52660
-
Blum #2125 Így van. -
#2124 Te nagyon elvagy tévedve... 1156os procival is simán lehet jó configot épiteni....... -
Solt #2123 1100-s szériára ( 1155, 1156 ) gondolt szerintem, bár akkor sem nagyon vágja kivan kivel! :) -
vajo #2122 Akkor 1156 :D
amúgy nem "akkor"-t akartam írni hanem akkora-t (akkorát) -
DANIELTRUCKER #2121 Ezt mondhattad volna korábban is, mert akkor nem poénkodok itt vele! -
Blum #2120 Látom nem érted,na mind1.
[1100-as foglalat nincs is amúgy ] -
vajo #2119 Az ablaktörlő nem a kamion model része, hanem egy külön animált pma modellé, amit valószínűleg még nem csináltak meg. Majd elkészül. -
vajo #2118 1100-as foglalatba nem tehetsz bele egy 1300-as procit, meg egy 1100-asba nem is lehet akkor erőműt összerakni. -
#2117 Majd lesz. -
DANIELTRUCKER #2116 Haha! nem kéne megint említenem, de ezen sincs ABLAKTÖRLŐ!
Egyébként nagyon jó képek, és szerintem gyorsan haladnak! -
#2115 egy kicsit városiasabb kinézete van így, mint az eddigi részekben...
de ezekkel a pótkocsikkal, már kezdhetnének valamit :S
nagyon remélem, hogy nem fogják így hagyni őket:/ -
#2114 Új skin a póton. Lehet hogy a pótok maradnak a régiek? :/ De amúgy jó képek :) -
#2113 Új képek!
-
Robi546 #2112 én is azt ajánlom amit DANIELTRUCKER! :) Töltsd le máshonnan!
Írtam Spoilerbe is! Olvasd el! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha fent vagy BeLoadon próbáld meg onnan letölteni vagy www.torrentz.com -ról! :) -
DANIELTRUCKER #2111 Hát nekem nincs több ötletem. Ha nem fut rendesen a setup.exe akkor ne is próbálkozz vele többet.
Ha meg letöltötted akkor néha ez úgyis benne van a pakliban hogy nem lesz tökéletes, de ne add fel, mert jó a játék!
Én azt mondom, hogy töltsd le máshonnan újra és egyszer majd működni fog, mert ez csak a setup.exe hibája lehet, nem a gépé! -
Blum #2110 Közvetlenül nincs.
Annyi köze van hozzá,hogy nem mindegy,hogy milyent veszel azaz milyen proci megy bele,milyen RAM-ok.
Pl. Most attól,hogy van egy LGA-775-ös GAGYI lapod,amiben benne van egy 775-ös proci,meg "X" GB RAM ÉS úgy döntesz,hogy veszel egy modernebb alaplapot (Jó,mondjuk most erre az LGA-775 talán a legrosszabb példa..),attól még lófasz gyorsulás sem lesz. Egyik és másik alaplap között nem azért van akkora árkülönbség,amennyi,hanem azért,mert pl. jobb tuningpotenciálja van,több vagy épp magasabb MHz-n futó RAM-ot fogad be,minőségibb elektronikát,chipeket tartalmaz,amelyek esetleg tuningnál sokkal stabilabbak,több VGA-t (esetleg processzort) fogad be...stb. -
Levente93 #2109 A játék nem eredeti, próbáltam közvetlen az exe fájt, de ugyan az. A feladatkezelőben néztem hogy a folyamat elindul de 0 CPU-val és kb 100K memóriával. -
#2108 Hogyne lenne köze... -
Blum #2107 Alaplapnak mi köze van a teljesítményhez? -
WinStar #2106 nem minden a videókártyától függ,már a processzor s az alaplap is nagyon sokat számít,meg a RAM is. -
WinStar #2105 Egy Ati HD 2400-asat lehet venni AGP-sbe 12 000-ért.Én legalábbis ennyiért tudok,és az enyém is AGP-s....és szintén HD 2400-as. -
vajo #2104 Az is igaz. -
#2103 így van, még rengeteg AGP-s gép van...
bár, AGP-s videó kártyák közül, nincs is olyan nagyon jó...és mellétéve drága is.
ha PCI-Express-es, akkor 20 körül szerintem tudsz venni olyat, amin el fog ketyegni az ETS2...
de ha inkább rászánsz, 40et, akkor még az ETS 4 is el fog rajta ketyegni... -
Blum #2102 Attól,hogy nem divat,ha hiszed,ha nem még nagyon sok gép AGP-s. Persze azok nem maiak. -
vajo #2101 szerintem pci. agp már nem akkora divat :D -
Blum #2100 AGP-s vagy PCI-E-es kéne? Milyen a jelenlegi? -
NiQ #2099 Szisztok! Ez a játék már biztosan erőssebb lesz
mint a GTS ,ami már most is akad nekem.
Milyen vidi kártyát vegyek szerintetek hogy biztosan
bírja,és kb.mennyibe fog ez nekem fájni. -
Robi546 #2098 Nagyon tetszik ez az ETS2 eddig! :D A Fizető kapu,kamionok meg a táj is elég jó! :) Remélem hogy jól ki dolgozzák! :)
Na mentem tanulni mert holnap suli! :(
Na hello! -
DANIELTRUCKER #2097 Eredeti a játék? Mert ha eredeti az nagy sz*pás! Menny be a mappájába ahonnan indul az autrun és nézd meg, hogy van-e setup.exe-je és indítsd onnan, ha meg nincs akkor szerintem hiába próbálkozol! -
Levente93 #2096 Üdvözlet!
Tudnátok nekem segíteni az extreme trucker 2 telepítésében, mert amikor indítom a telepítést kiadja a kis ablakot hogy a játék telepítése rákattintok hogy install és utána nem történik semmi. Windows 7-em van.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#2095 hála isten, ez csak MLAA xD
ha ilyen lenne sima élsimítással, elég gáz lenne
remélem ezután jön a 16x AA is :D
#2089: az tény, hogy nem ilyennek kellene lennie, mert elég kicsi a különbség :/
itt van a kép nagyobb felbontásban: mlaa
-
szabensz #2094 nah ez komoly játék lesz !!! már várom!! -
DANIELTRUCKER #2093 De még így is sokkal jobb mint volt és látszik, hogy sokat dolgoznak rajta. -
Blum #2092 Épp ezért mondtam,hogy az AF lehet lehúzva. -
vajo #2091 Attól a fáknak még nem kéne ilyen ocsmányul kinéznie szerintem... :) -
Blum #2090 Hát,az tény,hogy nem az igazi.
vagy az AF volt lehúzva nagyon,vagy az AA nem volt felrántva teljesen. Vagy balfaszul lett átméretezve a kép. -
#2089 Lófaszt. Nézd meg a háttérben a sint pixeles, recés szar :D -
#2088 -
DANIELTRUCKER #2087 Lehet, hogy pont ez lesz az amit az én gépem nem fog bírni. Bár tényleg sokat dob majd a játékon! -
#2086 Jólesszez :D