7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    engem is kiakaszt az, hogy mások 500 meg a fölötti pontokat kapnak, míg én csak 200 vagy 400 pontokat :S Inkább a manhuntot választom, ott vagy préda vagy, vagy hunter. Szal nem kell arra figyelni, hogy ki vadászik még pluszba rád. Nekem sajna csak 23as szintem van kb, elég keveset tudok játszani a beosztásom miatt :(
  • Hoz_Hun
    Mondjuk az is igaz, hogy én szinte kizárólag csak a Hellequint választom és írták több helyen, hogy az kicsit szopás, mert a többi karakterhez viszonyítva jóval kevesebbet NPC-t tesz be belőle a gép a pályára. Hát lehet. Akkor is maradok a Hellequinnél, mert iszonyat jó figura. Szerintem.
  • Hoz_Hun
    Jaaj, néha lehangoló a multi. Tegnap akkora szar voltam, hogy sikerült kibérelnem az utolsó helyet. A hajamat téptem. Persze pechem volt szinte egész este, és voltak futóbolond meg lövöldözős idióták, de akkor is béna voltam. Vicc, de legalább 5-6x (tényleg ,nem túlzok) Wantedben valaki más leölte a megmérgezett prédámat abban a kb 3 másodpercben, amíg meghal (így én nem kapok csak 50 pontot a kb 600-700 helyett) tönkretéve a rászánt időmet. Vagy – ami még rosszabb – mérgezés után engem nyír ki valaki, és nem kapok a mérgezésért semmit.
    Az meg rendszeres hogy az első prédára vadászva szembe jön az aki engem akar és kapásból kinyír, csak hogy ne legyek feszült. De a legrosszabb, hogy bárhogy is erőlködök többnyire csak a 400-600 pontra futja /kill. Más meg 800-900 is bezsebel és nem tudom hogy csinálják. Oké kicsit türelmetlen vagyok, de hát ha annyi sok láma van. Hogy cserkésszem be mikor állandóan fut és tetőre mászik. Gáááá.
    Amúgy 35 szinten vagyok. Isten igazából már csak a meglévő skilljeim upgradelődnek. Szóval már tudnom kéne játszani, de béna vagyok. Hiába toltam ki mindent 100% a játékban, teljesítettem a virtuális tréningen aranyra mindent, mutiban szopok. Bár a Manhunt egész jól megy, kevésbé stresszes is. Ehhh.
  • ratgab
    Támogatom!
  • Hoz_Hun
    Legyen banner csere? Nekem ez az új jobban tetszik.
  • Hoz_Hun
    Szerintem ugyanolyan hosszú volt.
  • TDC Geronimo
    heh ,de. Most vettem észre. Én is csak másoltam valahonnan az idézetet :D
  • lolSL
    ZP review
  • NandorHUN
    Már rájöttem, de azért kösz, viszont kár h csak a játék végigvitele után jöttem rá egy csomó mindenre. Rövid volt a Storyja. Amugy nekem tűnik csak úgy, hogy a 2 az hosszabb volt?
  • elitehun
    Off de az aláirásodban az nem "than" akar lenni? mert a "then" azt jelenti hogy azután :P
  • TDC Geronimo
    Ezios hideoutba el kell menni miután meglépte 10et és ott avatjátok assassinná, de ezt írja is a játék.
  • NandorHUN
    És azt hogy lehet megcsinálni, h az Assassin segédek 10-es szinten legyenek? MÁr mindegyik 9-es max XP-s, de valamiért nem engedi őket berakni a 10-es be... :(
  • CroftManor
    ilyenkor azt kell csinálni, h felmászol egy magasabb épületre, leugrasz és megnyomod hosszan az X-et. Márha boxon játszol. és akkor előveszi :)
  • Hoz_Hun
    Akkor passz. Ilyen nekem nem volt. Ha van ernyőm akkor nyitja is (feltéve ha megnyomom a gombot).
  • NandorHUN
    Ok, de én ha elmegyek a boltba akk az írja, hogy 15/15-öm van szal tele vagyok. Es az ejtőernyő meg sehol... :(
  • Hoz_Hun
    Nekem is eltünik, ha sírhelyekre bemegyek, meg néhány memoriát újrajátszok. Ilyenkor mindig meg kell vennem újra.
  • elitehun
    Fasza.
  • NandorHUN
    Hello az lenne a gondom, hogy az ejtőernyőt nem tudom használni, mert egyszer már sikerült, de azóta folyton eltünik, nem találom, pedig an belőle nálam 15, de sehol nincs és ha nyomom a gombot akkor nem is jön elő. Ez miért van hogy kéne megoldani hogy müködjön? THX!
  • GamEszti
    Ahw *.* Igen jó!
  • Hoz_Hun
    Ennek a bannerja nagyon tetszett. Kicsit kiigazítottam:

Mi a vélemény?
  • Seth
    Világbéke
  • frankdelgado
    Hali!

