7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
zsozso29 #421 Na neee!, már megint?! ezt nem hiszem el!
De jó hogy minden játékot áttolnak 2011-re. (Crysis 2, Dead Space 2, Fear 3, Batman 2, Test Drive U2).
A végén már nem jelenik meg idén, már megint semmi.
Pedig jó évnek néztünk elébe.
-
#420 Ja. De lehet hogy a PC-ig lesz 2013-om is. De remélem nem :) -
#419 na az mire kijön.. lesz vagy 2012 -
#418 Nagy újítást majd a 3-tól várjál -
#417 hát, nem rossz. de nem sok változás a kettőhöz képest. Max más ruhában van és más a helyszín de kb ennyi. Bár igaz a kettő után elég nehéz még újabb újításokat beletenni. -
#416 én úgy vagyok vele, hohy belegondolok h pc-re csak fél év múlva jön el is megy a kedvem az egésztől -
#415 Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én annyira élveztem hogy nekem nem tűnt 7 percnek XD -
#414 7 azaz hét percnyi játékmenet :D -
#413 A második résszel adtak ki egy könyvet, de az csak a második részt meséli el egy-két plussz dologgal. -
#412 mondasz valamit, de úgy hallottam lesz belőle könyv is, na azt elolvasom és aztán jön a többi. -
syberia2 #411 PC, mert jön DLC, de box is, mert hamarabb jelenik meg... -
#410 melyikre érdesebb megvenni a brotherhoodotm xbox360-ra vagy pc-re, vagy ha tetszik mindkettőre? -
#409 Hát én annyira nem... nem tetszik, amikor minden felirat a dobozban magyar, valahogy "eredetibbnek" tűnik, ha minden angolul van rajta. -
syberia2 #408 naná, angolul a játék szintjén tudok elég jó, de én ilyen hazafi vagyok:D:D -
#407 Miért? Angol tudás nélkül alapból nincs sok értelme az AC játékoknak... -
syberia2 #406 Hát akkor nem éri meg nagyon :/ -
#405 Szerintem tuti, hogy nem. Ez egy nemzetközi kiadás. -
syberia2 #404 A könyv meg a film magyarul lesznek a codex-ben? -
#403 helyesbítek, csak pc-re lehet, de cseszhetjük, mert úgyis későbbre fog megérkezni, a honlapra meg nov. 19 van írva, szóval... -
#402 Heh, már jó régóta elő lehet rendelni, nem is tudtátok?:D
Igen, PC-re is elő lehet. -
syberia2 #401 És PCre is elő lehet rendelni codex-et? -
syberia2 #400 16k az elég olcsó, elkezdek gyűjteni: semmit nem veszek addig:D:D -
link. -
#398 Galaxison előrendelhető a Limited Codex Edition. Várhatóan 16k lesz, ha megjelenik november 19-én. Én tutira megveszem, nagyon ízléses az a fadoboz amiben van. Már elkezdtem gyűjteni. :) -
#397 Mármint az AC -
#396 Ameddig kiadják PC-re engem nem nagyon érdekel ha késik fél évet is :) -
Newreg345 #395 De ezt minden játéknál eljátszák most olvastam hogy a Hawx 2 is csúszik PS3 on és pc-n de ott is a ps 3-as hamarabb jön mint pcn -
#394 -
#393 én nem egy game miatt vettem boxot, látom nem tudod felfogni. Azóta már egy csomó játékom van boxra és ne kezd hogy képes vagyok megvenni boxra, mért nem csippelem ki... -
#392 énis ki fogom most simán bírni mivel jön vagy 5 game ami érdekel
egy game miatt venni egy boxot... hááát nemtudom :D
esetleg ha azt mondták volna hogy soha nem jön pc-re akkor talán elgondolkozok rajta -
#391 kárörvendés nem kell ide meg nyálverés a konzolra kössz -
#390 róluk már ne is beszéljünk :D -
#389 Engem maga a hangulata fogott meg de amiket te mondtál sem elhanyagolható tényezők :)
Amúgy a 2 miatt mondtam hogy ezentúl minden AC játékot meg fogok venni :D -
#388 Hehe, én is játszottam ma vele:)
Én is imádom a zenéjét, nagyon sokat hallgatom azt is. -
#387 engem a zenék nagyon megfogtak, meg az hogy külön páncélok vannak, amiket lehet fejleszteni, meg felfedezhető katakombák, Meg a fő sztori alatt folyamatos küldetések. Sztem ettől lett olyan nagyszerű az 1hez képest. -
#386 Sztem is nagyszerű játék :D -
#385 igen nem bírtam ki és lássuk be nagyon jó játék lett, sztem össze sem lehet hasonlítani az 1el. Én ma is toltam vele. -
#384 Jó mert te már az AC2 késését se bírtad ki ezért vettél egy box-ot. De én pl simán kibírom azt az 5 hónapot addig játszok mással -
#383 hát igen, csak cirka 5 hónappal előbb játszhatok vele, mint ti :)
mindennek van előnye és hátránya -
#382 figyu tényleg iszonyít szar hogy má megint szívatnak minket,de egy és csak EGY jó még ebben is van, a dlc-ket (mert azokat is ígértek) valószínűleg mi ingyenmegkapjuk míg a konzolosoknak külön kell megvenniük, azért ez így mégis jó.