36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nekem 32 colos UHD monitorom van, a képe nem lesz szarabb mint az ugyanakkora HD-n, de azért az UHD és a HD között qrva nagy a különbség, ha egyszer rászoksz, utána mindent UHD-n akarsz majd játszani :)
  • macleody
    Kösz Papa, akkor nem mondom le a rendelést :)
    Voltam bent az Expertben, megnéztem élőben, kurva nagy az a tv. Még jó, hogy nem az 55"-ost rendeltem meg. Nem is tudom majd az asztalra tenni,rendelnem kell a cockpithez állványt.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2019.05.26. 17:44:12
  • Solt
    A Quest és a Rift tartalmak között nincs átjárás szerintem, de a PH-s topikban jobban képben vannak... nekem semmilyen hadonászós tartalmam nincs! :)
  • LeonSilver
    Nem lesz szar. Próbáltam az enyémen.
  • macleody
    Srácok, játszik valaki közületek UHD tv-n? Rendeltem egy 50"-os tv-t, csak nem tudom nem lesz-e rossz a képminőség ha csak FHD felbontásban játszok.
  • VO101Tom
    Az IAF-os gépek teljesen külön kategória, mert sok saját elektronikát raktak bele az Izraeliek, Az ICP is kicsit másképp működik, saját fegyvert is hordoznak, Spice, Deliah, plusz a GPS bombákat is másképp lehet programozni és oldani. Saját AAM-eket ne is említsük. Ezek mellett a héber nyelvű kabinbelső csak apróság :)

De tekintve, hogy IRL a Szíriai konfliktusban az oroszok és az Izraeliek melyik oldalon állnak, szerintem kizárt, hogy a Barakhoz vagy a Sufahoz bármit kapnának - ez nem ED-n múlik.
  • wolfhgb
    Meg voltam velük elégedve, egy riftet gariztattam velük tavaly novemberben, kaptam az ingyenes csomagszállítót tőlük, 3 hét alatt lezsirozták a gyártóval és készhez kaptam az új eszközt, amire kb volt néhány órányi időm az elmult fél esztendőben, de haladni kell a korral, megy is a piacra, valaki jól jár vele. :) Erősen gondolkodom a questen is, lányom dijjazná nagyon, legalább békében hagyna a gép elött. :) Még van egy két kérdés a fejemben vele kapcsolatban, pl a már meglévő riftre vett tartalmakat, amiket arra is kihoztak, ujra meg kell e venni és hogy a tárhely külömbség csak a rajta tárolható játékok mennyiségében játszik e szerepet, vagy a futtatott tartalmaknál is lesz eltérés a két tárhelyméretü modell között? Esetleg nincs valami ezirányú infód?
  • Solt
    Az se rossz...
  • wolfhgb
    Értem. En is maradok a jol bevált casekinges vonalon.
  • Solt
    A zinternetről... amazon.de
  • wolfhgb
    Honnan rendelted be kedves uram?
  • sakkay
  • molnibalage83
    Inkább a '80-as, mert az igaz a '90-esre is. Messze az lenne a legpraktikusabb. A DPRK AF az időben eléggé állandó a '70-es évek óta. Ami úgy cuccuk, az benne van a DCS-ben. Szu-25, MiG-29 9.12, MiG-23ML. A MiG-19 = J-6. Erős túlzással.
  • LeonSilver
    Mit? Két hét múlva..
  • repvez
    DE azért itt is bejátszik az a faktor, hogy most amit az F-16osnál kihangsulyozták, hogy 2007es amcsi verziós gépet csinálnak.
    De 2007ig már szinte az összes létező fegyver integráció megtörtént a géphez ami ha jol tudom nem tipus specifikus.
    Tehát majd ha egy izraeli faszi a mellékelt izraeli skin-t használva saját pyton rakétákat vagy bombát akarna feltenni akkor nem tudná, mert EDE nem csinálja meg, viszont a valóságban meg tudná használni.
    Akkor erre mit mondana EDE ?
  • sakkay
    Igen, én is sokat agyalok ezen, hogy pl egy Korea esetében, melyik Koreát kellene megcsinálni. Mondjuk pl ott inkább az 50 évek. Szíria esetében talán a 60-70 80 évek valahol ugyanaz a kinézet. Dubai viszont egészen más tészta. 15 év-ég és föld!
  • VO101Tom
    Az épületek nem változtathatók, 2000-es évek felhőkarcolói közt a Mig-19 ugyanolyan furcsa lenne, mint mostani Kaukázus fölött. :)
    De igen, ez az egyik legértelmesebb térkép szerintem is. A Layoutra kíváncsi leszek, hogy Izrael alá mennyire lóg be (állítólag Izrael teljesen rajta lesz), kis Egyiptomi-Izraeli konfliktushoz...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.25. 18:42:13
  • sakkay
    Kicsit egyhangú, de nem volt rossz az sem. Viszont Szíria még jobb, meg nem csak sivatag. Ráadásul 50 év légiháborúit lehet rajta nyomatni
  • Capt Baloo
    Mért, azért a Perzsa Öböl fél Iránnal se rossz... Ahogy állnak a dologok, egyre inkább aktuális.
  • sakkay
    végre egy értelmes választás.
  • VO101Tom
    Igen, Haifa, Izrael. Ami a Szír térkép része lesz.
  • Caterpillar
  • Caterpillar
    Minden bizonnyal a Szíria map, nagyon valószínű, hogy az is még idén kint lesz...

