52660
-
#1960 Én is mentem volna velük :) -
#1959 Fateromén egy gombot megnyomsz,és máris mehetsz..üresen 170 a vége,és amíg van beosztás..méri az órais..nade,sorry az offért. -
#1958 kiveszed a biztosítékot, és megy 140-150 et...de akkor no tachográf, szóval ha van GPS azon tudod nézni, hogy mennyivel mész :D -
#1957 Sőt, már fent is vannak a képek -
nenus #1956 Jó úgy megy annyival ha meg van kicsit bütykölve... -
#1955 szerintem a képek nem a játékból lesznek. -
#1954 Mérne menne 150km/h-t egy kamion?:| -
#1953 Akkor lehet, én tudok valamit rosszul... -
DANIELTRUCKER #1952 Jó képek. Nagyon örülök , hogy a scaniát ilyen jóra megcsinálják! -
nenus #1951 Már ha 1 céghez is ellátogatnak, már az is elég jó. De remélem itt már rájönnek hogy egy kamion nem tud 150 km/h-val menni. -
#1950 igen...és én úgy gondolom, hogy ennek a jétknak a "fő gépe" a SCANIA lesz, úgy mint ahogy a GTS-nek az MAN volt...ugyanis erősen kétlem, hogy az összes gyártóhoz ellátogatnának majd, mert gondolom ez azt is jelenti, hogy közel valósághűen lesz lemodellezve a SCANIA...
mindenesetre várjuk a képeket fészen :D -
nenus #1949 Röviden, tömören annyi hogy ellátogattak a Dániai Közlekedési és Logisztikai Egyesületbe,és a Svédországi SCANIA gyárba, azért hogy rájöjjenek hogy hogy lehet vezethetőbbé tenni a kamiont. És örülnek a sok jó visszajelzésnek..
+ kerülni fognak majd fel nemsokára képek a fészre is.
Észrevehetően nagyon sok gondot fordítanak a játékra.. -
Blum #1948 Valószínűleg azt akarja jelenteni,hogy ellátogattak a Scania gyárba. :) -
nenus #1947 Raktak fel pár képet az oldalra, de nem a játékhoz tartozót..
Meg van mellé valami szöveg.. Beteszem majd fordítóba, hátha valami érdekes.. -
#1946 pénteken szoktak képeket adni...gondolom arról, h mit haladtak egy hét alatt, szóval ha igaz akkor ma kapunk pár képet, de azért ne éld bele magad, mert volt már, hogy nem adtak semmit... -
DANIELTRUCKER #1945 Vasárnap megint kapunk valamit? -
#1944 Ez így igaz. -
DANIELTRUCKER #1943 Köszönöm, hogy elmagyarázzátok a dolgokat! Kevesebbet tudok mint gondoltam! -
#1942 Én úgy tudom hogy pótkocsis szerelvények a forgózsámolyosak és a tandem a fik tengelyesek. -
nenus #1941 Nem fix felépítmény. Például konténer. -
DANIELTRUCKER #1940 ? -
HunBalage #1939 én úgytudom hogy a bdf a csere felépítményes gépek... -
DANIELTRUCKER #1938 Köszönöm a felvilágosítást! -
#1937 Én úgy tudtam,h a forgozsámolyos gépek a bdf-ek :| a tandem,az meg nem..most akkor hogyvan? -
vajo #1936 és a BDF Tandem? Szerintem a BDF arra utal, hogy 2 szerelvényes, és a tandem a bdf. De lehet nem jól tudom. -
#1935 Pl.:ezek -
nenus #1934 A forgó zsámoyos pót :)
(De én már olyat is hallottam hogy azok a bdf- ek amiket nem nyerges vontató húz.. Egyszóval bele tartozik a tandem is. Hogy ebből mi igaz azt nem tudom..) -
DANIELTRUCKER #1933 (Én vagyok tudatlan) Mi az a BDF? -
nenus #1932 Én azért bíznék benne. Ezután a kép után kinézek 1 dupla pótot, és onnan már szabad az út a BDF-hez :)
-
#1931 Köszönöm a válaszokat! -
#1930 Erről még nem nagyon hangzott el konkrét infó, de a sok újításba lehet, hogy bele fér. Bár túlsok reményt ne fűzz hozzá. -
vajo #1929 Asszem igen, de nem rémlik. De jó lenne :) -
#1928 Sziasztok!
Ne haragudjatok ha már volt a kérdés, de a játék támogatni fogja a forgózsámolyt? Vagy egyáltalán lesz benne más mint nyerges gép? -
DANIELTRUCKER #1927 Remélem a többi kamion is jól meg lesz csinálva, bár mindegy, mert amúgy is csak scaniáznék! -
#1926 Ígyvan! :) -
#1925 szép lenne...már írtam nekik én is...de szerintem felesleges beírni nekik...olyanra csinálják amilyennek jól látják...de ne legyen igazam és kapjunk egy élvezhető játékot!!! -
#1924 wow, nekem kurvára tetszik. -
#1923 na ja remélem ez ne mlesz olyan GTS-eses :D -
WinStar #1922 ne találgassatok s álmodozzatok.Amit kaptok az olyan lesz....ha kívánság listát akartok csináljatok egy új topicot,ezek az álmodozások teljesen feleslegesek...nem kaphattok soha hibátlan játékot,úgy mint hibátlan autót sem,stb....mindennek hibásnak,"selejtnek" kell lennie...ez így van rendjén!!! -
#1921 Meg ha nem menne időre a fuvar. (meg nem dobálna ki minden szarér ami nem tetszik neki :D)