36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#31787 Ne értsétek félre, amiket feltettem képeket, azoknak nyilván semmi köze ahhoz, ahogy az S kinéz. Lehet, hogy a CV1-hez képest az is minőségi ugrás, és sokkal jobb, mint az alap CV-1.
De amit az odyssey-ről mutat, ráadásul már nem először, az manipulált, és sokkal rosszabb, mint a valóságban. -
#31786 Igen ezt már párszor megemlitettük, hogy nem látni a koncepciót a gépek mögött.Max talán ezt most annyival tudnám alátámasztani, hogy házon belül ez az első radiál motoros gép (a rata megelözte ) és mint ilyen egy uj képességet ad a következő gépek fejlesztésében.
Viszont ezzel meg az a gondom, hogy a 3rd party fejlesztők nem hiszem, hogy megkapják a teljes kodot hozzá igy ahány modul anyni féle képpen és annyi féle mélységben van megoldva.
ÉS én azért nem hiszem amikor azt mondják, hogy a külsös DLC-k nem vonnak el erőforrást ED-től és bármi jöhet, mert igen is elvon , mert minden egyes modult meg kell nekik nézni, hogy az alapdolgokat nem cseszi e szét és a másik modulokkal is megfér és a javitásokat ED-nek kell egybegyurnia, hogy egy patch legyen belöle.
Ezért lenne jobb egy olyan koncepció, hogy modulokra bontva lehetne megkapni a fejlesztéshez a részeket.Ha valaki olyan gépet fejleszt ami ugyan azokat a tulajdonságokkal bir, akkor mindegyik ugyan olyan mélységben legyen megvalósitva. ugyan ugy az anyaghasználatra is lenne egy közponi adatbázis, hogy aPBR-es anyagok az minden gépen ugyanazt a szintet képvislejek.
A ww2es gépeknél amugy még annyira nincs is olyan nagy probléma ha eltekintunk attól, hogy nincs autentikus környezet, mert ott még nem voltak távolsági fegyverek és irányitott fegyverek, tehát ha valaki szereti a kihivásokat és egy korábbi géppel megy egy késöi ww2es gépnek attól még jól szorakozhat a dogfight alatt (amig lelövik :P )
DE egy modern gépnél ha nincs 2 közel azonos kor szintjén egymás ellenfeleinek számitó géptipus az eléggé el tudja venni az ember kedvét. Mert egy mig 19 a Hornet ellen nem épp a legjobb választás .Abban semmi szórakoztató, ha neked esélyed sincs mégcsak meglátni sem az ellent miközbe a másik meg sorozatba lelö 50km-ről.
Tehát ha nem is a helyszinre koncentrál a fejlesztés legalább a fejlesztési kor passzolna a fejlesztett tipusok között.
Amugy mkor jön a f16-os pre order trailer? Mert érdekes modon a FW-hez már most kiadták mikor csak junius 5 tol lehet rendelni, a falcont meg már jövö héttől. -
Solt #31785 Mint ahogy a CV1-sem... ezért is írtam, azok a képei sem stimmelnek... nálam legalábbis nem így néz ki! :) -
#31784 Ez tiszta ügy, de nem is erről van szó szerintem. Inkább arról, hogy az Odyssey nem ennyire ótvar, ahogyan az a csávó videójából lejön. -
Solt #31783 A CV1-s képei sem stimmelnek, de ettől függetlenül a pixel szám nem minden, a lencse nagyon sokat számít, plusz az S-ben LCD panel van, teljesen más a pixelek elrendezése mint az OLED esetén. Simán lehet jobb a képe az S-nek annak ellenére, hogy kevesebb pixel. A feketéje viszont simán lehet látványosan rosszabb... tartok tőle, hogy nem véletlenül sötétebbek az S képei a videóin. -
sakkay #31782 JA, és ne feledd, hogy az eddigi legjobb-már egy előbbi alrendszerben' bizonyított-lencse van a cuccban. De tényleg kíváncsi vagyok magam is-kb amúgy csak a DCS a fontos-mert a játékokhoz már a cv1 is alapvetően elég. -
sakkay #31781 LCD,+33% alpixel. Számold át. Egyszerűbben is megoldhatjuk majd. A csapatban is van olyan akinek az van mint neked, szóval igen hamar meglehet állapítani mi a helyzet DCS-ben. De a lényeg, hogy én az adatok alapján szarabbra számítottam, és ez kellemes meglepetés. Kb. mindenki azt írja, hogy sokkal jobb a kép élessége és amúgy is, mint amit vártak.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.05.18. 08:11:24 -
#31780 Én ezért mondtam, hogy a csávó tuti nem független tesztelő. Nem volt a fejemen Odyssey, de számomra tök hihetetlen, hogy abban / annak lenne a legszarabb képe. Egyszerűen nem hiszem el. -
#31779 Tegnap este csináltam egy quick tesztet
Ez a kép a lenti videóból van kimentve, 4K-s lejátszásnál szimpla screenshot.
