52660
-
#1800 az u"lesen es a muszerfalon nezzetek meg ott is van arnyekolas :D
-
#1799 Jól néz ki, de kíváncsi vagyok a videóra is :D
Meg még a térképre leszek kíváncsi mekkora meg merre meg (lesz-e magyaro.) és a fizika. -
#1798 jó volna ha a videóban benne lenne már a Prémium...most az az új, arra leszek kíváncsi :D
egyébként azt énis észrevettem, hogy a napelenző belülről nincs meg :(
viszont az árnyékolás kárpótol érte...főleg, hogy a fülkében bent is lehet látni az árnyékolást... :D :D
+ a rámaptükrök is kurvajók szerintem...és még a holttértükör is :D
bár az első rámpatükrön még állíthatnának...de legalább már lehet benne valamit látni, nem úgy mint GTS-ben :D
mert azt akarok venni...gondoltam hátha valakinek az van :D
egyébként pedig jóvolna, ha nagyobb városok is lennének, nem csak 4 utcából állók...
na majd elválik :D
mindenesetre, én már várom a videót ;)
más, mi a véleményetek egy Radeon HD 5450-ről? -
vajo #1797 Engem majd az Editor menü fog...sőt, már érdekel is, hogy milyen lesz :D
Egyébként régen valaki panaszkodott arra, hogy nagyobb legyen a látótávolság ugye? Mindegy. Ugyanis én közben rájöttem az ATS-t kutatva, hogy az editorban lehet állítani. És még egy, hogy már az ET2-ben is más az editor, és asszem teljes képernyőn is működik.
A Scania szerintem csuda jó lett. :D Nekem tetszik, és az árnyékolás az baromi jó. De viszont ami kívül van, az már megint nem látszik a belsőből! Ezt most a napellenzőre értem. Kívül van, de belülről nem látszik. Ha javítják jó, de amúgy szerintem egy lényegtelen dolog ez most.
Első képen, ha jobban megnézitek a víznek gyönyörű szép a tükröződése, és úgy látom új textúrát, és effektet kapott. Viszont azt nem értem, hogy minek építgetnek folyton új helyeket, ugyanis ilyenek az ATS-ben sehol sincsenek. De ez is egy elhanyagolható tényező. :)
A videóra pedig nagyon kíváncsi vagyok és remélem látunk benne más márkát is. :) -
#1796 Nem is kell majd belerakni saját kamiont,jók lesznek az alapok... -
#1795 remélem azért élsimítás lesz a játékban, ettől eltekintve egész jó! -
#1794 hát igen...gondolom a modolás nem annyibúl fog állni, hogy átírjuk a def-et és kész...de őszintén szólva, az eddigi képek alapján engem nem is annyira fog érdekelni a modolás :)
csak még tegyenek bele egy pár értelmes pótot, és nekem megfelel úgy a játék ahogy van :) :) -
#1793 Vagyis ilyen lesz a játék az új grafikus motorral?
Az árnyékolásra egész jól ráfeküdtek hála az égnek, amint az az első képen is látszik ill. írták is, h a fény/árnyék a fülkén belül is érezhető lesz, ill minden tereptárgynál! Ehh, érdemes volt annyit mutogatni nekik a TML Studios játékait! Kíváncsi leszek a videóra!
Hát a módolás lehet, h megszűnik majd, vagy jóval bonyolultabb lesz, így, h ennyire változtatható lesz alapba a kamion játékon belül (4x2/6x2, szúrók, skinek, stb). Majd meglátjuk úgy is jó pár hónap múlva! -
Blum #1792 Remélem,hogy a videóban már legalább lesz AA...:/
Amúgy nagyon fasza eddig! Nagyon várom! -
#1791 Kezd nagyon jól alakulni a játék.
Ha jól értem, jövő héten videót is kapunk. -
#1790 Nagyon szép és ez a reflective skin... gyönyörű -
#1789 Nekem olyan gömbölyűnek tűnik a teteje. -
Solt #1788 A tükör kicsit alacsonyan van, de egyébként kurva jó... a rámpatükrök meg: Véééégre... -
#1787 A Scania fülke kurvajó! :| -
#1786 új képek...
szerintem egész jó a SCANIA...jó, van szebb modell is...de az eddigiekhez képest nagyon nagy fejlődés :) -
#1785 Mikor ez hír volt, beszéltünk is róla -
vajo #1784 Itt is már az új sofőr van asszem. -
#1783 Nem tudom, h feltűnt-e már vkinek, de új sorfőr is lesz majd.
