52660
-
#2000 Most is írták hogy akkora lesz mint a GTS/ATS 3szor. -
#1999 nagyon jo lesz a terkep!!! es a multkor mintha azt irtak volna hogy "nemetorszag es anglia akkora lesz mint a gts-ben es az ukts-ben ugyhogy joval nagyob map-ra szamithatunk.... mert spanyol orszagis eleg nagy meg francia es ha a nemet terkep nagylesz akkor a tobbise lesz kicsike..... -
vajo #1998 Mondjuk 3 ágú körforgó az már van benne. (Új model) -
#1997 Észrevetted már ? -
DANIELTRUCKER #1996 Szerintem a képeken (1-2) nem a legjobb merci van, vagyis hát nem a megaspace, hanem a kisebb fülkés! -
DANIELTRUCKER #1995 Szerintem nem, mert úgy mondták hogy jön az ET2,ETS2 és még valami! -
#1994 Az ET2 volt a titkos projekt nem? -
DANIELTRUCKER #1993 ? -
#1992 Mit csinálsz ?
am az egyik képen van az a Job valami akkor az lesz vagy még nem cserélték le. -
DANIELTRUCKER #1991 Tényleg, (csak úgy megkérdezem) tudja már valaki mi a titkos projekt? -
DANIELTRUCKER #1990 Az utolsó kép közepénél kicsit látszik egy garázs!
Akkor lehet hogy ez is cégalapítós lesz?! -
#1989 most néztem a térképet, ahogy látom lesznek elkerülő utak is...ez jó ötlet volt! -
#1988 Elég jó! -
#1987 Nem rossz ahogy a térképet nézem nem lesz kicsi :D -
#1986 Remélem lesz sok mellékút, autópálya de jó lenne ha lenne bennük egyenes szakasz is mert a GTS ATS ben nem sok hosszabb egyenes van. -
nenus #1985 Most ne ilyenen akadj már fenn...
És az nem napfénytető, hanem egy egyszerű fekete tetószellőző -
#1984 Az igazin is van. A spoiler úgy van kialakítva, hogy jó legyen -
DANIELTRUCKER #1983 A második képen a légterelő alatt miért van napfénytető?
Ez nem hiba? Az ott teljesen értelmetlen! -
#1982 Várom már hogy kiadják.
Meg a DAF-okra leszek kíváncsi mert arról képet még nem kaptunk:( -
DANIELTRUCKER #1981 -
#1980 Azt írják a blogon, h még messze nincs kész a cucc, de terveik szerint 60 város lesz és a térkép háromszor akkora lesz mint az előző részekbe.
De a képek alapján azért már most körvonalazódik, h megjelenésébe (az alapokat tekintve) nem lesz (nagy) változás "kinézetre". Gondolok itt pl. a városok felépítésére, ua. a feeling jön át mintha csak GTS/ATS lenne, esetleg a városok mérete nagyobb lesz mint GTS-ben volt.
Vagyis grafikailag nem kapunk újat, csak a korábbiakat fejlesztik tovább (új textúrák, dynamic shadow, stb.) ami persze már ez is nagy lépés szó se róla, de nem az lesz, h mikor meglátja az ember akkor azt tudná rá mondani, h "húú, ez teljesen megváltozott ez a játék kinézetre", ha értitek mire gondolok!
Nem ócsárolni akarom a készítőket, mert full respect nekik amiért tényleg próbálnak mindent megtenni a rajongóknak amit szeretnének, és lehet, h a játékélmény teljesen más lesz mint az elődökbe, de ezt a képek úgy se tudják átadni, azt tapasztalni kell majd ha kiadják. De az emberbe azért ott van, h ha csinálnak egy új részt ráadásul új grafikai motorral akkor azért máshogy fog kinézni majd a játék összességébe, de én ezt eddig nem látom, persze az árnyék nagyot dob rajta amit lájkolok is mert tényleg tetszik, de mégis a GTSre épül az egész és nem egy új dolog.
Na mind1, ez csak az én véleményem az 1000ből... Azért hajrá SCS!
-
#1979 nekem bejönnek...főleg az első kép, az nagyon tetszik :) -
#1978 Nagyon ottlesz! -
nenus #1977 [center]
Nem is rosszak!
Hát a térképnek a fillingje ugyan az mint ets/gts - ben
-
SnyperD #1976 Új hírek! -
DANIELTRUCKER #1975 Én csak kérdeztem, hogy valaki tudja-e, mivel hogy erről még nem kaptunk információt! -
WinStar #1974 szted tudjuk?Játszunk vele?Majd megtudjuk ha kész lesz.... -
DANIELTRUCKER #1973 Egyébként az új játékban a sok optikai, fizikai változáson kívül a történet ugyan az lesz, mint az első részben, vagy inkább ilyen cégalapítós lesz, mint a GTS-ben? -
#1972 +1 -
nenus #1971 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah és a következő képen termékmegjelenítés található -
nenus #1970 tessék... használd egészséggel.. -
toxidavid #1969 mephrodent a kati te észlény.:D -
Sóschips #1968 kellett Neki katiznia meg spurizni -
WinStar #1967 ember nyugodjál már meg....nézd a hivatalos honlapot és megtalálod a választ -
nenus #1966 csávókam jól vagy? -
toxidavid #1965 Am ehez mien gépteljesítmény kell az tudjuk?:SSS -
#1964 -
toxidavid #1963 nade gecijóóóóóóóleszzz:DDDDDDDdd mikor adják már kiiiiiiiiiii dewárom :DDDDDDDDDDD és hogy mozog a fülke xDDD azért az egy kicsi lehetne lazább nem olyan. mert kicsit rántasz rajta le esik.xDD tehát igy hogy kicsit idö legyen még wissza megy nem sok csak egy kicsit de ezismár walami:DDD nekem nagyon tetszik:D -
DANIELTRUCKER #1962 A kamionok póttal is gyorsak lennének, csak Európában van ez a korlát! Most hogy meg már napközben nem előzhetnek! -
#1961 Ő arra gondolt, hogy 5 másodperc alatt már 120-al megy és nem a valóság szerint van megcsinálja a kamion gyorsulása,váltása,lőereje - nem teljesen élethű.