Mindenesetre, ha valaki szeretné, már lehet előrendelni:

DCS F-16C
    Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2019.05.24. 17:03:48
  • repvez
    Persze még a vodkás orosz katona is mellé.

Ezeknél sokkal nagyobb dolgok nincsenek még megcsinálva, annak is örülni kell ha egymaga ott lesz és indit rakétát.

Egyébként az F16-osnál milyen térképen van, mert nem emlékszem nevada vagy a dubai térképen ennyire zöldes területre és ilyen szürü házas részre .
  • VO101Tom
  • Caterpillar
    Ha lesz, akkor a news letter-el együtt jön majd az meg 1-2 órán belül... :)
  • VO101Tom
    Nagyon jó képek, F-16 kabinbelső nagyon szépen néz ki. Ezek szerint akkor video mégsem lesz?
  • molnibalage83
    Eszméletlen szépen néz ki, ebben nincs hiba.
    (Sajnos nem F-16A, nekem az lenne a nagy álmom.)

A Vega az hogyan lesz vajon megcsinálva? Az egységes TÁS is elkészül hozzá, ami letehető lenne bárhova? Lesz modellezve a vasúti sínes utántöltés?
  • Caterpillar
    16 képek
  • Solt
    Ja-ja, én is így gondolom... az elmondásod alapján jobb lett mint vártam, nagyon kiváncsi vagyok már!

Az index nagyon csábító, de ahhoz szerintem a 2080Ti is kevés... majd a következő széria csúcskártyájával, már jó lesz. Csak ne 1500 euró legyen...
  • sakkay
    Ma reggel felvettem, még jobban megerősödött bennem, hogy igen sikerült kis vr ez. A helyzet az, hogy ha csak a DCS nézem, amíg nem jön el a 50% +teljesítmény, vagy egy 2080ti utáni generáció-nem hiszem hogy érdemes váltani akármire is. Egyszerűen nem tudná kihajtani rendesen. Illetve van még egy kis rés, abba talán a vive index belefér-de 2080 ti vel.
  • Solt
    Be is rendeltem! :D
  • sakkay
    Most, hogy belőttem mindent, még jobb az összkép. Sokkal élesebb mint a cv1.
  • sakkay
    Az alsó MFD ha nem színes, minden leolvasható 1.5 pixel beállításon, beleértve az alsó sorokat is. Ez tényleg igaz Ha színesre van állítva, akkor az alsó mfd felső sora jól látszik az oldalsó meg az alsó az szar. A felső 2 MFD teljesen tisztán olvasható.
  • VO101Tom
    Nekem a gombok környékén lévő feliratok is homályosak az oldalsó paneleken. Amit már tudok és ismerek, azt könnyen felismerem, de ha keresek valamit, ahhoz zoom kell. Vagy odahajolok. Nagyon nem az az érzésem, hogy "mindent látok, ennél jobb nem is kell".
  • VO101Tom
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyire olvasható pl a lenti kijelző. Mert amit Wags mondott, hogy ennél jobb már nem is kell, MINDENT tökéletesen lát, azzal kapcsolatban kissé szkeptikus vagyok. Ha azt nem is látni, hogy pontosan milyen ha a fejeden van, azt azért látni, hogy mennyivel jobb mint a CV1...
  • sakkay
    Mi az amit biztosan nem látsz-a színes térképet leszámítva!
  • Caterpillar
    És annak az összehasonlításnak van értelme?
    Egyébként a videóban a csóka szerint simán olvasható a Stores page, anélkül hogy közel hajolnál vagy zoomolnál, HSI térképpel együtt szintén.
  • VO101Tom
    Nem is arra kíváncsi, hanem hogy egymáshoz képest, CV1 vs S hogy néz ki a kép.
  • VO101Tom
    A lenti, középső MFD mennyire olvasható? Főleg ha a térkép rajta van. Meg a fentiek mennyire olvashatóak? Nekem odyssey-al ezekkel van gondom, meg simán székben ülve elolvasni a gombfeliratokat is. Amikor tudod mi van odaírva, akkor felismerhető a maszat, de ha valamit keresnem kell, akkor ahhoz zoom kell.