Shogun 2 Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg jól sejtettem hogy hivatalos fórumon megy a pangás a válaszadásra. Tele van viszont olyan problémával hogy a Fall of the Samurai állandóan kilép asztalra. Mind1, mert én semmit nem tudok elindítani...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Felraktam a legujabb verziot de meg mindig nem latok 1 csomo fontos szoveget.

Koszi szepen!

Edorn
Már hozzá lett igazítva a fordítás az új kiegészítõhöz. Azaz ha letöltöd a fordítás legújabb változatát, akkor azzal már jó lesz. A magyarítás eltávolításának módja meg le van írva a súgójában...
Udv!
Nekem fel volt rakva a forditas,es most ratelepitettem a fall of the samurai-t,de problemak vannak a szovegnel.
Vki tudna abban segiteni hogyan szedhetem le a magyarositast?
Elore is koszi!

Tökéletes. 😊
Edorn
Csak az eredeti verzióhoz jó. A feltörttel használva eltûnnek szövegek a játékból, mialatt "telepítve" a magyarítás.
Ez a magyarítás jó az eredeti verzióhoz is? Már párszor kivittem angolul de érdekel milyen a magyar.
Köszönjük, sajnos mostanában igen lelassult a fordítás 😞 de örüljünk ennek is.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Rendes ranked csatákba is van egy kis opcio amit ha kipipálsz akkor a régi korok szamurájai harcolnak a modern egységekkel.
Toltam is 1-et, meg is nyertem, egy csomo puskás (pfujjj) ellen, kaptam is valami medált a végén 😊 hogy a régi utat taposom,és milyen jól 😛 .
De mivel még nem jött meg az kieg nem ismerem az uj egységeket, így addig nem erõltetem, de érdekes jó lehetõség, ettõl lesz igazán különleges.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Azt nem tudtam, hogy összefonódik multiban. De gondolom csak custom csatában.
Lehet ezt ösztönzõ erõ miatt csinálták. Ha már úgyis ott van a gépeden akkor vásárold is meg. 😊

Remélem a hivatalos support fórum adminok nem dõlnek ki 7végén, mert azért lenne kedvem játszani, fõleg h egész reggel az updatet töltötte. Másnál is van ilyen gond és az appdata mappa del se segít.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Edorn
Új verzió érhetõ el a magyarításból: klikk (hozzá lett igazítva az új kiegészítõhöz és a legújabb patch-hez)
Észrevettétek hogy az egységek még gyorsabban mozognak ? Lassan már olyan lesz mint a Starcraft 2.. Azt sem tudom hova nyomjak..

Már hogyne lenne. A két játék összefonodik a multiban. Akinek megvan az egyik tud multizni olyannal akinek megvan a másik.
Emipre játékos mikor tudott Napoleon playerrel multizni ?

Haha.. nem könnyû választani.

Nem is tudom melyik campaignt indítsam........ thx Creative Assembly a patchet :S

Hypo
hát akkor passz hogy mitol ekkora....vagy ujra letolti a full jatekot ..de mas magyarazat mi lehet

Ez biztos?
A FOTS is ugyanolyan standalone játék, mint a Napoleon. A 2 játéknak elvileg nincs köze egymáshoz.

Benyomtam auto update-t, legalább azt tölti...

Steam: Ez a játék jelenleg nem elérhetõ, próbálja meg máskor. SAY WHAT?! ilyenkor mi van?

Hypo
a méret amiatt van mert tulajdonkeppen benne van a FOTS is

Bizony, olyan helyeken jelenik meg ahol nem szokott..
Sajnos a csatába azért olyan jelentõs változást nem érzékelek, de még tesztelni kell.

Szerintem azért akkora a patch, mert a FoTS-ból is sok minden benne van, mivel az csak DLC-nek számít az alapjátékhoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyakorlatilag hatalmas méretû a patch,(a fall-t nem vettem meg nem érdekel a korszak) ekkora méret már nagyon reménykeltõ.(tudjátok a "nem a méret a lényeg" hívõ<#nevetes1> csak magukat nyugtatják) Szóval telepítés után 64%!!! Azért ez giga javítás..de hát mindent el lehet baszni, úgyhogy most próbálom éppen.

Ez eddig inkább negatív nekem, de várom még tapasztalatokat 😊

Aki felrakta FoTs-t az megnézné, hogy pontosan hány GB-t telepít fel.

Thy
Mi tegnap elkezdtünk coopba egy kampányt, és mintha agresszívebb lenne a gép.
Nekem mondjuk szerencsém van, még jól is jártam a háborúval, de Wykos-ra nagyon rájár a rúd, bár ha a 2 érkezõ sereg lemegy, utána szabad a pálya.

