Shogun 2 Total War
  • MaRee
    #937
    Főépületet nem kell fejleszteni csak a frontvonalakon, máshol nincs értelme!

    ---------------------------------------------------------------------


    A gazdasággal én meg vagyok elégedve, körönként 1500-1700 jön nekem, seregeim csak a frontvonalakon és az ottani városokban vannak.
    Date-val nyomom még mindig hardon, most annyira nem nehéz, jó előre ki vannak küldve a metsukéim meg a ninjáim, hogy lássák ha jön valaki úgyhogy fel tudok rá készülni.Az egyik ninjám pedig már fullos, bárkit megöl, az ellenséges damiyok a kedvencei, aztán ha a tábornok meghalt, jöhet bármekkora sereg ostromolni.

    Erről jut eszembe, az ostromok szerintem rohadt könnyűek, mármint a védekezés, támadni nem igazán volt még alkalmam komolyabban mert szint mindig üres városokra megyek rá. Szinte 3-4 szamuráj íjász meg ugyan ennyi lándzsás meg 1-2 kardos eddig nálam bármekkora sereget visszavert.
    Üdítő színfolt viszont a játékban, hogy végre az ellen tényleg ostromol, nem csak áll 3km-re a vártól és néz maga elé, várva hogy kimenjek megtámadni :D

    Következő kampányban asszem rámegyek a tengeri dolgokra, nekem nincsen egy kereskedelmi kikötőm se meg semmi, hajót is egyetlen bow kobayát gyártottam eddig, hogy egy metsukét hozzon el a fővárosból a frontra :D