36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Na igen. Most műkszik minden-nem kis szopás jön-újrarakni az összes játékot(dcs). Azért ment szarul a vinyó-mert nem az ssd volt.
  • LeonSilver
    Ha lerepülöd, amit akarsz és egyből replay, akkor nem jó. Nem is tudom... talán Tom mondta, hogy ki kell lépni a főmenübe és onnan replay. AKkor fasza.
  • sure
    Nah, akkor a replay működik rendesen megint?... gondolom ha igen, akkor is csak single playerből, de az is valami...terveztem, hogy újraveszem azt a 2-3 videót, amit még anno Lock-Onnal csináltam, de sose azt játszotta vissza, amit szerettem volna, így hanyagoltam a projektet jónéhány DCS verzió óta.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 21:46:55
  • LeonSilver
    Kénytelen avgyok úgy csinálni, hogy elmentem a repülést, kikapcsolom a VR-t, replay és az nvidia cuccával rögzítem.
    Ha a VR nincs kikapcsolva, akkor a felvétel oylan felbontású lesz, mint a VR felbontása és két oldalt látszik a windóz asztal :/

Amikor csak ilyen kis cucc van, akkor simán feltöltöm a tecsődre. Amúgy a Corel Video Studiot használom, ha kell.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.06. 21:41:54
  • sure
    Ez az az eset, mikor a sima videót nézők hamarabb kapnak hányingert, mint a VR user (egyébként nem, egyáltalán nem vészes, mivel veszed fel a videókat? És maga a felvevő szoftverrel konvertálod 1080p60-ba, vagy utómunkában egyéb szoftverrel, esetleg a nyers fájlt a utubra bízva? )
  • LeonSilver
    Ja, az lehet :D
  • sakkay
    Az az alap fejmozgatás, ami van, csak azért nem érzed, mert a fejedben van a szemed
  • sakkay
    Két ssd, és egy sima vinyó van a gépembe 1.5 éve. Amikor kutattam a gépen, hogy mi a gondja a dcsnek az oculussal, véletlenül elindítottam a "C" biztonsági mentését "D"-re, hasonló ikonja volt a sima teszt proginak és nem figyeltem. Amikor rájöttem mit csináltam, leállítottam-de eltűnt a "D"..na gondoltam, úgyis újra akartam rakni a wint-itt az idő! Újraraktam, látta is megint a "D" vinyómat (samsung 850 evo), formáztam egyet és ennyi. Azóta egyszerűen lassú. Most jön a poén-közben kiderült, hogy a sima 1 tb hddről eltűnt a fele.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.06. 21:30:17
  • LeonSilver
    Én most erre vagyok rákattanva! Amúgy tök érdekes, mert VR-ben nincsenek ilyen "fejrángatások"..

• sure

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valami benchmarkot futtat csak (elvileg a Win7-ből ismert élményidexnek megfelelőt), én se igazán hittem benne, hogy segít, ezt találtam guglival...de kipróbáltam őket, mielőtt beposztoltam :D, a céges laptopban SSD van, egy Windows 10-es virtuál gépen lefuttattam a parancsokat, baja nem lett tőle, de a VM nyilván továbbra is HDD-nek látta a neki kiosztott diszket , de annyit láttam, hogy baja nem lesz...

• zoltang
    Ha valakit érdekel, megjelent a Fw 190 A-8 modul és az első nem hivatalos videó is.

• sure

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, ahogy LeonSilver is mondja, elég nehéz távgyógyítani, főleg pontos típus, alaplap-típus nélkül; lehet, hogy valami hardveres fórumban valaki egyből rá tudná vágni a választ...

Személyes tapasztalatom nekem erről csak annyi, hogy mikor a második SSD-met beraktam az előző alaplapba, csak feleakkora sebességgel futott, mint a régebbi, és persze rájöttem, hogy a 6 darab SATA csatlakozóból csak 1 darab 6 Gb/s-os, a többi csak 3 Gbites. Ettől függetlenül eddig úgy Win7 mint Win10 alatt azonnal, mindenféle mókolás nélkül SSD-nek ismerte fel a Windows a legolcsóbb Kingston SSD-ket. (két laptopba meg a desktopomba 120 gigást, majd idén májusban a desktopomba egy 480 gigást hajítottam bele, alaplap cserével egybekötve)

A helyedben én ezeket a lépéseket követném (csak feltételezem hogy satás, mert talán vinyóból nincs M.2 meg NVE vagy mifélék vannak manapság SSD-ből - ha mégis, akkor lehet, valami spéci driver kell neki?):

