem garanciális már, de királyul működik, saját dobozában, tartozékaival adom.
Akit érdekel, az izenjen bátran :)
(22"-es, full hd, 10 ponton érzékel, majdnem gvizszintesre lehet dönteni, VGA, HDMi és DVI csatija van). -
Ismerem a srácot, aki a nagy részét videózta (gopro az a sajátja ), azt mondta ők nagyon szívesen csinálnak még hasonlókat, de az engedélyezési, kiadási folyamat nem lett egyszerűbb. Remélem én is, hogy lesznek még ilyenek.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.27. 21:03:11 -
#31917 igen , most láttam még csak :P
-
#31916 Ez elég régi video, van valami aktualitása, hogy linkelted? -
#31915 because it was inverted :D :
-
#31914 Na ugy látom, hogy változott a SAjtó policy vagy csak a nagy beszerzések alkalmával beszereztek pár GoPro-t,mert eddig csak is ez lehetett a gond, hogy csak földi videokat hozzánemértő ripacs riporterek készitettek csak felvételeket ., miközben a Lengyelek meg szénné fotozzák meg videozzák a FAlconjaikat meg a teljes gépparkot..
-
#31913 Szerintem nem lesz vele gond, de van a samu oldalán cset, kérdezd meg. -
wolfhgb #31912 Koszi, atlesek majd. -
#31911 Samsung EU50RU7402 lesz. -
#31910 Nekem ugyan csak 43 centis (LG) a tévém (be se férne nagyobb a kisszobába), de 4K. Kipróbáltam FHD felbontáson és nem volt ronda.
A Boriéknak valami qrva nagy Sony mutatványuk van, van talán 85 centis, 4K - teljesen jó rajta az FHD. Persze a tv-n is múlik a dolog.. milyen a tied? -
#31909 Azért kérdeztem, mert ha a mostani FHD tv-n 1024x768-ban játszanék, csúnya lenne a kép, mivel nem natív felbontáson tolnám. Az UHD tv-n sem 3840x2160-ban akarok játszani, mert azt nem bírja a gépem. -
#31908 Igen, ez benne van a pakliban...