World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
a klánozás nem nekem van kitalálva, túl nagy elkötelezettség...az Én koromban, meg munka, meg gyerek mellett...felejtős 😉
The Matrix has you...
Így is?:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Meg aztán jó lenne novemberben behúzni egy 907-et,az is 4k volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The Matrix has you...
2napja csinàlja.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IS-7re gondoltam, ott azért 10,5s-re le lehetne vinni a töltést, úgy néztem. WZ-n is azért elég impozánsan néz ki a 8,99s / 490alfa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Tuti lemegy 800ra<#hehe>#hehe>
Ez a tegnapi
Előtte mentem egy 2.1k-t Sigfried linie-on,most majd jön egy csata amiben leesek egy szikláról sztem<#hehe>#hehe>
Egy Prokho,vagy egy Malinovka nekem is nagyot lendítene az ügymeneten.De 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam ott a 176 csatából<#wilting>#wilting>
Az segítene ha sokkal több vérpistike játszana az adott tankkal? Levinné az átlagsebzést egy értékre?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Elmegyek 93-93.5% ig,majd jön egy Himmelsdorf,aztàn lezuhanok valahonnan,majd felborulok,és végül de nem utolsó sorban,kigurulok,egy addig làthatatlan Pz4h elé:-(
Mindezeket 0-400 sebzéssel.
Aztàn megint megyek 2 jó kört,majd kezdödik elölről az egész.:-/
Két top tank öngyilkos lett,csata elején valahonnan leugrottak.
Nem láttam honnan vagy miért,mert a másik oldalon voltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

M103 aki elég gyorsan behalt mert kamikazet játszott folyton ugatott hogy tomato-k meg ilyen olyan noob-ok vagyunk.
Vk168 megint nagyon sokáig bírta,legalább nyolcan lőttek,de sokéig kibírtam,végül teljesen körbe fogtak.
Masszívan csak Prohorovka/Fiery Salient és tier 5-6-os csaták, úgy sikerülne.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Meg az is mázli volt hogy először t28prot és obj257-et lőttem,süket leo beszorult a roncsok és csapattársa közé,az meg feltartotta.<#hehe>#hehe>
Jó érzés lehetett hogy t9 tankját t7 csapattárs feltartja.Főleg hogy végig golddal lövöldözött,asszem pipa lehetett.Legalább három lövését nem is érzékelte a játék,simán lepattant,valamiért fix a legvastagabb részen lőtte a tankom.Ott is a sarkot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 17:40:17
The Matrix has you...
The Matrix has you...
melyik tank, csak hogy megnézzem hátha nekem is mást ír 😊
The Matrix has you...
Komolyan néha eszméletlen, hogy mire ad több vagy éppen kevesebb xp-t.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.03.06. 17:06:50
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Én ugyan megvettem a blekk edisönt,még anno olcsóért,de kb 2 év alatt 58 csatánál nem futotta többre.
Gondolkodom egy új T8 tankon.
Mostanában tele a hócipőm a WoW-al és lehet újra abbahagyom,az előfizetésre szánt lóvéból meg tankot veszek.
Már nagyon unom a WoW baromságait,akár melyik új játék high beállításon jobban fut mint ez a vacak.
Ha van néha időm 6-8 óra GTA Online sem kottyan meg a gépen high beállításon,de ez a vacak meg röhejesen belassul,néha 10-20 fps-re le esik már azonnal.
Oszt ezért gondolkodom új T8 tankon,vagy heavy vagy valami gyors kéne,de egyik sem jön be a light tankok közül.
Valamelyik hírrepeszben volt,hogy majd még lesz eu-n valamikor,remélem,csak ultamate csomagban kizárólag<#hehe>#hehe>
A számolást úgy értettem, hogy ha 2 hét alatt 50k ember próbálta ki, akkor 3. hét végéig mennyivel lehet számolni. :-)
amúgy szerintem 30 perc után ment az első FU WG 😄D
The Matrix has you...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
7-es8-as rangnál sokkal többet szenvedtem mint most a 10-ről 11-re. azt tegnap megcsináltam, valahogy mindig sikerült úgy alakítani, ha vesztünk, akkor is bent legyek a top 6-ba és ne veszítsek sráfot 😊 meg egyszer megint sikerült elsőnek lenni..kemény 298 XP-vel ...az már valami, nem?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
szerencsére a 11-es rang már 2-es ligás helyezés, bár nem tudom a végére mi lesz, azért még szeretnék gyűjteni párat, legjobb lenne persze a 15-ös 😊 egyelőre nekem ez is nagyon nagy siker, egy szaros, 2 skilles legénységgel az E-100-ban...azért itt már vannak komoly csaták, 5000 pont alattiak nem nagyon vannak, mindenki tudja mi a dolga és itt már szerintem az RNG még jobban közbeszól. van hogy ugyanoda lövök a másik E-100-on és egyszer beadja, egyszer meg nem..tudom, nem lehet lemérni tolómérővel, csak mivel 20 méterről lőjük egymást azért az már látszik hogy hova megy 😊 olyan szép mikor így szétolvad a toronypáncélon és azt mondja, hogy nem ütött át 😊) olyankor karmolom magamat 😊
ugyanez mikor IS-7 oldalán vagy hasonló, elvileg beüthető helyek...na azok a nagy élmények.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.06. 10:57:36
The Matrix has you...