Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval gondoltam megnézem - valamiállat! És folyamatosan attól paráztam, hogy beverem a fejem a kabintetőbe 😄 😄 AZtán kiröhögtem magam - a nejem meg engem 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.23. 10:44:19
GOOBY, pls
A programozás nem olyan egzakt dolog, mint egy 3D modell, hogy ha két ember csinálja ugyanazt a modellt, akkor az jó eséllyel ugyanúgy fog kinézni. Még ha a programnyelv azonos is, a logika ahogy a programozó gondolkozik és megírja a programot, az nagyon más lehet. CloD-nál pl amikor programozót váltottunk, az új gyereknek fél évbe telt, mire átrágta magát az elődje kódjain, és annyira megtanulta annak a logikáját, hogy következő patch-et a compilerbe bele merje rakni. Pedig a faszi tapasztalt programozó aki 10 fős programozó csoportot vezet "civilben". De hiába érti a programnyelvet, hiába tudná ő is megcsinálni ugyanazt, a programozás logikája teljesen más lehet. Ezért rohadt nehéz a program részeket csak úgy kopizni egyik gépből a másikba, mert még ha tökéletesen illeszkedne is, rengeteg meló összefésülni azokkal a változókkal és kapcsolódó programrészekkel, amik csak hivatkoznak rá, plusz beletenni azokat a részeket, amik csak az adott gépre vonatkoznak, mindezt az a logika alapján, amit a legelső programozó talált ki.
www.pumaszallas.hu
DE mégha nem is igy lenne, akkor legalább olyan feature-t lehetne felhasználni mint a mostani tomcatnél, hogy a visszapillantó tükörbe legalább azt látod amit kéne és látszik is a pilota benne a fejomzgással szinkronnal. vagy mint a mostani news letterben, amin az A10est mutatták, hogy feljavitják a látványt, ott az ACES2es katapultot simán lehetne a Falconba, F15-be is felhasználni és rengeteg olyan apró dolog van amit minden gépen egységesen lehetne megoldani.Ahogy Reaper is emlitette a multicrew is ilyen.
Az orosz gépeken is rengeteg műszer azonos ,azoknak a működési is az De egy klikkélhetős modulnál részletesen ki van dolgozva, míg egy FC 3asnál ugyan az nincs.vagy csak egyszerűsítve.
Ami azonos, az a fegyver paramétere, milyen messzire megy, mekkora a robbanófeje, ilyesmik. Minden más az nagyon típusspecifikus.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezért nem tudom, hogy miért nem lehetett eleve úgy megoldani, hogy szemüveg nélkül lehessen használni annak is aki nem olyan élesen lát .egy optikai rendszer beállítaná a fókusztávolságot a szemnek megfelelően, az optikusnál is van ilyen már amivel megállapítja a szem romlást.
@Reaper: Igen , ezt kellene tenniük, hogy a 3rd party fejlesztöknek is meg kéne ütni ugya n azt a szintet és ugyan azt a standart eljárást mint a gyáriak, hamár pénzt kérnek érte.
Ezt mondtam régebben is, hogy a nem típus specifikus dolgok legyenek egységesek a kódban és mindenki azt használja kisebb finommitásokkal, ami már típus specifikus. így az a gép amelyik tudja használni a mavericket az egyből ugyan azt a szintet hozza mint a Hornet. Mert ahogy olvasom a Falcon modulnál is újra csinálják az egészet a második ütemben csak , ahelyett, hogy egy meglévö featuret átvennének.
DCS-ben mennyire kell visszavenni a grafot? Meg ez a pixel bizbasz ez mi?
www.pumaszallas.hu
Viszont letettem a hajamat! Nagyon gáz, ha a bemutató izén hangosan kacarásztam és a többi? Hát ez valami qrva jóóó
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Én személy szerint már nem repülök fc3-al, mert az újabb modulok több feladatot adnak. Persze újra elővenném őket, ha átalakítanák kattintóssá a cockpit-ot, de addig szüneteltetem. Problémám volt mindaddig, míg nem tudtam high-ra kapcsolni a graf-ot, de most nagyon bejön a dcs. Persze bug-ot most is találnék, pl. a gazelle kabinja villog nekem és sokaknak.
Make flight not war!
A többi gép és rendszerei esetében nem az a probléma, hogy nem 100%-ban valóságos, ha nem az, hogy folyton változtatnak. Legyen minden 80%-ban valósághű, de akkor az a rendszer maradjon is úgy, és ismétlem, a rendszer műkődési paramétereiről beszélek, nem a Bug-okról, mert azokat javítsák.
Csak legyen egy következetesség amihez igazodni tud a szimulátoros közösség.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.02.21. 06:34:02
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Kis informacio: a magyar Égi Huszárok alapito pilotaja, Doma Sandor kiprobalta a 21-est Oculussal Krasnodar bazisrol felszallva, ahol a kikepzeset vegezte. Velemenye szerint vizualisan tokeletes az azonossag a valosaggal. A kapcsolokat reflex szeruen kezzel probalta atkapcsolni, valamint tobbszor majdnem leesett a szekrol, amikor meg akart tamaszkodni a kabinteto kereten... sokunkkal fordult mar elo VR-en.Egyetlen irrealis dolog, ami nagyon komoly nehezseget is okozott neki, a kormanyerok hianya. A 2300 repult oraja valodi 21-esen beleegette a kormanyeroket is, mint reflexet. Elmondta, hogy a kormany nagyon kemeny volt. Altalaban 15-18 kilot kellett kifejteni a botkormanyra. Egyelore nem tudom elkepzelni, hogy lenne olyan joystick a piacon, ami ekkora erokkel mukodtetheto lenne..."