7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#461 pontosan..meg ha figyelmesen elolvasod Altair kódexét, ott taglalja hogy a régi szokásokkal szakítva nem lesznek egy kupacon hatalmas erődítményekben, inkább megbújnak a sötétben és a háttérből, észrevétlen operálnak..egy ilyen 'szervezet' esetében meg elég nehéz megsaccolni a tagok számát...és tuti vannak még, hiszen a társaság akikkel a 'jelenkorban' operálunk sem ennyi főből áll -
#460 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=PIO0RV0MSQ4]Poén "trailer" :D[/URL]
És a video description-ben van egy link egy cikkhez, és ott képek. Na vajon hol fog a jelenkori szál játszódni?:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudtam én, hogy Olaszországban vannak... a 2-ben is minden felirat olaszul van a búvóhelyen. -
#459 Új interjú -
38tibi38 #458 Ja igen Masyaf :D Már öszekeverem egy másik városal:D kösz még1szer,hogy ezt elmondtad:) -
#457 Öh, Masyaf volt a városuk neve :D
Ott assassinok éltek, akkoriban még sokan voltak, de aztán amikor Al Mualim elárulta őket, akkor nagyon sokan meghaltak, a többiek meg felhagytak a régi életükkel. Altair volt az egyetlen egy-két emberrel (pl Malikkal) aki próbálta újjá éleszteni a csoportot, meg ugye ő fejlesztgetett elég sokat az alma segítségével. Szóval azután is ment tovább a csoport, csak sokkal sokkal kevesebb emberrel. Ezio korában is vannak azért páran, ugyebár az összes ember, aki Eziot segíti assassin volt, illetve szerintem a világ többi részén is éltek akkoriban assassin-ok, csak lehet, hogy nem is tudtak egymásról. -
38tibi38 #456 De az 1-be az a város vmii amathine vagy nemtom már a nevét,ott assasinok éltek,ugye? De ha jobban belegondolunk sok assasin élhetett még a templomosok előtt. Lehet akkoriba ők voltak ott az őrök,ki tudja:D Meg még egy csomó várusok is lehetett,meg templomok. -
38tibi38 #455 Oké,köszi:) -
#454 Hát nem tudunk róla, hogy lenne, de most Ezio épp egy ilyen tábort fog magának toborozni. -
38tibi38 #453 Amugy több Asassin nem létezik a játékba? Igaz,hogy nem szerepeltek egyik részben sem,csak az 1-ben,de akkorse voltak vmi sokan... de azért ugy a világon szerte nincsenek aféle assasin városok vagy táborok? -
#452 Már csak az kéne -
#451 Napközben hétköznapi járókelő
éjjel viszont...
csak úgy életszerűen. :) -
#450 Mindezt teljesen lopakodó stílusban -
#449 Ubisoftnál a következő szériában vki kitalálhatná, h Ezio vmi mellékági elődje japán volt, történetesen mondjuk egy NINJA
és csinálhatnának egy hasonló részletességgel kidolgozott középkori Japánt, véres háborúkkal, szamurájokkal, hatamotokkal, daimyokkal, shogunnal.
Eziot pedig végigkísérhetnénk, ahogy felnő és egy kilenc élettel rendelkező, macskaügyességű árnyék harcos válik belőle - egy ninja. -
#448 Hát, attól, hogy költöztek, még ugyanaz az Animus lesz. Legalábbis a menük dizájn-ja ugyanolyan, meg a fehér mátrixos stílus is marad. Multiban lesz szerintem az első részből ismert kékes kémiai jeles stílus, mert az ugye az Abstergo-nál fog játszódni. -
#447 Ja most jöttem rá hogy ugyan azt a vidit linkeltem mint te. sry -
#446 Nem azért de nekem azt írja ki hogy támadó weboldal
Amúgy itt egy új trailer -
#445 Ez már az animus 3.0 lesz? -
syberia2 #444 ne félj, asszem PCre megkapunk minden extrát:)
Ja, és #442: Animus valószínűleg más lesz kicsit, mer' tudod, elköltöztek Deziék, remélem új dizájnt kap:) -
tenthrodil #443 Olvastam, hogy két karaktert csak akkor lehet megszerezni, ha az überdobozos verziót veszem meg, illetve 1-1 lehet különböző boltokból (gamespy, etc). Volt már arról hír, hogy ezeket a karaktereket sima verzió megvételekor később külön meg lehet vásárolni honlapról, vagy valami hasonló? -
#442 Benne van, de nem az egész város, csak épp egy kicsi terület. Dizájnra meg persze, hogy ugyanaz, mivel ugyanaz a korszak, ugyanaz az ország, ugyanaz az Animus... De azért lesznek itt új dolgok bőven. -
#441 Hát a multi biztos megmenti. mert valóban full ugyanaz mint a kettő. Dizájnra főleg.
na meg lesz nekünk egy Róma is, ha jól tudom ac2-ben nem volt benne.
bár végig kéne már vigyem azt a gémet is :S -
#440 így a videókat elnézve, nem nagyon fog különbözni a kettőtől. Ami önmagában nem baj, de lehet nem lesz olyan nagy érdeklődés iránta, mint a kettő iránt. Aztán persze ki tudja... -
#439 Még jó, hogy nem az arcáért szeretjük, de van benne valami, de csak az első képsoroknál utána jónak tűnik. -
syberia2 #438 tegye fel a kezét, aki Eziot gumiembernek tartja:((
szerintem az előső részben szebb volt az arc -
#437 Zenés előzetes by Ubisoft -
#436 hát igen... xD Nem mindenki PC-s -
#435 Attól függ, ki min játszik... -
#434 Két hónap az :D -
syberia2 #433 még fél év -
#432 egyre közelebb vagyunk hozzá. -
syberia2 #431 Elég a videókból, jöjjön a teljes játék:DDD -
#430 Új videó -
syberia2 #429 -
#428 Új videó! -
syberia2 #427 ...boxra
FFFFUUUUU -
#426 -
#425 márcsak két hónap durván. jeee :D -
ratgab #424 De jó, hogy engem mind a kettő hidegen hagy!
Én a Fallout New Vegas-t, Darksiders, Arcania Gothic Tale és Two Worlds 2-t várom! -
#423 a battlefield bad company 2 nem idén jelent meg? :) Azt kitoltam. -
#422 Call of Duty tarolni fog mindenki fél tőle! Egyedül a Medal of honor amit rámernek ereszteni.