52660
-
DANIELTRUCKER #1840 Én hiszek a szememnek és szerintem nem hazudik. A játék már most sokat javult elődjeihez képest és ha még kapunk egy jó fizikát akkor én már elégedett leszek. Csak attól félek, hogy nem fog maxon futni a gépemen akadás nélkül. De így vagy úgy ez már most egy jó játék. -
#1839 Ezt most remélem nem komolyan írtad...
Ha igen, nézegess vissza kicsit, és rájössz, ha most kiadnák, már más mint a többi... -
#1838 Őszintén én nem annyira bízom abban, hogy más lesz mint többi.
-
#1837 Remélem megfelelően optimalizálják, és nem egy atomerőmű kell a játék futtatásához... -
DANIELTRUCKER #1836 Azért az évszakok az nem lenne akkora hülyeség? -
#1835 Ez neked valami becsípődés, hogy v helyett w írsz? Ez csak engem zavar kibsztul?
(majndem) mindenki:
Amúgy rengeteg hülyeséget beszéltek. Még a játék megjelenése minimum fél év, így egyelőre még ne ítélkezzetek. Inkább örüljetek a fejlődésnek, és várjátok a játékot, a kívánságokkal pedig maradjatok meg a reális keretek között. -
vajo #1834 Azok a madarak a zajfogó falon vannak rajta :D XD -
#1833 Nekem eddig bejön a játék,és amin kellene változtatni,az a gyorsulás...ne olyan legyen,mint az elöző sorozatokban,hanem reálisabb.. -
toxidavid #1832 Luspy nagyon igazadwan :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#1831 Hát igen lehetne sorolni még mit hogyan kellene de nekem az is elég ha a ET fizikája lesz mert az is jobb már. -
#1830 úgyse fogják megcsinálni az évszakokat, de szép álom :D
viszont a fülke felfüggesztést elvileg megcsinálják...
és ha minden igaz, a fizika is jobb lesz (ebbe beletartozik az is, hogy póttal vagy anélkül mész, legalábbis remélem :D) -
#1829 Meg még az is jó lenne ha lennének "évszakok" (hó,eső..) meg ha koszolódna a gép :D valahogy élethűbb lenne, és még ha mozogna a fülke meg lehetne érezni hogy póttal vagy vagy anélkül. De azért mindent nem lehet :) -
#1828 Nem nem tűnt fel az a pár sas -
DANIELTRUCKER #1827 Az 1. képen! -
DANIELTRUCKER #1826 Ti észrevettétek a madarakat! -
#1825 ezek még csak az első képek...vagyis ha igaz, még át fog alakulni (remélem, hogy ez tartalmazza azt is, hogy teljesen új modellek lesznek benne)
de mindenesetre, most még csak a meglévő játékban (GTS) tesztelik a már kész dolgokat, mint pl az új modellek, a 6X2 ill a 6X4 kerékelrendezést, a dinamikus árnyékot, és nemtom hirtelen h mi van még :D
de a lényeg, hogy ha igaz, sokkal másabb lesz mint az eddigi játékok...bár nekem már a GTS is tetszett, csak az árnyékok hiányoztak belőle... -
toxidavid #1824 Császtok kolegák! nekem semmibajom a játékkal nagyon csipázom :D am csak az a baj hogy tiszta GTS de nekem nem baj mert birom a ETS,GTS, is szówal csak arra wárunk itt sokan hogy kijönnön a játék a fényezőből:DDDDDDDD -
DANIELTRUCKER #1823 Nem úgy értettem, hanem úgy hogy már játszottam olyan játékkal amiben az árnyékok zavaróak voltak. -
#1822 uristen most köpöm ki a fogamat scs softwares játékban árnyék és a belsönézetben is árnék -
Blum #1821 Miért,ha a való életben mész egy kocsival,vagy csak sétálgatsz,akkor is zavarnak a villódzó árnyékok? -
#1820 nem kell 150-el menni...
a másik pedig, hogy ha a fizikát jól megcsinálnák, akkor 90-el ha mész, nem fog gyorsan "villódzni" és nem fog zavarni... ha megcsinálnák közel valósághűre, nem hinném h sok embert zavarna...
engem speciel tuti, hogy nem fog...már aztse tudom mióta vártam egy ilyen kamion szimulátort :)
vagyis a mostani képek alapján, úgytűnik, hogy idén megérkezik az a szimulátor amit már évek óta várok :) -
DANIELTRUCKER #1819 Mert ha gyorsan mész, akkor gyorsan villódzik és ez zavaró lehet. -
Blum #1818 Miért lenne zavaró? -
DANIELTRUCKER #1817 Szerintem épp akkor húzták be(a kéziféket) és még lassult. -
Petya306 #1816 Cső Srácok! Nem tudom figyeltétek-e,de a Scania fülkében a KM/h 20-at mutat,de a kézifék be van húzva,ez csak egy észrevétel nem kötekedés. Nagyon király lesz a játék így első ránézésre bár remélem mire kijön addigra már egy igazi kamion kormányát fogom tekergetni.
Még annyit hozzátennék,hogy az sem lenne hülyeség,ha a fülkemozgást megcsinálnák,a Hard Truck 2-ben meg volt csinálva. -
DANIELTRUCKER #1815 Szerintetek az árnyékok menet közben nem lesznek zavaróak? -
nenus #1814 Király! Működő külső tükrök -
#1813 -
vajo #1812 Akkor üdv :D -
DANIELTRUCKER #1811 Egyébként új vagyok (a fórumon), de szeptember óta olvasom a fórumot csak nem tudtam regisztrálni. A Haulin-tól kezdve az összes rész megvan, de a kedvencem az UKTS. Eddig mindenkivel teljesen egyet tudok érteni mindennel a játékkal kapcsolatban. -
vajo #1810 Ez már modern kamion! Az ablak párologtatja a vizet, így ha felhőszakadás van, eltűnik a vízcsepp mindig az ablakról. :D Amúgy már régebben én is írtam, hogy nincs ablaktörlő, de majd tuti lesz :D -
DANIELTRUCKER #1809 Észrevettétek, hogy kintről ezen sincs ablaktörlő???!!! -
#1808 Valaki említette, hogy jó lenne külső nézetben is látni valamit a tükrökben, és ha jól látom a harmadik képen akkor azt is megoldották, de ennyiből még nem vagyok benne biztos hogy nem csak a króm csillogása. Reméljük az is jó lesz. Nem az a legfontosabb , sőt nekem eddig se volt vele bajom, de pl az is fejlődés lenne grafika terén. -
#1807 Tetszik a belsőtér! És kívülről se csúnya! Jó kis GAME lesz -
#1806 #1803, #1802: akkor valószínű h nézek majd valami másikat...úgyis az ATS elketyeg a mostanin is, mire kijön az ETS2 meg majd veszek vmi komolyabbat :D -
#1805 Na ezt nem is tudtam de nem rossz végre nem 10 perc egy út. :)
Magyar meg remélem még belefér :) -
DIESEL DOG #1804 Egyre jobban kezdem azt hinni hogy most tényleg valami igényeset fogunk kapni. :) -
Blum #1803 5450 Felejtős..Játékra.
4850-nél lejjebb ne add,de inkább 5770 vagy valami komolyabb. -
#1802 HDx4xx széria sose volt erős -
#1801 térképről azt írták még a múltkor, hogy mindegyik ország kb akkora lesz mint a GTS-ben németország, és mindegyik országból kb annyi város lesz...
szóval ebbe már egy varsó-Lisszabon nem 20 perc lesz :D
Magyarország nem hiszem h bennelesz...de majd elválik :D