418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"annyira soha nem fogják eröltetni a kedvezményes tierbesorolást mert rettegnek a meghosszabbított csatába kerülési idő bevállalásától"
mert ugye ezért nem működik a tierlimites MM, mivel a túl sok 8asra nem jut elegendő 6-7 tieres járgány a setupba, ezért a felesleget összeereszti egymással és bedobálja tier 9-10be. A tier8 felülreprezentált, a játékban ebből a tierből van a legtöbb, kb 5-600 tankból kb.100 tier 8 as van, az effektív farmtankok is tier8 ban vannak, a csata végi kredit is ettől a tiertől feljebb válik húzóssá, szvsz hatványozott probléma és nemigen van rá megoldás hacsak nem az hogy az eredeti szándék szerint eltörlik a tierlimitet és felbuffolják normál szintre, de ezt ugye a korlátolt vérpistáék lehőbörögték a wg meg viszakozott. -
KV5 ön a toronyfront a rádiós csöcs és a kupola kapott páncélt, persze nem számottevőt, és a löveg pen sem váltja meg a világot, a 112 es valamivel kevesebb buffot kapot az IS6 nál, ezzel együtt mindkét tank hasonlóan szar maradt...arra nem sok remény van hogy a valamikori jövőben elkészülő új MM változtat a dolgon, annyira soha nem fogják eröltetni a kedvezményes tierbesorolást mert rettegnek a meghosszabbított csatába kerülési idő bevállalásától, anélkül meg nem fog működni és továbbra is full tier8 meg tier8-9 be fog menni minden. Persze lehetne kezdeni valamit az alsóbb tierekkel hogy többen játszanak ott is, de az szerintem lehetetlen feladat, hiszen egymásra épülnek a tierek, egyre erősebbek a tankok ugye és akárhogy balanszolják az alsóbbakat 1 tierrel feljebb mindig ott lesz az erősebb változat és azt fogják használni...ott van a lehetőség hogy a jövedelmezőséget megpiszkálják hogy pl. tlejjebb veszik a küszöböt ami jelenleg kb. tier 8 körül megáll (9-10 ben már rendesen le lehet menni mínuszba a csata végén) ha ezt lehúzzák 2 tierrel akkor sokan rákényszerülnek az alsóbb tierekre, de kérdés hogy ez hány játékost morzsol le a bázisból... -
Plata #404561 Háát ha még nem nagyon vagy benne a játékban tudok adni egy Invite kódot.
Ezt account kreáláskor kell beírni.
T3 prém tankot ad és 7 nap prémiumot.
WGHU8-RUC3E-VU45S -
Amúgy jól látom,hogy most kezdenéd a játékot?
Biztos vagy te ebben

Itt van pár olvasnivalo a játékkal kapcsolatban,igaz nem tudom mennyire frissítik,de a lényeget kb leírja.
Wot FAQ
Lőszer tutorial
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.09. 10:55:04 -
yossarianHUN #404559 Ja, ez a béta óta örök kedvenc... -
yossarianHUN #404558 A kamerakezelés idővel megszokható, addig is érdemes bekapcsolni a beállítást a menüben, ami letiltja a görgővel való ki- és bezoomolást, így stresszes helyzetekben kisebb az esély, hogy véletlenül elrántod a zoomot.
A kirajzolás távolságát nem lehet állítani, és nem is véletlenül. Az erősebb géppel rendelkezőknek masszív előnyt adna a többiekkel szemben. Jelenleg mindenkinek egy 500 méter sugarú körben rajzolja ki a játék az ellenséges tankokat, feltéve persze, hogy fel vannak spottolva. -
A felülnézetre ugrás,az sajnos egy k..a idegesítő bug,már régóta benn van a játékban.
