7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #1021 Ja kérdés: a suttogásra te szoktál figyelni? Én 99% elsiklok felette. Pedig hasznos lehet, csak lehetne konkrétabb vagy talán inkább el is törölhetnék. -
Hoz_Hun #1020 Amúgy lehet itt sokmindent szidok, de alapvetően elégedett vagyok ám a játékkal. Csak elpanaszolom az általam tapasztalt hiányosságokat vagy sérelmeket. -
Hoz_Hun #1019 Hogy nem találkoztunk? Én éjjel 3-ig toltam. hehehe
Fogsz látni egy érdekes (amúgy tök jó) újjítást Manhunton (gondolom DLC-vel jött be). Konkrét ikkonal jelzi mikor prédaként csoportba álltok, hogy hányan is kapcsolódtok. Eddig vagy láttad a tárad vagy a pontokból lehetett tudni. Mot már jelzi is. Jópofa újjítás.
Deadly Hidden Gun: az pont mint a normál változata, a különbség asszem annyi, hogy ha kapás lövést hajtasz végre akkor nagyobb valószínüséggel találod el. Valami 20% helyett 30%, szóval semmi komoly. -
#1018 nem töltöttem még le. Hajnali 1ig manhuntoltam. Ma elakarok jutni a 40es szintre. A deadly gun miben különbözik a simátol? Már én is megkaptam. -
#1017 fú tényleg, tegnap elfelejtettem a dlct megnézni, de a singlet végigvittem.
majd 30 óra, 85% synch. a 8as sequencetől a sztori elég nagy clusterfuck, a vége meg eléggé wtf, főleg a credits alatti párbeszéddel együtt. a Cristina szál vége az év egyik legdrámaibb jelenete... hol van már a folytatás? ^^ -
Hoz_Hun #1016 Az új DLC-t letöltötted? Mit szólsz az új mapphoz?
Én már "örömmel" jelentem, hogy össze is állítottam a "hülye gyerek" skill készletet. Itt már nem lehet viccelni. A szuper-szemét kombót tartalmaz; mindent ami ellentétes a játéka alapelvével, csak úgy mint az új map, így összeillenek: a joggal utált runing-monkey+rooftoper+gunslinger viselkedést alkalmazom (Deadly Hidden Gun+Long Lasting Knives, Wall Runner+Overall Cooldowns, Kill streak bonus+Fast Cooldown). A mappon gyakorlatilag nincs 10 m, ami egy szintben lenne. Tető, tető hátán. Szóval elindul a játék én meg futok, ugrok, mászok, tetőről-tetőre. Félpályáról kilövöm a prédát (kemény 100 pontért), vagy dobótört belevágom. Szó se róla nem unatkozom. (Manhuntben nem próbáltam, de elég pokol lehet)
Úgy döntöttem ezutált Velencei pályára is ezt viszem. Eddig mindig kiléptem mikor láttam az az átkozott pályát, de eztán megyek. Nem kevesen fognak utálni. Stabil középmezönyt el lehet érni, ha szorgalmas az ember.
A többi mappon normálisan játszok majd. -
Hoz_Hun #1015 48 szinten vagyok és kezd nagyon frusztráló lenni az MP. Csak erről a szintről kapok ellenfeleket (azaz 45-50-ig). Sajnos hihetetlen emberekkel futok össze.
Tagnap volt egy bohóc akit ötször (nem túlzok tényleg ötször) jelölt ki célpontnak a gép. Mind az ötször Chrage+Stunolt. Ebben az a szép hogy minden alkalommal sétáltam, ebből kétszer Blendelve a tömegben (és erre a suttogás nem magyarázat még ha átállította is a hangszóróját). Szóval 4 variáció van: 1. kibaszott-kurvanagy mázlija van. 2. szuperember, akinek természetes 6. érzéke csalhatatlanul megmondja ki az üldöző. 3. Csal 4. Bug: beragadt a Templar Visionja. (az meg sem említem hogy-hogy a rákban töltődött fel a cool down-ja…)
Ha azt hiszed ez az utolsó vicc, hát nem. Sajnos rendeget buggal találkozok. Eltűnik a hud, stb. Egyszer beragadt a Disguise-em. Egy Wanted alaklmával beragadt azaz a 15 másodperc lejárta után nem változtam vissza a saját karakteremmé. Kb 5-6 percig futkostam így, míg valaki ki nem nyírt. Jó békés volt mert nem nagyon talált meg senki.
