52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Atikah
    HDRIből ítélve, high dynamic range?
  • Falkon
    A hdr-t nem tudod mi az?
  • vajo
    Nos először nem olvastam el, de aztán igen, sé le is fordítom nektek.
    Szóval:

"Kis célzás az ETS2 technikai állásából.
    Sokan bombáznak minket azzal, hogy mutassunk már valamit az ETS2-ből, de ez most komplikált egy kicsit.

A technikát programozó oldalon az árnyékoláson dolgoztunk egy jó ideig, és most hála elértük, hogy a program integrálja, elfogadja a kódokat a játékba.

A végeredmény természetesen az, hogy a készítők és tervezők elégedettek, boldogok az új jellemzőkkel amik ezek: igazi árnyékok, saját árnyékolás, igazi fények, HDR, (nem tudom mi ez, aki tudja leírhatná.) virulunk és kedveljük ezeket. De ugyanakkor húzzák a hajukat, hogy még mindig mennyi munkára van szükség.

Végül nekünk lesz egy korszerűbb grafikai motorunk! Ez éppen még néhány hetet fog igénybe venni, mielőtt el tudjuk kezdeni mutatni mindezek képernyőképeit, a dolgok megfelelően hangoltak és egyensúlyoztak, minden működőképes legyen ahogy várjuk ezeket.

És végül csak röviden a lényeget írom le, hogy azoknak akik belekötöttek az árnyékba ( mint pl én), azok megnyugodhatnak, mert a motor egyenlőre csak a fő kamionon elérhető, de később egyre jobb lesz, és mindennek lesz valódi árnyéka."

Nagyjából ennyi. Nem mindenhol tudtam összeilleszteni a mondatok, bocsi érte. Siettem :D
  • Atikah
    árnyékokon, és a kamion tuningolásán kívül a képből nem sok újítás jön le.. de attól független a második képet adom
  • kutizsolt
    nagyon nagyon jo kepek ... szerintem hamarosan kiadjak mert jol haladnak a jatekkal .... es mindig mikor haladnak nem adnak ki kepeket igy nem tudjuk mikor lesz kesz de azert mar anyira haladnak h szerintem 2-3 honap es jatszunk rajta:D:D
  • gumikacsa
    olvasd el a 1698-ast és ott a válasz

1701: Így van, tesztelik, a képeket csak azért dobták be, hogy megnyugodjanak azok akik már féltek, hogy mégsem lesz dinamikus árnyékolás.

De valami jobb angolos majd megmondja, mit is ír a szöveg :D
  • v43 001
    Lehet még csak tesztelik. Nem biztos hogy végleges verzió. Amúgy szerintem jó lesz ez :)
  • vajo
    Fasza, de az első képen, az AI-kon már nincs árnyék xd... :D Így meg máris szarul fest az egész.
  • Gerypapa 95
    áá az árnyékok .. és tényleg tök jók
  • gumikacsa
    A képek mellé a köret szöveg:

A small hint of ETS2 tech progress
    We are constantly bombarded with requests to show more of what is happening with Euro Truck Simulator 2, but it's complicated now.

On the technology programming side, we have been working on deferred shading for quite a while, but now the time has come to finally integrate the code into the game - to give the artists the access to the tech and tools.

The end result is of course that the artists and designers are at the same time happy with so many new features that they will have at their disposal - true shadows including self-shadowing, true lights, new shader effects, HDR, bloom and the like. But at the same time they are pulling their hair as we realized how many tweaks of existing stuff will be still needed.

Anyway, finally we will have a state-of-the-art graphics engine! It will just take a few more weeks before we can start showing screenshots of all these things properly tuned and balanced, all working as expected at the same time in the scene...

