52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    az u"lesen es a muszerfalon nezzetek meg ott is van arnyekolas :D
  • luspaydavid
    Jól néz ki, de kíváncsi vagyok a videóra is :D
    Meg még a térképre leszek kíváncsi mekkora meg merre meg (lesz-e magyaro.) és a fizika.
  • Szobi30
    jó volna ha a videóban benne lenne már a Prémium...most az az új, arra leszek kíváncsi :D
    egyébként azt énis észrevettem, hogy a napelenző belülről nincs meg :(
    viszont az árnyékolás kárpótol érte...főleg, hogy a fülkében bent is lehet látni az árnyékolást... :D :D
    + a rámaptükrök is kurvajók szerintem...és még a holttértükör is :D
    bár az első rámpatükrön még állíthatnának...de legalább már lehet benne valamit látni, nem úgy mint GTS-ben :D
    mert azt akarok venni...gondoltam hátha valakinek az van :D
    egyébként pedig jóvolna, ha nagyobb városok is lennének, nem csak 4 utcából állók...
    na majd elválik :D
    mindenesetre, én már várom a videót ;)

más, mi a véleményetek egy Radeon HD 5450-ről?
  • vajo
    Engem majd az Editor menü fog...sőt, már érdekel is, hogy milyen lesz :D
    Egyébként régen valaki panaszkodott arra, hogy nagyobb legyen a látótávolság ugye? Mindegy. Ugyanis én közben rájöttem az ATS-t kutatva, hogy az editorban lehet állítani. És még egy, hogy már az ET2-ben is más az editor, és asszem teljes képernyőn is működik.
    A Scania szerintem csuda jó lett. :D Nekem tetszik, és az árnyékolás az baromi jó. De viszont ami kívül van, az már megint nem látszik a belsőből! Ezt most a napellenzőre értem. Kívül van, de belülről nem látszik. Ha javítják jó, de amúgy szerintem egy lényegtelen dolog ez most.

Első képen, ha jobban megnézitek a víznek gyönyörű szép a tükröződése, és úgy látom új textúrát, és effektet kapott. Viszont azt nem értem, hogy minek építgetnek folyton új helyeket, ugyanis ilyenek az ATS-ben sehol sincsenek. De ez is egy elhanyagolható tényező. :)

A videóra pedig nagyon kíváncsi vagyok és remélem látunk benne más márkát is. :)
  • Cb Főnök
    Nem is kell majd belerakni saját kamiont,jók lesznek az alapok...
  • Scania R580
    remélem azért élsimítás lesz a játékban, ettől eltekintve egész jó!
  • Szobi30
    hát igen...gondolom a modolás nem annyibúl fog állni, hogy átírjuk a def-et és kész...de őszintén szólva, az eddigi képek alapján engem nem is annyira fog érdekelni a modolás :)
    csak még tegyenek bele egy pár értelmes pótot, és nekem megfelel úgy a játék ahogy van :) :)
  • yokel
    Vagyis ilyen lesz a játék az új grafikus motorral?

Az árnyékolásra egész jól ráfeküdtek hála az égnek, amint az az első képen is látszik ill. írták is, h a fény/árnyék a fülkén belül is érezhető lesz, ill minden tereptárgynál! Ehh, érdemes volt annyit mutogatni nekik a TML Studios játékait! Kíváncsi leszek a videóra!

Hát a módolás lehet, h megszűnik majd, vagy jóval bonyolultabb lesz, így, h ennyire változtatható lesz alapba a kamion játékon belül (4x2/6x2, szúrók, skinek, stb). Majd meglátjuk úgy is jó pár hónap múlva!
  • Blum
    Remélem,hogy a videóban már legalább lesz AA...:/

Amúgy nagyon fasza eddig! Nagyon várom!
  • gumikacsa
    Kezd nagyon jól alakulni a játék.

Ha jól értem, jövő héten videót is kapunk.
  • Stig95
    Nagyon szép és ez a reflective skin... gyönyörű
  • luspaydavid
    Nekem olyan gömbölyűnek tűnik a teteje.
  • Solt
    A tükör kicsit alacsonyan van, de egyébként kurva jó... a rámpatükrök meg: Véééégre...
  • Gell97 kolega
    A Scania fülke kurvajó! :|
  • Szobi30
    új képek...

szerintem egész jó a SCANIA...jó, van szebb modell is...de az eddigiekhez képest nagyon nagy fejlődés :)
  • gumikacsa
    Mikor ez hír volt, beszéltünk is róla
  • vajo
    Itt is már az új sofőr van asszem.
  • yokel
    Nem tudom, h feltűnt-e már vkinek, de új sorfőr is lesz majd.
    Bár lehet, h erről már volt szó csak én nem vettem észre...