-kis guglizás pontos típussal (ssd detected as hdd windows 10 típus alaplap , vagy ilyesmi kulcsszavakkal), hátha nem te vagy az egyetlen a világban, aki ezzel szopik
    -valami hardver-specifikus fórumba, esetleg SSD-specifikus fórumba segítség kérése (pontos típus, alaplap típus, rendszerlemez-e infók megadásával) , eközben:
    -ha ez a rendszerlemez is -> minden más SATA eszközt lehúzni, alaplapon 100%-ra biztosnak lenni hogy SATA 6 gigabites csatlakozóra van kötve, ha van belőle több, akkor mindegyiken kipróbálva, hogy csinálja-e
    -másik SATA kábellel megnézni
    -ha nem az a rendszerlemez, akkor Windowsból formázni
    -ha rendszerlemez, és a fentiek nem segítettek, akkor végső esetben még most hogy nincs rendesen "belakva", újrahúzni a Windowst úgy, hogy csak ez az SSD van bekötve

Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 21:04:05
  • sakkay
    Köszi, megnéztem minden faxa a tesztek szerint.
  • LeonSilver
    Vagy itt
  • LeonSilver
    ITT olvashatsz róla, szerintem semmit sem ér. Egyébként így messziről nehéz gyógyítani... ;)

ITT nézz körül tezsvírem
  • sakkay
    Amúgy mit kellene csinálnia a winsat formalnak?
  • sakkay
    Megnéztem, ahci van, meg minden ok. Mégis lassú mint a szar. Alig van rajta valami-nem értem.
  • sakkay
    Köszi!
  • sure

-Intel Chipset drivert feltetted? (ha Intel chipsetes a lapod....)

-BIOS-ban AHCI módban van a lemezvezérlő, nem IDE/RAID-ben?

-Ha a rendszer SSD-vel van ez a gond, BIOS-ban az legyen az első boot eszköz.

-Parancssorból (adminként futtatva) próbáld ezeket (nyugalom, nem formaT, hanem formaL )

winsat formal
    vagy
    winsat diskformal -drive c
    (ha nem a c: meghajtó a problémás, értelemszerűen a meghajtó betűjelét használva)

Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 13:45:42
  • sakkay
  • VO101Tom
    Nem is értem, engem ilyen olcsó mutatványok nem szédítenek meg , én csak azt tudom, milyen amikor megzabolázod az FFB összes nyomatékát, amikor az életedért KÜZDESZ nem csak fejben, de minden erőddel, mint őseink tették... és a végén győztesen térsz haza... ahhoz nincs fogható Bakker, én még a LAB-ban is hátrafelé nyilazok, úgyhogy vigyázzá'
  • Razor18
    Akkor az nyilván nem Track IR volt...
  • sakkay
    Felraktam a wint 2 napja, azóta az egyik ssd, olyan mintha sima winyó lenne. De kb megkétszereződött a betöltési idő. Mi lehet ez?
  • LeonSilver
    :D
  • sakkay
    nem értheted te ezt..te..logitekes fiú
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Fene enné meg ezt az elitista, sznob izlésetek Repülj kesztűben. vagy tekerd be alufóliával. A fém érintése megmarad Vannak még ötleteim. Lefújod Akrill ezüsttel, akkor még csillogni is fog. Na?
  • LeonSilver
    Ja, kompatibilis és van saját szoftvere ;)
  • sakkay
    Áá az gáz. A warthog után minden műanyag gáz. De akkor tök jó, hogy kompatibilis-ha jól értem. De eztán akkor nincsen target profil?!
  • LeonSilver
    Amit lehet venni ehez "nyelet", az műanyag.
  • sakkay
    Miért a másik nem????
  • LeonSilver
    Igen. Nagyon megszoktam meg hát azért a TM az fém.
  • sakkay
    Nagyon kíváncsi vagyok én is. De akkor ez egy "alap"-amire rárakod a warthog joyt?
  • LeonSilver
    Qrvára kíváncsi leszek rá. Bár a rendszer hasonló mint az MFG Crosswindé és az valami qrvajó!
  • sakkay
  • sakkay
    Akkor átérzed
  • LeonSilver
    Kemény egy hét lesz... :D

Good news. VIRPIL UAB has arranged for us to deliver your shipment. Your shipment will be delivered on June 12, 2019 .
  • VO101Tom
    De legalább nálad a dcs fagyott és a dcs volt a hunyó is. Én egyszer a 6DOF-al jártam úgy, hogy egyszer csak nem volt 6DOF DCS alatt, minden előjel nélkül csak fejforgás maradt meg, de mozgásnál jött veled a kabin (instant hányinger). Ezt két egymás utáni este eljátszotta. Újratettem a Steam VR-t, Windowsos programját, nem segített, majd a DCS-t (150GB hello).
    Harmadik nap derült ki, hogy este túl kevés a fény a szobában 6DOF-hoz és csak fel kellett volna kapcsolnom az asztali lámpát.
  • sakkay
    Újraraktam a wint, mert az oculus azonnal fagyott a dcsben-négy nappal ezelőttől...aztán kiderült a DCS a hunyó-ismét. Hogy mi köze ennek az egészhez nem értem, de volt ez már így..
  • VO101Tom
    ?