Lehet hogy csak a véletlen mûve, de nagyon támadó hangulatba vannak a népek. Több játékba is bele kell kezdeni, hogy egyértelmû legyen, de mintha az átjárási egyezmények miatt utálnának minket, kereskedni is alig lehet.
Na, pont nem is néztem. Ma se fogom mondjuk szerintem 😊 addig ha valaki vett észre különbséget, ossza meg plz 😊

Már tegnap kijött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

SötétBarom
Vétel elõtt kellett volna beleolvasnom a fórumokba, akkor lehet, hogy eltekintettem volna tõle.. Félelmetesen sok panasz van kritikán aluli töltési idõkre, meg egy tonna bugra.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Egy szerencséje van a steamnek, hogy legalább sávszélt pakolnak alá, és lehet róla 6mb/seccel szedni -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Steames, ja. Passz, nem tudom mit csinált. Otthagytam a gépet, aztán mikor legközelebb leültem elé "ready to play" volt.. Letöltöm újra, aztán ha úgy se lesz jó, írok a supportnak valami cifra levelet.

Riddick21
Én ezt nem értem.
Steam-es mindenem, és a Shogun 2 - szinte fullra húzott beállításokkal - 35-60 fps, de igazából inkább 45-50 folyamatosan, csak pillanatokra esik le vagy ugrik fel, szóval stabil.
Erre a Fall of the Samurai - ami elsõ ránézésre egyáltalán nem szebb, sõt! - 10-15 fps...
Hát ez most mi a halál? Pedig feltette a Shogun 2-höz is a FotS patch-et, amiben ugye az AI-t javították (megjegyzem, hogy nagyon jól, és az egész játék sokkal jobb és gyorsabb lett, töltési idõ is sokat csökkent), de az csak jobban fut azóta...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A steames verzsön szenyázik? Update-ket is felpakolta mind sorba?

SötétBarom
Mi a rák puha faszáért nem képes elindulni ez a szenny??!!?

Geci ideges vagyok, már sikerült eltöltenem 20 percet az intro kép bámulásával :@@@@ Mingyá leszedem a warezt.

Szerintem a fejlesztett AI-tól ne várj sokat. Túl sokat hallotta már ilyesmit.
Borítékolható hogy új szokásai lesznek, de amint megismered, rögtön lehet is szívatni. Ez sose változik.
Nekem meg épp a kampány tetszett, fõleg hogy multizható!
Részemrõl, az egész TW történetében, erre vártam.

Csatázni eddig is lehetett, csak körülményesebben. Az a része is nagyon jó lett, de mégiscsak pusztán a csatázgatásról szól.
Nekem pont azért tetszik a TW mert egy összetett, igazi stratégia. Az hogy a taktikai mapon is kell harcolni, számomra csak egy része a játéknak.
Olvasgatva a változások listáját azért ez nagy nap a Shogun 2-t kedvelõknek.
" Battlefield load time improvement (approximately 30% dependent on machine spec) " - én már ettõl boldog vagyok a fejlesztett AI-t meg kíváncsian várom. Tán még singlebe is lehet élvezkedni.

Olyan maximalisták vagytok, sok játékot sosem fejeznek be.
Lássuk be Shogun 2 is multiba volt élvezhetõ, singlebe csak az idézetek tetszettek.

Megrendeltem én is a kiegészítõt, jár fasza poló meg poszter, bár inkább alsógatyát szerettem volna :S de mai világba örüljünk ennek is.
Bár egy Hattori katana azért megdobogtatná a szívem.
De sebaj a doboz is szépen fog mutatni a polcon.

Azért jó tudni hogy nem volt hiábavaló az áldozat. Kicsit féltem mer az orákulum szerint fekete kakast kellett volna áldozni, de én inkába a szomszéd tyúkudvarának vérét ontottam, a szent cél érdekében, hogy a sógunt végre megjavíccsák! A lényeg hogy sikerült.
Hypo
hat nem fog hasitani😊

Hypo
<#eplus2>

Te meg kezdjed tölteni most azonnal, mer sose kezdjük el ha késõbb jut eszedbe!
Hát az én netem elég jó, csak kibírjuk estig ha már egy évet kellett várni.
Riddick21
Arra készüljetek fel, hogy ez a javítás kb. ~10GB méretû 😄 ...és hát nem hasít a Steam, legalábbis nálam most nem nagyon.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A realism modot amúgy se biztos hogy végigcsinálom.
Kicsit viccesbe ment át az az egységkorlátozósdi.
Miután feltuningoltam az ügynökeimet, útra keltem.
Tegnap azzal szórakoztam, hogy a papokkal leírtotta ma többi ügynököt, a nindzsával leszedtem a tábornokokat, a matsukével meg megveszem a seregeket.

Mivel mindenki számára korlátozottak az egységek, kicsit átbillent a mérleg, mer rám ez annyira nem vonatkozik. Ezzel a módszerrel be lehet gyûjteni a legkeményebb szamurájukat. Viccesen primitív lett a játék miután kiismertem. De nem vagyok meglepve, az összes mod ilyen, mindíg van valami amirõl megfeledkeznek, pedig lehet hogy a végére bekeményedett vona ha nem így játszok. Az ügynökökkel annyir a magam malmára hajtottam a vizet amit elõtte a mod új szabályai terelgettek, hogy rossz nézni XD
Fasza
Ha végzek indulhat is a sógunozás. Most vettem meg az összes dlc-t.