Ez a kép meg úgy készült, hogy Odyssey párnájához odatoltam a Nokia5-ös telefonom hátsó kameráját, és szemre addig mozgattam, amíg a legélesebbnek tűnt, és csináltam pár képet (ahogy nézem inkább a kép tetején sikerült jobban). Nekem nincs spéci állványom, meg profi fényképezőm, mittudomén milyen optikával, fél kézben fogtam a sisakot, másikban a telót, és még így is jobb minőségű képet csináltam, mint amit ez a pancser a videóba tett. Amikor fejeden van, és rendesen be van állítva, akkor még élesebb.
Az Oculus CV1-ben volt 2.5M pixel, az S-ben lesz 3,6M pixel, az Odyssey Plus-ban van 4,6M pixel (Vive Pro detto). És erre kihoz egy ilyen videót, hogy az Oculus S ver mindent...?
-
#31778 Úgy értem, ha megveszed az S-t. -
#31777 Ezt írtam múltkor is, pörgess el 5:46-ig, Odyssey-vel az ED kabinban az oldalsó konzolon a számok konkrétan olvashatatlanok. Amit teljesen biztosan mondok neked, hogy nem így van. Tényleg kellene egy olyan tesztet csinálni, ha megveszed a Plus-t, leviszem hozzád az odyssey-t és kipróbáljuk 1:1 összehasonlítással :) -
sakkay #31776
AZért ez durva. Simán partiban van, a assettonál pl. csak az oculusnál látszanak a vezetékek, meg ott a legjobb a faág. Írja a srác, hogy a színek jobbak de a felvétel nehezebb az lcd miatt-de alul el lehet olvasni. -
sakkay #31775 -
#31774 Persze, tudom :) Azért mondtam, hogy BoS-nál emlékszem, hogy volt 80+ dolláros pack, DCS-nél nem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.17. 20:43:15 -
#31773 Rengeteg dolog kell még hozzá, ami Hornethez sincs még kész. Készen tuti nem lesz a 20-as évek elejéig sem (de szarul hangzik ez ), én csak azt mondtam, hogy egy early access kezdetéhez nincs olyan szigorúan vett állapot, vagy elkészülési szint, amit nehezen ugrana meg 4-5 hónap alatt. -
#31772 De az mintha más játék lenne Tom... :p -
#31771 Nem. A Tomcat volt a legdrágább eddig. -
sakkay #31770 Majd csak figyeld..hacsaknem tényleg fejlesztik évek óta. -
#31769 Nem rémlik, hogy lett volna. Battle of Stalingrad volt 100 dollár még a legelején. -
#31768 Volt már 80 USD feletti modul? -
#31767 Kíváncsi vagyok, hogy mi pénzt lesz képük kérni érte :D Mondjuk tökmindegy.. :D -
#31766 Miért? Ez early access, ami akárhogy állhat, ha ki akarják adni, akkor kiadják. Nem függ olyan határidőktől, mint fícsör lista elkészülése, hibajavítás, és hasonlók.
(Egyébként meg a kabin festése úgyis kész, a lényeges dolgok megvannak ) -
sakkay #31765 nem lepődnék meg.. -
#31764 Jövő.. ;) -
Caterpillar #31763 Mivel a Tomcat a tél végén jött ki (Március 20-ig volt ígérve) ezért igen, az december 20 környéke. Bár NineLine azt írta ősz eleje... az szept vége okt eleje... -
sakkay #31762 A késő ősz, jó ha karácsony lesz... -
Caterpillar #31761 16 pre-order jövő héten, megjelenés idén ősz.... -
#31760 A tényleg furcsa egy fejlesztési módszer, hogy megcsinálod a háború legkésőbbi, legerősebb, legmodernebb gépeit... majd adogatod hozzá a sokkal korábbi szarokat.
