52660
-
#1920 Meg az se lenne hülyeség ha nem csak a kúton lehet aludni meg hotelbe hanem valami kisebb placon is. -
#1919 Én annyit mondok,hogy ha majd kapható lesz a játék akkor majd ki derül milyen is lesz!.Ugy vagyok vele,legyen meglepi!.Találgatni nem szeretnék,milyen lesz. -
#1918 Az jólenne :) -
#1917 de az lenne a jó, ha nem kéne építeni, mert olyan jól megcsinálják, hogy teljesen felesleges lesz :D -
#1916 Azért, mert egyrészt fölösleges, másrészt benne van a fórumszabályzatba, hogy nem lehet -
vajo #1915 Használd a "válasz erre" gombot légyszíves, mert kénytelen leszek törölni a hsz-eidet.!. -
vajo #1914 Egy öröm lesz mapot építeni ETS2-be érzem...... :)))) -
DANIELTRUCKER #1913 Amúgy mér baj? -
tomi0113 #1912 Jaja, meg amelyik kamion kielőz az be sorolhatna eléd.
Mer ez így tök fos hogy úgy mennek mint egy személyautó... '-.- -
DANIELTRUCKER #1911 Ezt mondtam én is! -
WinStar #1910 kérlek ne 5 percenként írj hsz-t..mindent egy hsz-be írj le.Köszi. -
#1909 Egyébként a többi kamiont is javíthatnák, meg pl: koszosodhatna is a szerelvény az úgy fasza lenne :) -
vajo #1908
AI-k még mindig hülyék! :D Amúgy csupa jó dolgokat mondanék, de már mindenki elmondta, így nem írom le még egyszer. -
DANIELTRUCKER #1907 A track ir funkció, vagy mi, az hogy van, lesz benne? -
DANIELTRUCKER #1906 A legvégén meg nézzétek a zászlókat! -
DANIELTRUCKER #1905 3:10-nél láttátok a dugót a szembe sávban -
DANIELTRUCKER #1904 2:55-nél a szemben jövő volvónak is van árnyéka! -
#1903 Na igen, így már más a véleményem. Roppant boldogító az, hogy billeg a fülke meg valahogy a vezetése olyan más a videóban látottak alapján mint ets/gts-ben. -
DANIELTRUCKER #1902 Egyébként amikor a madaras fal mellett megy, tényleg be van húzva a kézifék mégis megy 20-szal. -
DANIELTRUCKER #1901 Juhúúúúú! Ez nagyon betalált!
-
tomi0113 #1900 -
#1899 Ahogy nézem van pár új autó is benne. -
#1898 mivel az AI cuccok még a régiek -
#1897 Ha már itt tartunk nekem ez :)
-
#1896 nagyon jo a scania es a videoban latszik a volvo az olyansmi mint a gts ben a serie b volvo csak a lampa tunt masnak aztan majd elvallik. -
#1895 Nagyon jónak ígérkezik, remélem, lesz végre szépen kidolgozott Highline modell is. -
#1894 a kabinmozgás nagyon tetszik, látszik, hogy a map-on is dolgoznak. szrintem jó úton haladnak, hogy egy jó játékot kapjunk -
#1893 Nekem ez a kedvencem :D
-
#1892 Naaaa, alakul ez!
Sztem ez a új fény/árnyék rengeteget dob a játékon, a nappali fényt is egész élethűre tudták beállítani. De a környezet az még nagyon GTS kinézetű, de ha akkora változás lesz a végére a környezetbe mint a kamionokba, akkor nagyon ígéretes játéknak nézhetünk elébe!
Kedvenc jelenetem a videóból (sztem nagyon élethű lett):
-
huhha #1891 Nagyon szép game lesz egyzserüen valosághű.:D
Sztem nagyon szép munkát végeznek ETS2-be.
De én arra ok kiváncsi azt megcsinálják-e hogy este a lámpa alatt bevilágitja-e a fülkét.?:D
De ennek elenélre nagyon jo game-nek igérkezik.:D
-
#1890 Akkor itt a körítés is:
You can see that we still have a lot of work to do ahead of us to polish everything, but we hope that you will find the work in progress to be promising.
Az intro része a film nem a renderered-motor, ez egy gyors megragad a Maya. The intro part of the movie is not renderered in-engine, it's a quick grab from Maya. Ez jelenti a művészeti irány már szem előtt bemutatására a teherautók a játék felhasználói felület képernyők - ugratni a játékos a hűvös nagy részletességgel modellek. It represents the artistic direction we have in mind for presenting the trucks in the game's user interface screens - to tease the player with the cool high-detail models.
A második félidőben vagyunk, mutatja az a-fejlesztési Scania nyerges vontató a 4x2 és 6x4 tengelyelrendezések. In the second half, we are showing an in-development Scania tractor in 4x2 and 6x4 axle configurations. Megfelelő támogatás több hajlékony tengelyek bevezetésre kerül, és talán azt is értékelni a célzást dolgozó kabin felfüggesztés (még ki kell csíp a fizika állandók) és a könnyű-és árnyjáték az új 3D-s motort. Proper support for multiple steerable axles is introduced, and perhaps you can also appreciate the hint of working cabin suspension (still needs tweaks to the physics constants) and light & shadow play in the new 3D engine. -
#1889 Olvass is, a fizika még messze nincs kész, és a fülke és a kamionmozgások fizikáját is fogják még hangolni. A videónak inkább az a lényege, hogy lásd, hogy mozog a fülke, sőt lassításkor, gyorsításkor bólint az egész traktor. Még mindig az elején vannak a fejlesztésnek, szerintem még egyenesen a gts-ben készült a videó.
Megjegyzem, hogy a madarak tényleg a zajfogó falon vannak :D -
#1888 Komoly! -
#1887 eddig nagyon bejön...főleg, hogy megcsinálták a fülkefelfüggesztést :D
viszont tükörnézetben nincs árnyék, de gondolom ezt még fogják javítani...a belső árnyékolás nagyon bejön, bár mintha kicsit sötét lenne az a fülke belűlről...de az még vagy fog változni, de ha nem így is jó :D
mindenesetre, az eddigi munkája 5-ös az SCS-nek
végre egy kamionszimulátor, amit főként a rajongók kívánságai szerint csinálnak...reméljük, hogy most kapunk egy olyan játékot, ami már tényleg fog hasonlítani egy szimulátorra ;)
egyébként úgylátom, hogy elég jól haladnak vele...és reméljük, hogy ez így is marad...jóvolna már Április elején majd a map-ról is látni pár képet :D -
#1886 Az nemlesz, nekünk kell brümmögni hozzá... xDD -
#1885 Am mért nincs hang ? -
#1884 olyan nem létezik -
#1883 és a renyó ? arról is mennyi képet mutattak -
#1882 A fizikán látszik hogy elég szar, a fülke rugózás se nagy szám picit fordulsz azt ugrik akkorát a fülke hogy kiesnél belőle... -
#1881 Pont Viktor mondta nekem msn-en,hogy csak a Scaniat fogják ennyire kidolgozni...