Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát... 😊 Nem láttál mindent

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi Balázs! Ez sem rossz, de Papáé jobban tetszik!

Ka-50

molnibalage83
OFF

Ha szép téglás háttérre vágysz nekem is van egy.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver
Nem tudom már, marha régi. De ha küldesz egy e-mail címet, akkor elküldöm.

Papa, ezt a téglás hátteret honnan szedted le?Qrva jó.

Ka-50

LeonSilver
Úgy-úgy, ahogy a kolléga monja!

Igen, szóval ezt nem kéne erőltetni... VGA-ra bekapcsolt gépnél nem "illik" rádugni semmit.

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Csak kikapcsolt gépnél lehet a riftet csatlakoztatni? Az én hmd-met simán rádugom ha megy a gép, ettől lehet baja?

GOOBY, pls

Ez jól hangzik, köszönöm!

www.smart-bus.hu

Capt Baloo
DCS A-10C upgrade

DCS: A-10C Warthog Update
In addition to the creation of new modules, maps, and campaigns, we are also quite busy updating older content. Because DCS World is such a long-lived product that is continually updated, some content will become, and look outdated as the technology advances. Two good examples of this are the very popular A-10C Warthog and Ka-50 Blackshark modules. These modules are receiving significant updates that include a complete re-build of the cockpit geometry and textures. These will take advantage of deferred shading, physical based rendering, and proper VR projection in regards it the A-10C.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.03.06. 00:21:32
Milyen ráncfelvarrást?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
<#eljen>

repvez
és az még csak jobb lesz miután megkapja a ráncfelvarrást az a10-sel egyetemben.
Bárcsak a többi FC gép is átesne rajta idövel.
LeonSilver
Aztaqrva... most néztem meg riftben a Ka50-et... hát valami brutális! Qrvajóóóó

LeonSilver
Paszmek... rám esett egy qrva szuhoj...

Nem. Illetve most már de-mert úgy felbaxtam az agyamat, hogy átdugtam mindent-és most jó. Örülök-de ez azt jelenti, hogy valami nem kerek..

LeonSilver
Ugye nem húztad ki a hdmi-t vagy dugtad rá a karira úgy, hogy be volt kapcsolva a gép?

LeonSilver
<#rinya> Baszki...

Nincsen kép a riften-csak hang. Elvileg mindent jónak ír-félek a vidi kártya kimenet lesz. Felraktam ma az új nv javítást-azt hittem az a gond-de visszarakva a régit is ugyanaz a gond.

<#eljen>

Üdv,

Befejeződtek a tesztek, sikeresen elindítottam a dedikált szerverem, amit a 'gantus - dedicated' néven találtok meg a listában. Akit érdekel, megnézheti, ha lesz konstruktív vélemény, szívesen veszem, ha megosztjátok velem. A héten 12-24 között leszek bekapcsolva. A belépéshez jelszó: 'tomtom'. Caucasus map, csak kattintós gépek fc3 és su25t kizárva, március 12-től tomcat és farmer. Tervezett következő map Normandia lesz, assets pack-al, de akkor átviszem rá a ww2 gépeket.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2019.03.05. 19:55:20
VO101Tom
Dani volt a gépnél, szerintem nem hallott. Mostantól én vagyok itt <#alien>

www.pumaszallas.hu

Na felmentem de nem szóltál😊)) fél óra múlva megint megpróbálom!! Gondolom megy a nagyipari vr😊)

Hu bocsi repültem srs-ben csak most láttam, hogy kerestél

VO101Tom
Fel tudsz jönn TS-re egy kicsit?

www.pumaszallas.hu

A dcs kívül a cv1-ben is van olyan ahol semmi pixelt nem látsz-majd mondjad milyen a DCS-vel. Az a lényeg nekem.

Na ez úgy van, hogy a 18 a hotason kívül is rengeteg kattintással él-főleg persze a beüzemelésnél de azért repülés közben is. Ezért az egérhez nyúlok bal kézzel (mert a joyt nem szeretem elengedni szerencsére kétkezes vagyok szóval az nem gond)és teljesen faszán működik is. De egy tracball még faxább lehet, mert az azonnal a gázkar mellé lehetne rakni egy kis helyre. Gyakorlatilag olyan gyorsan lehet-szerintem-használni, mintha a saját kezemmel kattingatok a műszerfalon. Na ez derül ki majd a héten<#alien>

Gondoltam-láttalak a steamon! Gratula!

molnibalage83
A hogyanját nem értem. Vagy végig rajta lesz a keze? Akkor mivel fogja a joyt és gázkart?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.04. 19:25:11

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver
Balázs! Egy kattintós kabinban mire használod az egeret? Egyrészt lehetetlen felprogramozni mindent a hotaszra, másrészt a riftből nem látsz ki.

molnibalage83
Hú, ezt most nem értem. Mire használod majd az egeret?