De ez legalább illik a helyszínhez és valamennyire az ellenfelekhez is (Ratával ellentétben ez legalább szolgálatban volt végig), bár azt továbbra sem mondanám, hogy egy hatodik vadászgépre volt a ww2 vonalnak olyan égetően szüksége, de ezzel legalább a Spit pilóták is lenyugodhatnak a fórumon, hogy innentől nem a Spit IX a legszarabb gép a nyugati fronton. -
feca1229 #31759 Ez is minek...
:-D
Amúgy nagyon jól néz ki -
Caterpillar #31758 Ezisminek commentek incoming
-
Caterpillar #31757 Próbáld ki a Tomcat-et, ha van rá lehetőséged, pedál sajnos annyira kötelező hozzá mint egy helikopterhez, de onnantól, szerintem a legjobb modul, toronymagasan az összes közül.
Elképesztően fun vele repülni, tegnap dogoltunk 1v1 Tomcat vs Tomcat / F-5E / F-86 / MiG-29 / F-18
29 meg 18 ellen csak akkor van esélyed ha a másik elnéz valamit, bár a macska is tud meglepőeket húzni, iszonyat orsózó meg forduló szögsebesség.
F-5E meg F-86 ellen emelkedni kell de ez nem meglepő. Ellenben hogy mennyire botrányosan nem lehet kilátni a gépből az valami elborzasztó. -
#31756 Fogalmam sincs, használják-e még vagy használták-e tényleg valaha :)
A katonai szakkifejezésekben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy pontosan mit takarnak, ez a conversion and procedural trainer úgy hangzik, mintha más típusról az átképzéshez, illetve bizonyos procedúrákat, mozdulatsorokat, kapcsolók helyeit, kapcsolás sorrendjének gyakorlásáról lenne szó, végül is ehhez nem kell a fegyverzetnek, radarnak, repmodellnek valósághűnek lennie. -
Wampapa #31755 Valami nagyot változott ezzel a patchel, főleg a Hornetnél.
Valaki azt írta itt régebben, hogy "rakétagép", most sokkal kevésbbé érzem annak és ez nekem jóval realisztikusabbnak tűnik. Iszonyat stabil, de hamarabb elfogy az energiája. Ha most kérdezne valaki, azt mondanám :ezt vedd meg. Élmény.
Az egész update eddig nagyon bejön, eltűnt pld az előzőnél újra megjelent textura töltés kameraváltáskor.
Már kezdtem ideges lenni, hogy a bétára mindig jön valami, ide meg semmi, de most nagy pacsi az EDÉnek.
Mellesleg a Harrier-en is változott valami, de ott nem is tudom megfogalmazni mi, de jobbnak tűnik igy.
A Mirage-t meg se néztem még (igazából két patch óta).
Az A 10 ugyanaz maradt :) Nagyon rosszul élem meg, ha beleállok a földbe, kerülöm is, de most sikerült a desznyót vakond módba tenni, a Hornet után olyan lelkesen kezdtem el orsózni felszálláskor a beton felett. -
#31754 Az biztos, hogy ezzel ED-nél is tisztában vannak. Az összes lehetséges modul közül ezt fogják a legtöbben összehasonítani... egy másik lehetséges szimulátorral
De az, hogy ED fórumán ezt ennyire üldözik, az szerintem rossz döntés. Nyilván össze fogják hasonlítani a két szimet, és ha nem náluk, akkor olyan helyen teszik ezt meg, ahol ők bele sem tudnak szólni, kijavítani az esetleges tárgyi tévedéseket, satöbbit. De ha szerintük ez jó, ha ED fórumon nincs róla szó, akkor meg sem történt, az az ő dolguk.