Általában mikor valamilyen objektum mellet vagy akkor történik ez,kigurulsz lőnél erre vált
-
Ugyahogy ertem a jatekmechanikat, inkabb beallitasok kellenenek... Pl a kizomolas, ill kamerakezeles... Neha kiugrik, persze mikor nem kene a zoom, felulnezetre valt,.... Illetve alatotavolsagrol is neztem videot, hogy a fraf motor igazitja, de beallitasoknal lehetne maxolni az enemy kirajzolasanak tavolsagat, ha mas spottolja. -
yossarianHUN #404555 Üdv, biztos lesz valaki, aki tud ajánlani valami lightosabb hobbyklánt, ahol szívesen kisegítenek, ugyanakkor ez a topik is gyakorlatilag erre lett kitalálva eredetileg :)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.10.09. 10:14:35 -
Sziasztok. Ingame szeretnek egy csatornat, ahol neha feltehetnem a kezdo, talan lama kerdeseimet. Koszonom. Ingame nevem :Nattigar -
asolyom #404553 Üdv az Uraknak! Pár hónap szünet után lehet, hogy újra kedvem támad(na) játszani egy kicsit. :-) Ma reggel frissítettem a klienst, és látom, hogy megint sok újdonság van a lengyel ág mellett is. Azt is olvastam, hogy az 1.2-vel jön majd a tier limites tankok "buffolása" is. Nekem van KV-5, és 112 is, így kíváncsi vagyok erre a változásra. Ha jól értelmezem a tier limit ezután is megmarad, ugye? A másik dolog, amin még gondolkoztam, hogy egy T10-es HT (Obj. 257 > IS-7, Conqueror > S. Conqueror) voltaképpen milyen pluszt ad a T9-es társához képest randomban? Szerintem nagyon nem sokat, ahhoz képest, hogy állandóan full T10-ben kell vele játszani, ahol gold nélkül nem sokra lehet menni vele. Nem tudom, hogy változott-e bármi ezen a téren az elmúlt pár hónapban, de amikor legutóbb játszottam, akkor a T9-es tankok sokkal élvezhetőbbek voltak. Nyilván a T10-nek azoknál van "haszna", akik küldiznek, vagy klán csatáznak. -
yossarianHUN #404552 A játékos a másik oldalon meg szeretné élvezni, hogy nem jön szembe olyan tank, ami beáll hulldownba, aztán onnan az égegyadta világon senki nem tud vele kezdeni semmit. Persze, hogy ilyenkor töltődik a HE, de azért ne tegyünk úgy, mintha egy szemtől szembe szituációban egy HE-t és egy AP-t lövő tank egyenlő eséllyel indulna, hacsak nem egy direkt HE-re tervezett trollgunról beszélünk. A HE pont ilyen helyzetekre való vészmegoldás, nehogy már az emiles legyen felháborodva, hogy tudnak valamivel sebezni valamicskét az egyébként átüthetetlen tornyába :) -
Lehet sajnálni a heavyket, de a jóideje tartó heavy meta mellett csak saját felelősségre, ilyen erővel minden tankosztályt jobban lehet szarozni, mivel azok kevésbé univerzálisak és szívósak. -
bekescsaba #404550 Én mindíg azt vallottam, hogy az ember azt a lőszert használja, ami az adott pillanatban a legnagyobb eséllyel kecsegteti, hogy megnyerje a párbajt. Ha ez gold akkor azt, ha He, akkor azt.
Én mindig eredményorientált vagyok. Nyerni, és sebezni akarok, ehhez mindíg azt az eszközt használom, ami erre a legalkalamasabb.
Mivel én szinte csak lightozom, (kb 70%-ban), nekem a létszükséglet a gold és a He lőszer is, mivel a lightok már nem tudják betölteni azt a szerepet, amit anno nekik szántak, többet kénytelenek harcolni, és átütésben a közepes szinteken elhelyezkedő lightok nem túl acélosak ebben. A He lőszer meg azért kell, mert ha minimum 40-es átütése megvan, akkor a másik light ellen azzal lövök, egy jól sikerült HE találat már megnyerheti nekem a párbajt ellene.
Illetve vannak azok a tankok, amik magára a HE lőszerrel tözelő ágyúra épültek (type vonal, artyk, T49 vonal). Ezekkel így kell játszani, az, hogy rosszul balanszoltak, és egy type 5 heayv bármilyen nehéz tankok felzabál 1 v 1-ben, az nem a játékos hibája. -
Sir Charles #404549 Eddig csak a gold ammoval volt bajod, most már a HE-is vegyék ki a játékból?
Akkor szerinted az kellene, hogy minden tankban legyen egy fajta AP lőszer és kész?