LeonSilver
Hátha van valakinek valami ötlete, vagy tudja a megoldást..

A következő a probléma.
Videót akarok felvenni az nvidia beépített izéjével. Fel is veszi, csakhogy.. az egész qrva asztalt.
Alant látható, hogy miről beszélek. Mi a tököt lehetne csinálni, hogy csak a DCS-t vegye? Nincs valami ötletetek?
Gondolom ott keletkezik a probléma, hogy a monitor és a rift felbontása különböző.

repvez
Nem biztos hogy gyökérség, lehet, hogy taktikai előnyből mentek zárt kötelékbe, hogy a radaron egy gépnek tünjenek, csak nem jött be a taktika és a Tomcat elöbb levadászta öket mielött tehettek volna ellene valamit.
VO101Tom
Ma megérkezett az Odyssey nekem is, állat. Tényleg alig látni pixeleket, OR CV-1 után elég nagy a különbség. Viszont egyenlőre DCS alatt még nem teszteltem, asszony és a gyerek is rácsapott, úgyhogy majd altatás után jut vissza a gépemre 😊

www.pumaszallas.hu

" jellemző módon egy F–14-es 1981. január 7-én egyetlen AIM–54 Phoenixszel egy négygépes köteléket, egy másik F–14-es 1982. július 21-én, szintén egyetlen AIM–54 Phoenixszel két gépet semmisített meg." Mekkora gyökérnek kell ahhoz lenni, hogy szoros 4 gépes kötelékben repülj harci helyzetben?!

Ez jó lehet, mert hihetetlenül pontos, és mindig ugyanott marad. Ellenben jóval nagyobb mint egy sima egér-ami most jó-mert egyből rááll a kéz. de így is egy tenyérnyi terület elég neki.

LeonSilver
Én ilyen izén gondolkodtam... vannak ezek a pár billentyűs játékvezérlők. De a Tied sem rossz ötlet.

Régen használtam hanyatt egeret<#alien>-track ballt-és beugrott, hogy mekkora királyság lehet ezt használni vrben. Nem kell neki semekkora hely sem(szinte) és van olyan ami két kezes, így simán a gázkar mellé rakva, atom jól lehet használni-legalábbis ez a terv. Én kétkezes vagyok, tehát a gázkar mellé rakom. Majd jelzem milyen, elvileg a héten megjön. Ez az amúgy-Logitech TrackMan Marble-csúnya, de elvileg faxa.

LeonSilver
<#heureka>

Vr esek! Lehet nagy ötletem támadt<#taps>

<#nevetes1>

LeonSilver
Én qrva nagy eyecandysta vagyok, szeretem max grafikán a játékokat 😊 Sose' gondoltam volna, hogy képes vagyok kompromisszumokra - hát, a rift ezt is elérte nálam 😄

LeonSilver
<#worship>

A héten teszteljük. Átteszem ssd-re az egészet, meg keresek hozzá vmi jó missiont utána megnyitom. Csak kattintós gépeket tervezek, piros-kék oldalra típus helyesen, tomcat és farmer is lesz. Írom majd az elérhetőséget.
LeonSilver
És... hol lehet kipróbálni? Vagy mikó'..

Elkészült a dedikált szerverem 😊.

Eddigi tapasztalat, hogy érdemes ssd-re rakni a gyorsabb betöltés miatt, a telepítési méret nálam 100gb a modulok és az os miatt, 250-es hosszútávon elég lehet. Minimum 8 gb ram kell bele, mert a 4-et átlépi és nem tölti fel a missiont. Elég neki egy dx11-es apu vagy intel vga "--norender" módban, nálam egy 4 magos cpu van a szerverben, de a külföldi források szerint 2 mag is futtatja.
Pontosan! Leon mondta, hogy mennyire meglepte a különbség 1080 és 1080 ti között! Pedig az 1080 is sokkal jobb mint az 1070.

VO101Tom
Ha lesz, akkor 1080Ti. 20xx túl drága nekem, sima 1080Ti alatt meg nincs értelme vennem semmit, az alig lenne fejlődés.

www.pumaszallas.hu

Hali
Szerintem téged az nem érint, valószinűleg szimulátor módból leegyszerűsiti árkádra az avionikát.

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!