Egyébként az összes modern gép közül a Falconhoz érhető el a legtöbb doksi is az interneten, FLCS szoftver, berepülési tesztek, szélcsatorna tesztek. És nem a Tischenko féle módon, hanem közvetlenül a NASA oldaláról letölthető. Valahogy ezt anno sokkal kevésbé tartották fontosnak védeni, mint a későbbi gépeknél, az is lehet, hogy pont a technológiai fölényt akarták mások orra alá dörgölni. Passz. De a Falconról, főleg ha egyéb kapcsolatuk is van olyan személyekhez akik üzemeltetik vagy repülik, akkor nagyon nehéz azt mondani, hogy ezt vagy azt nem tudnak. Persze ECM, IFF, rádiók, titkosítások mindig érzékeny téma lesz, de azokat nem is kell "lemásolni", max a kezelésüket. A fegyverzet az adott, abból ugyanaz lesz mint másik gépeken, azok kezelése nem lesz más, max a szimbolikát kell megtanulni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.16. 20:33:47 -
#31753 amugy milyen szar lenne, ha mégis bebizonyosodna, hogy valamit mégis felhasználtak azokbol a manuálokból és bezáratnák az EDE-t. Mindenki jöhetne át BMS-re :D -
#31752 Pedig nincs ebben semmi ördöngösség. Még RedViper volt, amikor elszüttyögtem vele, hogy minden fasza legyen.
Egyszer nekiálltam a BMS-nek is, de NEKEM agyhalál az az ótvar felület. Kábé ennyi. Nincs humorom nekifeküdni. -
sakkay #31751 Addig a DCS-nek sok mindenbe az alapképességeit is kell fejleszteni-nem kicsit. Amúgy szerintem menni fog-de lesznek itt nagy kurvaanyázások a rögös úton -
sakkay #31750 Konkrétan a meglévő BMS miatt nincsen más lehetőségük. Az elejétől fogva garantált lesz az összehasonlítás-persze adott is. És ez kivédhetetlen a fórumot tudják tisztítani-de a youtubot nem Nem véletlen, hogy a 18, meg a 14 után csinálják meg, lesz egy csomó tapasztalat, meg egy rakat olyan eszköz ami közel ugyanaz mint a 18-nál. Hiszen ilyen még nem volt-mindig lehetett hivatkozni arra, hogy máshol meg sem közelíti a modellezés az éppen aktuális DCS gépet. Na de a Falcon??? Szarnak is nagyon, kb 5 éve mehet az adatgyűjtés. Nagyon valószínűnek tartom, hogy az IFF, datalink és módjai, radar működési formulák, ez mind mind csak most konkretizálódik végleges formában-lásd föld' radar 2.0. Még kb 1 év mire kész lesz a hornet teljesen.(95%) Addig a 16 sehol nem lesz, max hangulatos vidiken. 2020 végére tippelek a legkorábbi bétának. De inkább 21. -
#31749 [Vérszívás ON]
Ha ez "aktuálisan a játék, tényleg működő részekkel", akkor itt felmerült pár kérdés
- RF kapcsoló Quiet módban van, FCR status mégis RDY?
- Hajtómű 90% RPM, de a FTIT hőmérséklet csak 600 °C?
- 320 csomóval repeszt FL240-en, de Mach 0.07?
- ILS szerint mindezt pont siklópályán... ilyen bedöntéssel... ilyen magasan...?
- Kijelölt waypoint a nullás?
- Hack time 9h45Min? Jó hosszú repülés lesz
Értem persze, most hirtelen kell valami F-16 téma a manual helyett, de remélem ezt azért még megcsinálják később... rendesen
[Vérszívás OFF] -
#31748 Oké, én ezt most nem értem . Fogalmam sincs, hogy ebben kinek mi a nehéz, de BMS topikban is a "túl bonyolult konfig" a téma. Máshol is soronként mentek végig, egyenként kiválasztva hova mit akartok beállítani, és megnyomjátok azt a gombot. Falcon is ugyanez. 4.34-nél tök nulláról állítottam be a controlst, mert a fejlesztők írták, hogy az új funkciók miatt ez az ideális. 15 perc alatt megvoltam vele úgy, hogy nekem a két MFD keretet is végig kell nyomkodni. A Falcon gombjainak 90%-át be sem kell állítani, mert a klikkelhető kabin miatt a ramp startot, egyszeri konfigokat úgyis egérrel klikkeli az ember. Igen, az probléma lehet, ha valaki nem tudja melyik gomb mire való, és az sem kényelmes, hogy csak főmenüben állítható, de tényleg nem értem, hogy ebben mi az ami annyira gáz lenne... A grafikai beállítás lapon a DCS beállításainak töredéke választható csak - jóval régebbi az engine -, az egyetlen ami jóval bonyolultabb mint a DCS, az akkor kezdődik, amikor valaki repülni indul (hadjárat beállításai, flightok szervezése).