Am, tetszik, h tényleg figyelembe veszik a "rajongók" kéréseit (dinamikus árnyék, 6x2, 6x4) és próbálják azok alapján fejleszteni a játékot.
    Érdemes volt annyiszor beírni nekik a blogjukra (én spec az árnyékolást sujkoltam nekik állandóan, TMS Studios képekkel illusztrálva, h lássák a konkurenciát mint szimulátor játékot)Úgy néz ki megérte!
  • WinStar
    sztem is jó lenne ha végre lennének jó hegyi utak,meg rendesen meglenne csinálva hogy ausztriába,meg dél németbe meg svájcba még észak olaszba lenne alpokmeg spanyolba is rendesen meglenne csinálva a hegység,stb...stb...hisz úgyis sokat dolgoznak vele,reméljük megoldják :)
    Ha már a GTS patchbe ausztriát megtudták oldani.
  • hungaro
    Ebben Én is bent lennék:) Írd meg nekik, Én már megírtam nekik, hogy jó lenne, ha lehetne bent saját pótot is húzni:)
  • gumikacsa
    Hirtelen azt hittem, nálad ilyen graffal megy az et2 :D
  • vajo

Hasonlót eltudnék képzelni svájcban, ugyanis van egy olyan érzésem, hogy a táj elemek low polysak lesznek, de jó textúrát fognak kapni. Ilyen hegyen eldöcögnék a Mergámmal :D
  • gumikacsa
    Na, most már egyezik a véleményünk :D
  • WinStar
    de azok busz szimulátorok :D
    És én nem mondtam hogy nem lehetne csinálni szimulátort...csak ez nem rajtunk múlik...meg az rengeteg pénz,és annyit nemtudna eggyelőre az SCS összeszedni,sztem....de ha megcsinálják akkor az nagyon jó lenne :)
  • luspaydavid
  • vajo
    Akkor mérnem 0-át írtál oda??
  • luspaydavid
    Az csak PS
  • DIESEL DOG #1773
    Na ma este ráérek, úgy sincs semmi dolgom, kipróbálom én is az Extreme Trucker 2-őt...
  • gumikacsa
    Szerintem nincs igazad, de Te tudod. Az hogy eddig csak arcade szarokat kaptunk, nem jelenti azt, hogy nem lehetne jó kamionszimulátort készíteni. Példának mondhatnám a busz szimek közül a CBS-t, vagy a hamarosaan érkező omsit. Ezek közül mind a kettő visszaadja azt a vezetési élményt, amit kell.
  • gumikacsa
    Nem vagy valami ügyes, kezd el mégegyszer, 17 failed jobs....
  • Blum
    KijátszoDTad hát..
  • kutizsolt
    en is kijatszodtam :D
  • luspaydavid
    Szerintem is egész jó az ET2 már kis játszottam :D

Szerintem nem kell őket siettetni mert csak össze csapot valami lesz.
  • WinStar
    te milyen szimulátorról beszélsz?Hol van neked manapság szimulátor?Minden már arcade-ra épül.....azért mert a nevébe benne van hogy "szimulátor" az még nem jelent semmit eggyelőre.Ha szimulátort akarsz játsz Race On-al,GTR2,Live For Speed,Rfactor,stb.....kamionos játékból sose lesz szimulátor,sajnos :( Nincs benne realisztikus vezetési élmény mint a valóságban....
  • Szobi30
    szerintem az ET2-ben rengeteg javulás van...kezdve az irányítástól...

de ha viszaemlékeztek, ET 1-ben is sokan csaalódtak, utána jött a GTS és az pedig tetszett mindenkinek...szóval értitek :D
    de egyébként szerintem az ET2 elég jól sikerült...
  • Sóschips
    Akkor még mindig ott van ets,gts..Viszont szerintem sem fogják már ezt elsietni,a képek alapján látszik,hogy ez azért sokkal jobb lesz mint a E.T.2:D
  • vajo
    Most miért kell itt fikázódni?
  • Blum
    Nem fogják elsietni...
    Amúgyis. Nem kötelező vele se játszani,sem pedig megvenni.
  • kutizsolt
    ja az ET2 nem sikerult valami jol..... lehet hogy elfogjak sietni az ETS2 is es nem lesz valami jo simulator...
  • Sóschips
    szerintem se.Nekem valahogy nagyon nem jön be,meg ki sem