52660
-
#2045 -
#2044 CryTek háznál is CryEngine 3-at is először a sima Crysis mapon probálták ki.. belegondolsz ez visszafele is működik, és lehet így gondolkodnak az SCS-nél. -
vajo #2043 Jah, igaz. Valami új út textúra azért nem ártana. :D -
DIESEL DOG #2042 Meg plusz az új textúra... -
vajo #2041 Vagy majd késöbb teszik be, ugyanis csak egy def fájlt kell átírni és kivannak cserélve a növények. -
#2040 Milyen új fákkal? Tudom azokkal amit még az elején mutattak 1 képen össz-vissz...
Szted, 2x fogják újracsinálni az egész térképet? Mert sztem nem...
Nem hinném, h ez a kép is még mindig GTS-be készült volna, elvégre már a sokadik olyan kép jön ki tőlük amin van din. árnyék a tereptárgyaknak is meg a kamionnak is, szal sztem ezek már ETS2 képek, vagyis így fog kinézni a játék.
Elvégre ha már akkor meg voltak csinálva azok a fák akkor az már rég visszaköszönt volna vmelyik kiadott képen. -
nenus #2039 Nekem bejön ez a cucc :D Elég aprólékosan megcsinálják -
vajo #2038 Szép, de én már azért megnézném, hogy muzsikálna az új fákkal. :D -
#2037 Húzz már el innen, nem veszed észre h mindeki hülyének néz?.. ha nem szarnak le. -
#2031 A mostani hírből:
"the final date is not yet set in stone, but it is definitely well over half a year from now!"
Tehát a kiadás még több mint fél év -
#2030 igen.... bocsanat nem egesz egyforma a falu:D -
#2029 erre gondolsz?
-
#2028 baszus igazi faluk lesznek es ugy is fognak kinezni :D
-
#2027 ujj kepek az scs nel
-
Tsaba01 #2026 Nekem is égnek áll a hajam mikor benézek ide:D -
#2025 istenem egyre butább emberek járnak ide.. -
Robi546 #2024 Nemtudom..... de jó lenne az új fizika! :)
Mert lenne tél,csúszna az út meg minden! :) 8-) -
DANIELTRUCKER #2023 Az új motor azt jelenti, hogy új fizika és új AI-k is lesznek? -
vajo #2022 Új motor. -
Robi546 #2021 Ja ja hát igen pontosan így ahogy mondtad! :D :) -
#2020 Szerintem nyár vége ősz eleje de azt csak ők tudhatják még az elején vannak. -
Robi546 #2019 Látom és hogy ha Harmadik Fele akkor az Ősz ugye? :S De a Facebookon meg azt írták amit mondtam úgy hogy ez akkor meg kb Április,Május amit én mondtam úgy hogy akkor most melyik az igaz ???? :D -
#2018 Bannerban:
Várható megjelenés 2011 Harmadik fele. -
Robi546 #2017 Bocsi a dupla postért csak javítom azt amit előbb írtam:
Pontosabban így: én ezt írtam:
When Release The Euro Truck Simulator 2 ????
és ők meg ezt írták:
2/3 months yet to go
Na így! :) ;) 8-) -
Robi546 #2016 Hali!
Srácok múltkor néztem FaceBookon és ott van hogy: Euro Truck Simulator 2 Official és oda az üzenő falra írtam nekik angolul hogy mikor fog ki jönni a játék és ezt írták vissza: 2/3 Month! azaz még 2 vagy 3 hónap és kijön a játék! :) ;) -
#2015 Most akkor új motor lesz vagy a régiből hoznak ki mindent ? -
vajo #2014 Újabb tippem van!
A város képe, nem azt mutatja, hogy így fog kinézni, hanem azért van felette a térkép, hogy viszonyításként lássuk, hogy Poznan mennyivel kisebb Berlinnél, de még se lesz kicsi város, így ha minden igaz, akkor Berlin óriási lesz, vagyis nem 4 utcából fog állni. Ez az én véleményem.
Ugyanis még az új modellek sincsenek készen, az árnyékok sem, ez nem is az új motor, hiszen a fák is szépek az új motor alatt. Így kilőve minden, és marad az én elméletem. (Remélem.) -
#2013 Az se lenne hülyeség ha kisebb városokba lehetne szállítani. -
CB 31 Szmötyi #2012 Ahogy látom lesznek kisebb városokis amin átlehet menni ha a térkép jól mutatja.Mert így érdekesebb lenne ha nem az lenne hogy elindulsz kimész autópályára azt csókolom addig a városig ahova mész.Jó lenne ha az útba benne lenne 1-2 város amin át kellene menni,araszolgatni :) -
DANIELTRUCKER #2011 Antikarakter? Miért? Én csak azt mondtam, hogy sokat tudnák vele játszani, azt nem, hogy az egész nyarat a gép előtt töltöm majd! -
nenus #2010 Elég antikarakter lehetsz hogyha az egész nyarat a gép előtt töltöd... -
#2009 +1 -
#2008 Én is úgy vagyok vele már játszanék vele de minél később jön annál jobb. -
Sóschips #2007 vagy jövő ilyenkor:D..mint már sokan elmondták előttem,az a lényeg,hogy jó legyen:D
Szóval,ha még egy évet várni kéne rá,engem az sem zavarna,mert akkor legalább dolgoznak rajta és napról napra jobb lesz.Szóval DANIELTRUCKER relaxálj picit. -
#2006 +1 -
#2005 én pedig remélem, hogy nem fogják kiadni, csak leghamarabb Október környékén...mert minnél később adják ki, annál igényesebb játékra számíthatunk. -
#2004 hát azt várhatod...
az öszi szünet is elég lesz ;) -
DANIELTRUCKER #2003 Én azért remélem, hogy még nyár elején kiadnák, mert akkor sokat tudnék vele játszani. -
#2002 Azta kurva nem gyenge:O -
DANIELTRUCKER #2001 Már egyszer írta valaki, hogy terveik szerint 60 város lesz benne!