52660
-
#1880 Komoly lesz :D Bár mutathattak volna más márkát is nem csak a Scania-t. -
#1879 Ez nagyon jó játék lesz! Mozog a fülke minden! Alig várom:D -
#1878 Húh.
Nagyon adja főleg a fülkemozgás az nagyon bejön úgy látszik ők is tudnak olyat alkotni hogy tetszen! -
nenus #1877 Mozog a fülke, váltásnál ugrik az autó, új fizika, új kameranézet, kapar a kamion (jah az nem jó)... De akk is ... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1876 Azta geci,kurva komoly -
#1875 HÖLGYEIM ÉS URAIM!
AKKOR JÖJJÖN AMINEK JÖNNIE KELL, AZ ELSŐ VIDEÓ A KÉSZÜLŐ JÁTÉKRÓL:
-
#1874 Az lehet, hogy ez az újabb, de ha követted a fórumot, vagy az scs blogját, akkor tudod, hogy ezzel a játékkal nem nagyon foglalkoztak, úgymond "muszájból" összedobták.
Tehát egyáltalán nem mérvadó.
-
DANIELTRUCKER #1873 Bocs a saját üzenetemre válaszoltam!(1872) -
DANIELTRUCKER #1872 Az ET2-ben néha úgyis nézed a környezetet! -
DANIELTRUCKER #1871 Meg valamikor kiakad magától, valamikor nem. -
#1870 Ha rásem nézel a műszerfalra,elhiszem:D -
DANIELTRUCKER #1869 De az ET2-ben nem minden kamionban könnyű észrevenni! -
#1868 Műszerfalon tonnásjelekkel villog,nem? -
DANIELTRUCKER #1867 Engem a kattogás hiánya azért zavart, mert egyszer a fél pályát úgy mentem végig hogy be volt kapcsolva az index. -
DANIELTRUCKER #1866 (((Ezt a sajátomra írtam folytatásként.))) -
Solt #1865 Neked lehet, nekem nem. -
DANIELTRUCKER #1864 És hát azaz újabb! -
Solt #1863 Azt, hogy "FŐLEG" tudod értelmezni? Segítek. Ezalatt azt értem, hogy emellett egyéb hangok is számítanak, de főleg a felsoroltak. Plusz ott van a "GONDOLOK"... ezalatt pedig azt értem, hogy ami számomra kiemelt kérdés!
( és jó lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót ) -
DANIELTRUCKER #1862 De az ET2-ben nem! -
nenus #1861 Gts-ben is tökéletesek voltak a hangok -
DANIELTRUCKER #1860 Miért a kattogás az hiányozhat? Ha már egyszer szimulátor akkor legyen is az! Nem? -
Solt #1859 Mi a problémád? Nem igazán értem... -
DANIELTRUCKER #1858 Ja! Bocs nem tudtam hogy a kattogás nem hang! -
Solt #1857 Főleg a motor hangokra gondolok... plusz a váltás, kuplung, menetzaj, stb... -
DANIELTRUCKER #1856 Nekem a hangokkal nem volt bajom, bár az ET2-ben nem volt index kattogás. -
Solt #1855 Remélem a hangokon is javítanak. Sokat tud dobni az élményen. -
nenus #1854 Ezen a dupla húzós variáción elgondolkoztam. Most ez úgy lesz hogy bővítheted a gépet garázsban, vagy külön kereskedőknél lehet megvenni? Mellesleg kimondottan jó ötletnek tartom. Kis Svéd meg Spanyol fillinget ad a játéknak :D -
DANIELTRUCKER #1853 Juhú! -
#1852 lesz -
#1851 Azt írták hogy jövő héten lesz videó. -
DANIELTRUCKER #1850 Valaki nemrég említett videót. Azzal mi van? -
#1849 Majd meglátjuk milyen lesz. -
Solt #1848 Láttam, de ez fel sem tűnt... még élőben sem láttam ilyet! Öregszem... :) -
#1847 #1786 -
Solt #1846 Nemes egyszerűséggel meglepett ez az információ. Nem is tudtam, hogy van már ilyen. Bennem még az élt, hogy a C-tengely szokott kormányzott lenni, a B-tengely meg a hajtott. -
#1845 Melyik szót nem érted? (Van ahol így mondják, vagy hogy kormányzott a B tengely) -
Solt #1844 Fordul a B-tengely? -
DANIELTRUCKER #1843 Ez nem igaz mert már most van benne egy csomó új dolog.(fordul a B-tengely, árnyékok) -
#1842 Szerintem most ott vannak mint anno ETS GTS nél :D Jó jó de még mindig nem valami új. -
#1841 Hát ja az nem lenne rossz dolog.