52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER
    Én hiszek a szememnek és szerintem nem hazudik. A játék már most sokat javult elődjeihez képest és ha még kapunk egy jó fizikát akkor én már elégedett leszek. Csak attól félek, hogy nem fog maxon futni a gépemen akadás nélkül. De így vagy úgy ez már most egy jó játék.
  • gumikacsa
    Ezt most remélem nem komolyan írtad...

Ha igen, nézegess vissza kicsit, és rájössz, ha most kiadnák, már más mint a többi...
  • Prémium driver
    Őszintén én nem annyira bízom abban, hogy más lesz mint többi.
  • RS
    Remélem megfelelően optimalizálják, és nem egy atomerőmű kell a játék futtatásához...
  • DANIELTRUCKER
    Azért az évszakok az nem lenne akkora hülyeség?
  • gumikacsa
    Ez neked valami becsípődés, hogy v helyett w írsz? Ez csak engem zavar kibsztul?

(majndem) mindenki:

Amúgy rengeteg hülyeséget beszéltek. Még a játék megjelenése minimum fél év, így egyelőre még ne ítélkezzetek. Inkább örüljetek a fejlődésnek, és várjátok a játékot, a kívánságokkal pedig maradjatok meg a reális keretek között.
  • vajo
    Azok a madarak a zajfogó falon vannak rajta :D XD
  • 94mike
    Nekem eddig bejön a játék,és amin kellene változtatni,az a gyorsulás...ne olyan legyen,mint az elöző sorozatokban,hanem reálisabb..
  • toxidavid
    Luspy nagyon igazadwan :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • luspaydavid
    Hát igen lehetne sorolni még mit hogyan kellene de nekem az is elég ha a ET fizikája lesz mert az is jobb már.
  • Szobi30
    úgyse fogják megcsinálni az évszakokat, de szép álom :D

viszont a fülke felfüggesztést elvileg megcsinálják...

és ha minden igaz, a fizika is jobb lesz (ebbe beletartozik az is, hogy póttal vagy anélkül mész, legalábbis remélem :D)
  • luspaydavid
    Meg még az is jó lenne ha lennének "évszakok" (hó,eső..) meg ha koszolódna a gép :D valahogy élethűbb lenne, és még ha mozogna a fülke meg lehetne érezni hogy póttal vagy vagy anélkül. De azért mindent nem lehet :)
  • luspaydavid
    Nem nem tűnt fel az a pár sas
  • DANIELTRUCKER
    Az 1. képen!
  • DANIELTRUCKER
    Ti észrevettétek a madarakat!
  • Szobi30
    ezek még csak az első képek...vagyis ha igaz, még át fog alakulni (remélem, hogy ez tartalmazza azt is, hogy teljesen új modellek lesznek benne)
    de mindenesetre, most még csak a meglévő játékban (GTS) tesztelik a már kész dolgokat, mint pl az új modellek, a 6X2 ill a 6X4 kerékelrendezést, a dinamikus árnyékot, és nemtom hirtelen h mi van még :D

de a lényeg, hogy ha igaz, sokkal másabb lesz mint az eddigi játékok...bár nekem már a GTS is tetszett, csak az árnyékok hiányoztak belőle...
  • toxidavid
    Császtok kolegák! nekem semmibajom a játékkal nagyon csipázom :D am csak az a baj hogy tiszta GTS de nekem nem baj mert birom a ETS,GTS, is szówal csak arra wárunk itt sokan hogy kijönnön a játék a fényezőből:DDDDDDDD
  • DANIELTRUCKER
    Nem úgy értettem, hanem úgy hogy már játszottam olyan játékkal amiben az árnyékok zavaróak voltak.
  • biliard10
    uristen most köpöm ki a fogamat scs softwares játékban árnyék és a belsönézetben is árnék
  • Blum
    Miért,ha a való életben mész egy kocsival,vagy csak sétálgatsz,akkor is zavarnak a villódzó árnyékok?
  • Szobi30
    nem kell 150-el menni...
    a másik pedig, hogy ha a fizikát jól megcsinálnák, akkor 90-el ha mész, nem fog gyorsan "villódzni" és nem fog zavarni... ha megcsinálnák közel valósághűre, nem hinném h sok embert zavarna...

engem speciel tuti, hogy nem fog...már aztse tudom mióta vártam egy ilyen kamion szimulátort :)
    vagyis a mostani képek alapján, úgytűnik, hogy idén megérkezik az a szimulátor amit már évek óta várok :)
  • DANIELTRUCKER
    Mert ha gyorsan mész, akkor gyorsan villódzik és ez zavaró lehet.
  • Blum
    Miért lenne zavaró?
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem épp akkor húzták be(a kéziféket) és még lassult.
  • Petya306
    Cső Srácok! Nem tudom figyeltétek-e,de a Scania fülkében a KM/h 20-at mutat,de a kézifék be van húzva,ez csak egy észrevétel nem kötekedés. Nagyon király lesz a játék így első ránézésre bár remélem mire kijön addigra már egy igazi kamion kormányát fogom tekergetni.

Még annyit hozzátennék,hogy az sem lenne hülyeség,ha a fülkemozgást megcsinálnák,a Hard Truck 2-ben meg volt csinálva.
  • DANIELTRUCKER
    Szerintetek az árnyékok menet közben nem lesznek zavaróak?
  • nenus
    Király! Működő külső tükrök
  • RS
  • vajo
    Akkor üdv :D
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként új vagyok (a fórumon), de szeptember óta olvasom a fórumot csak nem tudtam regisztrálni. A Haulin-tól kezdve az összes rész megvan, de a kedvencem az UKTS. Eddig mindenkivel teljesen egyet tudok érteni mindennel a játékkal kapcsolatban.
  • vajo
    Ez már modern kamion! Az ablak párologtatja a vizet, így ha felhőszakadás van, eltűnik a vízcsepp mindig az ablakról. :D Amúgy már régebben én is írtam, hogy nincs ablaktörlő, de majd tuti lesz :D
  • DANIELTRUCKER
    Észrevettétek, hogy kintről ezen sincs ablaktörlő???!!!
  • gomze
    Valaki említette, hogy jó lenne külső nézetben is látni valamit a tükrökben, és ha jól látom a harmadik képen akkor azt is megoldották, de ennyiből még nem vagyok benne biztos hogy nem csak a króm csillogása. Reméljük az is jó lesz. Nem az a legfontosabb , sőt nekem eddig se volt vele bajom, de pl az is fejlődés lenne grafika terén.
  • péistike
    Tetszik a belsőtér! És kívülről se csúnya! Jó kis GAME lesz
  • Szobi30
    #1803, #1802: akkor valószínű h nézek majd valami másikat...úgyis az ATS elketyeg a mostanin is, mire kijön az ETS2 meg majd veszek vmi komolyabbat :D
  • luspaydavid
    Na ezt nem is tudtam de nem rossz végre nem 10 perc egy út. :)
    Magyar meg remélem még belefér :)
  • DIESEL DOG #1804
    Egyre jobban kezdem azt hinni hogy most tényleg valami igényeset fogunk kapni. :)
  • Blum
    5450 Felejtős..Játékra.

4850-nél lejjebb ne add,de inkább 5770 vagy valami komolyabb.
  • Atikah
    HDx4xx széria sose volt erős
  • Szobi30
    térképről azt írták még a múltkor, hogy mindegyik ország kb akkora lesz mint a GTS-ben németország, és mindegyik országból kb annyi város lesz...
    szóval ebbe már egy varsó-Lisszabon nem 20 perc lesz :D

Magyarország nem hiszem h bennelesz...de majd elválik :D