36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Caterpillar #31867 Semmi értelme nem lesz, az amit a kamera felvesz semmilyen viszonyban sincs azzal, amit akkor látsz ha felveszed.... -
Indi69 #31866 Azt én se, de amit Caterpillar berakott semmi eltérést nem látok. Egy próbát megérhet, ha mást is érdekel. -
sakkay #31865 Nemtom van-e értelme telón keresztül? -
sakkay #31864 Jobb mint gondoltam, de az eredeti rift azért jobb. De szó szerint-jobb mint aminek gondoltam, olyan mintha füles lenne rajtad. Érdekes.
A dcs-vel az lehetett a gond előbb, hogy ha leültem belelógtam a guardba. Áthúztam', most sokkal jobb! -
Caterpillar #31863 -
Indi69 #31862 Szia. Esetleg tudnál valahogy képet csinálni a rift-böl meg az s-böl? Érdekelne, hogy mennyire pixeles a rifthez képest -
Solt #31861 Hmmm... és milyen a hang? -
sakkay #31860 Na megnéztem. Nem tudom mit mondjak. Belépéskor először az volt"aha azért az oled tényleg sötétebb" 2 perc múlva észre sem vettem, csak azt,. hogy 2x tisztább a kép, és jobbak a színek.. -
Solt #31859 Szerintem az ASW-n múlik, annak meg tudnia kéne, hogy itt a fél frissítés csak 40 Hz. -
sakkay #31858 Ok. De ugye pont ez az, hogy a tray tool csak 45 állít, gondolom kell pár frissítés a progikhoz. Nézem. -
Solt #31857 Nem lehet nagyobb a gépigénye alapon mint a 2.0-ra állított CV1-nek! Rosszul leszel ha gyakran ingadozik az FPS 40 és 80 között! Fixáld 40-re, ha nem tudod folyamatosan a 80-t tartani.
Elitet nézd meg fekete ügyben... ha ott is jó, már rendelem is! :D -
sakkay #31856 Ja és egyenlőre semmilyen negatív effektet nem láttam!!! -
sakkay #31855 Na nagyon faxa, a telepítés dugdosással kb 5 perc. Nagyon faxa ez az átlátható cucc! Minden sokkal élesebb-átlag játékhoz szerintem nincs értelme ennél nagyobb felbontásnak ezzel a kijelzővel. Dcs-ben alapból jobb a kép, mint a régivel 2.0 pixelbeállítással. Tényleg minden olvasható. A feketével nekem semmi bajom. Viszont-egyértelműen nagyobb a gépigénye és most vagy még nem lőtték össze a DCS-vel(nagyon valószínűleg), vagy ennyire érezni a fix 45 és a fix 40 között a különbséget, de ennyire még nem éreztem un-komfortosnak a fps eséseket. Ellenben hamar felugrik 80 fps-re-szóval inkább valami szoft bibi lesz Maga a cucc nagyon kényelmes amúgy! -
#31854 Na, necsigázz!! Milyen? -
sakkay #31853 Megjött az oculus!!!! -
sakkay #31852 Igazad van alapvetően, habár a festés teljesen más dolog. Az a "makettező" fétiseseknek van. Jelentős arány a DCS-ben De komolyan. -
sakkay #31851 Ha robban valami az késésbe jön-hangsebesség idejével. Vagy lehet félreértelek. -
#31850 Egyrészt hogy ki és mit érez erősnek az meglehetősen szubjektív ;)
Elég szar napom volt, így nem volt kedvem bővebben kifejteni - az elővásárlásra gondoltam. Ezért előre tuti nem adok egy árva garast sem.
Majd ha kint lesz 2-3 év múlva, akkor meglátom mi lesz. -
#31849 I am guessing it was a typo, it could have been a simple change to get a better video done for the pre-order. Regardless, will you guys be ok waiting till Friday to pre-order?
Ez elég vicces, hogy amiatt tolják el az elövásárlást 2 nappal mert nem készültek el a videoval időre :) vagy csak változtattak rajta.
