36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Razor18 #32147 Oh, bocs... elfelejtettem, h nálunk a cégnél még a képfeltöltő site-okat is blokkolja a security policy... -
#32146 Ott a képen ;)
De ITT a link a DCS fórumról. A 2524 számú hsz-től van.
-
Razor18 #32145 Mit is?... -
#32144 Srácok. Akinek riftje van, az próbálja ki ezt. Nekem első nekifutásra úgy tűnik, hogy tényleg fasza!!
-
#32143 de ki akar jófej lenni az edével ? :P -
#32142 Mert amit Balu mond, abban nincsenek plusz körök amit esetleg futnod kellene, hogy minden modult egy helyen használj, ED weblapnál előbb a stemen sosem jön modul, legjobb esetben is egyszerre, de inkább később, volt már példa, hogy sokkal később. Én inkább úgy kérdezném, miért használná bárki a steamet, ha ott a közvetlen weblap a fejlesztőkhöz?
Az meg már csak elvi dolog, hogy steam leszed 30%-ot az árból, ha jófej akarsz lenni ED-vel, akkor közvetlen tőlük veszed, így a teljes pénz náluk marad.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.19. 21:41:28 -
Caterpillar #32141 Másképp mondva, ha nem tudja, bármikor átvihető a non-steam accountra azt jónapot, ha meg igen akkor miért ne használja azt.. :) -
#32140 Szóval akkor összefoglalva, a steam akár még lehet, hogy pont ugyan azt tudja, mint a nem steam, de semmi garancia rá? :) -
Caterpillar #32139 Már kvázi egyszerre jönnek - Tomcat is egyszerre jött ki steamen meg nem steamen, de ha nem is max 1 hét volt az eltérés - ráadásul, ha steamen is veszi, át lehet vezetni a másik account alá, szóval nem nagyon tud rosszul járni :) -
#32138 Ha egy mód van rá, ne a steames verziót válaszd, hanem a www.digitalcombatsimulator.com -ról töltsd le az alapot és ott vedd meg a modulokat is ami kell. Steamre minden később jön, a Viggenre pl. majdnem egy plusz évet kellett várni, máskor (jellemzően később) vannak és amennyire figyeltem kisebb mértékű akciók stb. -
#32137 Sehol. Az alap DCS és az Open beta is ingyenesen letölthető és használható.
INNEN töltsd le. -
falcon66 #32136 És azt hol lehet megvásárolni mármint az Open Beta-t? -
#32135 Persze. De írja is a modulnál.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.19. 17:42:15 -
#32134 Tomcat alá openbeta kell nem? -
#32133 Pedig a DCS World kell alá. És azt is vedd figyelembe, hogy ha ITT megveszed a Kandúrt, akkor: STEAM Incompatible! -
falcon66 #32132 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy a Heatblur F-14 programját ha megvásárolom akkor milyen alapjátékot kell alá telepíteni?
Mert én úgy láttam hogy a DCS World-ot kell de azt letöltöttem a Steamról de nem igazán akar elindulni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#32131 Azért kíváncsi lennék hány lovat nyírtak ki. -
sakkay #32130 -
#32129 Na igen.. a törökök is tudnak alkotni :D Kár, hogy a zs kategóri már nem frissül egy jó ideje.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.18. 12:56:03 -
#32128 s akkor a lépcsőházban rpg-vel lövöldöző török Rambóról már ne is beszéljünk :)
-
#32127 Talán csak ez... (annak idején a zs kategória blogon sok hasonló volt)
-
#32126 Fél órája ezen röhögök... Egyébként "imádom" ezeket a filmeket.
Ezt elég nehéz überelni...
-
sakkay #32125 Haaaa -
#32124 -
#32123 Nálam VR-nál kell nyomni egy Windows gomb+Y -t, hogy a sisakról a monitorra adja a "vezérlést (ugyanezzel veszi vissza is), onnantól úgy és azt lehet csinálni mint bármilyen normál programmal. De ez Windowsos HMD, OR-nél nemtom mi van, de biztos arra is van megoldás. -
#32122 faszt - működik az MSN is én voltam a barom. De ettől függetlenül a VR-ben nem jó a cucc sajnos. :( -
#32121 De, kilehet tenni monitorra. Csak ha leveszem a VR-t, hogy lássam a monitort, akkor a horneten nem tudok matatni.
Próbáltam azt, hogy automatikusan megcsinálja a JSOW beállításait, de csak a WP koordinátákat csinálja, hiába állítottam át MSN-re.
De egyébként nagyon király a cucc, a koordinátákat hajszálpontosan olvassa be a térképről.
Tök fasza, hogy el is lehet menteni a profilt. Ha a fejlesztők valahogy integrálnák a VR-be... még fizetnék is érte! -
Caterpillar #32120 Monitorra sem lehet kirakni? :\ -
#32119 Király a cucc, de VR-hez nem jó :(
VR-ben az alt+tabra nincs semmi, nem látni a cuccot. -
sakkay #32118 Már érkezik a megoldás hozzád. -
#32117 -
Caterpillar #32116 Jah és amíg a megfelelő page van nyitva a ddi/ampcd-n addig akármit csinálhatsz a progi szépen bepötyögi neked, akár felszállás vagy repülés közben is -
Köszi! Kipróbálom!
Elképesztő az emberi találékonyság! -
Caterpillar #32114 Főnök, esetleg ez segíthet amíg nem jön a Data Cartridge:
DCS Waypoint Editor
Legfrisebb verzió - 0.9.5-beta-1
Tulajdonképpen elindítod párhuzamosan a dcs-vel, F10-ben lepakolod a markereket, ahova a koordinátákat szeretnéd, alt-tab, program behúzza neked és ha a HSI van megnyitva akkor WP-t tudsz írni, ha a JDAM page akkor meg JDAM PP-ket -
#32113 Mondjuk VR-el megint lesz egy kis gond, mert a pontos koordinátákhoz go,bokat kellene nyomogatni... fakk. -
#32112 Fergeteges ez a JSOW! -
#32111 Írd meg a címedet és elpostázom a jövő héten valamikor.
A vasdarabért nem kell fizetni :) csak a postáért. Ha odaér a cucc. -
beci43 #32110 Engem érdekelne Papa! -
#32109 A fekete gazdára talált. A szürke még várja megértő, szerető gazdáját. -