Megkérdezem a warez miatt siránkozóktól: akkor mi lesz, ha nem lesz warez ( azon felül, hogy örültök?) ?:)
  • Sound
    http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5989
  • Newreg345
    Sőt cod 6-ba már dedikált szerverek is vannak.
    Ami az eredetibe ugyebár nem volt.
  • DarkSector
    biztoshogynem.
    nézd meg mit műveltek a cod6-nál. És az multi.
  • ratgab
    Csak itt minden küldetésnél van külön kód...
  • ratgab
    Jogos!
  • lolSL
    steamen is hasonló védelem van pár játékon (pl l4d2, cod6/7, mafia 2, civ5), mindenki saját steam accountjához tartozó .exe filet kapott a játékához, de mégis napok alatt ingyenessé teszik őket.
  • ratgab
    Ha ezt sikerül elérniük, akkor arra számíthatsz, hogy mindenki ilyen védelmi rendszerrel adja majd ki a játékait!

Csak ha (és itt a hangsúly a ha-n van) és amennyiben ez sikerül nekik, akkor a warez teljesen kiszorulna, amivel már ugye nem indokolhatnák, hogy miért adják ki pc-re akár 6 hónappal később az adott produktumot.

Természetesen, amilyen rendszert ember tervez és rak össze, azt másik ember szét tudja szedni!
  • GamEszti
    De most mi van ha sikerült nekik feltörhetetlenre megcsinálni? Minden játék ezentúl azzal a védelemmel jön ki? :D De várom már! ^^
  • ratgab
    Persze tudom! A puding próbája a ... release teamek kitartása... :-D
    De én ezt már elég komolynak tartom...
  • GamEszti
    :D:D:D
  • ratgab
    Szerintem Pc-re most az új védelmi rendszerrel (nemcsak online mentés és internyeten letöltödő aktiváló kódok lesznek, hanem már folyamatosan változó kódok is, ami lehetetlenné teszi, hogy legyen működőképes warez verzió) szerintem eléggé közel kerülnek, ahhoz ,hogy teljesen lenyomják a warezolást!
  • ratgab
    Én is így gondolom!
  • ratgab
    Külföldi üzleteknél Február 18 a PC-s megjelenési dátum, hazai üzletben Február 11!
  • Hoz_Hun
    Menekülőként tényleg semmi értelme. Viszont vadászként nagyon jó. Bár van pár szájkaratés a külföldi forumokon, aki szidja, de tény; hogy ha jól használod rengeteget segít. Az van (jó ha tudod) mikor benyomod akkor világítasz mint a karácsonyfa. Szóval messziről ki lehet szúrni, mikor használja valaki és akkor tudod, hogy már nem ér az álcád semmit.
    Meglett a Poison, amit annyira vártam. Mindenki dicsérte. Nagyon jó tényleg, kapásból betettem DE; csak a Wanted módban. Manhuntban nincs idő alkalmazni. Wanted módban viszont poén. Közvetlen az áldozat mellé kell keveredni és huss már meg is van. Észre sem veszi, csak mikor pár másodperc múlva összeesik. Pontban viszont kaszálsz 600-800 pont a tuti, szerencsével több is. Viszont amint megvan a Charge tedd be, legerősebb skill! Kezd el használni. Tulajdon képen bárhova jó, bár prédaként van jobb is (én a párak által szidott Morph és a lecserélhetetlen Smoke Bomb-ot használom). A lényeg hogy Charge kis gyakorlással kivédhetetlen. A Morpholt tömegből is kikapja automatikusan az illetőt.
    Morph: az a baj vele (páran azért utálják) mert tulajdon képen kiraksz egy hatalmas célkeresztet "ide gyertek itt rejtőzöm". Csakhogy te is kiszúrod a vadász (és hacsak nem chargeol be) akkor smoke bomb aztán stun tuti módszer. Az szokott lenni a baj, hogy sokszor nincs egyedül. Szóval egyre inkább nem direktbe használom. Azt szoktam csinálni, hogy szénakazal mellett álldigálókat be Morpholom és beugrok a szénakazalba (vagy a közeli padra ülök). Akkor Charge nem használ csak a Templar Vision (és/vagy tapasztalt játékos) buktathat le. Általában tovább gyalogolnak, de mint a cápák visszatérnek szóval, amint lehet smoke bomb és futás, de nagyobb eséllyel túléled.
    Ha van valami jó tipped mond, mert igen csak középmezőnyben vagyok mindig, nem ártana pár tapasztalati dolgot még megtanulni.
  • GamEszti
    Végülis logikus. A konzolos verzióból megszedik magukat ennyi idő alatt és a pc-s verzió már nem okozhat nagy anyagi veszteséget. *.*
  • robotnyk
    hogy azoknak akiknek van valamilyen konzolja és pcje, ne warezolják le pcre, hanem vegyék meg a konzolra, szerintem ilyen egyszerű a dolog. ezért jön később a fable 3 is.
  • Atkamon
    Mert g*ci a Ubisoft:)
    Nem hiszem, hogy olyan dolgokat raknak bele, amik konzolon nem lesznek, max mi ingyen megkapunk olyan dolgokat, amikért a konzolosoknak fizetni kell.
  • GamEszti
    Mért késik megint ennyire a pc-s?... :( Remélem pakolnak bele extrákat amik a konzolos verziókban nincs. :P