52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gogabi79
    majd ki derül!.Viszont az 18.extreme truck az nem sikerült valami jol nekik.
  • luspaydavid
    Minek ? had dolgozzanak szépen.
  • kutizsolt
    valaki az scs-nek meg kelne irja hogy egy olyan kepet rakjanak fel ameikben a tukorben lathasuk az arnyekolast....
  • vajo
    Azért mert a régi motort írják át. Vagy újat írnak, tök mindegy. Lényeg, hogy akkor még nem volt megcsinálva az árnyék. Szépen folyamatosan készül a játék. Ha egy hét alatt akarnának mindent megcsinálni, akkor lócsokit kapnánk nem játékot. Majd Szeptemberben már te is élvezheted otthon.
  • gogabi79
    sziasztok!

Elég sok egyező képet láttam már az Euro Truck Simulator 2 röl.Olyan képekis vannak amiken más a árnyék beállitás,és olyan is ami szinte ets ben.De gondolom nem csak én vettem észre ezt már?.Az uj árnyékokra gondolok jobban.Viszont ha tényleg mások a árnyékok akkor a volcos,,renault,és mercin miért a megszokott árnyék van a kamion alatt?.
  • DIESEL DOG #1755
    Ami késik, nem múlik. :D
  • Szobi30
    egyébként én már azt várom, hogy elkezdjék a képeket dobálni az új pályelemekről...pl az új benzinkutakról, cégekről :P

de az szerintem Május, Junius előtt nemlesz :S
  • vajo
    Még nincsen :S
  • ForceindiaFisi
    Sziasztok!

Valaki tud térképet adni erről az ETS2-ről?vagy még nincs?
  • Atikah
    amúgy jöhetnél msn-re mer kész vagyok a rakodóval
  • djano
    Szépek az új gépek!
    Amit látom ilyen 7.5 tonnás kis kamionokat nem is tesznek bele csak nagyokat:)
  • vajo
    Merci interiorra kíváncsi lennék azért :D
  • Robertoo21
    remélem összerakják annyira, hogy nem kell moddolni...
  • kutizsolt
    pfff milyen jo kepek :P egy het nem voltam forumon :D
  • Gerypapa 95
    egy gépigényre lassan kíváncsi lennék amúgy
  • gumikacsa
    Írták, hogy egyelőre csak a kamionnak van, de mire elkészül, mindennek lesz.
  • Atikah
    Első képen csak nekem tűnt fel, h csak a kamionnak van árnyéka?
    De remélem azért nem csak a kamionoknak lesz dinamikus árnyéka, bár látva a második képet a hidat nézve, ez a feltételezés megszűnik.
  • Gerypapa 95
  • thomson002
    Én azt értem. Az első képen mutatják is, hogy együtt fordul,de a 2. képen oké, hogy dupla tengelyes, de eddig még nem láttam 1 képen se hogy a tárgyak mint pl.: a híd az árnyékot vet a szerelvényre.
  • luspaydavid
    Elolvasod le is van írva hogy lehet majd választani a tengelyek között gondolom most azt akarták ezzel a képel hogy lesz 2 kormányzott tengely meg egy.
  • thomson002
    Szerintem a 2-ik kép lényege nem a kamion és a pót, hanem, hogy az árnyék nem simul az aszfaltra.
  • vajo
    Modolni biztos lehet majd, csak nem lesz olyan egyszerű, mint a mostani részekben.
  • DJKonya
    Szép játék lesz, úgy tűnik sokat fejlődött.
    Most már csak azokat az idétlen pótkocsikat kéne lecserélni :)
  • gumikacsa
    Opsz.. Gondolom annyira ámultok a képeken, hogy a lényeg, amit a képek hivatottak mutatni fel sem tűnik.

Végre nem csak tűsarkúak lesznek a gépek, ha jól értelmeztem, többféle kerékelrendezés választható opció lesz minden kamionnál. Sőt a volvon azt is megoldották, hogy a két kormányozható tengely úgy mozogjon együtt, ahogy annak kell.

Viszont van egy olyan rossz érzésem, hogy annyira megújul a játék, hogy a modolást akár el is lehet felejteni...
  • gomze
    Úgy nézem fejlődik az SCS, és szerintem most már végre egy normális játékot fogunk kapni, amire érdemes várni, és érdemes lesz megvenni, amit ajánlok is minden fun-nak, hogy ezzel is támogassuk a következő részek további fejlődését.
  • Gell97 kolega
    fasza lesz!
  • Robertoo21
    tetszetős!
  • Kistódi
  • luspaydavid
    Jól néz ki.
  • vajo

Nem rossz :D

-------------------

Üzenet:

Here is a hint that in Euro Truck Simulator 2, you won't be stuck with just one particular axle configuration. When purchasing and configuring a truck, there will be several things to customize, not just the wheels of course!

In particular, the 6x4 Volvo may be of interest if you pay close attention. With the physics programmers implementing features like Ackermann steering geometry, the precision of the physical simulation should be a different league compared to any of our previous games.
  • vajo
    Igaz-igaz. :D
  • gumikacsa
    Házigazda uram, nem ártana törölni a warez, és kéregetős hozzászólásokat
  • vajo
    Jah, igen... :D Természetesen így gondoltam, és remélem az összes kamion újra lesz modellezve, az Iveco is. :D
  • Szobi30
    + a DAF is :D
  • vajo
    Remélem azért majd az MAN új lesz, és nem hagyják a gts-es verziót! :D
  • DIESEL DOG #1713
    Úgy érzem hogy ezúttal valami igényeset fogunk kapni.
  • RS
    Végre!
  • Gell97 kolega
    árnyékok. :DD Fasza!
  • gumikacsa
    nekem ez is annyira kínai, mint a hdr... :D
  • Falkon
    Az.