Mert például az APCR-t is vegyük ki, mert az gyorsabban repül, mint az AP stb-stb. -
Plata #404548 Emil nem igazi heavy,csak valami fél med izé.
Egy igazi heavy acélból van és nem konzervlemezből.
Egy igazi heavy emilből roncsot csinál ütközéssel is.
Azt hiszem az első emilt még Tiger2-vel kentem kenyérre,vagyis sziklára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.09. 00:28:40 -
Megamax #404547 Nem is lenne vele bajom hogy átlagjátékosokra optimalizálnak de akkor ne buntessen a játék csak mert szeretnék 5 percnél tobbet tolteni egy csatában. Szeretném élvezni hogy heavy tankban ulok és nem az elso jottment aki betolti a goldot szarrászed és mehetek vissza a garázsba csodálni hogy minek is van páncél a tankon.
-
Pontosan azért, amit mondasz, az átlagjátékosokra fognak "optimalizálni", nem pedig a "jó játékosokra".
Nem a jó játékosokból van bevétel, azokat max a kirakatba lehet rakni. De nyilván azt sem, mert ők a legkritikusabbak a rendszerrel szemben, olyan dolgokat hangoztatva, amit az átlag meg sem ért. -
Megamax #404545 Akkor had fordítsak rajta én is , aki nem érte el a Hulldown pozícióba az életben marad mert nem lovik szétt a fejét egy gombnyomással. Én ugy szeretnék játszani , hogy ha már ismerem a tankomat és jól is használom akkor ne legyen már egy gombnyomás az ellenfél részérol és lenullázza a páncélom. Errol vitázhatnánk ameddig akarjátok de ti is tudjátok hogy a játékban a loszer el van szarva, a normál loszert 90% a a játékosoknak nem használja magasabb tierekben, aki meg noob az meg ugysem ismeri a tankok páncélzatát és ugyan ugy rálo az (csak egy példa) IS3 al a Type 5 heavy frontjára normál loszerrel is meg goldal is és HE vel is és mindegyik hatástalan lessz.
-
Te így szeretnél játszani, a maradék X ezer játékos meg máshogy. Miért is éppen az a tökéletes megoldás, amit te szeretnél, mert éppen kiszedtek az Emil II-dből HE-vel?
Vagy fordítsuk meg... Miért is kellene azt a játékost büntetni, aki NEM tudott eljutni a hulldownig, mert épp szarul húzott a spawnlottón? Legalább HE-vel van esélye valamicskét visszalőni, és a hulldownozó tanknak is használnia kell a fejét, figyelni, hogy mikor lőnek a másik oldal tankjai. -
Megamax #404543 Hát ha volnának olyan hulyék a játékosok hogy lovoldoznek egymásra még akkor is ha tudják hogy abban apozícióban nem lovik átt egymást akkor ott a játékossal van baj nem a tankal. -
Megamax #404542 Miért talán goldal áttlovod az IS7 tornyát? Amugy meg miért kellene buntetni azokat a játékosokat akik jól használják a tankjukat? Baj hogy az IS7 beult hulldownba és nem tudod kiloni? Vagy várjatok ha a heavy tank aminek páncélja van és a tulajdonosa jól használja az csak mennyen ki lojon egyet és aztán nmennyen fedezékbe hogy még véletelnul se tudják megloni? Akkor meg minek neki a páncél? Ez nem World of Tanks ez már Call of duty, ott sem maradsz kint hogy meglojenek csak rohangász ossze vissza és lovoldozol. -
Plata #404541 Vagyis neked olyan tank kéne ami bármit megöl egy tárból de cserébe őt ne tudja meglőni semmi sem?
Érdekes játék lenne,30 tank állna egymással szembe és lövöldözne amíg ki nem fogy.
-
"Igen, teljesen igazad van", üljön be mindenki az IS7-ébe, álljon hulldownba, és élvezze, hogy semmi sem tudja átlőni a tornyát. :-)
Kell a gold is, a HE is, ilyen most a jelenlegi meta, de ezért nem a játékosokat kell hibáztatni, hanem a készítőt, aki kialakította. :-(
Persze nem azt mondom, hogy ne tedd a goldspammer senkiházit blacklistre, és lődd ki a következő közös csatátokban, mint én teszem... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.08. 18:16:13 -
Megamax #404539 Igen tényleg teljesen igazad van , tok folosleges a páncél toltson mindenki HE-t a nagykaliberu ágyukba és lojon arra amit lát , had sebzodjon az aki ki mert huzni ilyen OP tankot. Mi az hogy már gold loszerrel sem lehet beloni a tornyát. Nem is értem miért nem játszik mindenki csak HE vel hiszen az sokkal nagyobbat sebez és még átt sem kell utnie a páncélt. (ja de FV 183 mindenki HESH el használja) -
Plata #404538 Az úgy fair szerintem.