Bár lehet, h erről már volt szó csak én nem vettem észre...
Am, tetszik, h tényleg figyelembe veszik a "rajongók" kéréseit (dinamikus árnyék, 6x2, 6x4) és próbálják azok alapján fejleszteni a játékot.
Érdemes volt annyiszor beírni nekik a blogjukra (én spec az árnyékolást sujkoltam nekik állandóan, TMS Studios képekkel illusztrálva, h lássák a konkurenciát mint szimulátor játékot)Úgy néz ki megérte! -
WinStar #1782 sztem is jó lenne ha végre lennének jó hegyi utak,meg rendesen meglenne csinálva hogy ausztriába,meg dél németbe meg svájcba még észak olaszba lenne alpokmeg spanyolba is rendesen meglenne csinálva a hegység,stb...stb...hisz úgyis sokat dolgoznak vele,reméljük megoldják :)
Ha már a GTS patchbe ausztriát megtudták oldani. -
#1781 Ebben Én is bent lennék:) Írd meg nekik, Én már megírtam nekik, hogy jó lenne, ha lehetne bent saját pótot is húzni:) -
#1780 Hirtelen azt hittem, nálad ilyen graffal megy az et2 :D -
vajo #1779
Hasonlót eltudnék képzelni svájcban, ugyanis van egy olyan érzésem, hogy a táj elemek low polysak lesznek, de jó textúrát fognak kapni. Ilyen hegyen eldöcögnék a Mergámmal :D -
#1778 Na, most már egyezik a véleményünk :D -
WinStar #1777 de azok busz szimulátorok :D
És én nem mondtam hogy nem lehetne csinálni szimulátort...csak ez nem rajtunk múlik...meg az rengeteg pénz,és annyit nemtudna eggyelőre az SCS összeszedni,sztem....de ha megcsinálják akkor az nagyon jó lenne :) -
#1776 -
vajo #1775 Akkor mérnem 0-át írtál oda?? -
#1774 Az csak PS -
DIESEL DOG #1773 Na ma este ráérek, úgy sincs semmi dolgom, kipróbálom én is az Extreme Trucker 2-őt... -
#1772 Szerintem nincs igazad, de Te tudod. Az hogy eddig csak arcade szarokat kaptunk, nem jelenti azt, hogy nem lehetne jó kamionszimulátort készíteni. Példának mondhatnám a busz szimek közül a CBS-t, vagy a hamarosaan érkező omsit. Ezek közül mind a kettő visszaadja azt a vezetési élményt, amit kell. -
#1771 Nem vagy valami ügyes, kezd el mégegyszer, 17 failed jobs.... -
Blum #1770 KijátszoDTad hát.. -
#1769 en is kijatszodtam :D -
#1768 Szerintem is egész jó az ET2 már kis játszottam :D
Szerintem nem kell őket siettetni mert csak össze csapot valami lesz. -
WinStar #1767 te milyen szimulátorról beszélsz?Hol van neked manapság szimulátor?Minden már arcade-ra épül.....azért mert a nevébe benne van hogy "szimulátor" az még nem jelent semmit eggyelőre.Ha szimulátort akarsz játsz Race On-al,GTR2,Live For Speed,Rfactor,stb.....kamionos játékból sose lesz szimulátor,sajnos :( Nincs benne realisztikus vezetési élmény mint a valóságban.... -
#1766 szerintem az ET2-ben rengeteg javulás van...kezdve az irányítástól...
de ha viszaemlékeztek, ET 1-ben is sokan csaalódtak, utána jött a GTS és az pedig tetszett mindenkinek...szóval értitek :D
de egyébként szerintem az ET2 elég jól sikerült... -
Sóschips #1765 Akkor még mindig ott van ets,gts..Viszont szerintem sem fogják már ezt elsietni,a képek alapján látszik,hogy ez azért sokkal jobb lesz mint a E.T.2:D -
vajo #1764 Most miért kell itt fikázódni? -
Blum #1763 Nem fogják elsietni...
Amúgyis. Nem kötelező vele se játszani,sem pedig megvenni. -
#1762 ja az ET2 nem sikerult valami jol..... lehet hogy elfogjak sietni az ETS2 is es nem lesz valami jo simulator... -
Sóschips #1761 szerintem se.Nekem valahogy nagyon nem jön be,meg ki sem