Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az optionsban, misc. - Game Avionics Mode
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Processzor: Intel i7 7700K
Alaplap: Gigabyte GA-Z270x Gaming K5
Cooler Master Hyper TX3 Evo processzorhűtő
VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8G (GV-N1080G1 Gaming-8GD)
Cooler Master ház - aminek gyakorlatilag nincs értéke, max az 50 deka fémhulladéknyi
A hardverapron 215-ért hirdetem, ami szerintem nem sok(k) érte. Ha innen a csoportból kell valakinek, akkor a fenti, 200k-s árért el lehet vinni. A proci és a vga soha nem volt húzva, bányát meg még én sem láttam nemhogy a VGA 😊 A helyszínen ki lehet próbálni - ha hozol tápot és ramot 😉
Tessék-tessék! Vegyétek, vigyétek!
www.pumaszallas.hu
Szombathelyről küldtem levelet Pécsre. Hétfőn adtam fel, délelőtt. Egy hét múlva hétfőn kézbesítették... nc
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.02. 17:56:04
GOOBY, pls
Arra gondolsz amikor földközelben visszafordulsz, és kétszer beesik 30-ra? Az akár jogos is lehet, a legtöbb játéknál sok dolog, effekt akkor nem szokott "működni", amikor a játékos kamerája nem az object felé néz. Ezért is ugrik meg, amikor az ég felé nézel. Vicces bug, amikor füstre is ráteszik ezt a módosítást, és a füstoszlop aszerint áll morze jelekből, hogy mikor néztél rá, vagy el róla 😊 Eltávolodtál, visszafodultál, akkor újraindította a 3-4 égő tank effektjeit, és ettől esik az fps. Ez még akár indokolt is lehet.
Átküldöd a beállításaidat? Remélem hétfőn meg tudom már én is nézni az itthoni gépen. Basszus ezek a postán többet szarakodnak a csomaggal, mint amennyi idő alatt Alabamából Pestre ért, de remélem hátfőn már házhoz hozzák, mert péntekre a helyi posta elosztóig már eljutott...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Itt a végén felvettem a beállításokat is-megvan a tökéletes. Amúgy a kételkedőknek ajánlom, akik azt hiszik, hogy vr-ben nem fut jól a dcs. Egyszer nincsen se reccenés-sem fps esés. Pedig ez egy elég nagy város<#alien>#alien>
Ahogy olvasom, ezt azért még nem sikerült maradéktalanul megoldani, de én várnék pár napot mire a júzerek rendesen kitesztelik, hogy örülünk, vagy sem.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.03.01. 15:11:16