Meg wags irta, hogy tavaly októberbe áltak neki a munkáknak vele.
Ez két okbol is érdekes.
z egyik, akkor 2008ban mi volt az a kabin wip mobell kép , ha nem fejlesztés?
a másik ha 8 hónap alatt a semmiből eljutottak a pre-order fázisig, akkor mi tart nekik olyan sokáig hpzzátenni dolgokat, vagy, hogy uj gépeket csináljanak a Hornet 2 éve kijött már
-
#31848 Mármint a P2-vel is kevésnek érzed? Én nem. Sőt. Bár ennyi erővel az F-16A Block 1-et is választhatták volna. Főleg, hogy az BMS4-ben sincs és nem kell hozzá manualt lopni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.22. 22:27:58 -
#31847 Én EZÉRT biztos, hogy nem fizetek. Flakon ide vagy oda. -
#31846 Még ha vannak részek, amik modulos rendszerűek, az F-16 szoftvere, avionikája még nem volt egy gépen sem programozva. Hova mit írjon ki, hogy működjön, stb. -
#31845 10 éve fejlesztik kb és nem voltt idő ,hogy legalább egy alapszinten kezelni tudja ezeket a fegyvereket amiket majd egy későbbi upgraddel uj funkciókkal látnak el.
A-10-esnél sincs földi radar , de tud dobni lézerbombát, nincs mögötte hiperszuper programkód, de működik. Egy ilyen szintet hozhatna early accessben is , aztán később megkapja a fejelsztést. -
#31844 Nem lesz annyi, mint nulláról leprogramozni, ezt ED sem mondja, viszont az avionika, az MFD-ken futó szoftver miatt mégsem csak szimpla copy-paste. Bele kell integrálni a modulba. -
#31843 Olyat már a CloD is tud, hogy a robbanások hangja a távolsággal gyengül és hang terjedési sebessége szerint késik. Melletted elhúzó gépeknek hajtómű hangszínén (de a fegyverek lövéshangjára is) doppler effektet számol, és a hajtóművek hangja a teljesítménnyel arányosan változik (generálja több hangból, nem csak rögzített mp3-at játszik le).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.22. 21:51:20 -
#31842 Azt még mindig nem értem, ha az F18-ban már van maverick , HARM meg egyéb más bombák, akkor mi olyan bonyolult, hogy megkapja ugyan ezeket a Falcon is?A fegyver ugyan az , az inditási logika is, egyedül a szimbolikát kell mogotte változtatni.
-
#31841 Ó, early accessen már fel sem idegesítem magam , a júzerek nagy része fel sem fogja, hogy ezzel nem a fejlesztést segíti, pont ellenkezőleg, a motívációt veszi el a fejlesztőtől, hogy haladjon vele. Hornetet is mennyien megrendelték előre (2018 Január), és hol tart, mennyi van még hátra? -
#31840 És jelenleg itt a teljes lista, hogy mit fog tudni a DCS F-16:
Planned F-16C Systems and Payloads
Egen, jelenleg ez ennyi. Azért jelenleg, mert még tegnap is húztak le belőle, az az első mondat is, hogy "Subject to change" - bármi változhat. -
#31839 Ott is az hogy "Tuggyuk, félkész, majd lesz benne minden fullra, de nekünk most kéne a zsé a preorderekből, mert a programozóink már heti háromszor fenyegetőznek felmondással, ha tovább szarakodunk a fizujukkal"
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.05.22. 21:39:39 -
#31838 De ott nem is volt ez az indok, hogy a fegyverzet háronegyedét azért nem csinálják meg, mert - idézem Wags-ot:
"For this project, we are striving to create a a very authentic simulation of this particular aircraft at a specific point in time. We have no desire to create a Frankenstein's Monster that combines multiple F-16C versions from different time periods." -
