Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Introduced of the DCS Dedicated Server.
Egyébként az eltelt 2 évben próbálgattam eleget a kismillió beállítást elhiheted... 😊
OTT nem kell, DCS menüben a PD 1.5-re, és ezután a többi beállítást úgy belőni, hogy a fix 45 FPS (beesésektől eltekintve) meglegyen. Ez adja a legjobb élményt összességében.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.03.01. 14:19:21
www.smart-bus.hu
Leveszem 1.0ra a pixelt. Ugyanígy minden:még az első számhoz sincsen lövésem se...de semmi, egyszerűen nem látszik, csak egy paca. Lehet placebózni csak felesleges. De próbáld ki így, majd érteni fogod miről beszélek<#wink>#wink> Megnézem a Trayel mennyire lehet kiváltani.
A Tray Tool-n belül az SS és a DCS-n belül a PD az ugyanaz! Vagy ezt, vagy azt használd, de általános szabály, hogy ha a programon belül állítható valami, akkor azt nem írjuk felül külsős programmal. Ha OTT-t használsz, akkor a DCS-n belül a PD legyen 1.0, de igazából a DCS-hez nem kell OTT profil...
www.smart-bus.hu
Ha engem kérdezel minden TIR vagy headtreack rendszer esetén arányosítás van a max kitéréshez képest és adott elmozdulás esetén levágja a számolt pozíciót a rendszer. Egyszerű matekkal megoldható, hogy bármilyen input esetén ne tud a fejed kintebb vinni a kabinból.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ami még qrva szarul van megoldva (mig-21) az a napszemcsi... nagyon ótvar, mert ha lecsukod, akkor egy téglalap kerül a szemed elé (nem tudom máshogy leírni a látványt).
www.smart-bus.hu
Na ez van a leg gépigényesebb mappon, max grafikával, +a 2x pixel shader olyan 25 -35 fps vesz le. És totál faxán megy.
www.pumaszallas.hu
Az meg, hogy nálad és nálam mi létezik az két különböző dolog...
Azt hiszem ez a mondat mindent (is) megmagyaráz, örökre, előre és utólag... <#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.02.27. 18:25:25
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az meg, hogy nálad és nálam mi létezik az két különböző dolog...
Ha nem lenne mikrolag és lenne valamilyen szintű din hadjárat, akkor hébe hóba szólóan repkednék vele, bár a gond az, hogy valódi szuperszonikus multirole gép befejezve még nincs a 4. genből (Viggen és F-5 korábbiak, azokkal lehet mókázni) , de ez csak idő kérdése. Kb. passzoló SAM is van ellenük a DB-ben úgyhogy ez sem gond. Sztrela-10M, 2K12 Kub és 9K33 Osza-AKM.
Nekem az is elég lenne, ha F-15-tel tudnék buta bombázhatni, de ezt sem modellezték le soha, pedig a gép képes rá. (Más kérdés, hogy IAF-et leszámítva soha senki nem használta ki az A/C gépek AG képességét. A vas attól még tudja.)
Hogy én gyártsak missionöket arra nekem se erőm, se időm,értelmét sem látom.
TIR 5 és X52 Pro. Ha már ennyire személyeskedésben vagyunk...
Anno megvettem őket, az "egyszer szükség lehet rá" alapon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Bár a 2 éve nem létező microlagot az sem javítaná meg... <#nemtudom>#nemtudom>
Ellenben, felmerült bennem a kérdés, hogy ha nem akarsz gépre költeni egy olyan szoftver esetében amire mindig is high-mid tier gép kellett, már a Lock On időkben is, akkor perifériára miért tennéd? Nagyon kíváncsi lennék mégis milyen hotas + pedál kombóval és milyen fejmozgást követő eszközzel vagy felszerelve, már csak azért is mert ezek nélkül a DCS lássuk be, nem hozza a teljes élményt... <#gonosz1>#gonosz1>