52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Atikah
  • Atikah
    CryTek háznál is CryEngine 3-at is először a sima Crysis mapon probálták ki.. belegondolsz ez visszafele is működik, és lehet így gondolkodnak az SCS-nél.
  • vajo
    Jah, igaz. Valami új út textúra azért nem ártana. :D
  • DIESEL DOG #2042
    Meg plusz az új textúra...
  • vajo
    Vagy majd késöbb teszik be, ugyanis csak egy def fájlt kell átírni és kivannak cserélve a növények.
  • yokel
    Milyen új fákkal? Tudom azokkal amit még az elején mutattak 1 képen össz-vissz...

Szted, 2x fogják újracsinálni az egész térképet? Mert sztem nem...
    Nem hinném, h ez a kép is még mindig GTS-be készült volna, elvégre már a sokadik olyan kép jön ki tőlük amin van din. árnyék a tereptárgyaknak is meg a kamionnak is, szal sztem ezek már ETS2 képek, vagyis így fog kinézni a játék.
    Elvégre ha már akkor meg voltak csinálva azok a fák akkor az már rég visszaköszönt volna vmelyik kiadott képen.
  • nenus
    Nekem bejön ez a cucc :D Elég aprólékosan megcsinálják
  • vajo
    Szép, de én már azért megnézném, hogy muzsikálna az új fákkal. :D
  • Atikah
    Húzz már el innen, nem veszed észre h mindeki hülyének néz?.. ha nem szarnak le.
  • gumikacsa
    A mostani hírből:

"the final date is not yet set in stone, but it is definitely well over half a year from now!"

Tehát a kiadás még több mint fél év
  • kutizsolt
    igen.... bocsanat nem egesz egyforma a falu:D
  • Atikah
    erre gondolsz?
  • kutizsolt
    baszus igazi faluk lesznek es ugy is fognak kinezni :D
  • kutizsolt
    ujj kepek az scs nel
  • Tsaba01
    Nekem is égnek áll a hajam mikor benézek ide:D
  • Atikah
    istenem egyre butább emberek járnak ide..
  • Robi546
    Nemtudom..... de jó lenne az új fizika! :)
    Mert lenne tél,csúszna az út meg minden! :) 8-)
  • DANIELTRUCKER
    Az új motor azt jelenti, hogy új fizika és új AI-k is lesznek?
  • vajo
    Új motor.
  • Robi546
    Ja ja hát igen pontosan így ahogy mondtad! :D :)
  • luspaydavid
    Szerintem nyár vége ősz eleje de azt csak ők tudhatják még az elején vannak.
  • Robi546
    Látom és hogy ha Harmadik Fele akkor az Ősz ugye? :S De a Facebookon meg azt írták amit mondtam úgy hogy ez akkor meg kb Április,Május amit én mondtam úgy hogy akkor most melyik az igaz ???? :D
  • luspaydavid
    Bannerban:

Várható megjelenés 2011 Harmadik fele.
  • Robi546
    Bocsi a dupla postért csak javítom azt amit előbb írtam:

Pontosabban így: én ezt írtam:
    When Release The Euro Truck Simulator 2 ????

és ők meg ezt írták:

2/3 months yet to go

Na így! :) ;) 8-)
  • Robi546
    Hali!

Srácok múltkor néztem FaceBookon és ott van hogy: Euro Truck Simulator 2 Official és oda az üzenő falra írtam nekik angolul hogy mikor fog ki jönni a játék és ezt írták vissza: 2/3 Month! azaz még 2 vagy 3 hónap és kijön a játék! :) ;)
  • luspaydavid
    Most akkor új motor lesz vagy a régiből hoznak ki mindent ?
  • vajo
    Újabb tippem van!

A város képe, nem azt mutatja, hogy így fog kinézni, hanem azért van felette a térkép, hogy viszonyításként lássuk, hogy Poznan mennyivel kisebb Berlinnél, de még se lesz kicsi város, így ha minden igaz, akkor Berlin óriási lesz, vagyis nem 4 utcából fog állni. Ez az én véleményem.
    Ugyanis még az új modellek sincsenek készen, az árnyékok sem, ez nem is az új motor, hiszen a fák is szépek az új motor alatt. Így kilőve minden, és marad az én elméletem. (Remélem.)
  • luspaydavid
    Az se lenne hülyeség ha kisebb városokba lehetne szállítani.
  • CB 31 Szmötyi
    Ahogy látom lesznek kisebb városokis amin átlehet menni ha a térkép jól mutatja.Mert így érdekesebb lenne ha nem az lenne hogy elindulsz kimész autópályára azt csókolom addig a városig ahova mész.Jó lenne ha az útba benne lenne 1-2 város amin át kellene menni,araszolgatni :)
  • DANIELTRUCKER
    Antikarakter? Miért? Én csak azt mondtam, hogy sokat tudnák vele játszani, azt nem, hogy az egész nyarat a gép előtt töltöm majd!
  • nenus
    Elég antikarakter lehetsz hogyha az egész nyarat a gép előtt töltöd...
  • djano
    +1
  • luspaydavid
    Én is úgy vagyok vele már játszanék vele de minél később jön annál jobb.
  • Sóschips
    vagy jövő ilyenkor:D..mint már sokan elmondták előttem,az a lényeg,hogy jó legyen:D
    Szóval,ha még egy évet várni kéne rá,engem az sem zavarna,mert akkor legalább dolgoznak rajta és napról napra jobb lesz.Szóval DANIELTRUCKER relaxálj picit.
  • 94mike
    +1
  • Szobi30
    én pedig remélem, hogy nem fogják kiadni, csak leghamarabb Október környékén...mert minnél később adják ki, annál igényesebb játékra számíthatunk.
  • szabii98
    hát azt várhatod...
    az öszi szünet is elég lesz ;)
  • DANIELTRUCKER
    Én azért remélem, hogy még nyár elején kiadnák, mert akkor sokat tudnék vele játszani.
  • 94mike
    Azta kurva nem gyenge:O
  • DANIELTRUCKER
    Már egyszer írta valaki, hogy terveik szerint 60 város lesz benne!