De ezt leszámítva is sokszor szopás az egész. A Manhunton megint öszefutottam egy Stunolos brigáddal. A taktikám az, hogy azonnal kilépek a meccsről. Az ilyen a köcsögkkel nem lehet mit kezdeni. Sajna az a baj, hogy vissza se kapod az irányítást így ez kivédhetetlen. Remélem Ubisoft hamarosan orvosolja ezt. Én rögtön kilépek senkire és semmire tekintet nélkül, mert 1. nem idegsítem magam 2. az időm drága ilyen marhaságokra. 3. látam hogy többen is kilépnek, így megszűnik a mecs és szophatják le magukat a köcsögök. Reméltem hogy ez nem fog elterjedni, de ez már a sokadik hogy pár aljas ember a programhibát kihasználják és tönkreteszik más játékélményét. -
Hoz_Hun #1014 Egyik kedvenc pályám :). Szééép. Mekkora mák. Élvezd ki mert hamarosan belépsz a 40-esek közé és vége a jó életnek. :) -
#1013 Na kölcsönvettem azt a zenét :) HozHun sztem ez egy jó kör lett :)) -
#1012 Köszi!
oksa, nézd is meg :) van kb 5 vagy 6 multis. -
Amúgy láttam asszem az összes music videódat. mind remek munka
de hogy kötözködjek kijavithatnád a videódon mert már nem csillagozás van
am sztem holnap majd még megnézem pár multis videódat. -
#1010 Egyébként én is csináltam egy pár AC videót.
Itt van egy
Lehet látták már innen páran, több mint egy éve csináltam... -
#1009 most kötözködsz? :)
-
#1008 Szmájli lemaradt
-
#1007 Ja bocs. Azt nem gondoltam volna hogy szerkesztő programra gondoltál. Jó hogy nem azt mondtad hogy számítógép kellett hozzá -
Hoz_Hun #1006 AC Ascendance-t nézte valaki?
-
#1005 ehhez valami különleges progi kellett, mert egy csomó effekt van benne. Szal nem egy hétköznapi programmal lett csinálva. -
Evoluti0N #1004 Nagyon jó a videó :) -
#1003 nyilván kellett hozzá program. Én is videó szerkesztő programot használok évek óta a vidijeimhez. Van is 200 aláíróm you tubeon :P -
#1002 Hét, azért valamilyen program biztos kellett hozzá, de mondjuk nem értem, hogy ettől miért lesz kevesebb a videó... :D Program nélkül elég érdekes lehet videót szerkezteni számítógépen... :D -
#1001 Mért ne csinálhatta volna program nélkül és egyedül?
Annyira nem nehéz csak az a része hogy pontosan tudni kell hogy mit és honnan kell felvenni. Úgy meg pláne egyszerű hogy az AC2-ben elérhető Altair skin-ként -
#1000 Hát ez igen komoly! *.* -
#999 biztos valami jó kis progival csinálta, vagy nem egyedül... -
#998 azt a kurva...