#31837 A Blue Angels pontosan azt az F-18 változatot használja, ami a DCS-ben van? A legutolsó gyártott széria és dudorig? Sanszosan nem. De van/lesz BA skin. -
#31836 Teljesen nyilvánvaló, hogy ezzel a használható fegyvereket és fícsöröket akarják lekorlátozni, és valakinek a PR osztályon eszébe jutott ez a remek ötlet, hogy ezzel mennyit spórolhatnak. Nekem ezzel megint csak az a bajom (azon kívül, hogy hülyének vagyunk nézve), hogy akkor nem kellene qrva nagy csinnadrattával bejelenteni, hogy egyébként mennyi és milyen fasza skinnel fog jönni, Izraelitől kezdve Görögig, és a többi. Ha annyira fontos nekik az ilyen extrém típushűség, hogy egy fegyverhordozó pilon sem fér már bele (még egyszer: azt a pilont még ED által kiszemelt altípus IS tudja hordozni, egyszerűen az amerikaiak nem tették már fel a gépeikre 2007-ben, légellenállás, szerkezeti terhelés, kihasználás miatt, és ezért nem csinálja meg ED), akkor hogy férnek bele az egészen más altípusok festései? Izraelinek konrrétan a típusjelzései is más, nem csak Block változathoz nincs köze. Ami kasztni alatt van az meg pláne.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.22. 21:34:13 -
#31835 Nem a 100%-os pontos terjedésről van szó. Első körben arról, hogy fizikai modell alapján generálja a hangot. Ezt már a Fighter Ops is tudta és tettek fel anno erről hangfájlt. Sajnos nekem már nincs meg. Az, hogy te frekvencia szerinti függőségeket számold egynél több gépnél az tényleg nem nagyon megy, de erre igény nincs szerintem, de ha pl. a robbanás hangnál legalább az időkésést számolná... -
#31834 Teljesen egyetértek veled, én sem tudnám szebben mondani -
#31833 Ez olyasmi mint a realtime időjárás szimuláció, vagy a realtime fizikai szimuláció. Sokan bele sem gondolnak, hogy egy PC-s szoftvernek mennyi egyszerűsítés, trükk és "csalás" kell, hogy ezeket az illúziókat "realtime" megoldja. -
#31832 De, eltolták péntekre. -
#31831 A carrier ATC-ről amikor a videót postolták facebookra pár napja, ott volt szó ATC-ről, a land based ATC-ről is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.22. 20:53:14 -
#31830 igy van nem kell a ló túloldalára egyből átesni, mert bőven van tér a fejlődésre.
A AMD True audiot is mennyire reklámozták, hogy akár fejhallgatón is képes a stereo hangból térhangzást számolni, meg hogy hardveresen tudja számolni több hangforrst megkülönböztetve milyen anyagokkal érintkezik a hang, aztán jóformán sehol nem hallani, hogy hasznáűlnál vagy bármi elöny származna belőle.
A dinamika hiányzik nekem föleg a hangokból, az alsóbb rétegek meg még pár jellegzetes hang . -
Kurfürst #31829 "Elöbb utóbb majd eljön az az idő i amikor már jut elég teljesitmény a kép mellett a hangra is és nem elöre felvett hangfájlokat kell használni."
Real time hangszimuláció kb. soha sem jön elő. Láttam hangterjedés modellező programokat, ha lemodellezed egy tágabb beépített környezetet, egy jópár éve combosnak számító gép 1-2 nap alatt kiszámolta a pontos terjedésüket...
De azért egy normális modulációt és a HRTF-t megoldhatnák, mert arra viszont a 20 évvel ezelőtt 2500 forintba kerülő filléres Yamaha hangkártyám is egész jól képes volt A3D-n keresztül, csak azóta minden ígéretes kezdemény a hardwares támogatásra kb. hamvába hullt vagy alig támogatják. -
#31828 amugy ma van 22-e.Mátol lehetne pre -orderni az F16-ost, de még seholn em láttam se bejegyzést se trailert hozzá.
csak nem ezt is sikerül nekik csusztatni ?