36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Razor18 #32107 Köszönöm a felajánlást, a matekot privátban elintézzük... -
#32106 Wolfhbg gyártotta le az egészet, én kértem hogy pinpongütőset csináljon :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.06.15. 14:04:10 -
#32105 Egyébként bárki kérheti, nincs rá szükségem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32104 Nekem van lewgyártva kettő darab (ping valamint pong ütő-szerű bizbasz. egyik fekete, amásik szürke fémszínű). Odaadom ha kell és ha Szombathely környékén lakozol. Postára is adhatom ha kell. -
Razor18 #32103 Pöpec ! A pingpongütő alakú világosszürke felfogatódarab is saját gyártmány? -
#32102 Csináltattam egy asztalra szerelhető tartót aminek a felfogatója egyezik a warthog alapjával
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.06.15. 09:15:05 -
Razor18 #32101 Mihez van rögzítve a stick kör alakú talpa? -
#32100 Most a peccs után jó. -
#32099 Leszedhető.. illetve nincs is rajta gyárilag. Majd én is valami mást csinálok alá, már ki is ötöltem :) csak kell keresnem egy esztergályost. -
#32098 Jól néz kia cuccos. Nincs valami kisebb talpa a joynak? A warthogról leszedtem és csak a kör alakú alap van rögzítve nálam hogy ne foglaljon nagy helyet. -
#32097 Érdekes bugba futottam bele.
F-18C - Nevada. Ha AGM–88 van induláskor a gépen, akkor töltés közben leáll és nem megy tovább, be kell zárni a DCS-t.
Ha nincs AGM–88, akkor minden oké. Ha üresen indulok, akkor is jó és a földön állva fel lehet tetetni a Harmot, akkor már oké.
Más mapokon ( illetve konkrétan az öbölben) nincs ilyen. -
#32096 -
#32095 Baszki -
#32094 Na akkor erre varrjál gombot... (a csengettyűcskét ismertem, meglehetősen ütős cucc :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatója.
A fogalmazvány eredeti írásmódban, módosítás nélkül olvasható.
„Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.
Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.
Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.
Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.
Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.
Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.
Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.
Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.
Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.
Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!
Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.
Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.
Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.
Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.” -
Haha, ez vetekszik az Elektromos Csellentyűcskével
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem ez az egyik személyes mentésem még Helldeskes koromból, szóval néha nem is kell fordítás, hogy elbizonytalanítsák a felhasználót, éppen mi is történik:
-
#32092 Amit én mentettem le, azt nem találom, de erről van szó, mint itt :D
Láttam sok cifra dolgot.. nálam az viszi a pálmát, aki berakott háttérnek valami kis (asszem Suzuki) terepjárót. A probléma csak annyi volt, hogy maga a kép olyan 150*200-as volt és ezt széthúzta 1024*768-ra :D
Na meg az ikonos.. annyi ikon volt az azstalon, hogy semmit sem lehetett látni aza sztalból :D
-
#32091 Óóó.. láttam én már különbet is :D Ha megtalálom felteszem. -
#32090 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Villogó BIOS, ilyet se láttam még
-
#32089 Hát srácok... hagyni akartam a francba, mert utálom a meleget, de aztán nem bírtam ki és összeraktam a virpil cuccot.
Semmit nem kellett kalibrálni vagy ilyesmi és az élényt nem is tudom leírni... Ez valami fantasztikusan qrva jó!
Talán a 10 centis extender kicsit sok, de nekem így király!! Adtak hozzá plusz rugót, meg a megvásárolt kütyü mellé még egy garnitúrát.
Nagyon fasza! Csak az a qrva f18 grip ne lenne olyan kurva drága... -
sakkay #32088 Van email címed?-persze, hogy van-küld el légyszi!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.12. 15:31:01 -
#32087 A fiam most itthon van, nyaral :D :D Most szólt, hogy megjött a csomag :) -
#32086 Erre gondoltam én is.. #32067 -
#32085 Lehet, nálad is az új Windows fícsör ápdét vagy a júniusi kumulatív frissítés vágott haza valamit?
Tegnap egész este laptop újrateleptéssel szoptam (ballagási ajándék lesz, gondoltam legyen rajta friss oprendszer), korábbi céges gép, HP EliteBook, anno újrahúztam rajta a Win10-et, semmi gond nem volt. Ez a nyomi 1903-as Win10 build, illetve a júniusi kumulatív frissítése most viszont a reboot után folyamatos auto-repairbe bootolást majd kékhalált okozott, különféle Windows rendszerfáljokat, meg kernelt hibáztatva. Végül csak úgy tudtam felimádkozni rá a Wint, hogy offline telepítés után restart, majd a Win boot menüből a driver digitális alárások ellenőrzésének mellőzése opciót választva csatlakozni netre, majd telepíteni a frissítéseket. Nóóóóóórmális?....
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.12. 09:45:03 -
#32084 Lentebb írtam, hogy van egy vezeték nélküli lógitek g933 - ezen van a másik mikrofon. Próbáltam ezt is és a riftet is.
Azt is írtam, hogy van elmentett (exportált) konfiguráció abból az időből, amikor működött - hiába töltöm vissza akár az, hiába állítok be mindent nem "veszi" amit mondok és még csak azt sem írja ki, hogy bazdmeg nem értem :)
Másik szoftver, amit tegnap találtam és kipróbáltam az tökéletesen működik.