legjobb fan video. EVER. -
Hoz_Hun #997 Ezt másoknak is ajánlom. Érdemes letölteni. Kb 15 perces hivatalos rajzfilm-mozi. Narratívan előadva, de érdekes képi világgal. -
Hoz_Hun #996 Ja,.. akartam mondani hogy az "Assassin's Creed Ascendance"-t töltsde le. Mármint PC-n ne a LIVE-on (annyit azért nem ér szerintem). Ilyen kis képregényszerű rajzfilm-mese. Az AC2 és az ACB között játszódik. -
Hoz_Hun #995 Ma nem :(. Holnap viszont megyek. -
#994 na majd meglátjuk. leszel ma? :) -
Hoz_Hun #993 Ha minden igaz holnap jön az első DLC. Ingyenes. Új játékmód (Advanced Alliance... nem igazán érdekel) meg egy új map (ez viszont igen). :) -
Hoz_Hun #992 Az sokszor előfordul még magam is csináltam. :)
Az igazi szemétség a tömeges Stun. Ma is belefutottam egy bandába, de a tegnapiakhoz képest amatőrök voltak. Nyertük is a Manhuntot ráadásul még összeségében is első lettem. :) 9-cet mészároltam le. Probálkoztak Mute-vel, meg minden, jaj de beszopták. Csak néztek mikor megálltam öt méterre tőlük. Elkezdék benyomni a cuccaikat hogy rámrongyoljanak én meg odébfutottam, rögtön vissza aztán Kill. Barmok, így hiába erőlködnek mert a Kill alapban fellülírja Stunt, nem lehet a vadász után futni. Remélem elment a kedvük ettől a marha taktikától. -
Hoz_Hun #991 Valakinek sok ideje volt ilyet összerakni. :) -
#990 -
#989 igen ezt velem is eljátszotta egy ribi. Stunnolt, aztán szépen megvárta míg fölkelek, na mondom ez mit akar itt, mingyá kinyírom xD aztán persze nem, mert beadta a smoke bomb-ot és megint stunnolt. Ehe mondom ezek tudnak valamit. Am nekünk is kéne gyakorolni privátban, nem lenne rossz.
Egy másik köcsög meg azt csinálta, felmászott a tetőre, ott állt egy helyben, na mondom könnyű préda, mivel csak templar vison volt épp nálam meg smoke bomb... így kénytelen voltam odamenni hozzá, erre smoke bomb és stun.... :S -
Hoz_Hun #988 Tegnap volt egy borzasztó élményem. Jó lenne ha ezen változtatnának a fejlesztők, mert ez így nagyon gáz és tönkrevágja az egész játékot, Manhunt-ra érvényes. Pár köcsög rájött hogy a Stun csoportban frusztráló szemétségé lehet avanzsálni. Persze ehhez az kell, hogy legalább 3-an összedolgozzanak. A lényeg hogy szépen beállnak egy csoportba és ha jön a vadász Smoke Bomb/Charg/Mute valamelyikével leállítják és Stun. Ezután mind a 3-an vagy 4-en köröznek körülötte és ha feláll hátulról újra Stun, aztán újra és újra. Ha egy vadász van ott gyakorlatilag nem tud felállni. Ténylegesen nem, gyakorlatilag nyomhatsz olyan gombot amit akarsz mert felállás után még 1-2 másodpercig nem reagál a figura és ez alatt Stunolnak. Senkinek nem kivánom, hogy ezt átélje. Kettő vadásszal is el tudják játszani. De mivel van Smoke Bombja mindnek gyakorlatilag több vadásszal is tömegalázás hajtható végre. Annyira frusztráló, hogy az ki nem mondható, ráadásul a játék lényegét veszi el. A sors pikantériája, hogy ez a 3 jómadár vadászként egy kalap fos volt. Nem viccelek, ritka bénák. Ezt az egy trükköt tudták. Mondjuk ha többen összefogtunk lemészároltuk őket ráadásul mivel sokáig voltunk a közelükbe általában rögtön ránk dobott a gép 600-700 pontot/kill.