For today, here is just a small teaser that shadows are already finding their way into the game. In these shots only the trucks have shadows enabled. Fortunately, the new technology is quite smart; it will allow all objects in the scene to cast shadows relatively cheap when it comes to performance, so the scenes will look gorgeous even on mid-range hardware. You will notice that this scene doesn't contain any new vegetation or some of the things that we have already talked about - this is exactly the case that many features that people are working on in parallel now need to be finished, integrated and adjusted to work together at the same time, not just as isolated research and development sub-projects. These shots are from a rural area in Poland by the way
  • gumikacsa
    Pár kép tőlem ( na jó scs-éktől)

(ha meglátod beszarsz, végre árnyékok...):

• Gell97 kolega
    ..pár kép tőlem:

• luspaydavid
    Ja így már értem.
  • DIESEL DOG #1694
    Q3-4

3-ik vagy 4-ik negyedévben esedékes a játék piacra dobása.
  • luspaydavid
    Lefordítódtam egy Holland oldalról az infót

-A játékot 2011-ben ki fogják bocsátani. (Q3/Q4 konfirmált)

Q3-4 mit jelent?
  • Kistódi
    Csak mondtam hogy nekem meg az jut eszembe róla...
  • vajo
    Ez csak egy fan videó a kiadott képekből összevágva. Official videóra, úgy kb Júniusig nem kell számítani
  • irarref456
    ez az officional trailer?
  • Solt
    Ez jól hangzik... kíváncsian várom! :)

( ET2 egyébként már egész játszható... )
  • gumikacsa
    Az első mondatoddal kb. én is így vagyok.

A másodikhoz annyit fűznék hozzá, hogy a et2-ben sokat fejlődött az irányítás, a fizika kevésbé. Az ets2 már új fizikai motorral fog működni. Most ez vagy jó lesz, vagy nem... De most nagyon reménykedik mindenki, mert úgy látszik az scs nagyon oda akarja tenni a játékot...
  • luspaydavid
    Mert arról mintázták... pl. benne van Taktoyaktak (vagy hogy is kel írni)
  • Solt
    Én évek óta várok egy jó kis kamion, vagy buszszimulátort! :) ( szakmai ártalom! :) ) Követem ezeket a dolgokat valamennyire... persze csak távolról, mert ezen játékok topikjainak a színvonala nekem sok(k). :)

Az ETS-l két alapvető ( és sok egyéb ) nyűgöm van. Ebből az egyik a tükörnézet, a másik a fizika totális hiánya. A képek alapján a tükörnézet most elég tűrhető lesz... ha ehhez még társul legalább egy ET2 irányítás, akkor az már egész emészthető lesz! :)
  • Blum
    Te amúgy hogy-hogy itt vagy? :)
    Csak nem te is várod a játékot?
  • Solt
    Óóó.. az a tükörnézet végre elég ígéretes...
  • thomson002
    +1 (ott a tartályosokat utálják a legjobban )
  • Matemester13
    Jó képek.
    Egy videó:
  • Kistódi
    Jó képek...Ezek a képek meg ami a Cool-on szokott menni a Jéglovagok.. fullban olyan...
  • Cb Főnök
    Pár kép.

• Falkon
    Jó kép lett!

Amúgy van valami megoldás, hogy teljes képernyős legyen? 1280x1024-en, van 2 fekete csík fent, illetve lent.
  • Gerypapa 95
  • DIESEL DOG #1677
    Erről a képről akarva-akaratlanul is az amerikai favágók c. sorozat jutott eszembe. :D
  • thomson002
    1 kép csak úgy
  • Krapo
    Kösziszépen ! Ez tényleg megoldotta ! Egyenlőre fut rendesen ! Mégegyszer köszi !
  • Blum
    ATi VGA-val szokott ilyen tüneteket produkálni. Gondolom neked is az van.
    AMD weboldaláról lehúzod a kártyádnak és op. rendszerednek megfelelő legújabb drivert és kész,mennie kell. Merthogy nálam is hibátlanul fut ATi VGA-val.
  • Krapo
    Hello sziasztok ! Látom Extreme trucker 2-vel foglalkoztok itt, kipróbáltam de nekem APPCRASH-t produkál ! Lenne valakinek egy épkézláb ötlete-rá ? Előreis köszi !
  • WinStar
    igen,ez is egy megoldás,én is chrome-ot használok.
  • gogabi79
    A leg egyszerübb.google crom böngészöt töltsd le,át másolod a linkat majd,rámész hogy fordítás és kész.az egész oldal magyar lesz.ennyi
  • WinStar
    jah bocsi :D xD
    Én vagyok a lökött mert én saját magamat megértettem,de most így többször átolvasva már értem a hibát :D
  • v43 001
    Oké, vágom! Sejtettem is, csak ellent mondtál ott magadnak :D
  • WinStar
    magyarról angolra jól fordít,helyesen.
    Angolról magyarra rosszul fordít.Így érted?