52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Blum
    Hát,az tény,hogy nem az igazi.
    vagy az AF volt lehúzva nagyon,vagy az AA nem volt felrántva teljesen. Vagy balfaszul lett átméretezve a kép.
  • V43 1105
    Lófaszt. Nézd meg a háttérben a sint pixeles, recés szar :D
  • luspaydavid
  • DANIELTRUCKER
    Lehet, hogy pont ez lesz az amit az én gépem nem fog bírni. Bár tényleg sokat dob majd a játékon!
  • szabii98
    Jólesszez :D
  • djano
    nagyon fasza lesz.
    Inkább még ha kell várjunk egy évet vele de akkor az fullos játék legyen(Y)
  • Szobi30
    mennyit dob rajta az élsimítás...
  • Blum
    Zsír,van élsimítás! :D
  • vajo
    Új kép.

• Atikah
    akkor lehet azér kapcsol le a gépem időnként :D
  • DANIELTRUCKER
    Ja és mondjuk amíg cégnél vagy addig ezt sem neked kell kifizetned!
  • v43 001
    Vagy odaállsz, levesz egy adott mennyiségű pénzt, majd a sorompó felnyílik.
  • DANIELTRUCKER
    Most hogy nézem a képet ez sorompó dolog úgy lesz, hogy lesz egy jel a sorompó előtt, ott megállsz, fizetsz, és go tovább?
  • DANIELTRUCKER
    Na igen ez a másik! Néha úgy érzem mintha egy torlasznak,kőnek éreznének amitől nem tudnak elmenni pedig ez nem így van!
  • gumikacsa
    Szerintem a képek brutálisak, az árnyékok nagyon feldobják.

Bár, néha írtok olyanokat, hogy rendesen fáj...
  • luspaydavid
    Engem az zavar ha mondjuk be megyek valahova és egy kicsit tolatni kell még közelebb jön meg ha megyek ki az útra megáll.
  • vajo
    Mondjuk az AA-t feltehetnék már végre 16-ra :D
  • kazai21
    áá kurvajól meg van csinálva a fizetőkapu:D
  • DANIELTRUCKER
    Remélem a kapuknál lesznek dugók is és nem azért mert beragadtak az AI-k! Mivel a GTS-ben is gyakoriak az AI bugok. Az elsőbbség adásnál túúúúl udvariasak, mag a körforgalmak is katasztrofálisak, meg az is zavart hogy az autópályán csak úgy mész és minden ok nélkül neked megy egy vagy csak úgy ledudál! De remélem ezen is változtatnak, mert ez is sokat tud dobni a játékélményen!
  • biliard10
    mivan az off topikal?
  • mester12
    Üdv mindenkinek!
    Nagyon odavág az a fizető meg az a mercedes is jól néz ki de végül is minden nagyon tetszik. Már várom hogy kijöjjön magyaroknál is.
  • vajo
    Nem tudom, de bennem az van, hogy ha már kamionozok, akkor az legyen valóságos mind vezetés, mind környezet szempontjából, mert más élményt nyújt ha pl tudod, hogy itt hegy van és te is hegyre mész. Nekem fontos a pontosság. Ez egyéni vélemény :))
  • Cb Főnök
  • vajo
    az fizető kapu :D
  • Gerypapa 95
    Én bőven megvoltam elégedve az ETS-es mappal is .. nem azért játszottam , hogy várost nézzek hanem azért hogy kamionozzak !
  • magyarkolega01
  • djano
    nagyon fasza az a határon vagy micsoda de az a kapus megoldás nagyon fasza:)
    meg az utak is:)
  • vajo
    Nem is arra gondoltam, hogy valósághű, város meg minden, hanem hogy hasonlítson azért a valóságra, mert ETS-ben egy sivatag volt. Sehol egy hegy, alagút, semmi. Azért remélem a 2-ben már figyelnek arra is, hogy azért hasonlítson a valóságra is egy kicsikét. Bár látom a képeken, hogy lengyel már hasonlít, mert figyelnek a fizetőkre, a híd is valósághű. Nem arra gondoltam én se, hogy minden fa ugyan ott legyen, ahol a valóságba.
    Csak ha már ennyire foglalkoznak Lengyelországgal, szerintem azért olaszt se fogják elhanyagolni. Nagyon remélem! :D
  • v43 001
    Ez a két városos kép a Lengyelországi Szczecin városából van :) Egész nagy bejárható területnek tűnik. Nem 2 utca lesz :P
  • yokel
    Túlzásokba azért sztem ne essél, mert csak csalódni fogsz...

Nem azt ígérték, h lemodellezik egész európát, csak, h nagyobb lesz a térkép ill. több város lesz, mint volt az ETS-be.
  • vajo
    Rohadt jó. De engem leginkább majd Ventimiglia fog érdekelni!!! Meg az olasz alagutak, fizetők!
  • RS
  • Szobi30
    az a fizetőkapu, vagy akármi is legyen az, nagyon bejön
  • Blum
    Fasza!
  • Gell97 kolega
    új képek. :D

• Blum
    Marha feleslegesen,mert:

-Értelmes tápból elég lett volna egy 400-450-es is
    -Gagyi tápból meg tökmindegy,hogy mekkorát ad,lófa**t nem ér.
  • Atikah
    nekem a 4870hez a pali anno 550es tápot adott..
  • DIESEL DOG #2053
    Legyen igazad...
  • Blum
    Nyugodt szívvel rárakhatod a CF-et is,nem lesz gond vele.
  • DIESEL DOG #2051
    A 2-őt még nem próbáltam ki...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár fent van ncore-on a kiszivárogtatott béta, de nem szedem le mert állítólag tele van még bugokkal...