Nehogy már egy T9 td ne tudjon kiütni egy svéd konzervet.
Akkor minek nevezik Td-nek.
Én szándékosan a tornyát lövöm az ágyúnál.
Jó látni mikor elszáll 3-4 modulja. -
Megamax #404537 Ne várj semmi változást ha a "játékosoknak" így jó. Amugy nem csak gold ammo változás kellene hanem az egész loszer használatot át tkellene dolgozni mert hiába vagy Emil2 van tokéletes hulldownban ha fogja a T30 és 2x pofánlo HE vel és megdoglesz. (tapasztalat)
-
Volt is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor láttam,hogy nincsen arty.https://coub.com/view/sfyjh
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.08. 11:53:54 -
Plata #404535 Jah,mert te mázlista vagy,ha én arra a pályára kerülök akkor minimum 2 de inkább 3 darab t10 arty van.
Oszt ilyenkor kerülgessük a lövést wazze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.08. 11:37:33 -
Én a pattintós küldire vettem elő a Japó tehenet
bár spotternek sem utolsó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.08. 11:29:34 -
Plata #404533 HMM,nem tudom,de a legtöbb IS-M az tök bátran nekimegy,mert azt hiszi lepattan.
Szerintem a legtöbb azt hiszi hogy beforgatva semmi sem viszi át,legtöbbször lazán kiállnak T9-10 tankok elé.
Hülye sebzős küldi miatt elővettem Fv td-t csak néztem hogy T8 heavy mi a rákot művel,menekülés helyett befordul előttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.08. 11:23:47 -
Mutass már egy tankot,amelyikkel nem idiótaság kigurulni egy Type 5 elé
-
Angelus1991ster #404531 Wégén az lesz a "megoldás", hogy vagy botosítják t8 alatti szinteket vagy (legvalószínűtlenebb) törlik a francba t5/7-ől lefele mindet. -
Plata #404530 Ezt alá tudom támasztani,az IS-M nagyon jó,imádni való ahogy mindegyik azt hiszi hogy beforgatva nem lehet őket belőni,meg hogy halhatatlanok.
A legtöbb IS-M egyszerűen hihetetlenül beképzelt és pont ezért jó hecc őket kilőni.
Amikor Type 5 ellen kiáll az idióta nyíltan az már szinte nekem fáj.
-
Ja, megen egy tier8 as prém, lassan túlcsordul az amúgy is legmasszívabban prezentált tier, nem csoda hogy szar az MM, mert ugye ahhoz hogy néha a topban legyenek minden 8 asra kell 6db tier6, 4 db tier7, stb. Már rég nincs meg az a mennyiség az alsóbb tierekből amiből össze tudná válogatni értelmes idő alatt a jelenlegi MM, ez minden egyes új tier8 as prémmel csak rosszabbodik, a rengeteg 8 ast így jobb híjján bedobja tier 10be... -
Valóban harmatos a tierlimites buff, az a gond hogy a korrigált MM en alapul ahol gyakrabban lesznek top tierben, arról meg tudni hogy valamikor a jövőben lesz kész...azzal hogy sietnek bedobálni ilyen fing buffokkal új MM nélkül csak azt érik el hogy a playereknekmegint lesz mit köpködni a wg felé, hozzá teszem teljesen jogosan. -
bekescsaba #404527 Hát gyerekek, 60 000 csatám van, de ilyen jó, és élvezetes tank, mint ai IS-M nem nagyon van. -
Plata #404526 Nincs,nem is lesz,mert mi a ráknak guruljak ki vele. -
Nagyágyú megvan már rá?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.07. 18:34:44 -
Plata #404524 Az sosem lesz meg,E100 valszeg dísz lesz a garázsban.