52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • luspaydavid
    Meg az se lenne hülyeség ha nem csak a kúton lehet aludni meg hotelbe hanem valami kisebb placon is.
  • gogabi79
    Én annyit mondok,hogy ha majd kapható lesz a játék akkor majd ki derül milyen is lesz!.Ugy vagyok vele,legyen meglepi!.Találgatni nem szeretnék,milyen lesz.
  • MANos Viktor
    Az jólenne :)
  • Szobi30
    de az lenne a jó, ha nem kéne építeni, mert olyan jól megcsinálják, hogy teljesen felesleges lesz :D
  • gumikacsa
    Azért, mert egyrészt fölösleges, másrészt benne van a fórumszabályzatba, hogy nem lehet
  • vajo
    Használd a "válasz erre" gombot légyszíves, mert kénytelen leszek törölni a hsz-eidet.!.
  • vajo
    Egy öröm lesz mapot építeni ETS2-be érzem...... :))))
  • DANIELTRUCKER
    Amúgy mér baj?
  • tomi0113
    Jaja, meg amelyik kamion kielőz az be sorolhatna eléd.
    Mer ez így tök fos hogy úgy mennek mint egy személyautó... '-.-
  • DANIELTRUCKER
    Ezt mondtam én is!
  • WinStar
    kérlek ne 5 percenként írj hsz-t..mindent egy hsz-be írj le.Köszi.
  • MANos Viktor
    Egyébként a többi kamiont is javíthatnák, meg pl: koszosodhatna is a szerelvény az úgy fasza lenne :)
  • vajo

AI-k még mindig hülyék! :D Amúgy csupa jó dolgokat mondanék, de már mindenki elmondta, így nem írom le még egyszer.
  • DANIELTRUCKER
    A track ir funkció, vagy mi, az hogy van, lesz benne?
  • DANIELTRUCKER
    A legvégén meg nézzétek a zászlókat!
  • DANIELTRUCKER
    3:10-nél láttátok a dugót a szembe sávban
  • DANIELTRUCKER
    2:55-nél a szemben jövő volvónak is van árnyéka!
  • Prémium driver
    Na igen, így már más a véleményem. Roppant boldogító az, hogy billeg a fülke meg valahogy a vezetése olyan más a videóban látottak alapján mint ets/gts-ben.
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként amikor a madaras fal mellett megy, tényleg be van húzva a kézifék mégis megy 20-szal.
  • DANIELTRUCKER
    Juhúúúúú! Ez nagyon betalált!
  • tomi0113
  • luspaydavid
    Ahogy nézem van pár új autó is benne.
  • gumikacsa
    mivel az AI cuccok még a régiek
  • Atikah
    Ha már itt tartunk nekem ez :)
  • kutizsolt
    nagyon jo a scania es a videoban latszik a volvo az olyansmi mint a gts ben a serie b volvo csak a lampa tunt masnak aztan majd elvallik.
  • bullseye9
    Nagyon jónak ígérkezik, remélem, lesz végre szépen kidolgozott Highline modell is.
  • Robertoo21
    a kabinmozgás nagyon tetszik, látszik, hogy a map-on is dolgoznak. szrintem jó úton haladnak, hogy egy jó játékot kapjunk
  • luspaydavid
    Nekem ez a kedvencem :D
  • yokel
    Naaaa, alakul ez!
    Sztem ez a új fény/árnyék rengeteget dob a játékon, a nappali fényt is egész élethűre tudták beállítani. De a környezet az még nagyon GTS kinézetű, de ha akkora változás lesz a végére a környezetbe mint a kamionokba, akkor nagyon ígéretes játéknak nézhetünk elébe!

Kedvenc jelenetem a videóból (sztem nagyon élethű lett):

• huhha
    Nagyon szép game lesz egyzserüen valosághű.:D
    Sztem nagyon szép munkát végeznek ETS2-be.
    De én arra ok kiváncsi azt megcsinálják-e hogy este a lámpa alatt bevilágitja-e a fülkét.?:D
    De ennek elenélre nagyon jo game-nek igérkezik.:D
  • gumikacsa
    Akkor itt a körítés is:

You can see that we still have a lot of work to do ahead of us to polish everything, but we hope that you will find the work in progress to be promising.

Az intro része a film nem a renderered-motor, ez egy gyors megragad a Maya. The intro part of the movie is not renderered in-engine, it's a quick grab from Maya. Ez jelenti a művészeti irány már szem előtt bemutatására a teherautók a játék felhasználói felület képernyők - ugratni a játékos a hűvös nagy részletességgel modellek. It represents the artistic direction we have in mind for presenting the trucks in the game's user interface screens - to tease the player with the cool high-detail models.

A második félidőben vagyunk, mutatja az a-fejlesztési Scania nyerges vontató a 4x2 és 6x4 tengelyelrendezések. In the second half, we are showing an in-development Scania tractor in 4x2 and 6x4 axle configurations. Megfelelő támogatás több hajlékony tengelyek bevezetésre kerül, és talán azt is értékelni a célzást dolgozó kabin felfüggesztés (még ki kell csíp a fizika állandók) és a könnyű-és árnyjáték az új 3D-s motort. Proper support for multiple steerable axles is introduced, and perhaps you can also appreciate the hint of working cabin suspension (still needs tweaks to the physics constants) and light & shadow play in the new 3D engine.
  • gumikacsa
    Olvass is, a fizika még messze nincs kész, és a fülke és a kamionmozgások fizikáját is fogják még hangolni. A videónak inkább az a lényege, hogy lásd, hogy mozog a fülke, sőt lassításkor, gyorsításkor bólint az egész traktor. Még mindig az elején vannak a fejlesztésnek, szerintem még egyenesen a gts-ben készült a videó.

Megjegyzem, hogy a madarak tényleg a zajfogó falon vannak :D
  • RS
    Komoly!
  • Szobi30
    eddig nagyon bejön...főleg, hogy megcsinálták a fülkefelfüggesztést :D
    viszont tükörnézetben nincs árnyék, de gondolom ezt még fogják javítani...a belső árnyékolás nagyon bejön, bár mintha kicsit sötét lenne az a fülke belűlről...de az még vagy fog változni, de ha nem így is jó :D

mindenesetre, az eddigi munkája 5-ös az SCS-nek
    végre egy kamionszimulátor, amit főként a rajongók kívánságai szerint csinálnak...reméljük, hogy most kapunk egy olyan játékot, ami már tényleg fog hasonlítani egy szimulátorra ;)

egyébként úgylátom, hogy elég jól haladnak vele...és reméljük, hogy ez így is marad...jóvolna már Április elején majd a map-ról is látni pár képet :D
  • MANos Viktor
    Az nemlesz, nekünk kell brümmögni hozzá... xDD
  • luspaydavid
    Am mért nincs hang ?
  • R420
    olyan nem létezik
  • luspaydavid
    és a renyó ? arról is mennyi képet mutattak
  • MANos Viktor
    A fizikán látszik hogy elég szar, a fülke rugózás se nagy szám picit fordulsz azt ugrik akkorát a fülke hogy kiesnél belőle...
  • R420
    Pont Viktor mondta nekem msn-en,hogy csak a Scaniat fogják ennyire kidolgozni...