A voiceattackot uninstalláltam, kitöröltem a maradék fájlokat és a regisztrációs adatbázisból is kitöröltem mindent, ami a voice-ra vonatkozott ezután újratelepítettem, de a jelenség megmaradt.
Igen, az van kiválasztva, igen kimozdul csak éppen nem reagál.
Örülök, hogy faszán meg a voice, de mint többször elítettem nálam IS faszán ment.
Ha egyéb szoftveres vagy hardveres hiba lenne, akkor a VOCALS sem működne.
A másik mikrofon jelét nem láthatom, mert ha nincs használatban (be van hajtva a mikrofon a helyére), akkor automatikusan kikapcsol ;) Ez egy ilyen cucc. De kipróbálta zat is, hogy manuálisan be majd kikapcsoltam. -
Razor18 #32083 Phűűű, veled is elég nehéz telefonos ügyfélszolgálatost játszani: tulajdonképp nincs semmi visszajelzésem arról, mit látsz a képernyődön, megcsinálod-e, amit tanácsolok, és mi lett a hatása. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja, de ha nincs hozzá türelmed,egy szavadba kerül, nem sértődök meg, csak nem pörgök feleslegesen, kettőnk közül tképp nekem faszán megy a Voice Attack-om...
Az egyik mikrofon gondolom az Oculus, de mi a másik, és hova van elhelyezve? Válasz: .........
A MÁSIK folyamatosan be van dugva? Válasz: IGEN/NEM?
Nyilván az Oculussal szeretnéd használni, gondolom. (Válasz nem szükséges).
Harmadjára kérdezem: a Voice Attack programban az Options („csavarkulcs”) / Audio fülön, az ablak alján bemeneti eszköznek az a hardver van-e kiválasztva (gondolom „Rift mikrofon” volna), amivel használni szeretnéd? Válasz: IGEN / NEM?
Ha NEM, állítsd át Rift mikrofonra (ha benne van a legördülő listában), utána nyomd meg a „Change now gombot” jobbra mellette, és okézd le a "Tényleg akarod-e?" aggódást.
Ha IGEN, akkor az Oculussal a fejeden beszéd közben alul a mikrofon jel meddig ugrik ki jobbra? Legalább az alsó széle közepéig el kell mozduljon a csík. Ha épp csak megmozdul, akkor nyilván aktív VALAMELYIK mikrofonod, de azzal a jelszinttel nem fogsz érni semmit, és lehet, hogy ott is a MÁSIK mikrofonod jelét látod, ami gondolom valahol a monitorod körül van, amit a TV hangja is meg-megmozdít, ha felhangosítod, meg Te is, még ha fejeden van is épp a Rift.
So...? -
#32082 Két mikrofon van. Webkamera sosevót :) -
sakkay #32081 -
Razor18 #32080 "Köszi Csoki, sokat segítettél !" -
Razor18 #32079 Hány mikrofon van a gépeden? Webkamera, bármi más mikrofon input, ami esetleg mellé van választva a Voice Attack Options / Audio fülön? Erre volna jó választ kapni... -
#32078 :D Ennyit ír, többet én sem tudok -
sakkay #32077 Rakjál be mást bakker-ja meg vegyél Touchot :)))
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.11. 21:11:24 -
Razor18 #32076 Bővített mondatban lehetne?... -
#32075 unrecognized
-
Razor18 #32074 Kérdés: kurvára unom az Oculus menü zenéjét, 872-edjére hallgatva már legalábbis. Az ősrégi egykezes kis marok controllerem van, mert egyébként a Touch controller balkezes menüjében ki tudnám kapcsolni. Nem tudja valaki, hogyan lehet agyonvágni a zenét Touch vásárlás nélkül? -
Razor18 #32073 Jobbra fent a kiikszelt ikon mi? Nekem ott ha beszélek, nincs semmi, ha hallgatok, egy piros mikrofon jelenik meg, hogy épp nem kap inputot. Megnézted a VA Input beállításokat az Options/Audio fülön?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.06.11. 20:29:36 -
#32072 Nézd meg. De azt, hogy ezeket honnan szedi me kérdezd :D Az ID csatorna megy és éppen reklám megy -magyarul...
-
#32071 Ha én mondok valamit, akkor abból semmit sem vesz, nem ír ki. Ha núj profilt csinálok, ha a régit próbálom.
Semmi - még azt sem írja, hogy nem ismeri fel. Alul a csíkor látni, hogy mozok, szóval a mikrofon él.
Amikor még működött, akkor elmentettem a beállításokat - hiába töltöm vissza, semmi.
Ha felhangosítom a TV-t, akkor pedig minden szart írtogat... Qrva "érdekes" és rohadtul bosszantó :D -
sakkay #32070 Csináltam ma egyet műanyag csövekből-már ezzel 2-3x jobban működik a dolog, nem nehéz visszatalálni. A hp próba után döntök mit, hogy. -
Razor18 #32069 Tévesen felismert szavakat sem ír ki? -
Solt #32068 Az a "baj", hogy csak a mágneses lesz jó, mert vakon visszatenni a helyére a vezérlőket eléggé macerás lesz...