Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nekem fel volt rakva a forditas,es most ratelepitettem a fall of the samurai-t,de problemak vannak a szovegnel.
Vki tudna abban segiteni hogyan szedhetem le a magyarositast?
Elore is koszi!
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Toltam is 1-et, meg is nyertem, egy csomo puskás (pfujjj) ellen, kaptam is valami medált a végén 😊 hogy a régi utat taposom,és milyen jól 😛 .
De mivel még nem jött meg az kieg nem ismerem az uj egységeket, így addig nem erõltetem, de érdekes jó lehetõség, ettõl lesz igazán különleges.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Lehet ezt ösztönzõ erõ miatt csinálták. Ha már úgyis ott van a gépeden akkor vásárold is meg. 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Emipre játékos mikor tudott Napoleon playerrel multizni ?
A FOTS is ugyanolyan standalone játék, mint a Napoleon. A 2 játéknak elvileg nincs köze egymáshoz.
Sajnos a csatába azért olyan jelentõs változást nem érzékelek, de még tesztelni kell.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Thy
Nekem mondjuk szerencsém van, még jól is jártam a háborúval, de Wykos-ra nagyon rájár a rúd, bár ha a 2 érkezõ sereg lemegy, utána szabad a pálya.
Lehet hogy csak a véletlen mûve, de nagyon támadó hangulatba vannak a népek. Több játékba is bele kell kezdeni, hogy egyértelmû legyen, de mintha az átjárási egyezmények miatt utálnának minket, kereskedni is alig lehet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam-es mindenem, és a Shogun 2 - szinte fullra húzott beállításokkal - 35-60 fps, de igazából inkább 45-50 folyamatosan, csak pillanatokra esik le vagy ugrik fel, szóval stabil.
Erre a Fall of the Samurai - ami elsõ ránézésre egyáltalán nem szebb, sõt! - 10-15 fps...
Hát ez most mi a halál? Pedig feltette a Shogun 2-höz is a FotS patch-et, amiben ugye az AI-t javították (megjegyzem, hogy nagyon jól, és az egész játék sokkal jobb és gyorsabb lett, töltési idõ is sokat csökkent), de az csak jobban fut azóta...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Geci ideges vagyok, már sikerült eltöltenem 20 percet az intro kép bámulásával :@@@@ Mingyá leszedem a warezt.
Borítékolható hogy új szokásai lesznek, de amint megismered, rögtön lehet is szívatni. Ez sose változik.
Részemrõl, az egész TW történetében, erre vártam.
Csatázni eddig is lehetett, csak körülményesebben. Az a része is nagyon jó lett, de mégiscsak pusztán a csatázgatásról szól.
Nekem pont azért tetszik a TW mert egy összetett, igazi stratégia. Az hogy a taktikai mapon is kell harcolni, számomra csak egy része a játéknak.
" Battlefield load time improvement (approximately 30% dependent on machine spec) " - én már ettõl boldog vagyok a fejlesztett AI-t meg kíváncsian várom. Tán még singlebe is lehet élvezkedni.
Lássuk be Shogun 2 is multiba volt élvezhetõ, singlebe csak az idézetek tetszettek.
Bár egy Hattori katana azért megdobogtatná a szívem.
De sebaj a doboz is szépen fog mutatni a polcon.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Kicsit viccesbe ment át az az egységkorlátozósdi.
Miután feltuningoltam az ügynökeimet, útra keltem.
Tegnap azzal szórakoztam, hogy a papokkal leírtotta ma többi ügynököt, a nindzsával leszedtem a tábornokokat, a matsukével meg megveszem a seregeket.
Mivel mindenki számára korlátozottak az egységek, kicsit átbillent a mérleg, mer rám ez annyira nem vonatkozik. Ezzel a módszerrel be lehet gyûjteni a legkeményebb szamurájukat. Viccesen primitív lett a játék miután kiismertem. De nem vagyok meglepve, az összes mod ilyen, mindíg van valami amirõl megfeledkeznek, pedig lehet hogy a végére bekeményedett vona ha nem így játszok. Az ügynökökkel annyir a magam malmára hajtottam a vizet amit elõtte a mod új szabályai terelgettek, hogy rossz nézni XD
Ha végzek indulhat is a sógunozás. Most vettem meg az összes dlc-t.