7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Hát igen, olyan csúnya dolgokat írtam pü-ben, h nem is lehet rá mit mondani
    Nektek sír a szátok? Amikor a pcs-be benne volt a két dlc pálya? nekünk meg külön meg kellett venni a játékon kívül? Na erre inkább nem mondok semmit
  • darkerlomy
    láttam küldtél pü-t na erre inkább nem mondok semmit.
  • Atkamon
    PC-re igen, konzolra egy hónap.
  • CroftManor
    oksa
  • elitehun
    Inkább maradj csendben azzal az 1 hónappal mert ideges leszek
  • darkerlomy
    érdemes!!! pár 1000-rel drágább csak és kapsz hozzá római codexet leírást két bónusz szereplőt multihoz. És római térképet én biztos azt fogom megvenni. Amúgy mi az hogy márcsak egy hónap én azt olvastam cd galaxison hogy 2011-ben fog megjelenni! Vagy nem?
  • Atkamon
    Nem igazán a játékbeli plusszokért éri meg a gyűjtői... Én a 2-ből a Black editiont a szép doboz és a figura miatt vettem meg.
  • CroftManor
    már naon várom, márcsak egy hónap :)
    sztetek érdemes a gyüjtőit venni? Tudom h jár hozzá két bónusz pálya, de nem tom..megéri e most csak azért.. A kettőből is a simát vettem.
  • Atkamon
    Harlequin videó

Érdemes subscribe-olni az Assassin's Creed channelhez, most a napokban egész sok ilyen videó kijött új karakterekről, akiket eddig nem láttunk.
  • Gideon Wieth
    Van aki esetleg játszik a bétával PS3-on ?? Nekem az a gondom, hogy kaptam kódot, de az ubi honlapja nem megy, így nem tudok reggelni :S
  • grebber
    Gamekapocs bétatesztje!
  • elitehun
    Főleg úgy hogy rájuk ugrasz a tetőről :D
  • Atkamon
    Nekem a duplapengés gyilkolások tetszenek legjobban:) Egyszerre két embert megölni...
  • gfreak
    pedig az nagyon jóóóó xD
  • xXtamasXx
    nah konkrétan az az egyetlen gyilkolási mód amit jó ha egyszer használtam
  • elitehun
    Elsőre nekem sem esett le hogy ironikus voltál és majdnem beírtam vmit XD
  • gfreak
    legközelebb megjegyzem majd a hsz alján hogy vigyázat: irónia! xD
  • Muttley
    Én az 1. részt 1/4-énél eluntam.
    A 2. már nagyon bejött.
    A Brotherhoodban meg látványosabbak lesznek akciójelenetek, ja.
    Remélem, hogy azéééé meghagyják a szénakazalból kinyúlok és behúzom-leszúrom akciót. :)
  • Atkamon
    Ennyi erővel a 2 és az 1 között sem volt túl sok változás...Csak ilyen kis apróságok, minthogy més helyszín... De amúgy ugyanúgy sétálgatsz a tömegben, meg tettek hozzá még egy hidden blade-et...
  • gfreak
    jaja, de azt írta Muttley is...elitehun-nal csak kiegészítettük miylen szóra sem érdemes, hangyabokányi kis csip-csup különbségek lesznek :DDD
  • darkerlomy
    lesz multi ami azért elég nagy változás ...
  • gfreak
    de ezektől az apróságoktól,meg a bevetésre váró társainktól eltekintve nem változik semmi..
  • elitehun
    Nehezen lesz ugyan az a helyszín mivel ez Rómában játszódik ^^
    Ja és igen a sztori (ami a lényeg) is tovább halad
  • Muttley
    Tényleg,
    akartam is kérdezni: Láthatóan a helyszínek ua. lesz, mint az AC2-ben, szereplők detto, grafika is ugyanolyan szép.

Miben lesz másabb?
    Lesz sok új fegyver és gyilok mód, látom. (a nyílpuska lesz a kedvencem) Emiatt a lopakodás kicsit háttérbe szorul, látom. Új küldetések, látom. Új multiplayer funkciók, látom. Várható-e még valami újdonság?
  • darkerlomy
    tényleg ez eszembe se jutott pedig élőben is láttam már párszor ezt :D
  • syberia2

Ez az a multiplayer karakter a tetőn, csak Székesfehérvárott:DDDD
  • elitehun
    Jaja
  • xXtamasXx
    ez a "strike first , strike fast" harcrendszer elég jó lesz végre nem kell arra várni hogy támadjanak, hogy visszatámadhassunk(counter attack):D
  • Atkamon
    Basszus ez nagyon durva, hogy miket beleraknak:D Ejtőernyő b*zmeg :D Elég jó lesz...
  • destiner13
    itt a link: http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=12293&news=1
  • destiner13
    megérkezett az új fejlesztői napló, és a végén kiderül Spanyolországban is írthatjuk a k*cs*g templomosokat.
  • syberia2
    Tudjátok, hamár Pécére fél évet késik az AC:B, legalább a bétát megkaphattuk volna. Szemét bagázs
  • Atkamon
    Hát ez így volt az előző részekben is.
  • Muttley
    Sirály lesz. :)
    Egy dolog nagyon nem pálya, bár én keveset fogom úgyis használni:
    3:53-tól, amikor mayhem közelharc van, csak mindig 1 ellenség támad, függetlenül attól, hányan veszik éppen körbe Eziot. Egy támad, a többi meg NÉÉÉÉÉZ. Vár a sorára... ;)
  • Atkamon
    Midnenképpen gyűjtői, már a 2-ből is azt vettem.
  • darkerlomy
    fúú de megijedtem amikor először néztem a videót :D azt hittem egy komplett tank lesz majd benne (és eszembe jutott dehogy hogy kerülne ide :) aztán szerencsére ezt a fából eszkábált hülyeséget adta :D már várom a játékot. Ti a gyűjtőit vagy a simát veszitek meg?
  • elitehun
    Alig tudom kivárni
  • xXtamasXx
    az a tank nagyon durva :D
  • Atkamon
    Új gameplay videó soksok új fegyverrel.
  • Atkamon
    Jó kis multiplayer trailer.
    Illetve egy új multi karakter.