Ez nem változtat azon hogy tehetetlenül nézed ahogy 8.-jára is stunolnak. Ha beléjük futottál (egymagad) tényleg ez volt: 6-8 Stun míg a többiek megérkeznek. Csak egyenként játékonként 10-15 Stunt bezsebeltek a köcsögök. Ha erre többen rájönnek, akkor időlimitet kell a Stunra állítani. Különben többet az életbe nem megyek Manhuntra. Már egyébként is több pontot szedek össze Wantedbe és ott ezt nem lehet megcsinálni. Mert az nem állapot hogy pisztollyal meg dobókésekkel járjak Manhuntra. Mert hogy végül azt tettem be. Azzal nem tudnak mit kezdeni. Fogtam odamentem becéloztam és kilőttem a picsába 5 méterről. Megpróbáltak ki Chargolni, de dobotőr megállította aztán átvágtam a torkát a köcsögnek. De ez akkor sem járja. Mert ez lesz. Ha ez játszák akkor egy idő után lövölde lesz a manhunt. -
#987 Még nem multiztam tulajdonképpen a játékkal se játszottam XD de türelmem az van. a pókerben megtanultam türelmesnek lenni :P -
#986 rövidebb azért -
#985 "Ajánlom szánd rá az időt és próbáld ki."
Jóó A héten este 10ig vagyok beosztva, sőt még holnap is mehetek este 9ig... szal talán majd vasárnap :S -
Hoz_Hun #984 Hát lehet neked több önuralmad van mint nekem, de egyszerűen nagy a késztetés a cselekvésre. Meg is mondom miért: fellül megy az óra és össz-vissz 10 perces egy meccs. Az embernek azaz érzése, hogy ha nem igyekszik lemarad mindenről.
"...alapból így álltam volna neki..." ebből arra következtetek, még nem toltad. Na majd meglátod, hogy nehéz fellül írni a cselekvési ingert. Elméletben jó hogy lopakodni kell, meg minden de játékban nehéz önuralmat tanusítani. Én szó szerint a szájam szélét harapdálom mikor a karakterem "vánszorog" a képernyőn a kiszemelt préda felé tudva azt hogy bármikor, bármelyik pillanatban lecsaphatják előtted, vagy... téged nyírnak ki... bármelyik pillanatban, bármelyikben.
Nem csak nekem nehéz, nem véletlenül vannak a "running monkeys"-ek világszerte. :)
Innen nézve a dolgot kemény önuralom fejlesztő a játék. Én már így tolom, tegnapi nap bebizonyította nekem, de hát vért izzadok. -
#983 Hát ha belegondolsz az egész játék erről a türelemről szól, én alapból így álltam volna neki a multinak... Ez sokkal inkább türelemjáték, mint gyors akciójáték. Arra ott a cod és társai. -
Hoz_Hun #982 Tegnap találtam egy egész jó leírást. Igazándiból semmi újat nem mondott, de megerősített egy-két dologban. Első és legfontosabb dolog a "nyugis" játék, SEMMI rohanás. Akkor sem ha mások futkosnak. Akkor sem ha éppen előttünk kezd sprintelni a préda és elfut (anélkül, hogy meglátna). Megmondom őszintén: borzasztó megállni!! De működik!! Tegnap fogcsikorgatva végig sétáltam az összes Wanted meccset, tűrtem ha egy futó-majmok 100 pontért leölt, tűrtem ha elfutottak. És az eredmény: az első 4-ben mindig benn voltam, majdnem minden meccsen hosszan vezettem is (ilyenkor rádállít a gép három vadászt és az nem könnyű) illetve legalább a fele alkalommal 2. helyezett lettem. Volt 1200 pontos kill-em is. Piszok nehéz megállni, de működik. Néha tényleg kilátástalannak tűnik a helyzet: folyton megölnek, nem érek oda senkihez időben, stb,.. de aztán a türelem meghozza gyümölcsét. Még van mit tanulni, de látom már a helyes irányt.
Ajánlom szánd rá az időt és próbáld ki. De tényleg ne fuss. Sose. Gyors gyalogolhatsz.
Ez a Manhuntra nem vonatkozik. Ott sajna muszáj futni mert értelem szerűen minden préda rejtőzködik. Viszont én amikor csak tudok célpontot váltok és olyat keresek akincsak egy kék pötty van (nem azt amit a gép bead mindenkinek). Így általában én érek oda először.